• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kuzenim dogum yapti 2 ay once.
Allahim hergun ve gunde sanirim 5-6defa bebegini paylasip duruyor hikayelerini sessize aldim gormim diye.
Yahu saat basida cocuk paylasilir mi ya.
Tamam cocugun var anladik.
Dogurdun var tamam😁 biliyoruz senin evet senin o ,o senin tamam diyesim var.

Ben paylasmayi dusunmuyorum uzun bir sure.
emojilileri zaten hic sevmem.
Ama bir sarki var ona slayt yapicam 40ı falan cikinca.
Onu direk paylasirim zaten kalabalik bir insta hesabim yok hepsi es dost arkadas.
Ama hamile oldugumu bilmeyenler var baya supriz olcak tepkileri merak ediyorum🙈
Benden umudu kesen tayfa var bu daha dogurmaz diye yani.

Slaytada resim ayarlamam lazim.
Yine baby cok resmi olmicak detaylar, objeler falan olur cogu.
Sarki cok tatlis o sebeple istiyorum onuda.
1dk falan olur o da
Hangi şarkıyı düşündün canım. Ben kızım ilk geldiğinde ferhat göçerin “sen elimden tut” şarkısını dinleyip dinleyip ağlamıştım bana sözleri çok anlamlı gelmişti. Onu beklerken de mustafa ceceli nin canparçam şarkısını çok anlamlı buluyordum.

Geldim kızlar sizi okuyupta yazamamak, evden dışarıya çıkamamakla aynı sizi özledim. Hepiniz iyisiniz okuyorum sizleri. Baby de gelse şimdi. Ayyyyy yazmak istediğim çok şey var kendime gelince döktürürüm.
Canımm hosgeldin
babyloading87 babyloading87 gelir umarim

Canım geçen senden tarif aldığımda eşim markete gitmişti krema al dedim. Bakmış krema 8 tl yi geçik şoktan alıyordum ben daha ucuz diye orada da kalmamış. Almadan gelmiş. Ben de Krema yerine süt kattım gayet güzel oldu aklında bulunsun canım. Tarçın fikrine de bayıldım lezzet kattı 😍
afiyet olsun canim bimden aliyorum bende marka olanlar cok pahali

Geldim kızlar sizi okuyupta yazamamak, evden dışarıya çıkamamakla aynı sizi özledim. Hepiniz iyisiniz okuyorum sizleri. Baby de gelse şimdi. Ayyyyy yazmak istediğim çok şey var kendime gelince döktürürüm.
Yaaaaaa hoşgeldin ben de az önce yeniden kazen e mesaj göndermiştim sen ve baby engeli ile ilgili. Çok sevindim😍 darısı baby nin başına

Hangi şarkıyı düşündün canım. Ben kızım ilk geldiğinde ferhat göçerin “sen elimden tut” şarkısını dinleyip dinleyip ağlamıştım bana sözleri çok anlamlı gelmişti. Onu beklerken de mustafa ceceli nin canparçam şarkısını çok anlamlı buluyordum.
Kizim sarkisi cok guzel hatta Berkay soylemis gecen esime atmistim whatsapdan.
Ama dusundugum sarkiyi atim sana instadan

Devam etmeyebilir ben bazen sakin kalamıyorum. Dün gece bayağı sinirlendim. Bu ara eşim evde tabi üç beş desteği olsa da daha ben şu an kızın tuvalet olayı ile ilgileniyorum illa zaman alıyor onu iyi gözlemlemem gerekiyor.Yalnız olduğumuz gibi olmuyor. Sabah daha mutfağı topluyorum bir kahveni alırım diyor. Kendi bilgisayarın başında iş değil öyle bişeyler izliyor. ÇamaşıR çok çıkıyor. Ne yiyeceğiz diyor. Dün o yaptı Allahtan yemeği.makina daha çok bulaşık doluyor. Mutfak daha çok dağılıyor. Eskiden yemeği işyerinde yerdi. Yani tabiki yüküm daha çok arttı.
neyse kız zaten. Sürekli beni istiyor. Dün gecede saat 1 oldu uyku yok. Tuvalete götürdüm orada tuvalet yıkadığım fırçayı istiyor anlatıyorum yok anlamıyot illa istiyor almaya çslışoyor en sonunda sabrım taştı bağırdım. Ağladı ağladı uyudu. Tabi ağlaması fırçayı vermedim diye. Sabah da konuştuk gayet sakin anlattı akşam neden vermediğime dair anlattığım şeyleri.
Bende tabiki yetisemicem.
Ama esime sey konusunda guveniyorum misal ek gidaya gecelim mamasini yedirir, oynar, oynatir, oyalar.
Seviyor cocuklarla oynamayi.
Tepesinden inmese saatlerce in demez.
Allahdan sabirli o.
aksam bana zaman kalır o geldiginde.
Ona paslarim

Bende tabiki yetisemicem.
Ama esime sey konusunda guveniyorum misal ek gidaya gecelim mamasini yedirir, oynar, oynatir, oyalar.
Seviyor cocuklarla oynamayi.
Tepesinden inmese saatlerce in demez.
Allahdan sabirli o.
aksam bana zaman kalır o geldiginde.
Ona paslarim
Mama yemek olayını yapıyor eşim çok şükür. Oynatmaktan çok çabuk sıkılıyor bu dönemde de en önemlisi oynatmak bence. Çünkü çocuk da sıkılıyor.

Hoşgeldin canım özlrndiniz insallah baby de gelir kısa zamamda
Canımm hosgeldin
babyloading87 babyloading87 gelir umarim
Yaaaaaa hoşgeldin ben de az önce yeniden kazen e mesaj göndermiştim sen ve baby engeli ile ilgili. Çok sevindim😍 darısı baby nin başına
Çok teşekkür ederim. Mesajlarınız da Baby de benide Kazen den istemeniz, çok çok ince bir davranış. Sağolun kızlar.

Canim ben genelde kekleri buzlukda biriktiriyorum (hazir pasta tabani falanda alip yapabilirsin ya da kek yapip)
ufaliyorum elimle.
Icine tarcin katiyorum(ceviz, portakal kabugu falan ne istiyorsan katabilirsin)
1 kutu kremayı tavaya bosaltiyorum.
Icine 1 tablet cikolatayi atip ocakda etiriyorum.
Bu cikolatayi keke ekliyorum yoguruyorum.
Sonra yuvarlak yapip buzlukda 15-20dk donduruyorum.
Yine 1 tablet bitter cikolatayi benmari usulu eritiyorum.
Bu donan kek toplarini tek tek cikolataya batirip yagli kagida dizip sogutup katilasmasini bekliyorum.
Sonra buzluga kaldiriyorum.
yemeden 15-20 dk once buzlukdan cikar kahvenin yanina mutis oluyor
Kalan keklerden yapmak da iyi fikir sağol cnm

Evin altında market var kasiyer kızın dedesi koronadan ölmüş.80 kişi karantinadaymış Cuma günü o markete gitmiştim
Dün de kardeşimi yollamıştım 🙄 umarım kapmamışızdır
Her an hastamıyım demekten bir hal olduk ya inşallah kapmamışsındur canım

Kızlaaaar geldim
Ayyh cok ozledimsizii
Hepiniz ne güzel seyler yazmıssınız💕💕💕
Y yedirenk kuzumm saolasın sayende geldim💕
Ve tr_lelli tr_lelli m seninde msjların saolsun.
Cok üzüldüm 5 senem var surda
Kızlara bi hakkınızı helal edin bile diyemedim diye😔
Kim actıysa tesekkürler Mune Mune Kazen Kazen

Günlerdir evden burnumu cıkarmadım
Mutfaktayım paso🤣
Genel olarak evle bi alıp veremediğim var sürekli odaları değistiriyorm
Trendyolda gecen 45 tl harcadım onun haricinde 0 harcamadayım
Ay heyecandan yazamıyorm bile🤣
An itibariyle kızı uyutuyordm
Yedirenk acıldı galiba bi bak dedi
Aa diye cıglık atmısıım cocuk da uyandı🤣
Aksm icin bezelye+pilav/salata yaptım daha yemedik.
Tatlı dündne isvec keki var elmalı.

Ben evdeyken harcamaları koci yaptı
Dün annesine alısveris yapmıs Migrostan.
Sirke flan aldım dedi ama nekadr harcadı bilmiyorjm
Bize yogurt yapmjs onu vermeye cagırdı adamı,markete yollamıs🤦🏻‍♀️
1 saatte gelmeyince aradım nerde kaldın diye yoldayım sana tatlı alıyordm diyo bide😂
Anama market yaptm diyemiyo
Annemlere de ugramıs 3 kutu hipp bisküvi,2 kutu kasık mama almıslar kıza onu vermis annem
Prima ıslak mendil vermis 3lü 2 paket.
Aha dedim kalite farkı iste🤣
BAna tatlı almıs 80 tl vermis😂
Versin valla ona da acıyamıcam suan.
Bende haberler böyle sizi okucam simdi🤗

Geldimmmm sükür
Sende hosgeldin cnm🙏🏻

Back
X