• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Makyaj yapilsin ki ,
kp bakimli bizim gelin desin 🤣
Ben evde makyaj yapinca esim nerden geldin diyo oglumda nereye gidiyosun diyo 😂
Evren evde makyaj yapmama karsi.

Bende bir Firdevs Yöreoglu olmak isterdim fakat ortam müsait degil iste naapcan.
kizimin adini Bihter mi koysam😂😂

Ben evde makyaj yapinca esim nerden geldin diyo oglumda nereye gidiyosun diyo 😂
Evren evde makyaj yapmama karsi.

Bende bir Firdevs Yöreoglu olmak isterdim fakat ortam müsait degil iste naapcan.
kizimin adini Bihter mi koysam😂😂
Kızın ismiyle oyle olmaz o is.
Evde Katya olmadan Firdevs olunmaz ki 🤣

Kayinvalideler gerçekten bı tuhaf, ya salak sanıyorlar insanı ya da hiç umursamadıkarından boyleler. Benimki de kaynima düğünden sonra altınlarını 2 ay diye verdim, 11 yıl sonra 3 te birini verdi zorla. Bana diyo ki sen saklayamazsan ver kayninin banka kasasında dursun. Aptal mıyım ben elimdekine sahip cikamicam ben de bı yolunu bulurum heralde dedim. Dalga geçiyorlar heralde, ay belki de çok seviyorlardir bizi de biz düşünüp yorulmayalim diye onlar dusunuyodur herşeyi hehe
Kaynınamı 🙄 kaynına neden vermiştin canım?maşallh 11 yık baya kısa süreymiş

36 yaşındayım daha evde hiç makyaj yapmadim.
Hatta dün mü önceki gün mü ( evde olunca günlerde şaştı) maske falan yaptım, o ara makyaj malzemelerini düzenledim.
Eşim diyor ki at hepsini gerek yok.
İlla kullanılıyor, bir sürü para vermişim nereye atıyorum 😱
Ben calısırken yapmadım evde hiic yapamam😂
Seren serengil miyim ayol ben,evde makyajla gezeyim💆🏻‍♀️
Pijiyle geziyorm valla😂
Taytı bile eledim bebeyle egil kalk zor oluyor🤣

Ama sor bak babyloading87 babyloading87 e evde makyajsiz asla gezmez!
Makyajini yapar sonra hali siler öyle bir hatun
Bebesini eylerken bile bakimli hatun
idolum benim.
Töbeee😂
Simdi dicem bisey coluk cocuk var😂
Ölcem gitcem firüsden,adamı makyajlı karsılamadan🤣
Yanarım yanarım ona yanarım🤣

Selam kızlar orucum bugun enerji oldukça biseler yaptim ortalik topladim oğlana kahvalti fln verdim aksama az kiyma vardı çıkardım pide yapcam hamur mayaladim kabarsin bekliyom az sucuk var oglus a sucuklu kasarli yapcam tatli var banyoları temizledim camasir katladim bulasik actim topladim simdi namaz kılıp gircen hamur yine esimde abisinin kızıyla kaynana ma gitti dun babası fenealasmis gece hastaneye kaldırmışlar çok yiyo kalp krizi sanmışlar mide baskisiymis bugun taburcu olmuş ama safrada taş varmış bakalim bol can ilaç vermişler
Gecmis olsn cnm😔

Duş aldım hafif makyaj yaptım küpelerimi kolyelerimi taktım.Biraz kendime geleyim.İşe gitmeyince de insan paspal paspal oturuyor en azından ben öyleyim 😂 ınstgramda Murat bile takma kirpik takıyor her gün 🤣🤣 bir daha gezmeye gidecek gibi süslenip oturacağım evde 😅
Aramızda bir Ziyagil var vay arkadas😂

İyigeceler kızlar
Allahım 7.5 aylık bebe bitmedi atakları
2 kere aglayarak uyandı💆🏻‍♀️
Aksm yemegini de salladım
Patatesli yumurta
Makarna
Cig köfte+salata gecistirdm
Evde lokma atıstırmalık kalmdı
Adan kuruttu evi💆🏻‍♀️
Yarın sütlü tatlı yapmam lazım.
Vakalar artmıs yine
Allah sonumuzu hayır etsin🙏🏻
Bu yazıkapıcaz herhlde böyle😕
Bu haftayı atlatalım haftaya annemi görmek istiyorm artk😔
Cok özledim 15 gün oldu görmedim
Hergün görüntülü konusuyorz
Daha cok üzülüyorm😔

Selam kızlar bugün kız öğlen uyumadı zorlamadım da, ama ben zorlandım. Tabi erken uyudu. Yemekle uğraştım bir yandan o kolumu bırakmıyor eşim telde uzun konuştu patronuymuş. Bir yandan kızı gözetmeye çslıştım çişini kaçırıyor. Ne yapsam bilemedim kimi diyor hemen öğrdndi kimi diyor 1-2 ayda öğrdndi. Söylüyor ama kaçırıyor. Bir arkadaş da diyor benim çocuk 3 günde öğrendi kendi istedi tuvaleri 2.5 yaşında. Yanlış zamsnda başladın diyor. Ya çocuk kendi tuvalete başlamayı istermi ona bakarsak benim kız da geçen yaz lazımlığa oturup oturup kaç defa piyamasını sıyırdığımda yapıyordu. Ayrıca ben hiç duymadım en az 1 haftada öğrendi diye duydum. Kaçırmayan çocuk da hiç görmedim. Bilmiyorum benmi tuhafım insanlarmı. Bezi asla bağlattırmıyor bağlattırmak yerine tuvalete oturmayı tercih edşyor.
neyse bakalım zamabla göreceğiz olmazsa olmaz ne yapalım.
bugün kediyi vermekten vazgeçtik arkadaş aşı konusubda hap ve damla önerdi ucuz dedi. Bir de ben kendim traş ediyorum dedi. Tabi bizim kediyi traş etmek zor. Turnağını zor kesiyorux. Bir de kediyi sakladım kıza dedim gümüş annesine gitti. Normalde çizgi film izlerkem hayatta yerinden kalkıp gitmez. Bir ağladı ağladıki anlatamam gitti evin kapısını açmaya bsşladı nasılağlıyor ama çok üzüldüm. Sonra çıkardık bak burada gümüş dedik.mutlu oldu sonra da ara ara kalkıp bakıypr acaba kedi oradamıdiye diğer odalara.
Parktan falan eve grlince hep diyordu seni çok özledim gümüş. Evde görmese gümüş nerde diyordu. Yani çok seviyor bu dönemde de çok daha fazla üzülenilirdi çünkü hep evdeyiz. Ne diyeyim inşallah Allah bize verir biz de ona bakarız. Kedi de kız uyanınca odada bitiyor. Çok alışmışız onu farkettim. Tüyleri beni hals uyuz etse de 😬

Bu ay kuru yufka aldirmam lazim esime.
30 tane aldiririm.
Sahurluk liste yapicam gecen sene yapmistim (o an aklima gelmiyo naapsam diye)
misal 1 sahur börek
2.sahur pideden tost
3.sahur yumurta
4.sahur kahvalti
5.sahur menemen
6.sahur kuymak falan falan.
Böyle neler yapabilirim diye not aliyorum.
Bazen gece kalkiyorum ben napcam simdi diye oturup dusunuyorum.
Yemek yemiyor benimkiler.
Cayda her gece illa olcak.
Hosaf bol bol yapiyorum 1 bardakda olsa gece iciriyorum susatmiyor insani.

Ayin 20si gibi (kart kesilince) kahvaltiliga takviye yaparim.
Gece malum kahvaltilik yediklerinden genelde cesit olsun.
O zamana dogurmayacakmisin canim. Ramazanda cok ugrasamazsun

Ramazan da geliyor, iftarlar kalabalık güzel oluyor ama kısmet. Yarın oğlumun doğum günü 3 yaşına giriyor. Bu haftasonu kutlayacaktik normalde sağlık olsun. Yapicam ben pastasını ama yine de bı uflesin sevinsin. Allahım biran önce geçsin su illet
Amin canim. Ramazana mutlu huzurlu ailelerimizle icice gunler yasayalim insallah ramazan gununun sevabina.
dogum gunu kutlu olsun nice yaslarive guzel bir gelecegi olsun.

O kiraciyada o yapsin hayrı bi zahmet
Söyle millet karisiyor hayirda yapsan herkes muhalefet.
Yok sunum var ona versen yok buna versen.
Icimden kime geliyosa ona veririm yani.
Herkes kendi hayrini yapsa keske gonlunden gecene
Ayy bizim de teyze oyle ya. Kizin kiyafetlerini eltime vermemi istiyir ama vermiyorum. Ne vereyim su gunumuzde kardesi haric hepsi sordu ihtuyaciniz varmi verelim destek olslim diye kardesi de akil veriyor esime. Esim anlatti bayagi iclenmis o konuda. Hic de sasirmadim. He bir de teyze eşime diyordu yeğenine şunu al bunu al amcalık yap. Montu yok mont al ayakkabısı yok ayakkabı al. Geçen eşimle konuştuk bu konuları dedim. Acaba teyze ona da diyormu yeğenine şunu al bunu al. Aklı sıra kardeşleri iyi geçindirecek.

Back
X