• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benim kızım 1 yaşında bezsizdi, çok erken söylemeye başladı 7 8 aylıkken. Ama oğlum 25. Ayda verdim eğitimini, kazalar çok normal ben hala gece bagliyorum çünkü üstünü asla ortmez, tulum giydiriyorum onu da gece cikarmak bana zor geliyor valla. Zaten uykusuz bı çocuk bı de çise kaldirsam otururuz sabaha kadar.
Gece konusunda da bence her çocuk farklı. Hatta çişi kakayı öğrenme sırası da her çocukta farklı. Gece kalkma konusunda ilk günler denedim yok mümkün değil oturmadı. Zorlamanın uykusunu kaçırmamın anlamı yok bence de. Uyku düzenini bile bozabilşr. Gece hiç uyanan bir çocuk değil. Onun yerine gece bağladım sabaha doğru çıkardım bezi. Hava soğuk diye.

ya masallah🤗
Nasil soyluyorlar boyle erkenden uzerinde duruyomusun kendi mi acaba soylemek istiyor anliyor
Benim de geçen yaz oturup yapıyordu canım. Kaç defa kaka çiş yaptı. Ama erken diyen çok oldu. Hala da oturup yapma konusunda sorun yaşamıyorum. Benim arkadaşım da 9 aylık öğrettim demişti. Tabi gece bezi çıkarması zaman almış

Benim de geçen yaz oturup yapıyordu canım. Kaç defa kaka çiş yaptı. Ama erken diyen çok oldu. Hala da oturup yapma konusunda sorun yaşamıyorum. Benim arkadaşım da 9 aylık öğrettim demişti. Tabi gece bezi çıkarması zaman almış
cok sabır istiyor sabretcez napalim

Erkekler bizim gibi düşünmüyorlar cnm ince şekilde bide herkesin ekonomik durumu kötü suan ödeyemesse siz odeyebilirmisiniz benim kartim yok elden taksit alıyorum bi şekilde oluyo şükür kardeşinden bile isteyemem herkes farklı telefonumda sorunlar bar eşim ddi kardeşinden kart var al diyo ddim isteyemem gittiği yere kadar elden alirim taksitle olmadi
Tabiki ödeyemez canım. Daha önümüzü göremiyoruz. Olanla yetindiğimiz döneme girdik. İşte düşüncesiz.

Kızlar sağolun valla tecrübelerinizi paylaştığınız için. Ani bir kararla başladığım için öyle kafam karışıktı. İçimi rahatlattınız. ❤️
evi süpürdüm wc lavabo yıkadım. Mutfağa geçeceğim. Kız uyanır biraz sonra. Eşim gelmedi henüz. O gelene kadar yine bir parça iş yaparım. Evi temizlemeyince hepten strese giriyormuşum onu farkettim😅

Ben bugün bu saat oldu supuremedim oğlum uyansın öyle supurcem, bugün doğumgünü menüsü yaptım haşhaşlı çörek, makarna salatası, patatesli borek, pasta. Bı oğluma et hasladim o börek çörek yemez hiç. Yapabilitsem pastanın resmini aticam ikidir ben yapıyorum çocuklarımın pastasını, dışarda Cook pahalı artik

IMG_20200402_180247.jpg
Çizgisiz Spiderman, usendim çizgilere

Gecen esimin cani sufle istemis bana anlatiyor ama adini hatirlayamiyor.
Tarif ediyor.
Hani akiyodu, hani cikolatali, hani x de seviyodu(kardesim), hani yapiyodun ya diyo. Baya dusundum olom ben kac turlu tatli yapiyorum neyki oo🤔 diye diye sonunda netten bakip bulduk anlatmak istedigi seyi.
Bu sefer ugrasamicam a101den aldim hazir gecen onu firina vercem.
Bugun guya hamur isi yapcaktim tırt.
Kunefede var hazir serbetimde var bakim bugun birini yarin birini yaparim.
Alistilar simdi ıhlamuru bos icmesinler erbaslar.
Yüregim el vermez😛

Gecen esimin cani sufle istemis bana anlatiyor ama adini hatirlayamiyor.
Tarif ediyor.
Hani akiyodu, hani cikolatali, hani x de seviyodu(kardesim), hani yapiyodun ya diyo. Baya dusundum olom ben kac turlu tatli yapiyorum neyki oo🤔 diye diye sonunda netten bakip bulduk anlatmak istedigi seyi.
Bu sefer ugrasamicam a101den aldim hazir gecen onu firina vercem.
Bugun guya hamur isi yapcaktim tırt.
Kunefede var hazir serbetimde var bakim bugun birini yarin birini yaparim.
Alistilar simdi ıhlamuru bos icmesinler erbaslar.
Yüregim el vermez😛
Lelli sufle tarifi müsait olunca verirmisin, ben de çok severim

Koci kvde ,ablaları geze geze gelmis eve
Anası dükkandan köfte istemis
Hayır babası kacıp kacıp duruyo niye almıyo acaba kardesinden💆🏻‍♀️
Benim cocugum var ya gezip dırma dedim
Zeytinli lokum yapms,hic de sevmem zeytinliyi.
Bize yollamıs,ablalarına bıraktırmjs💆🏻‍♀️
Bimden sirke,mat kıza,cikolata almıs
Islak mendil istemistim
Bak bu dogdugundan beri 2- yada 3 dür ıslak mendil alısı,bana diyo gecen aldık ,annenler de verdi az kullancakmısım.
Olur dedimöyle yaparım.
Ben alırken kızım az dök,sac demiyorm valla hic dedim😏
Sinir oluyorm böyle seylere.
Cocugna alıyosn ya lafını yapma bi zahmet.
Bide molfix alıyomus o paahalıymıs🤣
Ben prima alıyprm indirimde bulunca indirimsiz hali 35 tl dedim😂
Ne kadr ayıp ya cocugumuza aldıgımız seylerin fiyatını söylettiriyor bana🤬
Biber dolması yaptm fırında
Lahana kavurdum sogan ve yesil soganla,fırına attım üzerine kasar rendeleyip yanmısken fırın.
2 gün evdeymis Allahım yandk
Bitmez artk istekleri💆🏻‍♀️

Ayy kızlar bu benim koca çok cins ya. Dayısı kombi alıyormuş 3 bini geçik fiyat. Eşime sormuş senin kredi kartın varmı diye. O da taksit olmayan kartı söylemiş. Dedim onun kredi kartı yokmu. Var ama limiti yetmiyormuş dedi. Ee dedim deseydin dayı limitini artır sen 20 binlere kadar yükseltiyordun bankayı arayacak limit artıracak bu kadar basit dedim. Ya işte karttan çektirmeyeyim diye taksit yapmayanı söyledim işte öyle denirmi hiç sanki kartımı kullanma der gibi diyor. Saçmalama adam bilmiyordur limit artırmayı. Deseydin benim bu kartım var taksit yapmıyor ama sen kartının limiti artırırsan işine yarar taksit yaptırırsın diye. Bunun neresi ayıp dedim yahu. Ayy bu huyuna uyuz oluyorum. Zaten bugün zor günler yaşıyorsak bunun hep böyle saçma düşüncelerinden.
Kıs bitti seneye alsın kombiyi🤦🏻‍♀️
Ay iste ben de buna uyuz oluyorm
Kendi sülaleri olunca akan sular duruyor💆🏻‍♀️

Koci kvde ,ablaları geze geze gelmis eve
Anası dükkandan köfte istemis
Hayır babası kacıp kacıp duruyo niye almıyo acaba kardesinden💆🏻‍♀️
Benim cocugum var ya gezip dırma dedim
Zeytinli lokum yapms,hic de sevmem zeytinliyi.
Bize yollamıs,ablalarına bıraktırmjs💆🏻‍♀️
Bimden sirke,mat kıza,cikolata almıs
Islak mendil istemistim
Bak bu dogdugundan beri 2- yada 3 dür ıslak mendil alısı,bana diyo gecen aldık ,annenler de verdi az kullancakmısım.
Olur dedimöyle yaparım.
Ben alırken kızım az dök,sac demiyorm valla hic dedim😏
Sinir oluyorm böyle seylere.
Cocugna alıyosn ya lafını yapma bi zahmet.
Bide molfix alıyomus o paahalıymıs🤣
Ben prima alıyprm indirimde bulunca indirimsiz hali 35 tl dedim😂
Ne kadr ayıp ya cocugumuza aldıgımız seylerin fiyatını söylettiriyor bana🤬
Biber dolması yaptm fırında
Lahana kavurdum sogan ve yesil soganla,fırına attım üzerine kasar rendeleyip yanmısken fırın.
2 gün evdeymis Allahım yandk
Bitmez artk istekleri💆🏻‍♀️
Ne marka alacakmışsın🙄 aynı fiyata geliyor bence sızdırıyor pişik yapıyor daha çabuk ıslaklığı belli ediyor. Böyle olınca insan kırılıyor.

Kıs bitti seneye alsın kombiyi🤦🏻‍♀️
Ay iste ben de buna uyuz oluyorm
Kendi sülaleri olunca akan sular duruyor💆🏻‍♀️
Tabi canım çünkü benim ailem onu teklif bile etmez. Ama kınadığı cimri dediği kardeşim de şu günümüzde kaç defa sordu paraya ihtiyacınız varmı diye. İşte ne diyeyim. Demekki büyük konuşmayacaksın.
yok onu yemem bunu yemem diyen adam şimdi mecbur yiyor yaptığımı.Hiç unutmuyorum daha yeni evlendiğimizde annemlere gidince kahvaltıda o yok bu yok demişti. Oysa gayet de vardı bayağı şey. Şimdi mecbur herşeyi kısıyor.Burnu büyüklüğü hiç sevmem.
Umarım bazı şeylerden ders çıkarmıştır.

il disi giris cikislar yasaklaninca esimin telfonlar costu aninda
Isleri il disi sayiliyor ofis il disi oluyor
Servisleri kapsamiyormus ama taksiler icin kotu oldu.
Bizim aracda ofise gidemicek 15gun.
Esim telf. bogusurken ben kanepede uyuma seansindaydim sonrasini hatirlamiyorum🤪
Hapsurdum yine aksam sanki burnumda akiyo gibi oldu adamin gozler direk uzerime senin burnun mu akiyo sanki bak yapma hasta olma falan diyo.
Demek bakamiyosun bana 😒 dedim.
Surda nekadar daha nazlancam sayili😋

Battaniyeler meyveler falan derken uykuyuda aldik kanepede iyimi
Sabahlarim artik🤦🏻‍♀️

Baby olsunda sabahlim ya simdi sanki bosuna sabahliyomusum gibi geliyor.
Bu hakkimi 1 ay sonra kullansam nolur uyku azicik daha ya

Back
X