• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

su ig bi kadin var 3 oglu var boy boy 5-3-1.5 galiba yaslari.
Kadin misal bi kizartma yapiyo ortaya bi de salata tamam al aksam yemegi.
Ya da sehriye corbasi makarna
makarna yogurtluyo bazen sadece.
Ben sadece öyle yemek diye koysam baska derler.
Biz ugrastirici agir yemek sevmiyoruz diyo bahaneside bu.
Cocuklari kocasi falan sevmiyormus.
Makarnayi koysam oyle ortaya yuzune bakmazlar bizde
Bi de cocuklar kucuk sulu yemek yiyip etli tavuklu ne bilim sebzeli bisilere ihtiyaclari var.
Ay kimmiş o kadın

Ne marka alacakmışsın🙄 aynı fiyata geliyor bence sızdırıyor pişik yapıyor daha çabuk ıslaklığı belli ediyor. Böyle olınca insan kırılıyor.
Islak mendil prima alıyorm ben
O molfix almıs.
Bez degil kız🤗
Bana iste marka almısmıs o,idareli kullanalımmıs🤦🏻‍♀️
Ya iste bundan calısmaya devam etmek istiyorm
Cocuguma kendim alırım ben almasın lafınınyapcaksa.

Tabi canım çünkü benim ailem onu teklif bile etmez. Ama kınadığı cimri dediği kardeşim de şu günümüzde kaç defa sordu paraya ihtiyacınız varmı diye. İşte ne diyeyim. Demekki büyük konuşmayacaksın.
yok onu yemem bunu yemem diyen adam şimdi mecbur yiyor yaptığımı.Hiç unutmuyorum daha yeni evlendiğimizde annemlere gidince kahvaltıda o yok bu yok demişti. Oysa gayet de vardı bayağı şey. Şimdi mecbur herşeyi kısıyor.Burnu büyüklüğü hiç sevmem.
Umarım bazı şeylerden ders çıkarmıştır.
Misafir gittiği evde o yok bu yok demek kacıncı level ya💆🏻‍♀️
Yok bunları anaları dogurup salmıs cayıra cimene🤦🏻‍♀️
Baska acıklaması yok.
Nezaketten bihaberler.

Gece gece uykum kactı
Tvde Esra Erol var
Ayak üstü 2 kadın cockkları bırakkp kocaya kacmıslar💆🏻‍♀️
Biri giderken 30 bin tl para,yag,5kilo da zeytin almıs evden🤦🏻‍♀️
Eli bos da gitmemis hey Allahım
Öteki esi aldatmıs 8 aylık bebesini bırakıp baska adama kacmıs,aldattı diye🤷🏻‍♀️
Alya7.5 aylık oldu bugun.
Wcye giderken kociye cocuga bak diyorm🙈
Nasıl gidiyosn bırakıp ya,al cocugunu git ananın evine ozmn.
Adama kacmak ne,el kadar bebesini bırakıp gelen kadına hangi adam deger verir💆🏻‍♀️
Kapatıp gectim odama.
Alyayı da aldım yanıma .
Yan odada özlüyır insan😔

Günaydın hanımlar. Güzel bir gün olsun. Beni de uyku tutmayan gillerdenim. Akşam saat 10. da küçük kızım makarna istedi onu yaptım. Sos tavası tencere tabaklar kaldı bıraktım bütün gün ayaktayım. Sabah kahvaltı için mercimek köftesi istedi küçük kızım yine büyük istemez ama küçük sipariş üstüne sipariş veriyor. Neyse onu hazırladım. Şimdi bir kahve yaptım sizlere geldim. Ne zaman kalkarlar bilmiyorum. Ben rutinimi öyle çok özledim ki. Herkes olması gibi oldugu yerde olsa ben de evimi temizleyip, alış verişimi pazarımı yapsam. Ay bu günlerde dışarı çıkamadıkça aglamak geliyor önceleri tutuyordum gözyaşlarımı ama şimdi engel olamıyorum. Akıyor resmen ben çocuklarımı teselli edecegime onlar beni teselli ediyor. Biliyorum geceçek bu günler, hiçbirşey kalıcı değil. Ama beynime sözümü geçiremiyorum. İyice aglak birisi oldum. Çok düzenli bir hayatım vardı, akşam 11-11.30 gibi yatar sabah da 6 da kalkardım. Şimdi gece sabaha kadar otursam oturabilirim. Sabah 5 gibi uyanıyorum ve yatakta duramıyorum. Kızlar kendi sıkıntım ile çok meşgul ettim burayı kusura bakmayın.

Zulam 1365 tl oldu. Eşim 1000 tl verdi ama hiçbir şey yapamayacagım. Altın alamam çok yükseldi, keza döviz de öyle bekletecegim bir süre belki piyasalar biraz olsun normale döner. Ama kredi kartları çok yüksek gelecek diyor eşim. Hem para verip hem böyle söylemesi canımı sıkıyor. Arabaya lpg ve benzin de almam lazım diyor, Allahım sana geliyorum dedim içimden sanki bana para ver diye yapıştım yakasına, ama verdiği paraların hepsini aldım. Çünkü çocuklar için şu anda bir harcama yapılmıyor evdeyiz. Harcamalı günlerimizde bana verdiği paradan ben ona destek olmak amacıyla çocukların ihtiyaçlarını karşılıyordum. Her harcamayı ona duyurmuyordum ama şimdi ihtiyaç olan herşeyi tek dışarı çıkabilen o olduğu için almak zorunda kalıyor. Yine çok sıkışırsa tabii ki veririm, ama böyle söyledimi çok canım sıkılıyor.

Islak mendil prima alıyorm ben
O molfix almıs.
Bez degil kız🤗
Bana iste marka almısmıs o,idareli kullanalımmıs🤦🏻‍♀️
Ya iste bundan calısmaya devam etmek istiyorm
Cocuguma kendim alırım ben almasın lafınınyapcaksa.
Haklısın canım.,en azından içinden geleni alırsın. Islak mendili az kullamma şeklini de çok merak ettim 🤣 o da mesela az abur cubur yesin değilmi😅😂😂😂😂😂

Gece gece uykum kactı
Tvde Esra Erol var
Ayak üstü 2 kadın cockkları bırakkp kocaya kacmıslar💆🏻‍♀️
Biri giderken 30 bin tl para,yag,5kilo da zeytin almıs evden🤦🏻‍♀️
Eli bos da gitmemis hey Allahım
Öteki esi aldatmıs 8 aylık bebesini bırakıp baska adama kacmıs,aldattı diye🤷🏻‍♀️
Alya7.5 aylık oldu bugun.
Wcye giderken kociye cocuga bak diyorm🙈
Nasıl gidiyosn bırakıp ya,al cocugunu git ananın evine ozmn.
Adama kacmak ne,el kadar bebesini bırakıp gelen kadına hangi adam deger verir💆🏻‍♀️
Kapatıp gectim odama.
Alyayı da aldım yanıma .
Yan odada özlüyır insan😔
Çocuğu dünyaya getiren insan ölene kadar çocuğun sorumluluğunu almalı. O sorumluluğu alamıyorsan niye doğuruyorsun. Malesef onlar keyiflerine bakarken olan çocuğa oluyor.
ben de saçının bir teline zarar gelmesin diye uğraşıyorum. Ne insanlar var ya.

Günaydın hanımlar. Güzel bir gün olsun. Beni de uyku tutmayan gillerdenim. Akşam saat 10. da küçük kızım makarna istedi onu yaptım. Sos tavası tencere tabaklar kaldı bıraktım bütün gün ayaktayım. Sabah kahvaltı için mercimek köftesi istedi küçük kızım yine büyük istemez ama küçük sipariş üstüne sipariş veriyor. Neyse onu hazırladım. Şimdi bir kahve yaptım sizlere geldim. Ne zaman kalkarlar bilmiyorum. Ben rutinimi öyle çok özledim ki. Herkes olması gibi oldugu yerde olsa ben de evimi temizleyip, alış verişimi pazarımı yapsam. Ay bu günlerde dışarı çıkamadıkça aglamak geliyor önceleri tutuyordum gözyaşlarımı ama şimdi engel olamıyorum. Akıyor resmen ben çocuklarımı teselli edecegime onlar beni teselli ediyor. Biliyorum geceçek bu günler, hiçbirşey kalıcı değil. Ama beynime sözümü geçiremiyorum. İyice aglak birisi oldum. Çok düzenli bir hayatım vardı, akşam 11-11.30 gibi yatar sabah da 6 da kalkardım. Şimdi gece sabaha kadar otursam oturabilirim. Sabah 5 gibi uyanıyorum ve yatakta duramıyorum. Kızlar kendi sıkıntım ile çok meşgul ettim burayı kusura bakmayın.
Ben de öyleyim canım. Keşke hemen bitse.

Gönaydınss genşler
Bu aralar nerede uyudugum nerede uyandigim banada supriz oluyor🙀
Escagzimla kahvalti yapiciz bi kuymak yapim ortaya yanarli dönerli.
Oglan gec uyaniyor.
Aksam yiyemiyorum sabah acikmis uyaniyorum.
Mahlepli susamli kurabiye sayikladim aksam olsa yerdim diye yapcam bugun.
Belki elmali turta da yaparim az bisi.
Kurabiye yapmistimda turta epeydir yapmadim degisik olsun bari.
Elmanın tarcina yakistigi kadar hic biseye yakismamasida ayri bir bulus ya.
Nasil guzel ikili.
Kahvalti yapmadan pasta borek dusunuyorum😁 istahimi siz dusunun artik

babyloading87 babyloading87 uni baby nasil ki çicemm
Ben onu denemek istiyorum.
Baby me yenidongan aldim 3 tane onuda denicem.
Tabi öncesi pamuk aldim 10lu paket pamukla baslarizda.
Deneye deneye bakalim prima molfix islak mendillerin fiyatlarindan hic haberim yok.
Ayy pisik olmasinlarda o acıli oluyor 🤦🏻‍♀️

Çocuğu dünyaya getiren insan ölene kadar çocuğun sorumluluğunu almalı. O sorumluluğu alamıyorsan niye doğuruyorsun. Malesef onlar keyiflerine bakarken olan çocuğa oluyor.
ben de saçının bir teline zarar gelmesin diye uğraşıyorum. Ne insanlar var ya.
Ay cok fena.
Cahillik diz boyu.
13 yasında kzıını köyde adı cıkmasın diye nisanlamıs bi cockkla.Cocuk 15 yasında💆🏻‍♀️
Dogurmak değil marifet.
Düzgün insan yetistirmek önemli iste.

Deneye deneye bakalim prima molfix islak mendillerin fiyatlarindan hic haberim yok.
Uni baby eski sürüm temiz icerik.Mühendisinoglu öyle demisti.
Ama yeni sürüm katkılıymıs😕

ben de unı baby kullandım hala da onu kullanıyorum.baby me kullandım çok beğenmedim onu.

Günaydınlarr
7 de uyandık 2 saat oynadık matın üstünde.
Allahım cocuk mat istiyormus😂
Döne döne oyalandı
9 da uyudu kaldı
Kahvaltılıkları cıkardım
Patates kızarttım
Difrizden börek cıkartıp ısıttım
Baktım hala uyuyor kız,kociye dedim kızda olsn kulagın ben dusa gircem.
Kızartma koktum hepten💆🏻‍♀️
Girdim cıktım uyanmamıs
Galiba yatagını arıyor bir de.
Sepetinde yatırmıyorz artk dar diye oraya yatırdım hala uyuyor saat 11.30🤣
Ev ahalısi kalkarsa kahvaltı edecegiz ins🙈
Limonlu cay iciyorm oturdum.
Koguss kalk diye bagırcm birazdan az kaldı🤣

Günaydınlarr
7 de uyandık 2 saat oynadık matın üstünde.
Allahım cocuk mat istiyormus😂
Döne döne oyalandı
9 da uyudu kaldı
Kahvaltılıkları cıkardım
Patates kızarttım
Difrizden börek cıkartıp ısıttım
Baktım hala uyuyor kız,kociye dedim kızda olsn kulagın ben dusa gircem.
Kızartma koktum hepten💆🏻‍♀️
Girdim cıktım uyanmamıs
Galiba yatagını arıyor bir de.
Sepetinde yatırmıyorz artk dar diye oraya yatırdım hala uyuyor saat 11.30🤣
Ev ahalısi kalkarsa kahvaltı edecegiz ins🙈
Limonlu cay iciyorm oturdum.
Koguss kalk diye bagırcm birazdan az kaldı🤣
cocuklar sere serpe cok seviyor.
Annemde kizima yer yatagi yapcak oynasin uzerinde diye ince.
Oglumada yapmisti

Back
X