Çok teşekkür ederimkoy canim hic bisi olmuyor.
Ben hep aliyorum hemen buzluga koyuyorum.
Yapacagim gun cikariyorum cozup kullaniyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimkoy canim hic bisi olmuyor.
Ben hep aliyorum hemen buzluga koyuyorum.
Yapacagim gun cikariyorum cozup kullaniyorum.
EheheheeeGünaydınlarr
7 de uyandık 2 saat oynadık matın üstünde.
Allahım cocuk mat istiyormus
Döne döne oyalandı
9 da uyudu kaldı
Kahvaltılıkları cıkardım
Patates kızarttım
Difrizden börek cıkartıp ısıttım
Baktım hala uyuyor kız,kociye dedim kızda olsn kulagın ben dusa gircem.
Kızartma koktum hepten
Girdim cıktım uyanmamıs
Galiba yatagını arıyor bir de.
Sepetinde yatırmıyorz artk dar diye oraya yatırdım hala uyuyor saat 11.30
Ev ahalısi kalkarsa kahvaltı edecegiz ins
Limonlu cay iciyorm oturdum.
Koguss kalk diye bagırcm birazdan az kaldı![]()
Biz de yere bir sürü şey seriyorduk yatak minder yorgan yuvarlanıp duruyordu. O günleri de özledim yacocuklar sere serpe cok seviyor.
Annemde kizima yer yatagi yapcak oynasin uzerinde diye ince.
Oglumada yapmisti
Aaa nerede oturuyorsun. Pazara da çıkamıyorum ya eşim göndermiyor.kendi gidiyor heryere. Çok özledim pazara gitmeyiyedirenk79 sanırım yakın oturuyoruz bir kere yazmıştın çünkü, ben bugunky pazara çok yakinim
Tam pazarın karşısında oturuyorum, sen beylik tarafinda misin? Ben de pazarı severim şimdilik gidiyorum bakalımAaa nerede oturuyorsun. Pazara da çıkamıyorum ya eşim göndermiyor.kendi gidiyor heryere. Çok özledim pazara gitmeyi
Beylik pazarının karşısındamısın beygah pazarına yakınım benTam pazarın karşısında oturuyorum, sen beylik tarafinda misin? Ben de pazarı severim şimdilik gidiyorum bakalım
Beygah pazarında ben deBeylik pazarının karşısındamısın beygah pazarına yakınım ben
Aaa çok yakınız o zamanBeygah pazarında ben de
Marketler pazar gibi olmuyor gerçekten ben de mümkün oldukça pazari tercih ediyorum. Oğlum uyumadı işletim de yattı tabiki.Asiri yoruldum
Annemler ugricaz dediler (hic laf dinlemiyolar ya ekmek alma bahanesi market falan cikiyorlar disari)
Geldiler bisiler almislar bize domates tavuk falan.
cay ictiler gittiler.
Peslerine sildim her yeri yine.
Havalandirdim.
wc yikadim lavabolari ovdum.
Esimde salonu supurdu sagolsun vileda yapti.
Yemek yedik
Mutfagi topladim sildim.
Camasir astim
İhlamur yaptim.
Esimle dizi izliyoruz oturduk simdi.
Daha bisi yapamam.
Annem yarin pazardan alim sana bisiler dedi.
Her turlu cikiyo anlamiyo zaten iyi dedim patlican limon falan al bari banada.
Esim ben cikarim falan dedi ama pazar hem uygun hem taze.
Annem alir.
Sok marketin babyland kendi markasının ıslak mendillerinin iceriği temizmis.Günaydınlar
Islak mendil konusmussunuz, ben uni baby yenidoğan kullandim ilk 1 sene, sonra baby ne kullandım ama bozdu o da. Simdi migrosun kendi markasını alıyorum ama el falan siliyoruz.
Kesinlikle durmasınEheheheeeuyusun dinlen bak keyfine. Ya ben de 8 de kalktım. Baba kız horul horul uyuyorlar. Sonra saat 9 u geçerken dalmışım az saat 10 da kız uyandı. Biraz oyalandık kahvaltı hazırladım hala yatıyor benim koci sonra kaç defa yanına gitti kız. Lambayı açmış bana seslenmezmi lambayı kapatırmısun diye. Ya kendi odada kalkıp kapatmıyor ben mutfaktayım bana sesleniyor. Benim de keçiler geliyor. Dedim işim var kapatamam. Ayrıca kalkmayı düşünmüyorsun galiba dedim. Sonra kalktı. Ya sanki çalışorken daha iyiydi
kalkar kahvaltı da hazırlardı bazen. Hafta sonları da yemek yapardı.
bence erkekler evde durmasın
![]()
Ben de aliyim sagol canimSok marketin babyland kendi markasının ıslak mendillerinin iceriği temizmis.
90 lı 5.45 tl falan.
Ben ondan da alıyorum