- 21 Ağustos 2015
- 32.255
- 97.944
- 798
- 38
Rica ederimBen de aliyim sagol canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederimBen de aliyim sagol canim
Kuzu benim aklıma işsizlik maaşı geliyo benimki 3 hafta olcak evde işte yok kira geldi ev sahibi acelesi yok demiş sizde bi iş olcakti oda olmadı benim gün param ol vakti bu ay oturmalı olmayacağı için hesaba atarız ddiler konuşurken acelesi yok ddim bana dio niye öyle ddin para yok vs.e ddim para yokİyigecelerr kızlar
Ay hep pazar sanıyorm bugun
Amanın yarın pazar daha
Yarın da evde benimkiii yanmısım
Bütün gün tamirat yaptı
Hala yapıyır
Yaklasmadık hic
Yemekte görüstük sadece
Tavuk sis yaptım,yayla corbası
Öglenden az dolma vardı
Cig köfte,salata
Kız sabah cok uyuyunca tüm gün ayaktaydı
Kahve yaptm simdi uyudu da
Kociye de bıraktım
Ben sana yapcaktım isim bitiyodu dedi ben sok
Bana kahve yapcakmıs
Artk yarın yaparım dedi
Hayır olsun dedim
Aksamda yemege oo cok iyi olmus bu dedi
Allahım corona falan oldum da bana mı söylemiyolar töbe töbe![]()
lükssunden kesmiyosun gün parasına mı guvendin bi posta o gün girdik bir birimize arada laf sokuyirum p tesi gitcekmis bi iş varmi diye kalırım ofiste o gün ddi vesaik le geliyo valla bunaldim 1 hafta olmasa gözümde değil ayın5 inde fln olcakti söyleseydin diyo bugun ne acelesi var belki iş olur ddim bu krediye başvurmuş 6 ay destekli olana cvp yok ddi daha insallah gitmez güme param borç var kardesime onun niyete girdim simdi borcmu dusunces simdi diyi haklı yanlız gamsız olması deli ediyor bu kadar şey yaşadık akillanmiyo net yani
Kuzu benim aklıma işsizlik maaşı geliyo benimki 3 hafta olcak evde işte yok kira geldi ev sahibi acelesi yok demiş sizde bi iş olcakti oda olmadı benim gün param ol vakti bu ay oturmalı olmayacağı için hesaba atarız ddiler konuşurken acelesi yok ddim bana dio niye öyle ddin para yok vs.e ddim para yoklükssunden kesmiyosun gün parasına mı guvendin bi posta o gün girdik bir birimize arada laf sokuyirum p tesi gitcekmis bi iş varmi diye kalırım ofiste o gün ddi vesaik le geliyo valla bunaldim 1 hafta olmasa gözümde değil ayın5 inde fln olcakti söyleseydin diyo bugun ne acelesi var belki iş olur ddim bu krediye başvurmuş 6 ay destekli olana cvp yok ddi daha insallah gitmez güme param borç var kardesime onun niyete girdim simdi borcmu dusunces simdi diyi haklı yanlız gamsız olması deli ediyor bu kadar şey yaşadık akillanmiyo net yani
![]()
Aynen canim benimde telefonda sorunlar var 3 senelik çok pahalı biseyde değil şehir cem bide hafızası çok az dahilisi bakakim elden taksit var bi kaç ay sonra bakcam hem onumuz belli dehil esim hic hsp vs tutmuyo ben para varkem koydum 3 5 bise ama söylemiyorum yok diyorum o paraya güveniyor bu seferERTELEMELİ KREDİ BİZE DÜSÜNDÜK AMA EV KREDİSİ VAR BİDE KISA YAKIN OLCAK EN IYISI BOŞVER DEDIK İLERİSİ NE OLACAGI BELLİ DEİL
TELEFON ALAMADIM DOLAR ARTMIS BEKLEMEDEYIM BAKALIM NOLCAK
PAZAR KAPANDI BİZİM BURADA EVİME ÇOK YAKIN AMA KALDIK PATATES FİLAN BİTTİ
KENARDA İLLA PARAN OLCAK ONU BUNU BİLMEM BİZDE SIFIR BORCA VERMİSTİM BİYANDAN İYİ OLDU DIYORUM BİYANDAN ÖNÜMZ GÖRÜNMÜYO İNŞ. BİRAN EVVEL BİTER .BUNALDIM İYİCE
KIZIN KUMBARADA 330 TL ÇIKTI ÇOK IYI OLDU
Aynısı bende varKuzu benim aklıma işsizlik maaşı geliyo benimki 3 hafta olcak evde işte yok kira geldi ev sahibi acelesi yok demiş sizde bi iş olcakti oda olmadı benim gün param ol vakti bu ay oturmalı olmayacağı için hesaba atarız ddiler konuşurken acelesi yok ddim bana dio niye öyle ddin para yok vs.e ddim para yoklükssunden kesmiyosun gün parasına mı guvendin bi posta o gün girdik bir birimize arada laf sokuyirum p tesi gitcekmis bi iş varmi diye kalırım ofiste o gün ddi vesaik le geliyo valla bunaldim 1 hafta olmasa gözümde değil ayın5 inde fln olcakti söyleseydin diyo bugun ne acelesi var belki iş olur ddim bu krediye başvurmuş 6 ay destekli olana cvp yok ddi daha insallah gitmez güme param borç var kardesime onun niyete girdim simdi borcmu dusunces simdi diyi haklı yanlız gamsız olması deli ediyor bu kadar şey yaşadık akillanmiyo net yani
![]()
Muzları dilimle kakaoya bula kahvenin yanında yersinizGönaydınnn çicegimler.
Bizde bugun kahvaltiyi salona tasidik basbasa.
Yagmur izkerken yapalim dedik sessiz sakin son kahvaltilar
Dizi izleriz artik tüm gün.
Pazara gidesim var annem alirim sen ne istersen dedi dün ama kendim gormek istiyorum.
Esim yollamiyo
Kendide becerip alamiyor aldigi muzlar curukdu.
Anlamiyor secmesinden ya da isine gelmiyor cabuk alim cikim diyordur kesin.
Nolcak bilmiyorum izin koparirsam yarim saat gider gelir.
Hakli tamam benim icin diyor ama birilerinin bunlari halletmesi gerekiyor
yoksa hafta ici cikicam fark etmiyor yani.
yedik valla öyle böyle bal tahin falan doktum uzerineMuzları dilimle kakaoya bula kahvenin yanında yersiniz
Ben muz yemiyorm hamilelikde kızın gelisimi icin yemistim zorla
Oyle güzel oluyor![]()
Seninki bu maaş bitene kadar kuzum sonra napcak bak iş durumları kritik önümüz belli değil benimki çok rahat 2 haftadır şuradan haber burdan haber bekliyom ddi benim gün param aklindaymis adamım neyse evin faturaları geldi elektrik şu gün bi kaç güne doğalgaz gelir h ici soyliycem eltimlere yollayinca para yatircam keyfi kullansın diye veremem ramazan geliyo buzluga et kiyma alirim birazAynısı bende var
Buharlı temizleyici alcam 280 tl faln
Koydum kafaya alcam bu ay.
Simdi o mu lazım diyo bana
EVet maasımı bekliyordm dedim.
Bekliyor simdi
İssizliği eve getirceklermis ya,sen cıkmazsın ben yatırıırım karta diyo
Atm arka sokakda hava alırım az ben de dimi dedim
O yatırıırsa kafadan 200 benzin alır
Bez alcaz yedek onu karttan alır
Kızıma top havuzu alcm diyip duruyo onu karttaan alır
Kartı yer gelir.
Gecen ay 600 den fazla verdim hadi 300 krediye yardım yaptm
200 buzdolabı taksidine nakit verdim
Zaten 300 tl takst
Kirayı yatırmamıs
Karttan da kullanndı
Ayh bilmiyorm valla en sonunda ben sana soyadımı vereyip diyip agır konuscam artk![]()
Maşallah kuzum maharetlisin ben dün sınır olup uyumuşum adamaGünaydınlarr
6da kızı getirdi koci yanıma
Bez degisim,beslenme uyuttum 8 de kalktı
10.30 da kadr oynadık
Makinaya camasır attm
Tekrar uyuttım
Girdim mutfaga mayasız kecibacagı yaptım
Cay demledim
Camasır astım
Kahve icerken 12 de kız uyandı uyurken biberon maması vermistim
Sabah bize tramisü yaptm
ONa da irmikle muhallebi yaptım
Yazdan seftalı vardı defreezde
Onları bızlattım
Muhallebise üzerini süsledim
Onun tatlı bizden güzel oldu valla
Hemde sekersiz saglıklı bende yerim
Ev ahalisi kalkarsa daha kahvaltı etcez![]()
Yok valla maharet falan 0Maşallah kuzum maharetlisin ben dün sınır olup uyumuşum adamakahvalti ettik geri yattı mutfakta bulasik yikamisti makineyi bosalttik yenileri koydum az cay içiyorum oturdum kalkinca lavabo klozet dezenfekte edilecek cam önü alıp balkonu silcem uyaninca bizimki pazara cikcam markette meyveler fln güzel değil kac haftadır gitmiyorum maskemi fln çıkarım gelincede üzerindekileri atıp makine acicam
İs yaparken bizimki de asabi oluyorEşim dün banyoların ve balkonların derz dolgularını yaptı. Eşofmanları bembeyaz olmuş, terlemiş, bir iş yaptı ya suratını görmeniz lazım nasıl gergin, sinirlenmiş yorulmuş tam 1 saatte yapmıştır bunları ben bütün gün ayaktayım bu kadar kasmıyorum kendimi. Biran önce işine gitsin istiyorum ve asla 65 yaşından önce emekli olmasını istemiyorum. Eşim öyle sohbet eden biri de değildir. Zoraki konuşur, kısa ve az cümleler kurar. Babamda böyledir ama siyasetten ve futboldan konuşmaya başlayınca sohbeti iyidir. Onunla sohbet etmeyi seviyorum. Ama eşimin böyle bir zaafıda yok. Çocuklar odalarında, eşim salonda ki tv yi açar ben oturma odasında ki tv seyrederim çünkü tv konusunda da anlaşamıyoruz. Acıkan ve canı birşeyler isteyen beni buluyor evde. Güya evdeyiz ama kimse kimseyi görmüyor. Bu günümüze çok şükür bin şükür.