• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ya bunların genleri böyle
Göcmenler asırı calıskanlar tmm cok güzel
Ama söyle bi sıkıntı var
Geneli tabi istisnalar vardır
Benim patronlar da göcmen isyeri göcmenlerin icinde 4 bir yanımdalar yani🤣
Bunlar maile calısıyorlar
Kadınlar götürüyo parayı kocaya veriyor
Evde baba karar veriyor harcamalara
Ve kadın calıstıgını verdiği adam ona istediğini aldıgı icin mutlu oluyor🤷🏻‍♀️
Ben isyerimdeyken bazen dayanamayıp diyodm müsterilere
Abla sen calısıp kazanıyosn
Adam almıs olmuyo sana o arabayı diyodum🤣
Dogru diyosn biz alısmamısız diyolardı
Kocam da bunu istiyor bence
Götüreyim eline vereyim
O bana bisey alınca mutlu olayım💆🏻‍♀️
Ben kadın yada erkek calısıp kazanan kisinin götürüp maasını esine vermesine karsıym
Kocam da bana getiirip verse,sscmalama derim
1 ay calısıp maas almaya aklın var,harcamaya mı yok derim🤷🏻‍♀️
Kız amma uzun anlattım😂
Okuyanlar helal edin hakkınızı🥰
Ben de sevmem öyle. Bizim de hiç öyle olmadı. İkimizde bişeyleri ödedik harcadık.sadece birara eşim ben hesap yapamıyorum dikkatli harcamıyorun diye hesabı bana devretmişti. Bir süre sonra bıraktım.

Aynı kapıya cıkıyor bacım🤣
Aynen ama korkma hepsi aynı değil
Kardesimin esi de göcmen hic aynı değil anlatıyırm burda
Sanırım yokluk cok görmekle alakalı
1 maas 3 cocık 2 yetiskine yetmemis bizimkinin ailede haliyle.
Bana kvdem gecen 2.yi dogur ben bakarım dediğinde annem,ne acayip insanlar bunlar 2 cocuklu kadını calıstırmaya calısıyolar hala demisti🤣

benim geçmişte bir sevgilim vardı onlarda Göçmendi. Bana ilerde evde dikiş işi yaparız işi büyütürüz demişlerdi çok iticigelmişti. Annesikıyafet dikip satıyordu. Beni çok seviyordu. Tabi yollarımız ayrıldı. Yıllar sonra duydum iki çocuğu olmuş. Karısı fabrikada çalılıyırmuş. Annesi hala yaşlı haliyle pazara çıkıyormuş kıyafet satmak için. Yani hep mantık çalışmalısın çalışmalısın. Oysa Durumları da kötü değilmiş. 3 evleri var. İki arabaları.Öyledıyduklarım. Güzel bir meslek olur tabiki çalışmak doğru ona asla karşı değilim.

Kulaklarını iyi çınlattık valla benimkide aynı vur birini ötekine anam çalışsam güveniyor oda çalıştım da çocuk yokken 2.bucuk sene noldu unutuldu hem ev hem iş yıprandım 😶😝 kiymetimiz bilinse
Kesinlikle aile ile evleniliyor. Valla aynı çalışsan da kıymet bilinmiyor. Onun için çalışmayı düşünmğyırum. İnşallah zorunda da kalmam

Anam ben hayatta girmem ortak hesaba anında patlar :KK11: :oha: durup durup diyo sende kesin su kadar vardır bu kadar vardır biriktir sende deyince yok kocadan para saklanirmi diyo senin gibiyse saklanır ddim geçen karabatak mubarek valla altınlarimi folyayla sarasim var dedektor tutar bulur diye:işsiz:potansiyeli var
Hemen sende gömü var derler🤣 alışmışlar çünkü. Tabi eşim bu defa anladı para yok. Ortayadökmedim. Zaten yok da. İki kuruş var onu da dökmemmm😅

no iş yes fellik fellik :KK70:
kahkaha attım burda lelli
Allahta seni güldürsün:KK68:
🤗 Amin canim kadin yasak masak dinlemiyor ben daha 56yim bana yasak diil.
Maskemi eldivenimi takiyorum diyo.
Gittigide market firin.
Ama sirf 1 parca sey almak icin bile cikiyo.
etma diyorum yok.

Aziz Allah.
Ezana uyanmak sabah ezani..
cok sukur.
Rabbim hastane koselerinde, evinde sifa bekleyen herkese Şafi adiyla şifa versin insallah.

Mubarek gün yuzusuyu hurmetime.
insAllah 2 rekatde olsa namaz kilalim niyetlenip.
Salavat cekelim bol bol.
Rabbim korusun hepimizi.

Ben daha uyuyamam namaz kilarim biraz otururum berjere kurulup sessizlige daliyorum bu ara iyi geliyor.

Tesbih cekerek uyudum bugun nekadar ibadet edersek okadar iyi bekeret, bolluk, sifa insAllah.

slm kızlar
bulaşık makinesi benimde vestel 3 programlı tek program kullanıyoırum çok guzel
bim deterjan finish asla almam leke bırakıyo
ama vestel tel almayın kronikmiş hepsinde
dün alışveriş yapmıs kocam gömmüş 300 bana aylık 500 veriyodu bır ay yeter diyodu kendi bir günde harcamış al gördünü dedim
kumbarayı actık 330 tl çıktı
Selâm. Vestel tel almayın yazmışsın da onu anlayamadım.

Makina işi tamamdır. 4 programlı gri Vestel 1850 TL ye aldık. Çok beğendim. İnşallah kullanımından da memnun kalırım. Bulaşık makinasından çok çektim bu sefer son insallah
Hayırlı olsun güle güle kullan. Ben de önceki makinamda deliye dönmüştüm sonunda bozuldu rahatladım😀

Kahvaltı yaptık. Sonrası çay faslı. Kızıma kitap almıştım 3 tane. Onlar geldi.Kitap okumama bayılıyor. Bidahaaa bidahaa diyor😂 Kargonun yukarı çıkması yasakmış. Bilmiyordum.megafondan adam bişeyler dedi tabi duynadım. En son hareket yaptı aşağı inin diye. Eşim indi aldı. Ama halimizi görmeliydiniz. Eşim poşetleri açtı ben çıkardum iyice dezenfekte yaptık😅 bskalım bugün bir kargo daha gelecek..

Kahvaltı yaptık. Sonrası çay faslı. Kızıma kitap almıştım 3 tane. Onlar geldi.Kitap okumama bayılıyor. Bidahaaa bidahaa diyor😂 Kargonun yukarı çıkması yasakmış. Bilmiyordum.megafondan adam bişeyler dedi tabi duynadım. En son hareket yaptı aşağı inin diye. Eşim indi aldı. Ama halimizi görmeliydiniz. Eşim poşetleri açtı ben çıkardum iyice dezenfekte yaptık😅 bskalım bugün bir kargo daha gelecek..
aa cikmiyorlarmi artik😯
bende kargo bekliyorum ama henuz dagitimda gorunmuyor.
Guvenlik alir ozaman esim cikarir yukari hic inemem valla.

Davlumbaz da almam gerek. Ama onu en ucuzu almaya çalışacağım. Basen bim e geliyor. Onlar bile iş görür. Vestel sordu eşim, makinayı alırken en ucuzu 1000 TL demiş. Kalsın dedim
koctasda falanda indirim oluyo canim ama suan kapalidir galiba ya da netten alabilirsin
Bizim burdaki sade gzl evede belki bundan alirim diyorum
Su tamamen cam olanlar beyaz siyah sanki cok yaglanir gibi geliyor bana

Selam
Helal olsun sana demeye geldim bacim.
Bende sendenim
Keselerimiz ayrı
Kredi odedim 13 yıldır bu ay bitti kredi. Ev araba o dedim tadilat yaptirdim eve bunca sene o dedim.
Maaşımı da bilmiyor
Şimdi bi 500tllik market alışverişi yapar 1000tl kendime harçlık yapar gerisini atarım birikime
NE vercem eline. Ise git gel yemek yap ev topla aksam 2 cocugun odevleri yatir hastane bende çarşı pazar market bende. Ne anladım da ev hanımıyla aynı vasiftanim yemesi içmesi 4 4luk yaparım yemeğimi. Evimi temizlerim çocuklara bakarım işimede giderim. Begenmiyosa işte kapı dicem ay bende sismisim kusura bakma daldim konuya diger topikten komsunuzum memnun oldum. 🤣🤣🤣
Hosgeldiniz
Hey masallahhh🧿🧿
Valla aynıyız
Ben de gec oldu ama akıllandım
Cnm cıkıslar sagdan diyorm bisey olunca
Anam beni elin sinameki adamının gönlünü yapmaya dogurmadı,kimse kusura bakmasın🤣
Acımam dürerim defterini😂

Back
X