• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kizlar,
Dün psikolojim çok kötüydü, bugün şükür iyiyim. Her ağızdan bir şey cikiyo su virüsle ilgili insan inceleyince de iyice karamsar oluyo. Karar verdim okuyup izlemicem artık. Sofra duruyo daha çay içiyorum, bu saate kalmasını hiç sevmiyorum işlerin ama kızım çok çok yavaş yiyo e onu bırakıp da kalkamıyorum. Çayın bitsin baslicam günlük rutin işlere. Yemeğe karar veremedim yalnız, kalan yemeği yemiyorlar, çorba bile kalsa dün vardı diyolar ben kötü alistirdim heralde. tr_lelli tr_lelli benim eşimin ailesi de bı çorba yapar yemek diye o kadar, bişey görmemiş evde ama beklentileri gör sasarsin
İnan ben de ilk günler psikolojim çökmüştü. Ama artık haber dinlemiyorum. Pek okumuyorumher gmrdüğümü. Günlük sayı durumuna bakıyorum o kadar. Daha iyi oldu. Streste hasta oluruz yoksa

Biz de kahvaltı yaptık oturduk kaldık. Çay keyfi. Bugün dünkü planladığım işi yapmaya niyetim var. Kızın yatağın altındaki kısmı boşaltıp oraya tüm yorganları sereceğim. Zaten kullanmıyoruz o yorganları..alt kısma yatak almadık. Kardeşim katlanab yatak almıştı ölçüsü uymadı. Orayı yatak gibi kullanırım ben odada yatınca. Katlanan yatağı da kaldırırım ortalıkta çok kalabalık oluyır.
eşim de az çıkacak evrak verecek iş için. Yarın al alınacakları dedim. Pazar var marketlerde indirim oluyor. Eskiden olsa aman boşver derdi😅 tabu canım yarın slırım daha iyi dedi.
kız çadır seviyor. Geçen dedi. Ben ona yaparım çadır. Tabi harcamaya dikkat etme dönemi. Ama içimden geçiyor almak ya oyun kumu ya çadır. Şişede bozuk paralarım vardı ama haberi yok eşimin :) olmazsa onunlamı alsam diye düşündüm. Ama dışarı çıkamıyorum. Bir de şimdilik zulodan haberi olmasın. Kardeşime söylesen hemen ben alayım diyecek. Neyse olmazsa erteler sonra alırım sadece oyun kumu alırım şimdilik.

Tepsinin yarisini yedik oglanla😱
Tuzlu kurabiye cok seviyorum ya oglanda cok seviyo esim tatli kurabiye sever.
Oglanla hallediyoruz biz pisenlerin hakkindan geliyoruz😂
Yap ugras 5dk bitsin😝

Makine soluksuz calismaya devam ediyor.
son 2 battaniye kaldi ama Yikamicam bugun kurutcak yer yok.
Haftaya onlarda yikanirsa yorgan battaniye tayfasi mis olmus oluyor.

Soyle yataklar mis kokuyo ya hastasiyiz dede.

Vileda da yapip kapilarida silersen bugun isim erken bitmis olacak.
Uyurum belki biraz

Bana gel isimi yap demiyo bana yaptirmiyo tamam ama ben duramiyorum.
Evi öyle gorunce.
Ev supurmeye dahi useniyor ya.
Hani bi supur vileda yap bari tamam dip kose yapmiyo bari goruneni yapsa yani.
Yok.
Kardesimin odasinin kapisini cekiyo (öylr kiyafetler yatak uzerinde falan) salonu babam temizliyo zaten.
Bi y.odasi mutfak wc bari oralari bi temizle.
Yok.
Sonra yaparim diyo bisi desen.
Onun evi bisey desem nolcak gerci.
Ama insanin basina hersey gelebilir
Hastalik, ölum, ani biri gelir.
Canım temizlik yapmayı sevmiyordur normal,bir yardımcı filan çağırıyormu bari?Durumları iyi annelerin en azından haftada 1 biri gelse baya toparlar oda rahatlar.

Günaydın kizlar,
Dün psikolojim çok kötüydü, bugün şükür iyiyim. Her ağızdan bir şey cikiyo su virüsle ilgili insan inceleyince de iyice karamsar oluyo. Karar verdim okuyup izlemicem artık. Sofra duruyo daha çay içiyorum, bu saate kalmasını hiç sevmiyorum işlerin ama kızım çok çok yavaş yiyo e onu bırakıp da kalkamıyorum. Çayın bitsin baslicam günlük rutin işlere. Yemeğe karar veremedim yalnız, kalan yemeği yemiyorlar, çorba bile kalsa dün vardı diyolar ben kötü alistirdim heralde. tr_lelli tr_lelli benim eşimin ailesi de bı çorba yapar yemek diye o kadar, bişey görmemiş evde ama beklentileri gör sasarsin
BEn izlemiyorm
Wpdan gelenlere de yorum yapmıyorm
Ailemi özlüyorum sadece cok😔

Iyy ne kötü. Benim de ilk işim yatak odasının kapıyı açmak. Bayağı açık kalır sonra kız uyuyunca oturma odası mutfak kız uyanınca kızın odası sırayla açarım. Akşam da bazen açtığım olur. Yeterki temiz hava girsin. Evde kedi de var hepten koku oluyor.
Aynen benim yatak odası hep acık,sineklik vr.
NEm var az orda ondan hep acıyorm sık sık

Kız yeni uyudu. Saat 3 de uyutmak istedim uyumadı. O çizgi film izlerken ben de planladığım işi hallettim.sonra 5 e doğru gitti yattı yatağına. Niyetim yoktu ama uyudu. Ben de zaten parça parça yaptım işleri. Eşim geldi.makinaya çanaşır attım. Çorba yapıyordum. Daha kız tam dalmadan ve benim işim bitmeden bir kahveni alırım dedi yahu dur bi işimi yapayım. Neyse çorbayı pişirdim. Çamaşırlara baktım. Şimdi oturdum kahve içiyorum size geldim:)
Ya evi adam gibi temizleyemiyorum parça parça yapıyorum.

Canım temizlik yapmayı sevmiyordur normal,bir yardımcı filan çağırıyormu bari?Durumları iyi annelerin en azından haftada 1 biri gelse baya toparlar oda rahatlar.
yoo cagirmiyorlar
Yemek yapiyor (babamin sekeri var emekli surekli yemek araniyor ondan mecbur yapiyor yani)kiyafetleri yikiyor(nevresim vs sık yikamaz) öyle
Evi nekadar zamanda bir supuruyor hic bilmiyorum.
Silme zaten hak getire.
Yani onu rahatsiz etmiyor bu durum

Annemi cok andim geldi.
saat 4 de geldi 5 de gitti.
Ne yapilcak diyo 4den sonra ne yapilabilir?
Ben dolaplarin icini duzelttim.
camlar var bi de bazanin alti yerlescek dedim.
Salonuda supurememistim supurge duruyodu ortada kus salık malum bazen 2 defa supuruyorum.
Hic supurim falan demedi bende bisi demedim.
Bazanin altinda 2 hurcu duzelttik kisliklari kaldirdik sigara kahve icti gitti.
Camlar icinde aclesimi var bosver dedi.

Yarin bi esime sildircem guzel silemezse para vericem bi ablam var ona sildircem napim gucum yok silemem.

Ne diyim daha ya o dusunmuyo ben zorla yaptiramam.
Umarim dogumdan sonra birakip gitmez temennim o
10 gun burdasin gider gelirsin eve falan dedim ama guvenmiyorum hic.

Kumpir yapcam aksma ,patatesi attım fırına
Bezelye havuc haslıyorm rus salatası yapcam
Az makarna haslarım,kasar kolay kumpır☺
Bugun benimde aklima vurdu firinida acmistim malz. vardi fakat patates firinda pisiyo mu?
Hic denemedim cesaret edemedim bu sebeple

Bi de sey turedi biri var arkadaslikdan da cikaramiyorum yaziyo bazen ama samimi degilim yok yediklerinizi paylasiyosunuz issiz olanlar alamiyo, yapamiyo falan story atip duyarkasan😨

Ulan dedim yaz gunde 2 pkt sigara icmeye paran var 2 kilo un 2 yumurta mi alamiyosun.
Icme o boku git un yumurta seker al yap kek otur ye 1 hafta.
Saclar sari surekli boyatir falan.
Her boka para buluyonuz bi kek pogca yapmaya malz. bulamiyolar ben anlamiyorum yeminle.
un ,yumurta,seker kimin evinde yok ya.
Belediye yardim dagitiyo gidip yazilsinlar un da alamiyolarsa.

Ayy vallahi kustum bunlardan.
Bu duyar kasanlarinda cogu calisiyo, sigara iciyo falan.

Annemi cok andim geldi.
saat 4 de geldi 5 de gitti.
Ne yapilcak diyo 4den sonra ne yapilabilir?
Ben dolaplarin icini duzelttim.
camlar var bi de bazanin alti yerlescek dedim.
Salonuda supurememistim supurge duruyodu ortada kus salık malum bazen 2 defa supuruyorum.
Hic supurim falan demedi bende bisi demedim.
Bazanin altinda 2 hurcu duzelttik kisliklari kaldirdik sigara kahve icti gitti.
Camlar icinde aclesimi var bosver dedi.

Yarin bi esime sildircem guzel silemezse para vericem bi ablam var ona sildircem napim gucum yok silemem.

Ne diyim daha ya o dusunmuyo ben zorla yaptiramam.
Umarim dogumdan sonra birakip gitmez temennim o
10 gun burdasin gider gelirsin eve falan dedim ama guvenmiyorum hic.
Zaten kendi evine yapmıyorsa senin eve hiç yapmaz canım hiç beklentiye girme. O sevmiyor temizlik yapmayı ve rahat o durumdan. Ama şimdi sen hamilesin eve gelmiş süpürge ortada işin bir ucundan tutup odayı süpürebilirdi.hamile olmasan yine yapmasın ama son ayın gelmiş. Düşünceli olmalıydı

Bi de sey turedi biri var arkadaslikdan da cikaramiyorum yaziyo bazen ama samimi degilim yok yediklerinizi paylasiyosunuz issiz olanlar alamiyo, yapamiyo falan story atip duyarkasan😨

Ulan dedim yaz gunde 2 pkt sigara icmeye paran var 2 kilo un 2 yumurta mi alamiyosun.
Icme o boku git un yumurta seker al yap kek otur ye 1 hafta.
Saclar sari surekli boyatir falan.
Her boka para buluyonuz bi kek pogca yapmaya malz. bulamiyolar ben anlamiyorum yeminle.
un ,yumurta,seker kimin evinde yok ya.
Belediye yardim dagitiyo gidip yazilsinlar un da alamiyolarsa.

Ayy vallahi kustum bunlardan.
Bu duyar kasanlarinda cogu calisiyo, sigara iciyo falan.
O konuya ben de kızıyorum sigaraya para buluyorlar başka şeye yok. Tabi Bugünlerde abartılı bir yemek de paylaşmıyorum. İnsanları düşünüyorum. Ama bir kek herkes yapar.

Lelli öyle akıl verip duranları ben de sevmem. Geçen size anlattığım vardı ya yok işte çocuk 2-3 günde tuvalet olayını çözmüş diye anlatıyordu. Bana arkadaş dedi onun çocuk tuvalet öğretirken kaç tane çsmaşır atmış çöpe.
zaman yanlış diyordu çok şükür bayağı aştık tuvalet olayını.
işte böyle olanı farklı yansıtanları hiç sevmiyorum

Geldim kizlar
Ezogelin çorbası, zeytinyağlı biber dolması, kereviz salatası, trilece yaptım. Fırını acmisken bişey daha yapicaktim oğlum uyuyo dedim otur dinlen.
Öyle çamaşır katladim yerleştiricem, bir makina da kurutmaya attım. Aslında kızımın odasında sifonyer çekmeceleri o boşaltıp toplicam, küçükleri ayircam ama ne zaman🤷

tr_lelli tr_lelli ben doğum yaptım sezeryan, 1 gece annem kaldı hastanede ben 2 gece kaldım. Dedim git dinlen sen 1 gece ben idare ederim neyse. Ertesi gün taburcu olucam akşama doğru annemle konuşuyorum telde işte ne yemek yapıyım diye bana soruyo🙈 evde de bişey yok gibi bişey dedi. Tamam dedim ben hastane çıkışında uğrar alırım. Yapabilecek misin dedi😂😂 vallahi sinirden gülüyorum. Evim öyle biyerdeki kendi sokağında migros bin a101 şok ve yerel market var, annem de eli ayağı tutmayan bir insan değil ki calisiyo da zaten. ben kimseden bişey isteyebilen bir yapıya sahip değilim ama bazı şeyler de istenmeden yapılır. Unutulmuyor işte böyle şeyler küçük ama😔

Back
X