- 27 Şubat 2013
- 14.955
- 42.709
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DiyoKız kesin annen de diyordur aman o da o kadar pinpirik olmasın![]()
Hiç annenin kızı değilsinDiyo
Yapma diyo, inceliyosun diyo
Ne guzel valla yapma demek.
Hatta bugun kurabiye pasta falanda yapmistim ya diyoki sende bos durmuyosun hic.
Ya ben annemden simdiye kadar beklemedim.tr_lelli ben doğum yaptım sezeryan, 1 gece annem kaldı hastanede ben 2 gece kaldım. Dedim git dinlen sen 1 gece ben idare ederim neyse. Ertesi gün taburcu olucam akşama doğru annemle konuşuyorum telde işte ne yemek yapıyım diye bana soruyo
evde de bişey yok gibi bişey dedi. Tamam dedim ben hastane çıkışında uğrar alırım. Yapabilecek misin dedi
vallahi sinirden gülüyorum. Evim öyle biyerdeki kendi sokağında migros bin a101 şok ve yerel market var, annem de eli ayağı tutmayan bir insan değil ki calisiyo da zaten. ben kimseden bişey isteyebilen bir yapıya sahip değilim ama bazı şeyler de istenmeden yapılır. Unutulmuyor işte böyle şeyler küçük ama
![]()
inan beni ve annemi taniyan herkes bunu soyluyo.Hiç annenin kızı değilsin![]()
Benim de öyle hastalık vs konularında. Bana da diyo hiç oturmuyosun diye de nasıl oturiyim kim yapacak yemeği temizliği, çocuklara kim bakacak. İnsan uzuluyo aslında ama napiyimYa ben annemden simdiye kadar beklemedim.
O benden bekler ama
Kek yapsana pogca yapsana.
Su halimle kek istediler gecen yaptim.
Diger evde biri gelecek olsa hemen beni cagiriyodu eli ayagina dolaniyodu.
Pastasini boregini yapiyordum evini temizliyordum.
Biz kaza gecirdik esimle tamam geldi gitti(ayni binadaydik ya ozaman) ama ne ev supurme ne wc yikama ne toz alma.
Ablam dedigim bri var o geldi gitti yapti haftalik.
Diyoduki bisi yok evde sende onumu dusunuyosun diyordu.
Ee gelen giden oluyo gecmis olsuna nasil dusunmim.
cok sukur ki 2 haftada ayaga kalkmistim supurmeye baslamistim evimi.
Dr. boynun 6 ayda ancak duzelir demisti 3 ayda boyunlugu cikarmistim.
Birazda azmetmek lazim kendini salmamak lazim.
Annem bisver diyo geciyor.
Oturdugum yerde evimi supuruyordum ben(boyunluk kullaniyordum egilmek yasakti)
Temizlik konusunda malesef ondan beklentiye girmiceksin
Yapmiyo sevmiyo
Ay eğer 3 yaşından önce başlayıp damla kaçırmadan öğrenip hiç sorun çıkarmayan cocuk varsa alkışlıyorumLelli öyle akıl verip duranları ben de sevmem. Geçen size anlattığım vardı ya yok işte çocuk 2-3 günde tuvalet olayını çözmüş diye anlatıyordu. Bana arkadaş dedi onun çocuk tuvalet öğretirken kaç tane çsmaşır atmış çöpe.
zaman yanlış diyordu çok şükür bayağı aştık tuvalet olayını.
işte böyle olanı farklı yansıtanları hiç sevmiyorum
Haa bak bizde kendimize yapiyoruz haklilar.Benim de öyle hastalık vs konularında. Bana da diyo hiç oturmuyosun diye de nasıl oturiyim kim yapacak yemeği temizliği, çocuklara kim bakacak. İnsan uzuluyo aslında ama napiyim
Annm bizle yaşıyor arada anlamlara gider gezer gelir. Babam vefat edince annemle ben tek kaldık birbirimize cok düşkünüz. 2 doğumda da hep yanımdaydı 2 ay oldu ablama gitti cok özledi hepsi küsüyorlardı. Ben annemin hakkını 2 cihanda ödeyemem. Her anımda her sıkıntıda sevincim de destwkcimdiBabannem derdiki tirnagin varsa basini kasirsin.
Yani herkesin faydasi kendine.
Kimseden bisi beklemicen bu zamanda.
Ama ozeniyorum ya.
Annesi, kaynanasi gelip yapanlar var.
Birlikde yapanlar yardim edenler.
Halamin kizi ev tasidi temizligini Halamla buyuk kizi yapti (hamileydi tasinan kiz)
Cocugunda 40gun yaninda kaldilar.
Yemegine kadar yaptilar ettiler.
Teyzemin gelini dogum yapti teyzem kaldi yaninda isini falan yapti.
Simdi hala cocuguna bakiyor(gelin calismiyor) O gitsin isi oluyor yemegini falan yapsin diyor.
Milletde dusunce var ya.
Benim oglum gozumun onunde haliya isedi kac defaAy eğer 3 yaşından önce başlayıp damla kaçırmadan öğrenip hiç sorun çıkarmayan cocuk varsa alkışlıyorumbenim oğlan öğrenene kadar önce kakasından korktu üstüne defalarca yaptı sonra tuvaletten sıkıldım dedi üzerine işedi defalarca
tam 6 ay aldı her şeyin oturması. Kendi elini yıkaması üzerini indirip çekmesi kaçırmayı bırakması falan inan 6 ayda oturdu
![]()
Güzel oluyo cnm hem oyuncakları çadıra dolduruyordu bizimki oyuncakları iyi oluyoBiz de kahvaltı yaptık oturduk kaldık. Çay keyfi. Bugün dünkü planladığım işi yapmaya niyetim var. Kızın yatağın altındaki kısmı boşaltıp oraya tüm yorganları sereceğim. Zaten kullanmıyoruz o yorganları..alt kısma yatak almadık. Kardeşim katlanab yatak almıştı ölçüsü uymadı. Orayı yatak gibi kullanırım ben odada yatınca. Katlanan yatağı da kaldırırım ortalıkta çok kalabalık oluyır.
eşim de az çıkacak evrak verecek iş için. Yarın al alınacakları dedim. Pazar var marketlerde indirim oluyor. Eskiden olsa aman boşver derditabu canım yarın slırım daha iyi dedi.
kız çadır seviyor. Geçen dedi. Ben ona yaparım çadır. Tabi harcamaya dikkat etme dönemi. Ama içimden geçiyor almak ya oyun kumu ya çadır. Şişede bozuk paralarım vardı ama haberi yok eşimin :) olmazsa onunlamı alsam diye düşündüm. Ama dışarı çıkamıyorum. Bir de şimdilik zulodan haberi olmasın. Kardeşime söylesen hemen ben alayım diyecek. Neyse olmazsa erteler sonra alırım sadece oyun kumu alırım şimdilik.
Ama mesela 2 bucuk yaşındaydı elini kendi yıkayamıyordu ceşme açamıyordu üzerini çıkaramıyordu bunları 3 yaşta yaptı ancakBenim oglum gozumun onunde haliya isedi kac defa
O alistirma donemi öyle malesef
En guzeli yaz dönemi.
Hali sermicen acican totosunuda surekli cis var mi dicen.
Lazimliga wc artik hangisiyse oturtcaksin.
Sık sık sorcaksin tutcan lazimliga.
Öyle ogreniyorlar.
Ama pes etmicen 2 haftada oluyo aslinda uzerine dusunce.
1 ayda duzene giriyor.
Kayınvalidem üst katımda oturuyo, 5 sene bizim evde kaldılar kavgasız vs ayrıldık, ektim kaç kere evden kovdu hep kavga gürültü. Bana 1 tabak yemek getirmedi üstelik kızım da var ve dışardan istedik çoğu zaman gördü. Eltimin 40 gün yanında kaldı, hala yemeğini yalar gonderir vs. Bişey diyemiyorum çünkü annem de yapmiyo ki bana , sen kendikine bak deseler bişey diyememBabannem derdiki tirnagin varsa basini kasirsin.
Yani herkesin faydasi kendine.
Kimseden bisi beklemicen bu zamanda.
Ama ozeniyorum ya.
Annesi, kaynanasi gelip yapanlar var.
Birlikde yapanlar yardim edenler.
Halamin kizi ev tasidi temizligini Halamla buyuk kizi yapti (hamileydi tasinan kiz)
Cocugunda 40gun yaninda kaldilar.
Yemegine kadar yaptilar ettiler.
Teyzemin gelini dogum yapti teyzem kaldi yaninda isini falan yapti.
Simdi hala cocuguna bakiyor(gelin calismiyor) O gitsin isi oluyor yemegini falan yapsin diyor.
Milletde dusunce var ya.
Bisey yapan yaranir derler o hesap.Kayınvalidem üst katımda oturuyo, 5 sene bizim evde kaldılar kavgasız vs ayrıldık, ektim kaç kere evden kovdu hep kavga gürültü. Bana 1 tabak yemek getirmedi üstelik kızım da var ve dışardan istedik çoğu zaman gördü. Eltimin 40 gün yanında kaldı, hala yemeğini yalar gonderir vs. Bişey diyemiyorum çünkü annem de yapmiyo ki bana , sen kendikine bak deseler bişey diyemem
Yaglı kagıda sarıyorm kuzu pisiyor 250 derecede 1 saat kadarBugun benimde aklima vurdu firinida acmistim malz. vardi fakat patates firinda pisiyo mu?
Hic denemedim cesaret edemedim bu sebeple
Onlar herkesin sayfada var sanırımBi de sey turedi biri var arkadaslikdan da cikaramiyorum yaziyo bazen ama samimi degilim yok yediklerinizi paylasiyosunuz issiz olanlar alamiyo, yapamiyo falan story atip duyarkasan
Ulan dedim yaz gunde 2 pkt sigara icmeye paran var 2 kilo un 2 yumurta mi alamiyosun.
Icme o boku git un yumurta seker al yap kek otur ye 1 hafta.
Saclar sari surekli boyatir falan.
Her boka para buluyonuz bi kek pogca yapmaya malz. bulamiyolar ben anlamiyorum yeminle.
un ,yumurta,seker kimin evinde yok ya.
Belediye yardim dagitiyo gidip yazilsinlar un da alamiyolarsa.
Ayy vallahi kustum bunlardan.
Bu duyar kasanlarinda cogu calisiyo, sigara iciyo falan.
Aslında niyeti yokmuş wc olayına 2.5 yaşındayken oğlu kendi istemiş tuvalete yapmak 2-3 günde öğrenmiş..ve ben yanlış zamsnda başlamışım doğru zaman değilmiş. Ben de duymadım öyle çabuk tastamam kısa sürede öğrenen. Belki yaşı 3 ü geçince çabuk öğreneb vardırAy eğer 3 yaşından önce başlayıp damla kaçırmadan öğrenip hiç sorun çıkarmayan cocuk varsa alkışlıyorumbenim oğlan öğrenene kadar önce kakasından korktu üstüne defalarca yaptı sonra tuvaletten sıkıldım dedi üzerine işedi defalarca
tam 6 ay aldı her şeyin oturması. Kendi elini yıkaması üzerini indirip çekmesi kaçırmayı bırakması falan inan 6 ayda oturdu
![]()
Ben de yaz günü düşünğyordum hava sıcakken çok daha mantıklı halıları kaldırırım demiştim. Kendisi bez istenedi ben de evdeyiz çıkmıyoruz diye hadi başlayayım dedim. Aniden oldu ondan biraz kararsız kalmıştım. Aynen dediğin gibi de oldu 10. Günden sonra daha iyiye gitti iki hafta olunca günde 1 kez kaçırma oldu o da genelde eşimin yanındaykenBenim oglum gozumun onunde haliya isedi kac defa
O alistirma donemi öyle malesef
En guzeli yaz dönemi.
Hali sermicen acican totosunuda surekli cis var mi dicen.
Lazimliga wc artik hangisiyse oturtcaksin.
Sık sık sorcaksin tutcan lazimliga.
Öyle ogreniyorlar.
Ama pes etmicen 2 haftada oluyo aslinda uzerine dusunce.
1 ayda duzene giriyor.