Onada neler yaziyolar kiz yok çok yaptın hepsi bitiyormu fln ay ben uyuz oluyorum kadın maşallah herşeyi yapıyo storilerini takip etmek güzelOnlar herkesin sayfada var sanırım
Kız bi kahve fotosu atınca hemen laf sokmalar
Sanırsn nermin yazılıtasım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onada neler yaziyolar kiz yok çok yaptın hepsi bitiyormu fln ay ben uyuz oluyorum kadın maşallah herşeyi yapıyo storilerini takip etmek güzelOnlar herkesin sayfada var sanırım
aynen kadın mütevazi bideOnada neler yaziyolar kiz yok çok yaptın hepsi bitiyormu fln ay ben uyuz oluyorum kadın maşallah herşeyi yapıyo storilerini takip etmek güzel
Güle güle harca cnmIyi akşamlar kızlar bugun gün paralarim yattı eşimin tel faturası vardı 100 ona attim yatirsin diye yine harcadim disari cikip para cektim kasaptan 1kilo kiyma çektirdim 48 oraya a101 rulo börek sucuk tatli iki paket hazır ekmek 2 tane bi paket findik 4 lu puding 55 oraya marketten yarım domates kivircik permatik lokum ve nar aldım 15 oraya bide lavanta yağı aldim 15 ona verdim 135 harcamisim gelince aidatı verdim 25
İnşallah çok dikkat etsin hep uyar canım. Hergün birini duyuyoruz. Her an tehlikedeyizHAdi bakalım
Kocamların fabrikada cıkmıs 1 vaka
BEnim bölümde degil
Vardiyalarımız farklı dedi ama ins kapmamıstır
Hasta olan kisi bide kvdemlerin orda oturuyomıs
O semtte yani,kpder fink fink gezsin daha
Allahım sen koru ins getirmez bize koci![]()
Sanki san sebastian yaptikOnlar herkesin sayfada var sanırım
Ben de takip ediyorum onu. Gayet güzelOnada neler yaziyolar kiz yok çok yaptın hepsi bitiyormu fln ay ben uyuz oluyorum kadın maşallah herşeyi yapıyo storilerini takip etmek güzel

Saol kuzu bizimki diyo bugun annen zengin he ddim zten bir kısmı kaynanamdan almistik bir kişi eksik söyledim iyiki öyle yapmışım adam harcamaya yer ariyoGüle güle harca cnm![]()
attim birasznı zulaya ilk firsatta bir ceyrek fln yapman lazım birazda kenarda var bi iş aldim gibi ddi olursa alirim gun parasını ddim acimiyorum valla bor c var ben uğraşmadan olmuyoAnnem kurufasulye yapmış iş çıkışı vereyim dedi.Caddede beklemiş beni evde 2 ekmek var 2 tane ekmek alır mısın anne dedim haftasonu çıkmayalım o ara beni beklerken ekmek de almış 4 ekmek var evdehoop disari cikma yasagi geldi.
Esimde ekmekde aldirmadin diyo
2 tane ekmek var napim dedim ne bilim yasak olcak.
Un var yapariz ekmek napalim yani ölemeyiz ya.
2 gun bakicaz artik.
Sorma gördüm görüntüleri Allahım 3 haftadir kapmayan kapicak bizim asagida bakkal var adam 11 e kadar acıyodu bugun aksam yaptı haftalık ciroyuMayam yoktu yani 1 tane vardi annemle konusmustuk bimde maya yoktu diye maya un yollamis kardesimle
Ekmek alamamislar onlarda, kuyruk varmis.
ay video cekmis carsidan kardesim Allahim herkes dipdibe vuruse davetiye cikariyorlar![]()
Hadi ins olur is kuzuSaol kuzu bizimki diyo bugun annen zengin he ddim zten bir kısmı kaynanamdan almistik bir kişi eksik söyledim iyiki öyle yapmışım adam harcamaya yer ariyo![]()
attim birasznı zulaya ilk firsatta bir ceyrek fln yapman lazım birazda kenarda var bi iş aldim gibi ddi olursa alirim gun parasını ddim acimiyorum valla bor c var ben uğraşmadan olmuyo
Bu kimliklere ben de baktım. Banyo için paspas setlerini çok beğendim. Bı takım alayim diye düşünüyorum. Kalitesi nasıl olur acaba. Teslim alırsan Bilgi verebilir misin :)Günaydınlarr
Günü harcamalı actım
İyiki karantinadayız haa,harcamalar tam gaz.
Girise kilim aldım bitane 59 tl.bakalım nasıl bisey gelcek.
Veririm cnmBu kimliklere ben de baktım. Banyo için paspas setlerini çok beğendim. Bı takım alayim diye düşünüyorum. Kalitesi nasıl olur acaba. Teslim alırsan Bilgi verebilir misin :)