• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hic ekmek olmasada yinede cikarmazdim esimi.
Maya un var.
Buzlukda 2 poset pogaca var.
pisi yaparim, ekmek, bazlama yani oruc geliyo insanlar nasi nefsine hakim olamiyor anlamiyorum.
Haa kucuk cocugu vardir evinde sutu yoktur acil durumdur yani anlarim.
Ama ne bilim wc kagidi alanlar yok luppo alanlar nedir yahu atla deve diil.
Az da ac kalalim ne varsa onu yiyelim herkesim evinde az bi un 2 yumurta illa vardir.
cirpsan krep olur pisi olur.

Ahh bizim milletimiz.
Ben bu hafta vaka sayisini cok merak ediyorum.

Bende aklimi sevim evde 4kg un vardi esime dedim sen 2kg daha al pasta borek hesabina kalmiyo.
Patates sogan falan da almisti.
Evet canım zaten 1 aydır durum belli zaten insanlar stok yaptı hiç mi unları yok bu insanların 2 gün altı üstü çok abarttılar.Gözleri aç bence sütü olmaz felan çocuk bezi yoktur anlarım da koladır kuruyemiştir çok elzem değil yani vaka artacak.Bilim kurulu günlerdir kürekle kar sürüyorduk bu gece çığ düştü demiş 😞

Kızı eşim banyo yaptıracak. İnşallah uyur sonra.
eşim bugün diyor camsil varmı camları sileriz😊 dedim valla çok iyi olur ama bem camsille silmiyorum önce pisliğini alıp sonra deterjanlı su sonra kurutma ben ilk kabasını alırom. Sen silersin kurularım dedim. Yahu camsil fısfıslabu pis camlarmı temizlenir🤣
Millet dün markete koştu. Ben de regl olmuşum evde az ped var keşke koşup sıraya girip alsaydım🤣🤣🤣

Evet canım zaten 1 aydır durum belli zaten insanlar stok yaptı hiç mi unları yok bu insanların 2 gün altı üstü çok abarttılar.Gözleri aç bence sütü olmaz felan çocuk bezi yoktur anlarım da koladır kuruyemiştir çok elzem değil yani vaka artacak.Bilim kurulu günlerdir kürekle kar sürüyorduk bu gece çığ düştü demiş 😞
Ya sorma 1 ay yasak deseler marketi eve taşıyacaklar. Cehaletten öleceğiz virüsten değil

35.hafta canim.
son ayim.
Hic bilmiyorum ama hic bukadar kasilma olmamisti ama gecti cok sukur.
Suan iyiyim
Geçmiş olsun canim bazen kasılmalar oluyo sona doğru ben bi kere yaşadım sanırım streslede alakalı bu aralar herkesin moraller kötü

Kızı eşim banyo yaptıracak. İnşallah uyur sonra.
eşim bugün diyor camsil varmı camları sileriz😊 dedim valla çok iyi olur ama bem camsille silmiyorum önce pisliğini alıp sonra deterjanlı su sonra kurutma ben ilk kabasını alırom. Sen silersin kurularım dedim. Yahu camsil fısfıslabu pis camlarmı temizlenir🤣
Millet dün markete koştu. Ben de regl olmuşum evde az ped var keşke koşup sıraya girip alsaydım🤣🤣🤣
Anam adamlar anlamıyor benimki diyo hergun bulasikmi açılıyor bizde ne çok elektrik açıyorsun napiyim az ye o zmn ddim boğazında durmuyor ddim daha kahvaltıda akşam ne yiyces diyor 3 haftadır yıldim yeminle bu hafta git çek bi kaç gün ramazan gelmeden silmek cam fln perde yikiycam 1 ayı geçti cam bsilmiyorum zaten hep yagmurdu batmislar hep😖😖

Dün kıyma filan almistim ben sucuk kahvaltılı var yarin sabaha buzluktan ekmek çıkarırım öğleden sonra ekmek yaparim bende bugüne yeter olan aksama garniturlu köfte ve pilav yapcam köfte yogurcam az kahve keyfi yaptik🙄🙄 garnitur yok buzluktan bezelye hasliycam patatesle

3 ekmek yapmistim orta boy 1.5 yendi bile.
Kapici firina falan gidiyomus ama yani yapmasamda olurmus ama cok guzel olmustu yapicam yarin yine..
Pilav azmis ben var saniyodum pilav yaptim.
yemekde var..
Esimle balkonu supurup sildik.
Korkulugunu sildi esim fircaya bez sarip bende ic cami sildim yine su sicriyo lavabo camin önunde😒

Baktim araniyor esim kahve ve truf verdim.
saat 5 gibi yemek hazirlarim.
Odalari supurdum salon esimde o supurcek.
Dus alip uzancam 4 den beri uyumadim.

Ayy kızlar kız da huy değiştirdi. Bugün Sabah inatla kilot bile giymeden gezecekmiş. Ağladı yırttı ortalığı giydirdim diye. Geçen banyo yaptıracaktık baştan istedi sonra inatla ağlayarak girmedi. Bugün de kendi dedi. Sonra yatağa geçti dedim eşime uyuyacak o da telefonla görüşmeye başladı. Neyse sonra kalktı şimdi banyo dedi gel yaptırayım yok baba yaptıracakmış babası da kapsttı telefonu yok girmeyeceğim banyoya diye başladı. Soyundu girmeyecek😂 sonra odasına yattı. Bir süre sonra eşim çıktı banyodan banyo istiyoruö demezmi🤦🏻‍♀️ Nihayet sokabildik. Bu 2 yaş sendromumu bir anlam veremedim. Ne huysuz ağlamaları vardı ne de böyle tutarsız hareketleri. Evde durmakmı değiştirdi anlamadım. Saat 4 oldu hala uyumadı. Sonra da gece yarısı uyuyruz

Anam adamlar anlamıyor benimki diyo hergun bulasikmi açılıyor bizde ne çok elektrik açıyorsun napiyim az ye o zmn ddim boğazında durmuyor ddim daha kahvaltıda akşam ne yiyces diyor 3 haftadır yıldim yeminle bu hafta git çek bi kaç gün ramazan gelmeden silmek cam fln perde yikiycam 1 ayı geçti cam bsilmiyorum zaten hep yagmurdu batmislar hep😖😖
Ya zaten onlar işe başlayınca iyi bir temizlik şart olacak😂 bizim de makinaya demez de ne gerek var ev süpürüyorsun der. Dün dedim sayende evi böcekler basacak diye. Kaşla göz arasında süpürüverşyorum.

Ay bu adamlar evdeyken bosanmalar artacak💆🏻‍♀️
Herseye karıısıyolar💆🏻‍♀️

Ay bu adamlar evdeyken bosanmalar artacak💆🏻‍♀️
Herseye karıısıyolar💆🏻‍♀️
Öyle valla daha oturmadım köfte yap garnitur yap pişiyir şükür senin aldığın rulo borekten aldim patlıcanli ben beğendim benimki patlıcanli güzel ama peynirli al eşi anasının evinde her çeşit yemiş mübarek🙄🙄 iyi ddim ben sevdim sadece fazla yağ çıkıyor piserken yarısını pisirdim bidakine altına havlu pecete yapcam pisunce ☺

Valla yasak ins pazartesi kalkar
Yoksa birbirimize gircez adamla
Kargolar da gelmez gelmez gelceği tuttu
Ay söyleniyo virüs getircekmisim
Ivır zıvır almısım
Alt metinde masraf yapma bana ver diyor tabi okuyabiliyorum💆🏻‍♀️
2 saat gecti.
Kıza top havuzu arıyordu gğnlerdir
Trendyolda bulmus,65 tl.
Sunu alsana diye link atıyo.
Dronla evin üstüne atmıyolar yalnız.
Kargoyla geliyo dedim😂
Bana kactı 65 tl durduk yere ama cocuk icin en azından
Daha faydalı bisey alırdım ama havuz ne alaka simdi😏
Orman kebabı yaptım
Yanına pilav salata yaparım
Sütlü irmik tatlısı yaptm
Kahveyle verdim
Mısır patlatsana diyo az evvl💆🏻‍♀️
Kız ıyudu kahve yaptm az oturcam.

Öyle valla daha oturmadım köfte yap garnitur yap pişiyir şükür senin aldığın rulo borekten aldim patlıcanli ben beğendim benimki patlıcanli güzel ama peynirli al eşi anasının evinde her çeşit yemiş mübarek🙄🙄 iyi ddim ben sevdim sadece fazla yağ çıkıyor piserken yarısını pisirdim bidakine altına havlu pecete yapcam pisunce ☺
Afiyet olsn kuzu
Kabaklı havucluda güzel.
Aynen yag cıkarıyo fazla.

Ayy kızlar kız da huy değiştirdi. Bugün Sabah inatla kilot bile giymeden gezecekmiş. Ağladı yırttı ortalığı giydirdim diye. Geçen banyo yaptıracaktık baştan istedi sonra inatla ağlayarak girmedi. Bugün de kendi dedi. Sonra yatağa geçti dedim eşime uyuyacak o da telefonla görüşmeye başladı. Neyse sonra kalktı şimdi banyo dedi gel yaptırayım yok baba yaptıracakmış babası da kapsttı telefonu yok girmeyeceğim banyoya diye başladı. Soyundu girmeyecek😂 sonra odasına yattı. Bir süre sonra eşim çıktı banyodan banyo istiyoruö demezmi🤦🏻‍♀️ Nihayet sokabildik. Bu 2 yaş sendromumu bir anlam veremedim. Ne huysuz ağlamaları vardı ne de böyle tutarsız hareketleri. Evde durmakmı değiştirdi anlamadım. Saat 4 oldu hala uyumadı. Sonra da gece yarısı uyuyruz
2 yaş sendromu ve cnm alıştıkları düzen yok suan sıkılıyorlar evde benimkide babası evde huyu degistu🙄🙄

Dün yazdım mi hatırlamıyorum. Yves Rocher den iki tane ruj aldım. Uzun zamandır aklımdaydı. Pahalı geldiği için alamıyordum. Dün seytana uydum iki tane aldım.
Biz de evdeyiz, normalde gıda üretimi yapan yerde çalışıyorum ama bugün inmek istemedim. Telefonla idare ettim.
Kahvaltı ev işleri derken yorulmuşum. Akşam yemeğini de eşim yapıyor şuan. Köfte patates salata :) kızımla oynuyoruz biz de :)
Bizimde dondurucuda bı kaç ekmeğimiz vardı. Yeter bize birşey almaya gerek duymadık. Olmasaydı da yapardım ekmek veya poğaça.

Benimki karismiyo Allahdan biseye.
Sadece araniyo bogaz pesinde.
Bugun iyi calistirdim🙈

Besigi aldik 854tlcik🙄 6 taksit yaptik.
Bi bebek arabamiz kaldi hala karar veremedim.
Sanirim dogunca alicam gidip gormek istiyorum cunku surusunu agirligini falan.
Acele etmicem.
icime sinen olsun.

Gereksiz hic bisi almadim.
Keske almasaydim demedim yani aldiklarima.
En iyisi incelim biraz daha.

Kızı babasına bıraktım banyoya girdim. Güzel bir yüz ayak bakımı yaptım iyice yıkandım. Kaş aldım daha da yapmam gereken şeyler var. Oh be dedim Dünya varmış kızla babası da oyun oynadılar keşke hep öyle olsa. Uyumaya gitti odasına engelledik. Gündüz uyumadı sonra gece ayağa dikecek bizi. Artık 8 de uyuturum

Back
X