• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bugun cok icim daraliyor.
Bi nefes almak istiyorum artik ya😞
Korkudan cikamiyorum bir yere markete bile.
Ama böyle aglayasim var hormonlardan mi bilmem.
Annemi cagirdim.
Gece hic uyuyamadim.
Uyku sikintisi cekiyorum esimden sonra geri yattim yine uyuyamadim.
Kendimi salmak istemiyorum.
Gececek hormonlardan hepsi kafani dagit diyorum.
Elim kolum kalkmiyor.
Bir de son gunlerim ya artik yalniz kalmak istemiyorum😒

Doktorumu aradim cumartesi esimle gitmeyi dusunuyordum disari cikma yasagi falan olunca sorup gidim dedim o da pers. gel dedi..
Cumartesi dogumum acil bisi olmadigi surece muayine almiyorum dedi.
Persembe sabah esim birakir artik.
Kizin kasilmalarini sordum surekli toplandigini bir yerde normal hic endise etme dedi.
Aiyy simdiye kadar rahattim ama yalniz kalmak istemiyorum😞
Esimde telf elinin altinda niye böyle yapiyosun diyo
Ayy oglanda cok rahattim cahillikdenmiydi neydi bunda gerginim

Günaydın hanımlar.
dimple81
Bereketli olsun. Çok sevindim bana da örnek oldun çok yükseldi diye almak istemiyordum. Ama alıcam hemde ilk fırsatta bana sokak ile görüş günü bir çıksa hemen çıkıcam ama eşim ve çocuklarım çıkmama izin vermiyorlar.
tr_lelli tr_lelli
Lellim yaşadıkların çok normal yalnız kalmak istememen çünkü herkes evinde kimse kimseye gidemediği için herkes yanlız. Son günlerimde ben de senin yaşadıklarını yaşadım unutamıyorum çünkü ilkinde başımıza ne gelecek bilmiyorduk. Ama ikinciler öylemi herşeyi biliyoruz başımızdan neler geçecegini. Bende paniklemiştim. Benim ilk kızım normal doğum olması bile beni panikletti. İkinci sezaryan olacaktı, sezeryan tarihini aldığımız günkü korkumu şimdi yazarken bile yaşıyorum. Ama korkma bak kulüp olarak arkandayız. Yedi bölgeden sana dualarımızı ve iyi dileklerimizi göndeririz. Yanındayız güzel anne.

Günaydın hanımlar.
dimple81
Bereketli olsun. Çok sevindim bana da örnek oldun çok yükseldi diye almak istemiyordum. Ama alıcam hemde ilk fırsatta bana sokak ile görüş günü bir çıksa hemen çıkıcam ama eşim ve çocuklarım çıkmama izin vermiyorlar.
tr_lelli tr_lelli
Lellim yaşadıkların çok normal yalnız kalmak istememen çünkü herkes evinde kimse kimseye gidemediği için herkes yanlız. Son günlerimde ben de senin yaşadıklarını yaşadım unutamıyorum çünkü ilkinde başımıza ne gelecek bilmiyorduk. Ama ikinciler öylemi herşeyi biliyoruz başımızdan neler geçecegini. Bende paniklemiştim. Benim ilk kızım normal doğum olması bile beni panikletti. İkinci sezaryan olacaktı, sezeryan tarihini aldığımız günkü korkumu şimdi yazarken bile yaşıyorum. Ama korkma bak kulüp olarak arkandayız. Yedi bölgeden sana dualarımızı ve iyi dileklerimizi göndeririz. Yanındayız güzel anne.
yaa Allah razı olsun🙏
Su bilinmezlikde beni korkutuyor.
Nasil olcak napicam vakalar ölumler insan herseyi dusunuyor.
Hamile olmasam gercekden bukadar umursamicam.
Ben kendimce önlemimi alirim gerisi tevekkul
Ama isin icine evlat falan girince olay degisiyor.
Nasil koricam dikkat edicem o hastanede kalicam.
Dusundukce geriliyorum.
Allaha emanet 😞

Selam kızlar
Bugün alışveriş için kayınvalide oğlanı bıraktım
Kayınpeder ile gittik sağ olsun yardım etti
Geldim kayınvalide pizza yapmış
Yemek yedik , kadayıf yaptı onu da yedik🙈
Eşim geldi yemeğini yedi poşetleri yüklendik geldik

75 usd ve 1 gr aldım altın hesabına
Toplam 275 TL alışveriş tutu
23 nisan a kadar alış veriş yapmamam lazım
Şimdilik birikimler ve harcamalar bu şekilde

Kayınvalide nane,kadayıf,acı pul biber,10 kilo tam buğday unu koydu
Bereketli olsun canim

Ben yine sabah 4.20 de uyandım kalktım çünkü yatınca uyuyamıyorum. Ekmek hamuru tuttum mayalanmaya bıraktım. Börek yaptım pırasalı ekmeklerimide uzun kek kalıbına koydum iki tane. hepsini pişirdim birazdan da kek yapmak istiyorum ama kakaolu mu olsun, portakallı mı olsun karar veremiyorum. Neyse biraz da dinleneyim bayagı yoruldum. Kızlar akşam da çorba için karar veremiyorlar biri yayla diğeri de domates istiyor ikisine de az az yapıcam eşimle benim için farketmiyor ikisinde de yiyebiliyoruz.

Bana bu ara iyi gelen yerdeyim bende yine mutfakda.
Yoruluyorum ama kafam dagiliyor en azindan.
Serbet attim ocaga kadayif yapcam..
Pesinede portakalli kek.
Mayada cikardim pideyide yaparim bugun.
Kafam dagilsin yoksa oturup aglıcam.
Annemde yemegim yok yapim gelirim dedi.
Kıyma cikardim kofte yapicam.
Annem bende getiririm sana dedi sagolsun.
Pilav var.
Bi de corba yaparim yeter.

Bereketli olsun canim afiyetle yiyin
Ramazan pideside dene yumurtali cok guzel oluyor
Doktorumu aradim cumartesi esimle gitmeyi dusunuyordum disari cikma yasagi falan olunca sorup gidim dedim o da pers. gel dedi..
Cumartesi dogumum acil bisi olmadigi surece muayine almiyorum dedi.
Persembe sabah esim birakir artik.
Kizin kasilmalarini sordum surekli toplandigini bir yerde normal hic endise etme dedi.
Aiyy simdiye kadar rahattim ama yalniz kalmak istemiyorum😞
Esimde telf elinin altinda niye böyle yapiyosun diyo
Ayy oglanda cok rahattim cahillikdenmiydi neydi bunda gerginim
Lelli çok normal. Benim de kız son aylara doğru sanırsın top, bir yerde toplanıyordu. En zoru da midemin üstüne doğru kasilmasiydi. İnanılmaz rahatsız ediyordu en son. Ama yeri daralıyor normal yani. Eşin haklı. Telefon elinin altında hiç korkma hemen herkes yetişir.
Hatırlıyor musun ben de evde yalnızdım. Uyuyorken popoma bı tekme yedim gibi acıdı ve uyandım baktım suyum geliyor. Ama bı telefonla herkes yetişti

Lelli çok normal. Benim de kız son aylara doğru sanırsın top, bir yerde toplanıyordu. En zoru da midemin üstüne doğru kasilmasiydi. İnanılmaz rahatsız ediyordu en son. Ama yeri daralıyor normal yani. Eşin haklı. Telefon elinin altında hiç korkma hemen herkes yetişir.
Hatırlıyor musun ben de evde yalnızdım. Uyuyorken popoma bı tekme yedim gibi acıdı ve uyandım baktım suyum geliyor. Ama bı telefonla herkes yetişti
Benimkide sag kaburgami cok itiyor oraya oturdu sanki donemiyor oraya yerlesti hep ayni yeri itiyor nefesim kesiliyor.
Annemin yakin olmasi sansim.
Esimin ofisi uzak o gelene kadar ben taksiye atlar giderim.
Dogursam yetisemez.
Suyum ya da nişan gibi bisi gelir diye her wc korkuyla gidiyorum bende.
Yani hep aklima soyle yer etti ben erken dogurcam.
Niye boyle bisi yer etti bilmiyorum.
Sezeryan gununden once bisi olacagina kendimi sartlandirdim kafamdan atamiyorum.
Hissediyomuyum yoksa kuruyormuyum anlamadim.

Ben yorumlara kanıyorm😂
Hısırtılı kitap aldım yüzüne bakmadı🤦🏻‍♀️Yorumlarda bebegim cok sevdi bi saat oyalandı demisler
Kumanda aldım yine bi saat oyalandı demisler benimki 3.dk da attı bozdu
Anam benimki cocuk değil valla herhlde anlamadım💆🏻‍♀️
Oyuncakcıyla tanısmasını engelleyebildiğim kadr engellemeyi düsünüyorm 🤣
Kara delik orası🤦🏻‍♀️
1 saat mi 😲 reklam için yazmışlardır onu , minicik bebeğin dikkat süresi bikac dakikazaten. Benim oğlumun bile 15 20 dakika olsun maksimum

tr_lelli tr_lelli hislerin çok normal hepimiz yaşadık, sen kendini salmiyosun bravo gerçekten. Mutfak vs derken çok yorulmadan oyalan böyle zamanlarda. Gir düşünü al esmalarini çek, hem suyun da gelse en kotu ne olabilir o an dogurulmuyo ya hiç gözünü korkutma canım Allah yardım ediyor zaten. Bizim elimizde olmayan şeyler sonuçta düşünsek de düşünmesek de, herşeyin hayırlısını versin Allah.

tr_lelli tr_lelli hislerin çok normal hepimiz yaşadık, sen kendini salmiyosun bravo gerçekten. Mutfak vs derken çok yorulmadan oyalan böyle zamanlarda. Gir düşünü al esmalarini çek, hem suyun da gelse en kotu ne olabilir o an dogurulmuyo ya hiç gözünü korkutma canım Allah yardım ediyor zaten. Bizim elimizde olmayan şeyler sonuçta düşünsek de düşünmesek de, herşeyin hayırlısını versin Allah.
Sağolun ya moral oldunuz.
Yok ben is yapmasan yatsam kendimi daha cok dinlerim.
Tamam belki biraz yoruluyorum ama kafamin yorulmasindan daha iyi bedenimin yorulmasi.
Takintiliyim ben.
Bisi takiyorum kendimde ona inanip sartlandiriyorum kendimi.

Hamurum yine costu🤦🏻‍♀️
ya masallah guzel bisi ama ben 1 pide yapacaktim ekmek de var evde🙈
Bundan 3 pide yapilir.
oysa yarim maya kullandim🤔
B planina gecip birazini acma yapicam artik.
Icinde siviyag yok iste sikinti orda margarin surucem yapcak bişi yok.
Bir kac tanede hamburger ekmegi yaparim oglana arasina kofte yer.
Buzluga atarim acmalarida.

Kalan ekmeleri rondoladim buzluga attim koftelere elimin altinda dursun.

serbetim oldu balkona koydum sogusun kadayifimi yapip pespese pisiririm.

Muzikde actim.
Dus falan alip biraz moralimi duzeltmem lazim.
Oglum var esim var
Esim aradigi an sesimden anliyor neyin var diyo hemen..

Hersey Allahdan neyi yazmissa yasicaz.

Esimin ailesiyle sinandim
Maddiyatla sinandim.
Kaza yaptik sagligimla sinandim.
Bebegimi kaybettim evlatla sinandim.
Rabbim sabrinida veriyor cok sukur.
Bunlarda gececek kizimla gulup oynacagiz parklara sahillere gidecegiz.

Bir de bu ara gozumun önune hep turbe geliyor.
Ben her sene giderim farkli 3-4 turbeye mutlaka.
Sanki cagiriyor sanki gidemeyerek vazifemi yerine getirmemisim gibi hissediyorum.
Onun huzursuzluguda olabilir bilmiyorum.
Gozumu kapatinca Yüşa hz orda elimi acmisim.
Aziz Mahmut hudayi hz yanibasindayim sanki.
Sanki gel diyorlar.
Sanki bekliyorlar.
Dua ederken hepsinin ruhuna bagisliyorum hep oysa.
Tek tek bildiklerimin isimlerini sayiyorum
Tum ermislerin erenlerin evliyalarin diye bagisliyorum ayrica.

Kizimla giderim insAllah.
Esim bir hafta sonu goturur Kizimida getirdim Allah dostu derim.
Sizin yolunuzda hayirli evlat olsun.

Rabbim herkesin icini ferahlatsin su mubarek gunlerde.

Benimkide sag kaburgami cok itiyor oraya oturdu sanki donemiyor oraya yerlesti hep ayni yeri itiyor nefesim kesiliyor.
Annemin yakin olmasi sansim.
Esimin ofisi uzak o gelene kadar ben taksiye atlar giderim.
Dogursam yetisemez.
Suyum ya da nişan gibi bisi gelir diye her wc korkuyla gidiyorum bende.
Yani hep aklima soyle yer etti ben erken dogurcam.
Niye boyle bisi yer etti bilmiyorum.
Sezeryan gununden once bisi olacagina kendimi sartlandirdim kafamdan atamiyorum.
Hissediyomuyum yoksa kuruyormuyum anlamadim.
Stres yapma canım zaten senin dediğin tarihlere göre aşağı yukarı 15-20 gün kaldı. O kadar zaman da olmaz bence içini ferah tut.o şekilde düşündükçe stres olursun o da erken doğuma sebep olabilir. Allahın izniyle zamanında gelecek kuzu. Hep zamanında doğacak de kendi kendine söyle bunu kafanda yer etsin bu düşünce. Ben de heyecanlandım şimdi zamanın yaklaştığını anlatınca. Bu dönemde sana çok güzel teselli olacak kızın.

Bir de bu ara gozumun önune hep turbe geliyor.
Ben her sene giderim farkli 3-4 turbeye mutlaka.
Sanki cagiriyor sanki gidemeyerek vazifemi yerine getirmemisim gibi hissediyorum.
Onun huzursuzluguda olabilir bilmiyorum.
Gozumu kapatinca Yüşa hz orda elimi acmisim.
Aziz Mahmut hudayi hz yanibasindayim sanki.
Sanki gel diyorlar.
Sanki bekliyorlar.
Dua ederken hepsinin ruhuna bagisliyorum hep oysa.
Tek tek bildiklerimin isimlerini sayiyorum
Tum ermislerin erenlerin evliyalarin diye bagisliyorum ayrica.

Kizimla giderim insAllah.
Esim bir hafta sonu goturur Kizimida getirdim Allah dostu derim.
Sizin yolunuzda hayirli evlat olsun.

Rabbim herkesin icini ferahlatsin su mubarek gunlerde.
Amin. O ağlamaklı hal bende de var dünden bu yana neden olduğunu bilmiyorum. Arasıra olur bende. Böyle olduğubda dua ederim Allahın isimlerinden çekerim. Rahatlarım.
kahvaltı yaptık pankek yaptım. Mutfağı topladım kız çizgi film istedi aç aç aç en sonunda açtım.eşim işyerine gitti 1 saat oldu. Nescafe yaptım oturdum şimdi sonra işlere girişeceğim. Hala yemeğe karar veremedim biraz köfte kalddı dünden. Patatesli bişeymi yapsam dedim. Çorba var. Offf kaç yemek aklımdan geçti en iyisi hepsini yapayım🤣 yoğurt mayaladım. Sütçünün verdiği mayayı beğenmemiştim güzel de olmamış yoğurt. Mayalıl yoğurdum yok. Bakalım kahvemi içip başlayacağım işlere

Bugun cok icim daraliyor.
Bi nefes almak istiyorum artik ya😞
Korkudan cikamiyorum bir yere markete bile.
Ama böyle aglayasim var hormonlardan mi bilmem.
Annemi cagirdim.
Gece hic uyuyamadim.
Uyku sikintisi cekiyorum esimden sonra geri yattim yine uyuyamadim.
Kendimi salmak istemiyorum.
Gececek hormonlardan hepsi kafani dagit diyorum.
Elim kolum kalkmiyor.
Bir de son gunlerim ya artik yalniz kalmak istemiyorum😒
BEn son ay 3 hafta annemde kalmıstım
Kociyle sıkıntı oluyordu biraz ama gündüzleri cok iyi geliyordu
İnsan telas yapıyor,stres yapıyır,korku var,annen keske gündüzleri gelse yanına 😓

BEn son ay 3 hafta annemde kalmıstım
Kociyle sıkıntı oluyordu biraz ama gündüzleri cok iyi geliyordu
İnsan telas yapıyor,stres yapıyır,korku var,annen keske gündüzleri gelse yanına 😓
Aynen gelse kafam dagilir belki.
Zorla cagiriyorum.
Dediki markete gidicem aksam uzeri ugrarim😒
Umudum yok

Aynen gelse kafam dagilir belki.
Zorla cagiriyorum.
Dediki markete gidicem aksam uzeri ugrarim😒
Umudum yok
Aslında bugünlerde yanında olması lazım. Benim annem de evlendiğimde evimi yerleştirmeye ve ev aldığımızda da evi temizleyip yerleştirmeye gelmemişti. Tabi ikisibde de yeğenlerime bakıyordu. Ama yine de eksik hissetmiştim. Bu evi alınca geleyim dedi o zaman da ben dedim gerek yok diye. Teyzeye de gelme dedim. Şimdi anneme gel desem bu defa teyzeye niye gelme dedim olscaktı. Bir de kendime göre hallettim işimi. Ama çocuk için aylarca beklediler haber gelsin gidelim diye. Sonra tam gelmeye niyetlendiler haber geldi iyi denk geldi yeğenimle kaldı yanımda. Yahu kardeşlerden fırsat kalmadıki kadına😅

Back
X