• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aslında bugünlerde yanında olması lazım. Benim annem de evlendiğimde evimi yerleştirmeye ve ev aldığımızda da evi temizleyip yerleştirmeye gelmemişti. Tabi ikisibde de yeğenlerime bakıyordu. Ama yine de eksik hissetmiştim. Bu evi alınca geleyim dedi o zaman da ben dedim gerek yok diye. Teyzeye de gelme dedim. Şimdi anneme gel desem bu defa teyzeye niye gelme dedim olscaktı. Bir de kendime göre hallettim işimi. Ama çocuk için aylarca beklediler haber gelsin gidelim diye. Sonra tam gelmeye niyetlendiler haber geldi iyi denk geldi yeğenimle kaldı yanımda. Yahu kardeşlerden fırsat kalmadıki kadına😅
Bazı seyler bikere oluyo ya ozman istiyo yanında insan
Dogumdu,düğündü.
Orda kardeslerin anlayıslı olması lazım iste😔

Kızın odasını süpürdüm sildim. Beşiğin yerini değiltirdim. Uyuttum babası yokken daha mızırtısız uyumlu bir çocuk oluyor niye boyle çocuklar acaba. Sabah mama sandalyesine bardaktaki sütü çevirdi döktü eşim de kızdı. Babası gittikten sonra tv kapatmama bile ağlamadı. Hep birilerine naz yapma peşindeler😂

Aslında bugünlerde yanında olması lazım. Benim annem de evlendiğimde evimi yerleştirmeye ve ev aldığımızda da evi temizleyip yerleştirmeye gelmemişti. Tabi ikisibde de yeğenlerime bakıyordu. Ama yine de eksik hissetmiştim. Bu evi alınca geleyim dedi o zaman da ben dedim gerek yok diye. Teyzeye de gelme dedim. Şimdi anneme gel desem bu defa teyzeye niye gelme dedim olscaktı. Bir de kendime göre hallettim işimi. Ama çocuk için aylarca beklediler haber gelsin gidelim diye. Sonra tam gelmeye niyetlendiler haber geldi iyi denk geldi yeğenimle kaldı yanımda. Yahu kardeşlerden fırsat kalmadıki kadına😅
Benim annemin pesinde etegine takilcak kimsede yok.
Kendisi rahat keyfine duskun

Bazı seyler bikere oluyo ya ozman istiyo yanında insan
Dogumdu,düğündü.
Orda kardeslerin anlayıslı olması lazım iste😔
Tabi canım evlenirken neyseki diğer kardeşimle ablam yardım ettiler. Ama yine de anne bir başka oluyor. Kadın yıllardır bir rahat edemediki. Kardeşime diyorum ikinciyi sakın doğurma kadın bundan sonra da bakamaz yeter artık diye. 😅

Slmm kızlar
Ay bugun bi gelemedim suraya
Gelyorm tam yazcam bisey cıkıyo
Kızı yıkadım
Dün misket köfte gibi yapayım diye kıyma ayırmıstm
Anam bi ugrastırdı beni.
Ben bizim köftelere de un,galeta unı,ekmek ici flan hic koymam.
Baharatla toplarım
Kıza da koymadım ama baharat olmadıgından amaaan bi ugrastırdı beni yumurta sarısı kattım ,az da un artk.
Tel sehriyeyle corba yaptm misket köfteli
Elmalı kurabiye hamurum vardı onu cıkardım difreezden
İncir receli sürdüm arasına pisirdim
Klasik sil süpür
Bide telefondan yapboza basladım🤣
3.yü bitirmeye calısıyorm😆

Tabi canım evlenirken neyseki diğer kardeşimle ablam yardım ettiler. Ama yine de anne bir başka oluyor. Kadın yıllardır bir rahat edemediki. Kardeşime diyorum ikinciyi sakın doğurma kadın bundan sonra da bakamaz yeter artık diye. 😅
Calısıyo mu kardesin?
Benim kardeşsm evde ama annemi hic bırakmıyo masallah😂
2 cocuk olunca zor tabi anlıyorm
Ben tek oldugundan kendim halletmeye calısıyorm☺️

Calısıyo mu kardesin?
Benim kardeşsm evde ama annemi hic bırakmıyo masallah😂
2 cocuk olunca zor tabi anlıyorm
Ben tek oldugundan kendim halletmeye calısıyorm☺
Çalışıyor ikisi de. Benden küçük kardeşimin iki çocuğu var zaten ikinciye annem bakamadı diğer kardeşimin çocuğuna bakıyordu. Yani ardarda bize sıra gelmedi😅 torunlardan en küçüğü benim kızım. Son olmak böyle oluyormuş.Bir de küçük kardeşim çocuk doğunca mecbur başka şehirden kalktı annemin dibinde ev yaotırdılar. Diğeri de anneme yakın ben ayrı şehirdeyim.

İgda Rabia diye bi kız var,fenomen
Kızı var 5-6 yaslarında kadın fik fik alıp alıp köye gidiyo🤦🏻‍♀️
Millet demis nasıl gidiyorsunuz cocuga yasak
Bizim ikametgah köyde valilikten izin aldık diyo
Artk dogrı yalan Bilemiyorm da
Valilik her ikametgahı baska yerde olana izin veriyorsa ne manası kaldı yasagın?
Alıp gidelim bizde cocukları köyümüze😏

Çalışıyor ikisi de. Benden küçük kardeşimin iki çocuğu var zaten ikinciye annem bakamadı diğer kardeşimin çocuğuna bakıyordu. Yani ardarda bize sıra gelmedi😅 torunlardan en küçüğü benim kızım. Son olmak böyle oluyormuş.Bir de küçük kardeşim çocuk doğunca mecbur başka şehirden kalktı annemin dibinde ev yaotırdılar. Diğeri de anneme yakın ben ayrı şehirdeyim.
Ahh kıyamam sen yasaklar bitince al anneyi getir🤣
Az da biz hasret giderelim dersin☺️

İgda Rabia diye bi kız var,fenomen
Kızı var 5-6 yaslarında kadın fik fik alıp alıp köye gidiyo🤦🏻‍♀️
Millet demis nasıl gidiyorsunuz cocuga yasak
Bizim ikametgah köyde valilikten izin aldık diyo
Artk dogrı yalan Bilemiyorm da
Valilik her ikametgahı baska yerde olana izin veriyorsa ne manası kaldı yasagın?
Alıp gidelim bizde cocukları köyümüze😏
kilolu olan mi?

Slmm kızlar
Ay bugun bi gelemedim suraya
Gelyorm tam yazcam bisey cıkıyo
Kızı yıkadım
Dün misket köfte gibi yapayım diye kıyma ayırmıstm
Anam bi ugrastırdı beni.
Ben bizim köftelere de un,galeta unı,ekmek ici flan hic koymam.
Baharatla toplarım
Kıza da koymadım ama baharat olmadıgından amaaan bi ugrastırdı beni yumurta sarısı kattım ,az da un artk.
Tel sehriyeyle corba yaptm misket köfteli
Elmalı kurabiye hamurum vardı onu cıkardım difreezden
İncir receli sürdüm arasına pisirdim
Klasik sil süpür
Bide telefondan yapboza basladım🤣
3.yü bitirmeye calısıyorm😆
bulgur haslayip koyabilirsin icine veriyorsan.

Bende havlu attim yeter bukadar.
Kek yaptim noldu oglan 3 dilim yedi ben 1 dilim yarisi bitti.
Aksama hallederler.
Kofteyi yogurdum dinlensin biraz
Kuru kofte yapicam aksam icin.
Birazda hamburger icin ve sulu koftelik yapicam.
Nekadar cikarsa artik.
6 tane hamburger ekmegim oldu.
2 sini yaparim oglana az sonra icine tursu marul falan.
1 tanede kendime yaparim.

Kızımın cekmecelerini ayikladim, zerdeçallı mercimek çorbası ve etli nohutlu bulgur pilavı yaptım geldim. Markete çıktım kayinvalidemin istekleri vardı, disarsi kıyamet gibi kalabalik😱
Ben anlamıyırm bu insanlar ne istiyor?Topluca mı ölelim
Babam dükkana iniyor 60 yasında.
Adam diyor bos muhabbete geliyor millet günde 1 saat durup kapıyor dükkanı.

Kendime etli pilav yapcam
Ay adama anası sabah aksm makarna yapmıs
Pilav yaptırmıyor evde💆🏻‍♀️
Kendine yap,ben sevmiyorm makarna yap bana diyor sürekli
Hem pilav hem makarna hergün yapılmayacagından ben de yiyemiyorm💆🏻‍♀️
Makarnayı da sade seviyor
Hic sevmem öyle hamur hamur
Domatesli olursa yiyor soslu sevmiyor🤦🏻‍♀️

Ben yorumlara kanıyorm😂
Hısırtılı kitap aldım yüzüne bakmadı🤦🏻‍♀️Yorumlarda bebegim cok sevdi bi saat oyalandı demisler
Kumanda aldım yine bi saat oyalandı demisler benimki 3.dk da attı bozdu
Anam benimki cocuk değil valla herhlde anlamadım💆🏻‍♀️
Oyuncakcıyla tanısmasını engelleyebildiğim kadr engellemeyi düsünüyorm 🤣
Kara delik orası🤦🏻‍♀️
Aynen kuzum bizim avm de var oyuncakçı var biliyo bizimki yerini oradan gecirmiyorym bu ara çok aldık d günü vs.bugunde babasinın parası geldi yazar kasa almış 75 vermiş ama sevdi oturup oturup oynuyor

Back
X