- 1 Mart 2010
- 45.501
- 116.357
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oynadıktan sonra eşin toplayacaksa alabilirsinAcikcasi esimden daha cok korkuyorum.
O daha cok dagitir meraklidir.
Hic o toplara girmesem mi acaba
anlasma yapmam lazimOynadıktan sonra eşin toplayacaksa alabilirsin![]()
Güle güle kullan kuzumGünaydınlarrr
Gece kapının üstünde birgüzel anahtarı unutup uyumusuz
Koci arabaya park yeri buldım diye indi bırakmıs anahtarı kapının üstünde
Allah korumus
Sabah ise giderken farkettik
Bizim katta tek daireyiz karsı dairemizde kuveytli aile var yazın geliyolar
Bizim kata cıkmaz kimse de ama yinede Allah korumus
Trendyoldan 100 tl alısveris yaptm stokluk
Buay daha da almam bisey
3 tane ace klorsuz aldm c.suyu
Domestosun fısfıslısı 21 tl falan marketlerde ondan aldm 13 tl ye düsmüs
Biberon temizleyici ve fırca aldım
Fırcamız eskimisti
Bitane de kavanoz aldım sırf seklinden ☺37 tl
Pahalı ama durusunu seviyorm onların,bikctane daha alırım kuruyemis koymaya
Doğum zamanı öyle oluyo canim hormonlar tavan tabiCami acip onune oturuyorum menopoz teyzeleri gectim valla .
Yaza gelseydi iyice yatagi camin agzina sererdim bu gidisle
Bana eltim hediye getirdi 50 lili cok dagiliyo havuzu patladı öyle atiyo sagasola yazın suya koyup oynuyoo toplari toplamasi cok zorluyo mu
Bende almayi dusunuyorum ama 100lü almam okadarina cesaretim yok suan
Acaba akilli kârı diil mi hic mi bulasmasam diyorum.
PAt pat vurur kız oc.mak yikamisti bi insta seysi kadin![]()
Güle güle kullansın kuzuBizimki gidip almıs
Havuza koycaz da o havuz nerde durcak hic bi fikrim yok![]()
Saolasın cnm girise aldıgımdan iade etmedimm ama siyah beyaz bekledim lacivert geldiGüle güle kullan kuzumguzelmis
bilmem hepsini tikmis guzel yikandi diyordu bi de su eski usul bez kullanan insta seysiPAt pat vurur kız o![]()
Benim adamda kolonyanin dibini getirmis.Selam kızlar anca kahvemi aldim okuyorum burayı eşim rahatsız dunde n beri uyumamis gece kalktim oğlanla bana tost yaptim o yemiş yemedi bizle etraf topladim bulasigi acmamisim gece yikandi onu topladim maske mesaji geldi yakinda eczane var oraya ciktım aldim maskeyi milyoncuya ugradum kolanya orta boy sepet aldim balkondan sarkittigim eskimisti ipli yer çatlamisti 5 tlydi aldim bi kolonya bi tane tuzluk aldim eczaneden maskeleri esime bir ilaç aldim şoka dokum ızgara tavasi gelmis alcskyim kucukmus vazgectim kizartma fln icin olanla idare ederim alicam merkeze çıktığımda para varkem birde cay kasigi alicam azkalmis bayadir almıyorum da aksama esim bi corba ddi sadece ona corba biraz spagetti var ocaga patates attım simdi salata yaparim ne zamandır canim istiyo dun sütçü süt getirecekti gelmedi havada bozuk yarin isterim olmadi
Benim de 10 seneyi geçti yanlız ben hep içme suyu kullanıyorum canim kaynanam demişti benimkide geçenlerde düştü cam yeri kırık ama utuluyor bu şekildede idare edene kadarÜtümu dikkatli kullanmadim musluk suyu falan kirecden tikandi.
Philps bi de ozamanlar 350tl almistik kac sene oldu.
Esime de soyleyemiyorum adam dicek okadar para verdik ozaman.
Gunlerdir acmaya calisiyorum hala tikali
Ne gorduysem duyduysam denedim.
Hala deniyorum.
Tamam kirec dokuluyo icinden ama tamamen acilmadi resmen tas olmus delik icleri.
Kac defa daha denicem cok yoruldum ya bozulcak iyice sirke falan koymakdan.
Napcami sasirdim.
acilsa tövbe daha koymam musluk suyuBenim de 10 seneyi geçti yanlız ben hep içme suyu kullanıyorum canim kaynanam demişti benimkide geçenlerde düştü cam yeri kırık ama utuluyor bu şekildede idare edene kadar