• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gunaydınnss güzel bir gun olsun insAllah.

Uyku enerjisini depoladigima gore ful enerjikimm bugun.
Simdi kizi emzirdim uyudu.
Ne is yapsam diye bakindim is bulamadim🙈🙈
uzandim.
Gunluk islerimi yapmaya devam ediyorum yaa extra is cikmiyor
Misal sahurda cikanlar hemen bulasik mak atiliyor
iftarda oyle.
Camasir kuruduysa hemen katliyorum.
hergun supurgeye devam.
Simdilk duzenim devam etmekde sonrasi ne olur bilemem.

Bugun c.mak ve bulasik mak. acilcak.
Yemek derdim yok.
Yarin icin dusunuyorum ne yapsama diye.
Ortaya karisik cız bız yapim diyorum.
Kofte ,nugget,soslu tavuk, patates, biber kizartim.
Yanina corba salata karpuz tatli.
Öyle seyler seviyolla napim.

Bende isterim mis gibi bir bezelye yapim, yesilmercimekli bulgur pilavi yapim, domates corbasi yapim ama hic birini agizlarina surmezler.
Katabahtim kör talihim😂

Hergun ayni seyleri evirip cevirip yapmakdan haz etmiyorum ama napcan herkesin keyfine kimse karisamiyor😋
Günaydııınn
Aman nazar değmesin canım arkadaşıma
Ben de bu aralar tempo yapma çabasındayım. Asıl amacım kilo vermek😂
Ayy o yemek derdiii varya bizde de aynı üç kişilik ayrı yemek yapmak çok sıkıcı. Canım nasıl türlü yemeği istiyor bu ara. Eşim etsiz yemez sebzeyi.bir de kuzu eti olacak dana eti kesmiyor adamı. Ben etsiz yerim sorun değil. Kız zaten sebze yemez. Kendime az bişey yapayım en iyisi.

Günaydııınn
Aman nazar değmesin canım arkadaşıma
Ben de bu aralar tempo yapma çabasındayım. Asıl amacım kilo vermek😂
Ayy o yemek derdiii varya bizde de aynı üç kişilik ayrı yemek yapmak çok sıkıcı. Canım nasıl türlü yemeği istiyor bu ara. Eşim etsiz yemez sebzeyi.bir de kuzu eti olacak dana eti kesmiyor adamı. Ben etsiz yerim sorun değil. Kız zaten sebze yemez. Kendime az bişey yapayım en iyisi.
birlikde verelim motive ederiz kuzu

Kıza kahvaltı yaptırdım.
Ona arada süslü tabak hazırlıyorum. Yumurtasını da eşim penguen yaptı. Şimdi de çamaşır katlıyorum. Sonra evi toparlar kıza bir kaç aktivite yaptırurım. Kaç gündür yaptırmadım. Evle uğraşınca onunla ilgilenemiyorum, onunla ilgilenince evle uğraşamıyorum

Eklentiler

• 9B8AFBAC-E6D0-436E-8508-3F0287C48345.webp
    9B8AFBAC-E6D0-436E-8508-3F0287C48345.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 89
  • BBA0A232-9ED1-4CE2-814A-30659876F0A3.webp
    BBA0A232-9ED1-4CE2-814A-30659876F0A3.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 96
Kıza kahvaltı yaptırdım.
Ona arada süslü tabak hazırlıyorum. Yumurtasını da eşim penguen yaptı. Şimdi de çamaşır katlıyorum. Sonra evi toparlar kıza bir kaç aktivite yaptırurım. Kaç gündür yaptırmadım. Evle uğraşınca onunla ilgilenemiyorum, onunla ilgilenince evle uğraşamıyorum
yaaaaa😍😍😍😍 ama cok tatlislar ki🤗🤗🤗

Kızlar iyi geceleeer
Ben gecelerin kadını ben :)))
Sahur yapmıyoruz ama rahat 2 ye ksdar uyumuyoruz. Sonra da eşim yatıyor ben dolanıyorum. Saati yine 4 edicem. Yine gündüz uyurum kesin🙈 gece gece alışveriş yaptım 30 tl indirimin son günü kaçırırmıyım. İhtiyaçlarımı aldım. İki paket çay 1 kiloluk tanesi 23.95 bir yüzey temizleyici 12.90 eşim cam sileceğim diyor evdeki Bitkisel yer ve mobilya sileceklerini cama ziyan etmek istemedim. O camı siler ben çerçeveyi. O çerçeveleri inceleyerek silmez kesin. Neyse Nutella istedi paşam onu aldım :) Meyveli mısır gevreği 10 tl kampanyadaydı. Ufak defek abur cubur aldım. Dondurma aldım o da kampanyalıydı. Krem şanti nişasta kakao aldım. Soğuk içecek aldım ayy hep boğaza almışım🙄
Eşim camı açıp yattı. Kızın odasına yattım ben de. Ben gece kesin üşürdüm🙈
Kardeşim bugün diyor illa bayramda gelin. Doktor raporu çıkartın onun arksdaşı gelmiş istanbula 8 yerde çevirmişler. İstanbula doktor için gelen çok. Ama inegöle sevk etti doktor desek gülerler. Çok istşyorum ela için özellikle diyor. Ama kurum bile kız için izin verecekmi o bile belli değil. Vermeyebilir dedim ben de. Şehir dışına çıkarken kurumdan kız için izin kağıdı alıyoruz.
eniyisi dedim kurban bayramında geliriz kalırım uzun süre hem belki Temmuzda mahkeme bitmiş olur. İzin sıkıntımız da olmz dedim. Tabi kısmet. Virüs biteceği de belli değil. Neyse güzel günleri de görürüz inşallah. Allahın izniyle
Bereketli olsun aldıkların canim ah ablamda yalovada evi müstakil köy yeri ne güzel geçen sene yazın gittik kaldık orda oğlum onu diyo gidelim özledim diye bitse şu hastalık kiz kardeşim annem fln gideriz insallah

Kıza kahvaltı yaptırdım.
Bayıldım çok güzel olmuşlar canim ne güzel ugrasmisin 😀😀 şifa olsun kuzuya

Selam kızlar hayırlı pazarlar haftaya bugun bayram kısmetse ne çabuk gelio geçiyor oruç gece 3 tü yattık kardesimle eşim oturdu yumurtalı ekmek pide kizartirim pide gayet güzel oluyormuş yatmadan migros sanaldan biseyler istedim 50 money var haziran sonubitcek lazimlari aldim iyi oldu
Süt yumurta 2 lt sivi el sabunu türk kahvesi 1 kg toz seker migros marka bulasik tableti sivi bulasik sabunu kasar peynir 200 lu pecete şili biber 200 gram eşim yiyo bulamadım burda salatalik pastamia cevizli bunu da eşim seviyo baya cappy serbet 6 li limonlu soda muz dondurulmuş kizartmalik patates sivri biber yarim kg bu kadardı yanlış hatırlamıyorsam 120 tl tuttu 70 tl ödedim kardeşimin kredi kartıyla banka kartı kapıda ödeme yoktu sali öglen gelcek temizlik temizlik malzemeleri bi iki şey daha bedava oldu bana🙈🙈

Aksam için karnıyarik pilav tarhana düşünüyorum kiyma çıkardım kadayıflı muhallebi yaptim sogusun az dolaba atarim sular gitti 4 te gelcekmis bulasik kaldı sahur yaptıklarımızı atip bulasik acmistim neyseki onlar bitti yerlescek kusun kafesi temizledim balkona koydum hava sıcak temiz hava alsin dik süpürge actim içini temizledim su gelseydi mutfagi toplayip patlıcan suya koycam

Slm kızlar ben geldim
mutfak dolabı evler cam balkon ebin içi camları sildim
heryer ıyı oldu Halılarıda bayramdan sonra inş yıkatcam çok kirlendi
bayrama benim kaynanan kocamı arıyo gelin bende gitmiycem ceza var dıyom ama nolcK bakalım
bugun regl oldum işler bitince
aksama bende kızartma yapıcam inş
ilaç içtim karnım felaket

Slm kızlar ben geldim
bayrama benim kaynanan kocamı arıyo gelin bende gitmiycem ceza var dıyom ama nolcK bakalım
Hoşgeldin canim bende ramazan öncesi sildim camlar i yol üzeri batiyo haftasında

Selam kızlar
Ev toplamaktan topige ugrayamiyorum
Yarın yeni evin anahtarını alcaz inşallah
Artık evime gidip temizlemek istiyorum
Camları parlatiyim
Dolaplarimi sileyim
Yerlerimi sileyim
Eşyaları nereye koycam planliyim
Özellikle yer silme konusunda çok hevesliyim çünkü şimdiki evimin yerleri taş ne kadar silsem de parlamiyor
Laminantlari pırıl pırıl parlatcam
Benim de hayalim bu şimdilik napiyim her temizlik yaptığımda laminantlarim olsun derdim Şükür Rabbime bu günleri de gördük 😀

Selam kızlar
Camları parlatiyim
Dolaplarimi sileyim
Yerlerimi sileyim
Özellikle yer silme konusunda çok hevesliyim çünkü şimdiki evimin yerleri taş ne kadar silsem de parlamiyor
Benim de hayalim bu şimdilik napiyim her temizlik yaptığımda laminantlarim olsun derdim Şükür Rabbime bu günleri de gördük 😀
Kolay gelsin canim artik tasininca kahve keyfi yapıyorum dersin bekliyoruz😀😀

Aiyy kizlar yaz geldi biz yine her yaz gibi yazlik bakmaya basladik.
Her yaz basi bakiyoruz yaz sonu alamiyoruz sene bitiyo😂
Altinlarla parayi hesapliyoruz her sene 77bin tutuyor.
Hadi 100 bine tamamlasak diyoruz sonra bisi cikiyor vazcayiyoruz.
Esim bu sene pek kararli gecen sene memleketteki evi alamadik(evi muteahhide verince hamis oldugumuda ogrenince krediden korkmustuk) kafasina koydu x'le(kardesim) biz bu sene bi koye gidelim 3-4 gun ev bakalim alip gelim diyor.
Dedim yine bi hevesler bisiler.
denize karsi 175bine bi ev yakalamis sahibindende ona takmis.
Gidip bakicam bu eve diyor.

Aiyy dedim yine bisi cikar bak oluruna birak.
Biz plan yaptikca bir seyin uzerine olmuyor ama tam vazgecince oluyor.
Birak nasibimiz gelir bulur bizi.

Ki ben nasil istiyorum suan o benden daha cok istiyor bunaliyor cunku.
Bizim koyude cok seviyor
Kizi alir annen falan gidersiniz ben gelirim giderim diyor.

Sagolsun biliyorum benim icin istiyor.
Simdi kizida oldu ya orda denize sokacak sakin yer orman havasi yazlari orda gecirsin istiyor.

Bir gün insAllah yazlik aldik haberini sevincini paylasirim burada🤗
yani hissediyorum cok uzak diil ama azicik daha zaman.

Selam kızlar
Camları parlatiyim
Dolaplarimi sileyim
Yerlerimi sileyim
Rabbim agiz tadiyla oturmayi nasip etsin canim

Slm kızlar ben geldim
ohhh miss🤗

Selam kizlar ay bı alamıyorum telefonu elime ya
M mutlumayis iyi günlerde sağlıkla oturun ne güzel
Kizlar ya benim bu ara tahammülüm çok azaldı, çocuklar kuduruyo ya mesela onlara caktirmiyorum ama içimden resmen çığlık atmak geliyo kafayı yedim herhalde
Yemek olarak da et suyuna ezogelin çorbası
Fırında karışık kızartma, yoğurt ve domates soslu ve makarna var

Aiyy kizlar yaz geldi biz yine her yaz gibi yazlik bakmaya basladik.
Her yaz basi bakiyoruz yaz sonu alamiyoruz sene bitiyo😂
Altinlarla parayi hesapliyoruz her sene 77bin tutuyor.
Hadi 100 bine tamamlasak diyoruz sonra bisi cikiyor vazcayiyoruz.
Esim bu sene pek kararli gecen sene memleketteki evi alamadik(evi muteahhide verince hamis oldugumuda ogrenince krediden korkmustuk) kafasina koydu x'le(kardesim) biz bu sene bi koye gidelim 3-4 gun ev bakalim alip gelim diyor.
Dedim yine bi hevesler bisiler.
denize karsi 175bine bi ev yakalamis sahibindende ona takmis.
Gidip bakicam bu eve diyor.

Aiyy dedim yine bisi cikar bak oluruna birak.
Biz plan yaptikca bir seyin uzerine olmuyor ama tam vazgecince oluyor.
Birak nasibimiz gelir bulur bizi.

Ki ben nasil istiyorum suan o benden daha cok istiyor bunaliyor cunku.
Bizim koyude cok seviyor
Kizi alir annen falan gidersiniz ben gelirim giderim diyor.

Sagolsun biliyorum benim icin istiyor.
Simdi kizida oldu ya orda denize sokacak sakin yer orman havasi yazlari orda gecirsin istiyor.

Bir gün insAllah yazlik aldik haberini sevincini paylasirim burada🤗
yani hissediyorum cok uzak diil ama azicik daha zaman.
İnşallah canım, biz de uygun bı arsa bulup prefabrik tarzı koymayı düşünüyoruz tabi ben ise başlayınca. Allah hepimizin gönlüne göre versin

İnşallah canım, biz de uygun bı arsa bulup prefabrik tarzı koymayı düşünüyoruz tabi ben ise başlayınca. Allah hepimizin gönlüne göre versin
onada baktimda kuzu arsalar 200-250bin ev kondursak bize 400bine patlar🙄 altindan kalkamayiz ki.
Ben calisiyo olsaydim olabilirdi.
Ama tek maasla bizi asiyor.
Bizim memleket deniz kenari yazlikci koyu.
yani binalar yazin 3ay dolar sonra bosalir koy
tatil koye kivami.
sahilde kumlarin uzerinde masalar..
Kucuk ahsap butik tarzi yemek yerleri
Antik pazari cafeleri.
yazin civil civil.
Ben bildigim yer diye oradan istiyorum acikcasi.
tamam mesafe uzak ama esim emekli falan olmus olsa yazin gelmeyiz biz daha 3 ay orda kaliriz.
Rabbim omur verirse misal cocuklar buyuse kendi duzenleri olsa hic gelmeyiz bile ist.
Sevimli bir yer

Back
X