- 21 Ağustos 2015
- 32.266
- 97.975
- 798
- 38
İste ben buna uyuz oluyormSelam kizlar sinirden elim ayağım titriyo
Kayinvalidemle altlı ustluyuz ama ben çıkmam oturmaya vs ayda bir iki belki ama gün içinde o gelir görüşürüz yani neyse, eltimler de haftanin rahat 5 günü sabah kahvaltıdan gece 1 kere kadar ordalar. Eltimle sorunum yok, 2 yaşında oğlu var mızmız biraz agliyip bagiriyo genelde. Oğluma da hicbisey vermez vurur falan onlar da sen büyüksün diye oğlum edilmesin diye çıkmam yani çok uzattım
Dün durup dururken kayınvalidem balkondan dedi ki eltinler gelince siz gelmeyin çocuklar birarada olunca çok ses oluyo kayinbaban in kafası kaldirmiyo, ben de bana niye diyosun ben yukarı mi geliyorum benim çocuğum mu geliyo, evine kim geliyosa ona şöyle dedim biraz tartıştık vs kapattım ben konuyu
Az önce kızım balkondan yukarda eltimi ve bebeği görünce geleyim mi dedi (11 yaşında) gel vs dediler, ben de duydum gidemezsin dedim tam konuşurken kayınvalidem bişey getirmiş hadi kızım sen de gel dedi, ben de izin vermiyorum gelemez dedim. Ay o ses yalmiyomus işte ben kizi sayılırmisim nasıl öyle dermişim. Dedim dünden bugüne ne değişti sen demiştin. Ay çok uzattim işte böyle ama çok çok sinirliyim gecmiyo sinirim
Kvdem kücük görümcemin el ulagı resmen
Adım atmaz ondan izinsiz.
Benim kıza seslenirken onun oglanın adıyla sesleniyor hep sasırıp.
Cocukları hep karsılastırıyor benimki en ufakları neyini karsılastırıyorsn daha.
Allah akıl fikir versin bunlara ne diyim