Selam kızlar
Bugün hava yine bozdu. Dün gece terasta oturup çay keyfisi yaptık.
sonra kardeşim dantel kasnak duvar süsü yapacaktı eski dantellerden bakacaktım ben. Annemle üst kattaki dolabı karıştırdık. Anammm neler neler çıktı. Eski elbiselerimiz takılarımız off off dedim tam antikacısın

Ablamla ben eski elbiselerimizden birkaçını geri aldık.

. Getir birine ver de sonra gel geri al

bayağı güldük. Şunu anladımki annem iyi depocuymuş. Bugün de kahvaltı yaptık. Sonra dere kenarına gittik oturduk iki çay içelim birleyler yiyelim diye. Yağmur fena bastırdı

ama yine de güzeldi çınar ağaçlarının altında. Tabi yağmur çıldırınca kalktık. Buranın bu yeşilini seviyorum.
Dün bizim gelinin akrabaları vardı bugün onları gezmeye götürdü. Ya şunu anlamıyorum biz geliyoruz çaya kahveye bile çağırmıyor. Kendi akrabası olunca götürmedikleri yer kalmıyor. Sonra biz plan yapıp çağırmayınca suratından düşen binparça. İstanbula geldiler daha benim kız yeni gelmiş.Bebek arabamız yok. Gelin Dedi eminönüne gezmeye gidelim Eşim işten izin aldı. Pusette o trafikte Arabayı parkedecek yer bulamadık.Aksarayda park ettik tranvaya bindik gittik.gezdik gezdik. Akşam oldu. Benim kız bastı çığlığı. Tranvaya bindik tıklım tıklım. Oturacakyer yokki mama vereyim. Sonra Sağolsun biri yer verdi. Oturdum mama verdim sustu.
sonra bayramda geldik yine akrabası vardı. Gezmeye gittiler teklif etmediler gelin diye. Eşim de dedi birdaha gelselerde geldiler diye işten izin almam. Gezmeye de götürmem dedi. Bu defasına da görünce eşim haklıymış onu anladım.