• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

tr_lelli tr_lelli
lellim bereketli olsun. Ben 2009 yılında burayı keşfettiğimde inanın ben mutfak idaresi bilmeyen birisiymişim dedim. Önce mutfaktan başladım, sonra kıyafet konusunda bayagı düzeldim çok alıyordum, eşya değiştiriyordum evi ıngır zıngır dolduruyordum taksitim hiç bitmezdi. Kızlar bana o kadar iyi geldi ki bu ekonomi topikleri, birikimde yaptım sıfır araba da aldık sonra sattık şimdi çok güzel bir suv araba aldık ikinci el gerçi ama çok yükseldi piyasa şimdi alamayız o arabayı. Ev almaya niyetimiz vardı yatırımlık ama eşim vazgeçti sahil kenarından arsa bakıyor şimdi. Hayırlısı bakalım ben de 2016 yılından itibaren evdeyim çalışmıyorum. Yaklaşık 2000 euro, 1000 dolar, 23 gram altın biriktirdim ama balkan turuna gittik çocuklar okulları ile birklikte yurt dışı gezilerine katıldı hep onlarada euro vermiştik tatillere gittik bende iyi biriktirmişim bana göre tabii.
Bereketli olsun hepsi, arabada yatirim.
insallah arsayida alirsiniz🙏
Bende kiyafet alirdim elime gecenle.
Sonra giymezdim.
Ayran gonulluydum.
magzada ayilir bayilir eve girdigim an pisman olurdum.
Artik az aliyorum pismanligimda az oluyo.
Bu yaz hic bisi almicam mesela
Hem kilo vermem lazim.
Hemde biraz etek elbiseye yonelmek istiyorum😋
Yani kilo verince bir dahaki yaza ancak.

Son düzenleme:
Canım benim öp o güzel paşanı senin zulanı babasına patlattırmış çok tatlı olmuştur tam sevilmelik. Küçükken çok öpün diyorum, büyüyünce öptürmüyorlar. İnşallah ayagınızı yerden kesecek güzel bir araba alırsınız inşallah burdan bizimle paylaşırsınız.
Geçmiş olsun Yedirenkcim, Allah acil şifalar versin. Yaz gribi çok kötü, ilaç al canım benim kızına da bulaşmasın.

Baby bereketli olsun zulan dediğin gibi hemen onları değerlendir, sonra da bize yaz ben çok mutlu oluyorum böyle birikim yapıp burdan paylaşınca bana da gaz oluyorsunuz.
Sağol kuzum insallah alırız
Benden cok birikim cıkamıyor malum evde ögütücü var😂
Valla bende gaza geliyorm
Aksm diyorm kociye temmuzda bana sakın gelme ceyrek alcam ,altın alasım var diyorm🤣
Eskiden olsa ayakkabıya gömerdim o primi💆🏻‍♀️
1nde haziran primim 900 tl akike gitcek
Temmuzda dosyalara baktım benim policem az gecen sene dogum iznine ayrıldm ya temmuz sonu fazla kasmamısım🤣
500 tl gibi gelir yine ama ona eklr ceyrek alırım anca😁
Zaten temmuzdan sonra primler anca bu snee ne yaparsam 100-200 gelir🙈
Buna sükür napalım☺️
Inşallah alırsın canım primini hiç deme sen onlada olur biseler
Yok 700 sasırmıslar😣
Bunları sikayet etmek istiyorm ya bu kadr fark mı olurr😒
Nette uçmuslar canim kuyumcularda sorup alıyorum 3 5 hangisi ucuzsa ordan aliyirum
Bi yandan da diyorm eger calısmasaydım dogum parası falan olmasa,kızın takılara dadanırdı.
En azından onları kurtardım.
Bukadar enkazla kurtuldugumuza sükür😂
Kocamdan yine sevgi dolu bahsediyorm evet🤦🏻‍♀️🤣
Kız kahve elimde döküyordum he bitanede bende var o modelden 😂😂😂 üç beş ne kurtarırken kar sayıyorum simdi günden para var geçen 1 gramda yaptım bise lazım iş için para yok hemen onumu kullanmak istiyor bilmiycek valla köy kenara sende para olunca şu gibi harcıyor
Ayyy kuzum sagolasim daha guzelleri coklari isteyen herkesin olsun.
Catlatti bacim bir sure gr bile alamadim o donem gozleri kaldi zaarlarin.
Kalır canim valla geçen ceyreklimi takmadim eltimlere gidince sıcak kolum açıkta diye disari çıkarken takmiyirum saklıyorum esiminde sıkıstıgını biliyorlar hemen sattinmi diye sordu yok ddim takmadim esimde taksaydin keşke ddi ben hiç sormam öyle seyleri

Selam kızlar eşim çıktı öğlen gibi ortalik topladim bulasik topla mutfak topladim 3 kg süt aldım mayaladim 1 kilosunu sütlaç yaptim fırında normal yogurt mayalancak ilisin bekliyorum süt 4 tü 4.5 olmus kilosu cikmadan esim sucu geldi 8 tl oraya evden
Çıkmadan 20 tl üzeri harcandı kiyma cikardim az biraz vardı patates var oturtma yapicam az kabak mı yogurtlasam diyorum bide yogurt az var almak lazım mübarek hava yagiyo baya cikilcak gibi değil suan az makarna var yeter

T thesekreter ay duser muser mazallah
Bende asla soramam yahu cani ister takar cani ister takmaz yani.
Valla öyle canim nazara gelecek kendileri de gün parası aldı o zmn ev için harcamış ben 500 du aldın kasim sonuydu simdi olmuş 720 lira fln zaten çeyrek 650 yakin o artmis baya ddiler 🙄🙄 ben sevmiyorun o muhabbetleri ben hasetlenmiyorum kimsenin taktigina kimsede haset olmasın ama bidaki buluşma takicam😂😂😂 sattım sanıyorlar

Bitti yemek islerim kızlar sonunda patates oturtma yaptim küçük tavamla erişte pilavı yaptım biraz makarma var onceki gunden sütlaclari attim dolaba yogurt mayaladim bi salata yapcam esime gelirken küçük bir yogurt istedim ekmek al ddim az yogurt var yetmez

Çok sukur esim bir iş almıştı al sat yapicam oldu ddi yarin alacağı başka parada var hemen 1 2 fatura ve kira var verince temmuz ortasına kadar kira yok kira hemen geliyo valla fazla olursa para 0.5 te olsa altın atarım yine bide markete çıkalım ddi sivi yag temel birkaç şey var hepsini al ddi hazi r araba var görsün ne tutuyo bidaha harcamam olmaz bari o kadar bu ay için

Kullanmaya izin vermis
Mevlütte almak istemis ozman sadece seti vermisler
Hala bankada bilezikler dediğine göre
Hani düğün fln olup istesen dicem bu ara yok virüsten sen gidip baksan canim bozdurmaz heralde senden habersiz canim benim öyle bise olsa bilse tozu kalmaz valla ilk sıkıştığı yerde bozdurur benimki saolsun hiç kısmaz biseydende iyi harcar 😏😏 yine harcadım adamı iyimi😂😂😂

Sağol kuzum insallah alırız

Inşallah alırsın canım primini hiç deme sen onlada olur biseler

Nette uçmuslar canim kuyumcularda sorup alıyorum 3 5 hangisi ucuzsa ordan aliyirum

Kız kahve elimde döküyordum he bitanede bende var o modelden 😂😂😂 üç beş ne kurtarırken kar sayıyorum simdi günden para var geçen 1 gramda yaptım bise lazım iş için para yok hemen onumu kullanmak istiyor bilmiycek valla köy kenara sende para olunca şu gibi harcıyor

Kalır canim valla geçen ceyreklimi takmadim eltimlere gidince sıcak kolum açıkta diye disari çıkarken takmiyirum saklıyorum esiminde sıkıstıgını biliyorlar hemen sattinmi diye sordu yok ddim takmadim esimde taksaydin keşke ddi ben hiç sormam öyle seyleri
Primi bilmez zaten söylemiyorm
Maası da illa biseyler buluyo sokusturck
Seninki yine 3-5 veriyo cnm sana.
Ben 9 aydır evdeydim kendi yagımla kavrıldm bide üstüne ona destek cıktım
Ama gel sor ben müsrifim o tutumlu😒
Yersen.

Hani düğün fln olup istesen dicem bu ara yok virüsten sen gidip baksan canim bozdurmaz heralde senden habersiz canim benim öyle bise olsa bilse tozu kalmaz valla ilk sıkıştığı yerde bozdurur benimki saolsun hiç kısmaz biseydende iyi harcar 😏😏 yine harcadım adamı iyimi😂😂😂
Valla ben artk bozduguna bile sasırmam
Adam gözümde öyle bir evrildiki😆
Zerre güvenemiyorm
Yok sayıyorjm o bilezikleri artk
Varsa kıızıma kalır.
Siz iyi idare ediyorsunuz ama masallah.
Kocan olunca sakınmıyor senden.
Bayılıyorm senin anlatıs tarzına😁
Ordan oraya giriyosn market gezmelerin cok tatlı🤗

Primi bilmez zaten söylemiyorm
Maası da illa biseyler buluyo sokusturck
Seninki yine 3-5 veriyo cnm sana.
Ben 9 aydır evdeydim kendi yagımla kavrıldm bide üstüne ona destek cıktım
Ama gel sor ben müsrifim o tutumlu😒
Yersen.
Valla habire kendi maaşını harcarsan müsrif olurum de canim para kalipta bisemi yapmıyorsun sanki biliyorum az çok kuzum burdan aldığını fln sen çok fedakarsin her konuda ben kendimi çok hirpaliyorum çalışmıyorum suan ama ne nerde uygun bilirim ona gore alirim pişirip tasisırim malzemimi ziyan etmemeye çalışırım rahmetli anneme cekmisim babacıgım vefat etmeden derdi hep öldüğünde annemin her yerden para çıkmış yatak altı hali alti fln 😐😐 bazen diyorum cok benim gibi oldugunu soyluyorlar keske tanima firsatim olsaydi annemi😓😓

Valla ben artk bozduguna bile sasırmam
Adam gözümde öyle bir evrildiki😆
Zerre güvenemiyorm
Yok sayıyorjm o bilezikleri artk
Varsa kıızıma kalır.
Siz iyi idare ediyorsunuz ama masallah.
Kocan olunca sakınmıyor senden.
Bayılıyorm senin anlatıs tarzına😁
Ordan oraya giriyosn market gezmelerin cok tatlı🤗
Saol kuzum bir mukabele bende senin anlatma tarzını çok seviyoree😍 insagramda bir kitap yazarı var ona benzetiyorum çok komik anlatım şekli var eşinden boşanmıştı diyim anlarsin eşine iyi yağdırıyor 😁😁

Valla ben de az değilim kızlar🤣
Adamı 1 haftadr salonda yatırırıyırm
Gecen hafta annemlerle igli gitme gelme mevzusu oldu ya,2 gğndr yeni yeni konusuyorm.
Gecen hafta gececiydi zaten kızı yanıma alıyordm.
Bu haftada hemen yanıma alıyorm😂
Kalıyo salonda.
Sorularına cvp veriyorm sadece .
Askit askit dolanıyo evde.
Hic muhattap olmıyorm.🤣
İkizlerim ben tersim pistir bilir.
100 bin borc öderim gık demem.
1 lafına silerim öyle bakakalır.
(100 bin bırc mecaziydi Allahım nılur öyle bisey olmasın🙏🏻)😁

Back
X