Selam canlar
Bir uğrayamadım.

bu ara alışveriş manyağı oldum sanırım pandemi döneminin alışverişsiz geçmesinden

bugün de kızla yeğenin bayramlık alıiverişini tamamlayacaktım. Kart kesim gününü bekliyordum. Bir baktım gece fiyatlar artmış. Nasıl sinir oldum. Gittim iki ürünü trendyolda daha ucuza buldum. Saatlik kampanyayı yakaladım. Neyse nihayet tamamladım. Sayfa sayfa fiyat araştırmak bunoluyor galiba. Ne cimriyim ya

şimdi bir de kıza bikini ve plaj çantası alacağım. Onu da bozuK para şişemden çıkanla almayı düşündüm çünkü gram altın param çıktı. Yarın alırım, damlaya damlaya göl olur dedikleri bu olsa gerek.He bir de iki bankadan toplam 100 tl param çıktı. Bayağıdır kullanmıyordum. Bir baktım para var. Oh be dedim gram hayal değilmiş

Böylebirden çıkan paralara bayılıyorum. Eşim de kızın odasına perde bak deyip durdu. Bir de onla ilgilendim. O arada da kıza bugün fazla tv izlettim kötü oldu ama bayram üstü kıyafetler fena stok tükeniyor fiyat artıyor bilginiz olsun.
şişemden tam dolmadan 200 tl civarı para çıktı. Altının yarısı oradan. Bir kısmını yeniden koydum. Bir kısmına da kıza birşeyler alacağım.
akşam da avm ye gideceğiz yemek de yapmadım. Ne yapsam acele bilemedim de. Dikkat ediyorum bu ara.
dün akşam yine yürüyş yaptım. 10 kat da merdiven çıktım.
Dün eşimle araba konusunu konuşurken anneme borcumuzu lafın arasına sıkıştırdım. Aa doğru anneye de borcumuz var dedi. :) Çünkü hala birikimi arabanın peşinatına Sayıyordu