Maşallah canım bizimki bugün bacaklarını sokuyor nasi seviniyor kendi az ilerliyor bugun şansa dalga vardı arada korkup kaçtı yine soktuk tabu kucaginizda kafamıza kadar tırmandı resmen bağırıyor çikarin diye bende yüzme bilmiyorum kendi çapımda takılıyorum eşim diyo anasına çekmiş bu huyu diye banada yüzme ogretcem idiyor isyemiyorum ben iyiyim böyle diyorumKız daha görsen sudan çıkmak istemiyor. Oyunlar oynuyor top kova bir de çocuk havuzuna sokamadım bu yıl. Hep büyük havuza girecek. Merdivenli yerinde çocuklar hep oynuyor. Sürekli oradan atlıyor. Korkuyorum çarpacak diye.
Bende bir 10 dakka denize girip saatlerce denizi izleyebilirim bana çekmiş zaarSelam,
senin küçük adam benim gibi. Bende denizi sevmem ve girmemAnlıyorum onu
![]()
Ben mekan bakarken esime telf. geldi dayisi olmus.
koye gittiler abisi ablasi falan.
Adamin koye gitmesini istemiyordum cenaze cikti
Diyoki sen hep istemediginde bisi oluyo.
ya rahat edemiyo, ya erken geliyo bisi oluyo gercekden.
Nasip öyleymis napim yaw.
1 hafta kalacak bayramin 3.gunu falan gelir galiba.
Bilemedim.
Annem kalacak aksamlari benimle.
8 gibi bulusciz annemle az gezeriz kizda hava alir.
Bezi yok kizin hem bez almam icap ediyor.
Yemek yedi cikti esim yemekler de bitti.
Oglana buzlukda lahmacun var onu isitirim.
Annemle takiliriz aksam kiz uyuyunca balkonda.
[/QUOTE
Başınız sağolsun canim
Benim oğlan tam aksine kolay kolay kimseye gitmiyor biri bise verse almaz yada bana bakıp onay bekliyor eşim böylesi daha iyi bilmediği kimseye gitmesin diyo bugün wc için odaya geldim sahilde abla cips verdi diyo eşim ddi kendinden 3 4 yaş büyük kiz verdi bana bakıp aldı diyeSelam kızlarr
Bugün bayağı koşturmacalı geçti. Sabah kahvaltı öncesi eşim yürüyüş yaptı. Sonrası da ben çıktım yürüyüşe. Kızıma yazı tahtası aldım. 18 tl.
eve soda aldım.
sonra Eve geldim duş aldım kız tutturdu ben de banyo yapacağım. Neyse çıkınca kahve içtik.sonra avm ye gittik. Kıza ayakkabı alamamıştık. Yaz günü sandalet giydiriyorum Ama yoktu. Bir de terlik almam lazımdı.Gittik mağazalarda nefes alınmıyor çıktık. Trombolin zıpzıpa binmek istiyor hep. Hadi bindirelim dedik. Tabi hemen korktu ağladu. Ee kızım hep diyoruz büyükler biner onasonra diyor bem abla olmadım
ablalar biner. En azından görmüş oldu.
Diğer avm ye gittik çişi geldi. Bebek klozeti vardı yaptırdım.Biraz sonra yine çişim geldi dedi. Gittik yok çiş. Klozete merak sardı. Tabi lavabo da boyuna göre. Sonra çıktık ordan diğerine geçtik ayakkabıyı aldık.Yemek yiyelim dedik. Nerde rahat duracsk. Enerji patlaması yaşadı. Bir de başkasının masasına gidiyor. Nasıl engel olacağız bilmiyorum. Sürekli insanlara sırnaşıyor
Ne yedi ne yedik anlamadık tabi. Sonra tutturdu park eşim dedi park yok sen dünlemedin bizi. Bu bir ağladı tabi uyumadı da onun sersemliği de var. Sonra terliği almaktan vazgeçtik. Eve geldik. Eşim dayanamadı buradaki zıpzıpta oynattı. Eve çıktık süt istedi. Sonra karnım ağrıyor dedi. Anladım şişti. Ne yedi anlamadıkki üzerine bir de süt. Banyoya geçirdim aldım kucağıma. Kustu ağladı. Ben de geçti annem dedim bak bitti ama birdaha karnın acıkmadan süt isteme dedim. Banyo yaptırdum uyudu. Uzun yazdım sayfa boş kalmış canınız sıkılmasın okuyun diye![]()