• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

@Mikan ın bana tavsiye ettiği,Öfke dansı kitabını okuyorm 2-3 gündür.
Daha basındayım ama resmn ben kitap.
Bikere herkesin duygusunu yükleniyorm.
Sürekli söyleniyorum ama yararsıx bir söylenme.
Kvdemlerle iliskimde araya kocamı sokmasaymısım belki insanlarla anlasacaktım senelerdir.
Ben hic onlara direk bisey demedim.
Hep kocama söylendim.
O da hep savunmaya gecti,ben daha cok söylendim,o daha cok savundu.
Sonuc birebir iletiismde belki anlasacaktık.
En basiti cocuguma bakıyorlar,hic söylenmeden.
İsteklerimi direk söylesem belki onları da yapacaklardı.
2.tüm duygular bende kısmı;misal kocama fırsat vermiyorm bazı duygularını bellli etmesine.
Misal birine kızdı,geldi bana anlattı.
Ben ondan daha cok celallenip saydırıyorm.
Adam sonunda konuyı bırakıp beni sakinlestirmeye calısıyor(bırak sanane yani)
Bu aslında biz olduk demekmis.
Ama tabiki insana zarar veren bisey.
Bütün duyguları neden ben yükleneyim?
Herkes yasasın kendi duygusunu.
İliskimizdeki maddi konularda da ben yükleniyorm.
Yapmasam adam mecbur yapacak.
Aydınlanıyorm suan 😃
Hadi hayırlısı gızlarr
Tesekkürler tavsiyen icin Mikancım😘
Çok güzel bir kitapmış. Hemen ben de alayım. Severim böyle kitapları.
Anlattığın şeyler de aslında doğru güzel özetlemişsin 👏

Bir de kocinin benden maddi durumunu saklamasının 2 sebebi olabilir kitaba göre
1.cidden beni önemsemiyor,kaale almıyor,gerek duymuyor(ki ben buna inanmıyprm)2.tam tersi.Sonuclarını göze alamıyor,önemli bir iliskiyi kaybederim diye korkuyır olabilirmis.
Bence 2.cünkü ben ögrensem borcu harcı var 1 hafta söylenirim.
Benden gizledin ,ben anama gidiyorm derim(gitmesem de derim)
Bunları göze alamıyor olabilir.
Ayh ben suclu cıkıuorm bu kitaba göre kız🤣
Cünkü benim ilk 50 sayfada anladıgım sen degis,karsındakini degistirmeye calısma diyor kitap.
Sen degisirsn herkes degisir gibi.
Bilemeyrum dogru mu yorumluyorm kitabı aydınltın beni😂
Bence doğru değişmek de karşılıklıdır bazen ama bu değişmek hep verici konuma getiriyorsa orada bir dur demek lazım. Çünkü bazı ilişkilere bakıyırum. Hep kadın verici fedakar ohh erkek relax. Bu şekli sevmiyorum ben.
Ama senin ilişkinde yaptığın yoruma katılıyorum. Tabi sen ilişkinin içindesin daha iyi bilirsin

Bence böyledir, benim eşim de bişeye sürat asarsam sormuyo kendi hataliysa. Bı kere dayanamayıp sordum ya insan bı sormaz mı diye, sinirinin geçmesini bekliyorum dedi🙈 gözümden ateş cikarmisimdir heralde öyle diyince
Bizde de durum öyle suratımı asınca hiç sorduğuna denk gelmedim🤣
Benim eşim Çabuk sinirlenir söyler çabuk unutur hiçbirşey yokmuş gibi davranır. Ben günlerce unutmam. Erkeklerde surat yapma hiç yok sanırım😅

Fincan atmak yasak mı?
Fal baktırıyo diye banlanır mıyım?
Kabartma tozu pastayı nasıl böyle kabartırr🤣
Bilen varsa söylesin .
Falladdn yedi bütün haklarımı😟🤷🏻‍♀️
Kahveyi içmiş, fala bile bakıyor hanımm🤪 sohbete geç kalmışım aaa dostlar

Iyi geceler kızlar bugun yoğun geçti kardeşime buluştuk öğleden sonra araya iki tane püsküllü yolluk aldim halimdan hem az kısa hem dar oldu daha fazla alan var açık daha iyi oldu paspas yaparken rahat oluyor geldik hazır mantı almıştık onu yaptim içli köfte kizarttim yedik kahve içtik içeri odanın hali örtüsünü serdik yeni aldiklarimi yikadim kurudu serdim kardeşim 7 gibi çıktı peşine icerinin camini siliyim derken oğlanın oda hariç sildim hepsini geçen hafta silmistim çok kirli değildi şükür mutfağın fayanslar gözüme çarptı görünen yerleri sildim derine inmeden dus aldim peşine yorulmusum
Benim arkadas yazin hic hali sermiyor
Bana da diyo kaldir serme dedim ev tasiyomusum gibi geliyo bana öyle😋
Ama koridordaki birini kaldirdim.
Kapidan giriyoruz arabayla falan icerde siliyorum tekerlekleri iyi oldu.
Bi de geneli mak. yikanabilen ve kucuk.
vileda icin gercekden acik alan en rahati
Makbule uğradık karışık çerez ve lokum aldim 11 tl fileye girdik çöp şiş 1 paket peynir pestil 2 tane çavdar ekmegi aç bitir salam ice tea nektarin yarim kg taze fasulye aldim 90 gitti yolluklar ikisi toplam 3 metreydi 160 aldim 10 taksit yaptırdım zaten taksitle aldığım yer
Makbulde indirim mi varmis canim.
Yoksa bu sube icin mi gecerli acaba cevizi 24.90 okudum disari asmislardi ama giremedim ters yonde kaldi.

Tamam tabi bu saatte yorum yaptığım için carpilmazsam bakarım😄
uuu beybi beybi😍
Basina is aldin bak siraya gireriz , darlariz, kacarsan geliriz buluruz elimizde fincanla.
Kizlar ojeleri surup fincan resmi atalim bugun cunkusu babyloading87 babyloading87 nin askerleriyiz🤞

Kız dün uykuya acayip direndi uyumadi aceps beybi tabiriyle guncellememi geliyo
Suan tam donemiyo ama kafasini kaldiriyo yattigi yerden
Ellerinden azicik tutunca kendini kaldiriyo oturtmuyoruz erken eylul sonu gibi oturturum yavasdan ek gidayada gecicez zaten.

Gece guzel uyudu.
Eve geldik iki salladik dustu uykuya karni acikti gece gozunu acamiyor kivraniyor ama uykudan 😉

Sabah oldu yine cabucak bitiyo su hafta sonu ya isyanimmm var🤷🏻‍♀️

Bacım hiç anlamam ama eller bakımlı ve ojeli ben en son ne zmn oje sürdüm hatırlamıyorum hep kısa kesiuoum tirnaklarimıda guzelmis rengi
Ben de kısacıyım
Merak ediyorm o taze analar takma tırnaklarla flan nasıl alt degistiiriyo🤦🏻‍♀️🤣
Renge ben de bayıldım ya taktım buna😃

Bı de içini bu kadar sıkma, her şey olacağına varır ortada o kadar bişey yok
Tartışma gibi bir şey olacak eeh dediğin anda ya da senin küçük bir cinnetinle diyim, ya araba ya da a harfli biyerde ev olacak. Anahtar gördüm ben de. Eşinin bir birikimi olabilir bu tarz bişey için o tartışmada cikacak
Hey masallah agzına saglık😆
Ev istiyor ama annesinin bi mirası var o satılırsa vercm demis bakalım hayırlısı🙏🏻

babyloading87 babyloading87 bı yola niyet edip çıkmışsın, e harfli biri var seni destekleyeceğini düşünmüşsün sen başladıktan sonra ama bekledigin destek gelmemis. Birisi gözünü öyle korkutup sindirmis ki seni bu konuda bütün hevesini kırmış, resmen diliyle sokmuş yani. Ve sen yine bu e harfli kişi yüzünden bırakmıssin bu konuyu. Bı teyze var zayıf yüzlü çenesi biraz uzun, yanağında çenesine doğru ben var, kasları kalın ya da belirgin bu teyze çok üzülmüş senin bu durumuna öyle seni izliyo. Bu konudaki cabani sonlandırmak için hiç bir neden yok kimseye aldırma onun açık aslinda
Annemin ismimde e var😳🤣

Günaydınlarrr
30 agustos zafer bayramımız kutlu olsunn🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Nice bayramlar görelim insallalh🙏🏻🙏🏻🙏🏻
6.45 kogus kalktı
Kahvaltı,oyun 9.45 de 2.uykuya yattı kücük asker😂
Vitrinin altı kalmıstı onu bitirdim
Alyaya öglen icin corba yaptm.
Mısır unlu yaptm bu sefer,et suyuna icine et dittim.Sarımsak faln attım🤣
Cocugum kelle pacacıya gitmis gibi gezer artk tüm gün😃
Cayı demledim bennde kahvaltı edecegim.
Sil süpür yaparız