Küçük Düşün Büyük Olsun!

💜Ay ins ilerde Alyada takdir eder😃
En korktugum sey,beni bu dunyaya niye getirdin demesi bana ilerde😟
Taktir eder bence. Sen çok güzel annesin. Kızınla arandaki bağı uzaktan da olsa hissediyrum. İlerde de bağlarınız devam eder inşallah. Hepimizin ileriye yönelik kaygıları var. Elbet hiç bir çocuk anne kadar özverili olamıyor. Bunu da bilerek anne oluyoruz. Ama temennimiz birlikte güzel bir ömür geçirmek. Bazen insan diyor keşke büyümeseler

Günaydın hanımlar. Cumalarımız mübarek olsun, edilen duaları Allah kabul etsin.
babyloading87 babyloading87
Zeynom sakın öyle deme bence sen hem iyi bir anne-iyi bir eş-iyi bir evlatsın, ben eminim iyi ki beni doğurmuşsun anne diyecek. Sen tüm sorumlulukları yerine getiriyorsun. Kızına düşkünlüğün eşine kızmana ragmen hala birikim için çabalaman hatta annen ve kızkardeşine tahammülün bunları hafife alma bak ben bile bazen onlara olan tepkimi haddim olmadan buradan yazıyorum. Bana göre sen ikincisini bile yapabilirsin benim sana güvenim tam baby.

İkinci çocuk konuşulmuş, nacizane ben de fikrimi belirteyim. Ben ikinci çocugu hatta üçüncü çocugu bile düşünen biriydim. Çünkü biz 4 kardeşiz, ama eşim bir kızımız olacak demişti bana Rabbim de kalbimize göre verdi, sonra planımız kızımız okula başlamadan ev sahibi olmaktı Allah o kadar büyükkü biz temmuz ayında evimizi almıştık kızım eylül ayında ilkokul bire başladı. Eşim hala istemiyordu ama annem hem kızıma bakıyordu hem ikincisi için de beni ikna etmeye çalışıyordu ve eşime dedim ben istiyorum, dogurunca sevmezsin dedim. Ama bu sefer de bir yıl olmadı o süreç çok zordu sonra hamile oldugumu ögrenince bir sevinç gözyaşı tarifi mümkün degil. Hiç pişman olmadım ama büyüge ne yapıyorsak küçük kızıma da aynısını yapıyoruz bu konuda fazlası ile adaletli davranıyoruz. Olması gereken bence bu bizim içimiz böyle rahat ediyor.

Kızlar bu ay trendyolda indirimden dolayı kredi kartını patlattık. Normal taksitlerde var rabbim yar ve yardımcımız olsun bu ay bayagı zorlanacagız. Ama kızlarım çok mutlu onlar mutlu olunca ben rahatlıyorum. Küçük kızım sabah beni uyandırdı anne dişim agrıyor diye, az önce diş hekimini aradım sekreteri en erken haftaya Perşembe gününe randevu veriyor. Ne yaparız bilmiyorum diş agrısı çekilecek bir agrıda degil.

Günaydın hanımlar. Cumalarımız mübarek olsun, edilen duaları Allah kabul etsin.
babyloading87 babyloading87
Zeynom sakın öyle deme bence sen hem iyi bir anne-iyi bir eş-iyi bir evlatsın, ben eminim iyi ki beni doğurmuşsun anne diyecek. Sen tüm sorumlulukları yerine getiriyorsun. Kızına düşkünlüğün eşine kızmana ragmen hala birikim için çabalaman hatta annen ve kızkardeşine tahammülün bunları hafife alma bak ben bile bazen onlara olan tepkimi haddim olmadan buradan yazıyorum. Bana göre sen ikincisini bile yapabilirsin benim sana güvenim tam baby.
Yaa estafurullah:KK200:
Maddi manevi yetebileceğimi bilsem,cok ,isterim bi kızım daha olsun.
Ama suan cok kücük ,bir tanesine zor yetiyorm:(
Güzel sözlerin icin tesekkür ederim arkadasım:KK200:
Bana benim taraf anneliğimin vicdan muhasebesini an be an yaptırdıgı icin,bu sözler bana cok iyi geliyor inanın.
iyiki varsınız kızlar:dua:

Kızlar bu ay trendyolda indirimden dolayı kredi kartını patlattık. Normal taksitlerde var rabbim yar ve yardımcımız olsun bu ay bayagı zorlanacagız. Ama kızlarım çok mutlu onlar mutlu olunca ben rahatlıyorum. Küçük kızım sabah beni uyandırdı anne dişim agrıyor diye, az önce diş hekimini aradım sekreteri en erken haftaya Perşembe gününe randevu veriyor. Ne yaparız bilmiyorum diş agrısı çekilecek bir agrıda degil.
Off benimde patladı:S
Buay primde yok yanmısım:S
Ama evde eksik kalmadı.
DÜzenleyiciler,kıza istediğim oyuncaklar hepsi alındı.
2 ayda toparlarım insallah:dua:
Gecmis olsunn ,dis agrısı en büyük kabusum.
Ben direk ialc+karanfille cözüyorm isi:(
AMa cocuk icin ne yapılır bilemedim:(

İkinci çocuk konuşulmuş, nacizane ben de fikrimi belirteyim. Ben ikinci çocugu hatta üçüncü çocugu bile düşünen biriydim. Çünkü biz 4 kardeşiz, ama eşim bir kızımız olacak demişti bana Rabbim de kalbimize göre verdi, sonra planımız kızımız okula başlamadan ev sahibi olmaktı Allah o kadar büyükkü biz temmuz ayında evimizi almıştık kızım eylül ayında ilkokul bire başladı. Eşim hala istemiyordu ama annem hem kızıma bakıyordu hem ikincisi için de beni ikna etmeye çalışıyordu ve eşime dedim ben istiyorum, dogurunca sevmezsin dedim. Ama bu sefer de bir yıl olmadı o süreç çok zordu sonra hamile oldugumu ögrenince bir sevinç gözyaşı tarifi mümkün degil. Hiç pişman olmadım ama büyüge ne yapıyorsak küçük kızıma da aynısını yapıyoruz bu konuda fazlası ile adaletli davranıyoruz. Olması gereken bence bu bizim içimiz böyle rahat ediyor.
Yaa ne güzl ,Allah gönlünüze göre vermis:dua:

Günaydınlarrr
Hayırlı cumalar
7.30 da uyandım
Baktım Alya uyuyo dusa attm kendimi
Cıktım tam yumurtasını kaynatıyordum uyandı.
Kahvaltı ettik
Bu sabah babasına gitmek istemedi.
Yataga bırakıyorm normalde,kahvaltı hazırlarken oynuyorlar.
Iıııh dedi inmedi kucagımdan.
Artk uyanıyor:)
Kucagımda alya kahvaltı hazırladım:D
Nevresimleri attım,tam evden cıkarken bitti
Alyanınkileri attım.
Nevresimi de kapıya astım artk alelacele.
Kızla camasır asmak cok zorlastı,balkon kapısını acık görünce fırlıyor .
Emekleyerek
Aksam icim yemeğimiz yok.
Tava böreği yaparım kendime.
ALyaya da fırında sebze yapıp yogurtla yediririm.
Haftasonuna dolma yapacagım karısık.
Ay öyle böyle bitti ya su hafta.
Aksam kpderime tesekkür ettim.Her aksam ediyorm adam bi boy getiriyor.
Dedim yorduk sizi hakkınızı helal edin.
Yok ne yorması diyo adam ama 1 haftadır dükkana gitmedi bunalmıstır:)
Görümcemi de arıcam aksm
Tesekkür edeyim.
Cocuklara hediye almak istiyorum
Kadın evini actı bize 1 haftadır.
Benimkiler de sabah anne iyi misin nasıl oldun?
Daha iyiyim flan yazısıyorlar.
BAna nasılsın diyen yok:(
Off uzattım,
Hakkkınızı helal edin bacımlar
Cok agladım bu hafta burda:)

Yemegimi yaptım etli bezelye sabahtan yapınca iyi oluyor serinde pişiyor. Dışarı çıkıcam kızımın pantolonunu kargoya vermişler eşiminde şortunu onları alıp gelicem bir de pastaneye uğrarım aylardır pasta almadım şu corona sebepden dolayı bugün alıcam akşam iş çıkışı yine yazlığa gidicez bu hafta annemleri agırlıycam yaza veda mangalı yapıcaz etleri aldım içeceklerde tamam meze olarak bakla fava, çiğköfte,közpatlıcan salatası ve domatesli kaşık salatası yapıcam annem baban hayatlarında alkol almamış insanlar ama eşim içermi bilmiyorum. Mezeleri da onlar salata niyetine yiyorlar canlarım benim bu yıl ilk defa gelicekler ikiside 65 yaş üstü korkuyorum bir şey olucaklar diye sag salim hallederiz inşallah pastayıda yarın yazlıkta semaverde çayla ikram etmek istiyorum. İnşallah çok güzel geçer bütün bir hafta bu yemek için hazırlandım. Şimdi hazırlanım gideyim. Görüşürüz kızlar.

Yemegimi yaptım etli bezelye sabahtan yapınca iyi oluyor serinde pişiyor. Dışarı çıkıcam kızımın pantolonunu kargoya vermişler eşiminde şortunu onları alıp gelicem bir de pastaneye uğrarım aylardır pasta almadım şu corona sebepden dolayı bugün alıcam akşam iş çıkışı yine yazlığa gidicez bu hafta annemleri agırlıycam yaza veda mangalı yapıcaz etleri aldım içeceklerde tamam meze olarak bakla fava, çiğköfte,közpatlıcan salatası ve domatesli kaşık salatası yapıcam annem baban hayatlarında alkol almamış insanlar ama eşim içermi bilmiyorum. Mezeleri da onlar salata niyetine yiyorlar canlarım benim bu yıl ilk defa gelicekler ikiside 65 yaş üstü korkuyorum bir şey olucaklar diye sag salim hallederiz inşallah pastayıda yarın yazlıkta semaverde çayla ikram etmek istiyorum. İnşallah çok güzel geçer bütün bir hafta bu yemek için hazırlandım. Şimdi hazırlanım gideyim. Görüşürüz kızlar.
Öyle güzel anlatmışsınız ki valla Benim de gelesim geldi 😋

Back
X