Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım çocuklu ev dağınık olur boşver, ben de senin gibiydim sürekli toplamaya çalışıyordum, hem stres oluyordum hem mutsuz. şimdi bıraktım yatmadan önce hep birlikte topluyoruz artık kafam rahat, naçizane tavsiyem
Yok kızz nerde ben de topluluk🤣 arasıra evi komple toplayıp temizleyince hep toplarsam öyle kalırmı mantığı kafamdaki😅 ama bir beceremedim. Bazen yatmadan önce bile oyuncakların dağınık kaldığı oluyor

Yok kızz nerde ben de topluluk🤣 arasıra evi komple toplayıp temizleyince hep toplarsam öyle kalırmı mantığı kafamdaki😅 ama bir beceremedim. Bazen yatmadan önce bile oyuncakların dağınık kaldığı oluyor
Suanki durum bende toplamaıyorum
Bazen benim koca der aman kaynananmınkızcak gel der dursun😜😜😜😜

burda okullar sabahçı öğlenci hep.ikizler okuldan 1 de gelcek ben 6 da kadın tutucaz mecbur öyle olunca bari o kadar saat okulda dursunlar diyor insan.ama küçük bir yerde sartları iyi olan devlet okulu her zaman tercihim olur .özele yıllık 35 bin diyorlar burda bana etti yıllık 70 bin.biriktirip özel üniye gönderse daha iyi
İstanbulda biz de devlet okulu konusunda onu çok düşünüyoruz. Annemlerin yanında olsam hiç dert etmezdim. Zaten kardeşim ve eşi öğretmen çok rahat onların olduğu okula verebilirdim. Ama büyük şehirde insan çok düşünüyor.

İstanbulda biz de devlet okulu konusunda onu çok düşünüyoruz. Annemlerin yanında olsam hiç dert etmezdim. Zaten kardeşim ve eşi öğretmen çok rahat onların olduğu okula verebilirdim. Ama büyük şehirde insan çok düşünüyor.
Ama canım bazı devlet okullari var. Kayıt yaptırırken bir şeyler alıyorsun okula sınırlı ogrenci aliyorlar. Minnoş kızın o yasa gelince ben de araştırırım senin için ♥️

İyigecelers
Bime ugradım gelirken 30 tl bıraktım;hip devm sütü 200 ml 2 tane(4,95 tanesi)yag sökücü aldım sarı bı sıvı 9.95 tl ama aynaları sahane temizliyor,buzdolabu poseti,6lı kücük tahin helvası.
Görümcem gecikmis,7 ye dogru geldi alya.
Ben de mantı hasladım kendime.
Camasır astım,azcık toz aldım.
Alya geldi onu doyurdum.
Patates yemegi yapmıs kvdem.
Tuzsuz ayırdm alyaya dedi ondan yedirdim yogurtla.
Uyumus arabada ,beni görünce uyandı.
Süt iciyor simdi.
Valla mama alcm herhlde bu gidisle
Devam sütü böyle daha pahalıya geliyor🤷🏻‍♀️
İnek sütünün de bi yararı yok suan Alyaya.
Az daha büyük olsa tmm da.
En azından devam sütlerinde folikasit,vitamin flan var.
Uyursa ins kahve iccem🙏🏻
Mamayı 2 yaşına kadar kullanam çok insan var canım. Bana doktor süt önerdiği için süte geçmiştim ama 1.5 yaşına yakındı. Mama kullanmanda da bir sakınca yok bence

Bende oyle aksayan isi yapınca üzerimden yük gidiyor resmen masallah kuzu o kadar var misin maşallah ben yaşını bilmiyordum ama hiç göstermiyosun🙈🙈 benim yaslarimda sanıyordum seni minyon tiplisin 😀
Sen kaç yaşındasın canım. Kız bu kilo almış halim ahh bir de zayıflasam çıtır olurum artık😝 tabi enerjim genç değil😅 genelde göstermediğimi söylüyorlar.

İstanbul beni korkutan bir şehir kalabalıgı gürültüsü vs .inşallah iyi bir devlet okulu bulabiliriz.ben ilçede devlet okulunda okudum küçük bir yerde hala sınıf öğretmenimi ararım .öyle öğretmen öyle okullar bulabilsek keske cocuklara

Ama canım bazı devlet okullari var. Kayıt yaptırırken bir şeyler alıyorsun okula sınırlı ogrenci aliyorlar. Minnoş kızın o yasa gelince ben de araştırırım senin için ♥️

Çok sağol canım benim❤️ Burada oturduğun adrese göre alıyorlar ama çevredeki okulları çok önermiyorlar. Bakalım o zamana ne olacak.

Bana da karantina kilo olarak geri döndü acilinden kilo vermem lazım .hayatımda ilk kez kilo alıyorum gebelik harici hiç tadım yok
Ben 8 kilo vermiştim. 2 kiloyu bayram tatil vs geri aldım. Yeniden dikjat etsem ve yürüyüşe başlasam veririm.
Ben de işi bırakıp evde kaldığımdan bu yana yani çocuktan sonra çok kilo aldım. Seninki doğum kilosudur. Daha atamamış olabilirsin

Sen kaç yaşındasın canım. Kız bu kilo almış halim ahh bir de zayıflasam çıtır olurum artık😝 tabi enerjim genç değil😅 genelde göstermediğimi söylüyorlar.
Bende normalde yaşını göstermezdim😣kilo gerçekten fark ediyor 10kilodan fazla kilo var bir iradeli olamıyorum ki 2ileri 1geri esimde evde genelde ona uyuyorum havaların sıcaktı yürüyüş yapamadim aslinda bu ara aralıklı oruç denemek istiyorum yaşım 33 oldu canım 87liyim

Bende normalde yaşını göstermezdim😣kilo gerçekten fark ediyor 10kilodan fazla kilo var bir iradeli olamıyorum ki 2ileri 1geri esimde evde genelde ona uyuyorum havaların sıcaktı yürüyüş yapamadim aslinda bu ara aralıklı oruç denemek istiyorum yaşım 33 oldu canım 87liyim
Ben 4 kiloyu o diyetle verdim. 4 kiloyu da acıktıkça yedim. Acıkmadan yemedim aburcuburu bile. Denizegecenin tavsiyesiyle yani. Bir de yürüyüş hareket kattım tabi. O şart.

Back
X