- 27 Şubat 2013
- 14.788
- 42.253
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım insan bu havalarda ne giydireceğini gece camı açık bırakıp bırakmayacağını şaşırıyor. Kız fena terlemiş az önce. Tek yatak odanın camı açıktı açtım cam. Gece 3 ten sonra da bir serinliyor hava.Gece oğlanın ateşi cıktı hiç tadım yok bugün .
Çok iyi fikir benceSen de Alyayi hazırlayıp babanla yollasaydin
Anneye sürpriz
Ahh bu annen.Slmmm
İyipazarlar olsunn
Pazar bitti sayılır gerci
Babam biseyler getirdi
Domates,tazefasulye,barbunya,balkabagı
Saolsun.
Girmedi iceri.
Barbunyaları ayıkladm
Biraz difrize attım biraZ yarın icin pisiriyorum
Balkabagı dogradım attım fırın posetine
Ben sekersiz yiyorm zaten
Kız da yer yogurduna katarım
Babm bizden sonra kardesime gecmis
Gel dedim gelmedi
Ordan foto atıyo kardesim
Cocuklarla meyve yiyolar
Annem tabi kızmıstır kesin niye atıyosn diye
Cünkü ortada bi hastalık lafı var
Annem evlerden cıkmıyo,babam cocuklar kucagında.
E bize gecen ,onlara gecmiyorsa demek
İzin alamadım gel sen yazdm
Valla kimse aklımla dalga gecmesin artk.
Kız da uyumadı zaten öglen
Evde türk kahvesi bitmis,nescafe iciyrum.
Zevki de yok onun.
Teker teker geliiin diyesim var![]()
Güle güle kullan canım. Ben de sevemiyorum samimiyetsiz ilişkileri. Ondan görüştüğüm insanlar sayılı oluyor. Seçiciyim. Hiç de yapmacık olamıyorum. Ondan dolayı belki insanlara soğuk biri gibi görünüyorumdur.Selam kızlar
Akşam yemeğe görümcemlere gittik kaynanamlar da geldi daha bir sene önce birbirlerinin arkasından etmedik laf birakmamislardi bi baktım can ciğer olmuşlar nasıl sinir oldum eşime dedim midem kötü oldu erkenden kalkalım
Hiç gelemiyorum samimiyetsiz ilişkilere etmedik laf birakmadiklari damarlarına oğlum oğlum seneler sürekli bir süre görüşmeyi düşünmüyorum kendileriyle
Bugün LCW dan pantolon aldim kendime kumaş pantolon görünümlü ama beli lastikli 35 tlydi kaçırmak istemedim bir beden büyük aldım bi de baya götürür beni çorap aldım 6 TL eşime tişört aldık 15 TL
Böyle ihtiyaca yönelik alışveriş yaptık mı hoşuma gidiyor gereksiz bişey almadan çıkınca huzur buluyorum resmen![]()
Tesekkürler.Kimse keyfinden çalışmıyor.Sende çocuğun için çalışıyorsun sonuçta.İnsanları memnun edemezsin, her durumda eleştirecek birşey bulurlar.Sıkma canını.Allah yardımcın olsun
Kızz nerdesin senGeçmis olsun canim iyidirler insallah bu geçiş ayları zor kollamak sıcak soğuk havalar degisik
Yok o calısmıyor evde bakmıyor.İyi geceler kizlar
Aybabyloading87 sana çok ayıp ediyorlar niyetleri ne olursa olsun, sen canını sıkma annene söylersin aynen izin alamadım diye. Baksın ne olacak ya kardeşinin coucuguna da bakmıyor muydu? Annen konusunda bişey diyemem fazla ama bence ara payla kardeşini çok sinirlendim ben burdan haddimi astiysam kusura bakma canım
Dönem dönem oluyor yemedikleriAhh bu annen.
Afiyet olsun kuzuma.
Balkabağını ben üzerine az bal damlatıp, ceviz serpip veriyordum. Ohh ne güzeldi.Şimdi versem tadına bile bakmaz. Bal zaten yemiyor artık.
İnciri ağzına sürmüyor. Eskiden de yemezdi. Tadına bile bakma zahmetinde bulunmadı :) incire karşı bir düşmanlığı var ama bilemedim neden![]()
GüzelmişAy sunaa bayıldımm
No no buay olmazGüzelmiş![]()
Sen sabah cevap yazmadin diye mi bozuldu acabaKardesim gruptan ayrıldı
Annem biz tartistık diyor ama![]()