Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım biz dizi falan hepsini bırakmıştık.Eski dizinin bölümlerini saniye saniye İzleyen eşim yoktu. Hala da izlemiyor. Sadece çocuğa uygun olan sahneli filmleri izlediğimiz oldu o da tek tük. Standart masterchef izleniyor.kızım masterchef olacak🤣 O da bir süre izleyip kapatıyor. Reklamlarda hiç açık bırakmıyırz. Gündüz ben zaten hiç tv açnıyırum.
Belki abartıyoruz ama ne bileyim. Çocuklar gördüğünü hemen taklit ediyor.
ya benim yeğenimle eşimim yeğenine ne demeli arka sokaklar takipçisi ikisi de 😊😐
Bı diziyi tam beğeniyoruz yayından kalkiyo, yeğenler ömürlük dizi secmis😄

Aşağıda nalburdan dolap kapağı için tutma yeri aldık 3 tane bakicam diye olursa ona para verces sütçü aksam süt kalırsa getirecek 2 kg cuzdanda 20 vardı onu direk köşeye attim yeni parayla karismasin diye😁😁
Aynı benim gibisin😅 o kalan köşeye atılmasa olmazzz

Kayınvalideme gittim gerekli dozu aldım geldim🤣🤣
Oğlum ders dinlemiyormuş
Evet uzaktan eğitim bu dinlemiyor
Şuan dünyanın yaşadığı covit ve geçirdiğimiz süreç normal mi? Dersler normal olsun
Tabi onlar da çocuğu düşünüyor anlıyorum ama durum bu.
Sürekli dinlemiyor dedi bende haklısınız birlikte aşacağız dedim sonra durdum görüncemin oğlunu sordum o nasıl dinliyor mu? Dedim zira o da bire başladı😎
Eh Bu ara iyi dedi
Benim oğlum Mart’tan itibaren oline ders görüyor artık sıkıldı kolay drğil
Tabi ben özele gönderiyorum ya oradan vuracaklar
Yer mi Anadolu çocuğu
Dedim tekrar yaptır anne ben konuşurum
Benim oğlanda durmuyor ki
Azıcık dinlese yok bıktı oda da dolanıyor
Bakalım ne olacak ?
Tam Ankaralısın kız🤣🤣🤣🤣 lafı peşin peşin söylüyorsun. İşini biliryorsun.

ben benimkine kizdigimda, eline birsey alip yere atiyor ve diyorki: oy düstüüüü aglamakli söylüyor bunu. Kinu degistiriyor güya 😂 arkadasimin kizida yalandan öksürmege basliyor 😂😂😂 cok sirin yaslar ya 🧿🧿🧿
😍😍😍😍😍
Bizde de ağlama rol yapıyor gözünden yaş gelmiyor. Kızınca da kendisi düştü diyor.Bazen de ben bunu neden attım annee biliyomusuuun deyişi var😂😂😂
Bugün de bana anne seni çok kızdırıyorum ben diyor🤣
Konuşmalara bayılıyorum.

Selam iyi geceler iyi uykular kızlar,
Gece yeni başladı :))
Bugün ancak girebildim. Arkadaşa gittim. Bayağı oturduk çocuklar oynadı biz işte edebildiğimiz kadarıyla Sohbet ettik. Sonra dönerken kız çimlerde oynamak istedi eve zor soktum. Uyucakmış ama öğlem orada yemek yemedi oyuncak sevdasına. Yemek yedirdim. Sonra uyumadı. Eşim gelince uyudu. Sonra da eşimle diziye devam ettik. Eşimin uykusu geldi. Ben de kapattım. Alışveriş yapmam
gerekiyordu. Kart kesim günüm Geçti. Yapmassam ayıp olur bugünü bekledim. Kıza ve kendime kitap aldım. 60 tl tuttu.
kıza şemsiye alacaktım.kardeşim dedi bekle bime sonbaharda geliyor 20 tl oluyor alma bence dedi. Çünkü o yaştayken iki defa aldım kırdı dedi.sizce ne yapsam kızlar.
Pastel boya da alacağım bakalım olmazsa ona dışarıdan bakar hallerim. Bir de kitaplık almam lazım kitaplar ortalıkta geziyor. duvara monte kenarları oval öneriniz varmı. İhtiyaçlar bitmiyor.
Daha da işim var siZden sonra mutfağı toparlarım. Çamaşır katlanacak kaldı öyle🤢
Bizim ki de 2 defa kırdı bence bekle
Bizde LCW’ dan almıştık

Günaydınlarrr
7.00 de kalktım
Kız kalkmadan tava böregi yaptm yanıma aldım
2 tanede göxleme yapıp attım difrize.
Pisiririm cıkarıp,rahat oluyer
Yemeklerim yarım yarım var
Yapmıcam onlar bitsin.
Kız bugun agladı arkamdan😔
Hic böyle yapmazdı.
Kargo bekliyorz 4 gözle😣
Size attıgım mutfak dolabunu anneme gösterdim
Bide onun büyüğü var,büyügünü alın almısken dedi 499 tl o🤷🏻‍♀️

ben benimkine kizdigimda, eline birsey alip yere atiyor ve diyorki: oy düstüüüü aglamakli söylüyor bunu. Kinu degistiriyor güya 😂 arkadasimin kizida yalandan öksürmege basliyor 😂😂😂 cok sirin yaslar ya 🧿🧿🧿
Ahaha Alya da yapıyo düstü diyo
Düsmedi attın diyoruz🤣

Selam iyi geceler iyi uykular kızlar,
Gece yeni başladı :))
Bugün ancak girebildim. Arkadaşa gittim. Bayağı oturduk çocuklar oynadı biz işte edebildiğimiz kadarıyla Sohbet ettik. Sonra dönerken kız çimlerde oynamak istedi eve zor soktum. Uyucakmış ama öğlem orada yemek yemedi oyuncak sevdasına. Yemek yedirdim. Sonra uyumadı. Eşim gelince uyudu. Sonra da eşimle diziye devam ettik. Eşimin uykusu geldi. Ben de kapattım. Alışveriş yapmam
gerekiyordu. Kart kesim günüm Geçti. Yapmassam ayıp olur bugünü bekledim. Kıza ve kendime kitap aldım. 60 tl tuttu.
kıza şemsiye alacaktım.kardeşim dedi bekle bime sonbaharda geliyor 20 tl oluyor alma bence dedi. Çünkü o yaştayken iki defa aldım kırdı dedi.sizce ne yapsam kızlar.
Pastel boya da alacağım bakalım olmazsa ona dışarıdan bakar hallerim. Bir de kitaplık almam lazım kitaplar ortalıkta geziyor. duvara monte kenarları oval öneriniz varmı. İhtiyaçlar bitmiyor.
Daha da işim var siZden sonra mutfağı toparlarım. Çamaşır katlanacak kaldı öyle🤢
Pastel boya sok da var
Markası bilmiyorm ne ama okul ürünleri gelmisti😊

Güle güle oynasın kuzum. Ben de bayıldım ona baby nerden aldın ? Geçende de bimde kahvaltı sunum tabağı vardı bayıldım ama almadım. Ev tabak dolu. 6 lı ahşapa geçmeliydi biri kırılsa diğerleti çöp. Biraz mantık yürütüp para harcamayayım dedim 🥳 @kahvemsi mutluluk gör beni ne cimriyim🤪
Bimden😂
Benim ev tabak canak cehennemi😣
Yer kalmayınca ekstra dolap alıyorz. 🤣
Kafa pırıl pırıl🤦🏻‍♀️

Eklentiler

• 25B01B21-7BEA-4A9F-84EB-2EA8A8052587.webp
    25B01B21-7BEA-4A9F-84EB-2EA8A8052587.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 94
Selam kizlar keyfim yok burayada gelip aktif olamiyorum.
baska bi dr. gidim dedim özel o da Allahin 5 ekime kadar bosu yok adamin.
Noldu böyle ya herkes yogun
Eski dr. gidicem mecbur.
Farkli dr. denemek istiyordum.
Gecmiyo malesef ayni duruyor dokuntuler hatta bel kismimda da gordum minik minik
dagiliyor sanki.
tahlil falanda istese nerde yaptiririm hic bilmiyorum dev. randevu yok zaten.
Dahiliyeye zor bela ay sonuna aldim deneye deneye dedim tahlil ister falan dursun cepte hazir.
Dev. hast. pek yapmak istemiyor pandemi sureci randevu bulamiyorum falan diye aglanicam yapcak bisi yok.

Birde sekeri azaltip sonra birakmayo dusunuyorum, glutenide öyle.
beyaz ekmek, unlu seyler sadece tadimlik yicem.
Vucut biseylere tepki veriyo arindirmam lazim kendimi.
Zaten vucuda yarari olmayan seyler.
evdekilere bu donem yapamayarak azaltmistim boyle devam edicem.
Alisacaklar onlarda zamanla.
Haftada 1 ya da 2 haftada 1 defa kek bisi yaparim.
Gecistiririm.
Saglikli ve glutensiz az yiyerek beslenenlerin daha zinde, daha enerjik, daha saglikli ciltleri oldugunu gozlemledim.

Selam kizlar keyfim yok burayada gelip aktif olamiyorum.
baska bi dr. gidim dedim özel o da Allahin 5 ekime kadar bosu yok adamin.
Noldu böyle ya herkes yogun
Eski dr. gidicem mecbur.
Farkli dr. denemek istiyordum.
Gecmiyo malesef ayni duruyor dokuntuler hatta bel kismimda da gordum minik minik
dagiliyor sanki.
tahlil falanda istese nerde yaptiririm hic bilmiyorum dev. randevu yok zaten.
Dahiliyeye zor bela ay sonuna aldim deneye deneye dedim tahlil ister falan dursun cepte hazir.
Dev. hast. pek yapmak istemiyor pandemi sureci randevu bulamiyorum falan diye aglanicam yapcak bisi yok.

Birde sekeri azaltip sonra birakmayo dusunuyorum, glutenide öyle.
beyaz ekmek, unlu seyler sadece tadimlik yicem.
Vucut biseylere tepki veriyo arindirmam lazim kendimi.
Zaten vucuda yarari olmayan seyler.
evdekilere bu donem yapamayarak azaltmistim boyle devam edicem.
Alisacaklar onlarda zamanla.
Haftada 1 ya da 2 haftada 1 defa kek bisi yaparim.
Gecistiririm.
Saglikli ve glutensiz az yiyerek beslenenlerin daha zinde, daha enerjik, daha saglikli ciltleri oldugunu gozlemledim.
Gluten alerjin olabilir kuzu
Dene bakalım

Back
X