- 21 Ağustos 2015
- 32.117
- 97.456
- 598
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy geçmiş olsun. Biz de son zamanlarda öyleyiz. Buzdolabı iki defa bozuldu kartı değişti Allahtan alırken garantisini 200 tl verip uzatmıştım. Çamaşır mak. Biliyorsunuz zaten 300 verdim. Laptopun da kartı yanmış onu hala yaptırmadık. Eşim araştıracaktı bakalım. Yapılmazsa o da çöp. Birkaç yıl oldu alalı. Sanırım elektrik akımının hızlı gelmesinden kart yanıyormuş. Bunu engellemek için prize takılan bir aparat var.Bakalım olmazsa alacağz ondan. Üstüste gelince öyle karar verdik.Gunaydin gune 800tlcik giderle basladik
2 gundur tv sikinti var int. baglanmiyo(malum esim ve dizileri) ayarlar menusu bile acilmiyor sabah esim aldi goturdu karti cokmus.
Degismesi lazimmis.
Kartin siparisi verilcekmis falan falan.
Bana diyoki yenisinimi alalim napalim.
Dedim delirdin heralde su durumda yeni tv mi alacaksin? onun istedikleri 8-10bin.
Bunu yaptir tasininca aliriz bunu ust kata koyariz orayada lazim tv dedim.
Haklisin diyo.
Yaniii dedim illa yapircaz dedim 2 yeni tv mi alcaz LG 6 senelik daha 20 sene gideri varmis ariza cikarmasalar bi de.
Ordan bi 800tl kaydi yani zabah zabah.
c.mak. bozulmustu 400tl vermistik parca degismistik buraya tasinali siradaki ne acaba?bozulcak pek bisi kalmadi buzd. ve bulasik mak. onlarda siralarini bekliyorlardir.
Neyse neyse kotu dusunup kotu enerji yollamim evrene mubarek gün.
Güzel dusunim.
Buz dol. 7 senelik oldu iyi bisi diil 1000tl almistik.
Bozulmazsa ins. onu da yukari koyup asagi yenisini alirim tasininca.
Ayy valla cift ev duzucem bi de
mini firinim ve cam ocagim var diger evden olan onlarida yukari koyarim. Asagi yenisini alirim.
kap kacakda bolca var.
Dahada bisi almam.
Az esya koyucam sade olsun.
toplamasi temizlemesi kolay oluyor.
Cok mantıkı olmus bence altın iyidirKredi kartını ekstre takst yaptım.
Evet 120 tl faiz ödücem 6 ay icin ama 6 ay altın alırım en azından.
Standrt 550 tl taksidim olcak.
1 gram yerine 2 gram alma planım var.
Elime nakit kalmıyr tamamını yattırınca.
Ayda 20 tl kkdan altın alsam zaten faiz ödüyırm:)
Günaydınlarr
Sabah bi hayalim gercek oldu
Alya yeni dogdugunda,su odaya pıtı pıtı yürüyüp geldiğini görcem mi acaba,sabah uyanıp derdim.
O sabah bu sabahmıs
Annemle oturuyordk kahve iciyorduk,bizim yatakta yatıyor ama iniyor artk,yastıkları falan asıyor.
Annem geliyo seninki dedi
Yok artk dedim
Pat inmis geldi salona
Ay sok oldum
Bebem büyüyor
Gözyasım pıt pıt![]()
Hayırlısı olsun lelli .Şimdiki aklım olsa hayatta bu kadar esya almazdım evlenirken her yer dandini gibi eşyadan.Gunaydin gune 800tlcik giderle basladik
2 gundur tv sikinti var int. baglanmiyo(malum esim ve dizileri) ayarlar menusu bile acilmiyor sabah esim aldi goturdu karti cokmus.
Degismesi lazimmis.
Kartin siparisi verilcekmis falan falan.
Bana diyoki yenisinimi alalim napalim.
Dedim delirdin heralde su durumda yeni tv mi alacaksin? onun istedikleri 8-10bin.
Bunu yaptir tasininca aliriz bunu ust kata koyariz orayada lazim tv dedim.
Haklisin diyo.
Yaniii dedim illa yapircaz dedim 2 yeni tv mi alcaz LG 6 senelik daha 20 sene gideri varmis ariza cikarmasalar bi de.
Ordan bi 800tl kaydi yani zabah zabah.
c.mak. bozulmustu 400tl vermistik parca degismistik buraya tasinali siradaki ne acaba?bozulcak pek bisi kalmadi buzd. ve bulasik mak. onlarda siralarini bekliyorlardir.
Neyse neyse kotu dusunup kotu enerji yollamim evrene mubarek gün.
Güzel dusunim.
Buz dol. 7 senelik oldu iyi bisi diil 1000tl almistik.
Bozulmazsa ins. onu da yukari koyup asagi yenisini alirim tasininca.
Ayy valla cift ev duzucem bi de
mini firinim ve cam ocagim var diger evden olan onlarida yukari koyarim. Asagi yenisini alirim.
kap kacakda bolca var.
Dahada bisi almam.
Az esya koyucam sade olsun.
toplamasi temizlemesi kolay oluyor.
Tasarrufta birikim kuzuKızlar selam ben de geldim bana bu ara birikim hayal malum ikimizde çalışmıyoruz.ama cok masrafım olucak eşim calısmaya başlayınca benim eski ev 170 metrekareydi.işimden dolayı yeni eve tasındım 100 metrekare bir de cocuklar eklendi şükür suan eve sıgamıyoruz napsam diye düşünüyorum.bir düşüncem balkonu kapatıp derin dondurucuyu oraya cıkarıp kurutma makinesi almak.hergün en az bir makine yıkanıyor her şey birbirine girdi.zaten pandemi böyle giderse 6 ay daha burdayım herhalde
Zaman çok çabuk geçiyor. Siz anlatınca birden geriye döndüm. Gözlerim doldu kızBende bunu dün esime demistim.
Kendi uyansa gelse falan diye.
Ahh zamann.
Nezaman kavricak oyuncaklari falan diyorduk oturmaya calisiyor kendini kaldiriyor yatar haldeyken.
Bu kış bizim ev bol atraksiyonlu olacak
Bir de adam secmeye basladi.
Babami goruncr agliyo ama annemde aglamiyor.
Gecen gorumcemde de agladi elti kizinda aglamiyor(e cocuk gore goreanasinin karnindan beri goruyor)
Kardesimde de aglamiyor onu sık gordugunden.
Alya babasına bir de babacımm desin sarılsın oo içi eriyecek. Belki şimdiden diyordur.Ahh kuzummm cocuklar hissediyor
Cok degisik geliyor bize asırı sevincli olabiliriz
Kociye anlatıyırm hadi cnm diyor
Annem bile annen senden dhaa heyecanlı yürüdüğün icin Alya diyor![]()
Eşi duymasın çok üzücü gerçektenBi tanıdıgı aradım kaskosu geldi
Kpderin arabasını kullanıyo cocuk
Kpderi de hasta 1 yıldır
Bana resmn kpder hasta yaptırmayalım da nasılsa esimin üstüne geccek dedi
Adamı ölmeden gömdü resmn
Ay bunu düsünmesi bile igrenc ya
İnsanlar ne hale gelmis
Allah korusun dedim.
Sifa versin Allah dedim.
Siz dönersiniz bana dedim kapadım.
El oglu iste
Nasılsa araba kalckmıs onlra![]()
Çok akıllı olmuş bence de. Bu altın artıŞ döneminde fazlasını bile kazanırsın. Biz de hala düşük faizli kredinin parasını altın olarak tutuyoruz. Masrafı faizi ni kurtardık zaten. Kar bile yaptık.Kredi kartını ekstre takst yaptım.
Evet 120 tl faiz ödücem 6 ay icin ama 6 ay altın alırım en azından.
Standrt 550 tl taksidim olcak.
1 gram yerine 2 gram alma planım var.
Elime nakit kalmıyr tamamını yattırınca.
Ayda 20 tl kkdan altın alsam zaten faiz ödüyırm:)
Önemli degil ben sizi uzun zamandır tanıyorum, okudugunuz kitapları yazıyordunuz, oğlunuzu da yazıyordunuz. Ben kadınlar kulübüne kaydımı yaptıralı fazla olmadı ama sizin gibi bir kaç kişi var ki unutmuyorum. Eger birikim derseniz bizde de öyle devasa birikim yok yapabilirsem arada bir çeyrek veya gram alabiliyorum. Bazen internetten 22 ayar gram alabiliyorum. Ama burasını seviyorum, bana iyi geliyor. Birde kışlık hazırlıgı yapıyoruz oda birikim bence.Ben sizi hatırlayamadım özür dilerim. O kadar uzun zaman oldu ki. Çok teşekkür ederim. Oğlum büyüdü kocaman oldu bana arkadaş oldu.
Zaman buldukça yazarım. Ben de yazmayı özledim. Sadece artık birikim yapmak bir hayal olduğu için uzak kaldım aslında buralardan. Ama burada çok değerli insanlar tanıdım. Hepsi ayrı ayrı birer inci tanesiydi.
Kocaman sevgiler size de :)
Gercekten yaEşi duymasın çok üzücü gerçekten![]()
Öyle bi kredi isine bende girebilirim yakalarsam düsük faizli.Çok akıllı olmuş bence de. Bu altın artıŞ döneminde fazlasını bile kazanırsın. Biz de hala düşük faizli kredinin parasını altın olarak tutuyoruz. Masrafı faizi ni kurtardık zaten. Kar bile yaptık.
AY ben alnıma yapıstırıp gezcem öyle seviyırmbabyloading87
Baby hiç vazgeçmiyorsun, ben de senin gibiyim ne yapıp edip hiç olmazsa iki ayda da olsun kenara az çok birşeyler atmak istiyorum. Bunu yapınca ruhum rahatlıyor, sanırım kendimi güvende hissediyorum. Ama yeni karar aldım akşam eşime söyledim Ekim maaşında da çok az da olsa gümüş almak istiyorum inşallah alabiliriz. Doğalgaz faturalarına az kaldı.
Baby yastıgın fotosunu at bize de moral olur. Bana öyle birikim hikayeleri hep yapabilecegimi gösterir. Hatırlıyorum lelli bidonu paylaşmıştı ben bilmiyorum ama günlerce isteyince oluyormuş dedim.AY ben alnıma yapıstırıp gezcem öyle seviyırm
Hedefim kızın takı yastıgını doldurmak
Anam onu da görümcem büyük yapmıs ,az kücük yapaymıs kare.Dikdörtgen yapmıs.
Asıyorum oraya![]()