Küçük Düşün Büyük Olsun!

Önemli degil ben sizi uzun zamandır tanıyorum, okudugunuz kitapları yazıyordunuz, oğlunuzu da yazıyordunuz. Ben kadınlar kulübüne kaydımı yaptıralı fazla olmadı ama sizin gibi bir kaç kişi var ki unutmuyorum. Eger birikim derseniz bizde de öyle devasa birikim yok yapabilirsem arada bir çeyrek veya gram alabiliyorum. Bazen internetten 22 ayar gram alabiliyorum. Ama burasını seviyorum, bana iyi geliyor. Birde kışlık hazırlıgı yapıyoruz oda birikim bence.
Kitaplarım en büyük birikimim benim☺️ iyi ki onlar var. Size de Cook teşekkür ederim. Buranın böyle bir güzelliği var ki kadın kadının yurdudur mesajını bolca hissettirir. ☺️

babyloading87 babyloading87
Baby hiç vazgeçmiyorsun, ben de senin gibiyim ne yapıp edip hiç olmazsa iki ayda da olsun kenara az çok birşeyler atmak istiyorum. Bunu yapınca ruhum rahatlıyor, sanırım kendimi güvende hissediyorum. Ama yeni karar aldım akşam eşime söyledim Ekim maaşında da çok az da olsa gümüş almak istiyorum inşallah alabiliriz. Doğalgaz faturalarına az kaldı.
nazencim bende bugün exelimi yaptım
ben 6 aylık exel yapıyorum. ay ay giriyorum.
bu yıl ki exeli de mart 2021 e kadar yaptım
dogalgaz fatursaını da girdim
yani geçen yıl kasımda gelen faturaya bakıp %25 fazlasını üstüne ekliyorum
3 aşağı 5 yukarı tutuyor
ben exeli çok seviyorum
sonra kartıma ve nakitime kalan limite göre yön veriyorum
çok iyi oluyor

Ay bu evi kücük olan kadın yine zenginiz biz havalarında:KK70:
Biri demis X abla zenginsin niye kücük evde oturuyosun:KK70:
O da demiski evi değistirirsem de kücük evegecerim:KK70:
Zengin değiliz biz demiyor kadın:KK70:
SOnra biri yazmıs.
Zengin olsa toki de mi oturur:KK70:
Ona da demis;Kimse maddi durumunu bilemez kimsenin.
Tamam abla zenginsin tamam:KK70:

sorma zeyno
herkes yalan bir dünya kurmuş zaten
kendini farklı gösteriyor
dediği ile yaptığı uyuşmuyor :)
yalan dünya
ismi cismi her şeyi yalan kız milletinnn:):)

nazencim bende bugün exelimi yaptım
ben 6 aylık exel yapıyorum. ay ay giriyorum.
bu yıl ki exeli de mart 2021 e kadar yaptım
dogalgaz fatursaını da girdim
yani geçen yıl kasımda gelen faturaya bakıp %25 fazlasını üstüne ekliyorum
3 aşağı 5 yukarı tutuyor
ben exeli çok seviyorum
sonra kartıma ve nakitime kalan limite göre yön veriyorum
çok iyi oluyor
Tam bir planlı insan düzenlemesi.ben de ne kendi maasımı biliyorum ne eşiminkini.sonra tabi hiçbir şeyim olmaz

D dimple81
Plan yapman ne kadar güzel, bende her ay gelir-gider tablosunu oluşturuyorum. Benim sorunum yazın çok fazla birikimim yapamamak dogalgaz faturasının yerine diyorum her yaz o para ödeniyormuş gibi ayırmak ama hiç ayıramadım. Başarılısın birikim konusunda da burda paylaş bende faydalanıyorum, farklı düşünmeme yarıyor.

Ah ne tatlı olmuştur onca yılın üzerine o kız bebek :) güzel bir ömrü olsun🙏
Sen çok marifetlisin tr_lelli tr_lelli gelirsin hepsinin üstesinden ☺ umarım vakit bulabilirim ruh halim de buna uygun olur daha çok vakit geciririm. Çağımızın vebası ruhsal yorgunluk , bazen boş kalıp kendimi dinleyecek vakti bile bulamıyorum. Ama bazen hep bıraktığın yerde duruyor oluyor birileri o çok güzel oluyor ☺
cok bal cok zor ama tatlı zor.
Allah bagislasin senin yakisikliyida buyuyolar zaman akıyor.

Kızlar selam ben de geldim bana bu ara birikim hayal malum ikimizde çalışmıyoruz.ama cok masrafım olucak eşim calısmaya başlayınca benim eski ev 170 metrekareydi.işimden dolayı yeni eve tasındım 100 metrekare bir de cocuklar eklendi şükür suan eve sıgamıyoruz napsam diye düşünüyorum.bir düşüncem balkonu kapatıp derin dondurucuyu oraya cıkarıp kurutma makinesi almak.hergün en az bir makine yıkanıyor her şey birbirine girdi.zaten pandemi böyle giderse 6 ay daha burdayım herhalde
bizde daha kucuk eve sigamayacagimizi anlayinca dublexe salca olduk.
Basima is mi aldim bilmem ama bizim ki 98m2 olcakti netide 85 falan olur galiba nasil sigalim 2 cocik

Ay bu evi kücük olan kadın yine zenginiz biz havalarında:KK70:
Biri demis X abla zenginsin niye kücük evde oturuyosun:KK70:
O da demiski evi değistirirsem de kücük evegecerim:KK70:
Zengin değiliz biz demiyor kadın:KK70:
SOnra biri yazmıs.
Zengin olsa toki de mi oturur:KK70:
Ona da demis;Kimse maddi durumunu bilemez kimsenin.
Tamam abla zenginsin tamam:KK70:
kocasi aile lokantasinda calisiyo nesi zenginmis ya.
Reklamla bi dyson aldi alicam alicam dedi dedi bi sponsor buldu galiba.
Zengin olsa o evde 2 dk durmaz net!

sorma zeyno
yalan dünya
nolmusss nolmusss 😁
Kuzenim yapardi milletin profillerinde gezerdi kim napiyo feyk feyk
Sonra kim bakti vs geldi mertlik bozuldu 🙄
Bende daha gezemiyom kimsenin hikayelerinde.
Ama hikayeye bakip engelleyince goremiyo gordugunu😂
whatsapdan da gorulmeleri kapatip fink atiyorum durumlarda

bizde daha kucuk eve sigamayacagimizi anlayinca dublexe salca olduk.
Basima is mi aldim bilmem ama bizim ki 98m2 olcakti netide 85 falan olur galiba nasil sigalim 2 cocik
Yok ya sıgılmıyor.yani böyle büyük kilerin falan olursa. yazlıgını kıslıgını fazla kıyafetini derin dondurucunu valivizi falan koycak yer lazım küçük evlerde.bende balkonu kapatmayı düşünüyorum 7 bin tutar dediler :)

D dimple81
Plan yapman ne kadar güzel, bende her ay gelir-gider tablosunu oluşturuyorum. Benim sorunum yazın çok fazla birikimim yapamamak dogalgaz faturasının yerine diyorum her yaz o para ödeniyormuş gibi ayırmak ama hiç ayıramadım. Başarılısın birikim konusunda da burda paylaş bende faydalanıyorum, farklı düşünmeme yarıyor.
benim maaşım agustosda -aralık ayından 1.000-TL yakın vergiye giriyor
ocak da vergiden çıkınca yine o farkı yok sayıp usd - altın alıyorum

nazenin9320 nazenin9320 olsun sen uzun uzun yaz biz seviyoruz seni yazilarini.
Bak bi kayboldun hepimizin gozu seni aradi
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Yazacak kelime bulamadım, sizleri hepinizi çok ama çok seviyorum. Her biriniz benim kıymetlimsiniz aileden yani. Bazen diyorum kes yazmayı bak yine çok yazdın diye kendimi uyarıyorum. İnanın çok fazla konuşkan biri degilimdir. Size gelince bana birşeyler oluyor kendimi durduramıyorum. Hakkınızı helal edin.
D dimple81
Akıllı hatunsun parayı nasıl yönetecegini iyi biliyorsun. Bizde siz yazdıkça birşeyler ögreniriz.

Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Yazacak kelime bulamadım, sizleri hepinizi çok ama çok seviyorum. Her biriniz benim kıymetlimsiniz aileden yani. Bazen diyorum kes yazmayı bak yine çok yazdın diye kendimi uyarıyorum. İnanın çok fazla konuşkan biri degilimdir. Size gelince bana birşeyler oluyor kendimi durduramıyorum. Hakkınızı helal edin.
D dimple81
Akıllı hatunsun parayı nasıl yönetecegini iyi biliyorsun. Bizde siz yazdıkça birşeyler ögreniriz.
Olurmu öyle sey ya napalim azcik anlatip rahatliyoruz

D dimple81
ben sizi çok beğeniyorum ve merak ediyorum
yani yaşınız bizden büyük diye düşünüyorum
çünkü yazım şekliniz bir abla tadında
sevgiler

sorma zeyno
yalan dünya
Ay o ismi yalan olanlardan biri de pinkfruid mis
Pelin diyodu ismine
Senaymıs adı😱
Pelin kim?
Evli adamla sevgiliymis ,adamın karısının adı pelinmis🤣
Ay pess

Back
X