- 21 Ağustos 2015
- 32.117
- 97.456
- 598
- 38
Ablası büyük eve gecti ya catlıyor kadınkocasi aile lokantasinda calisiyo nesi zenginmis ya.
Reklamla bi dyson aldi alicam alicam dedi dedi bi sponsor buldu galiba.
Zengin olsa o evde 2 dk durmaz net!

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablası büyük eve gecti ya catlıyor kadınkocasi aile lokantasinda calisiyo nesi zenginmis ya.
Ohh ne kapak olmusBaby yastıgın fotosunu at bize de moral olur. Bana öyle birikim hikayeleri hep yapabilecegimi gösterir. Hatırlıyorum lelli bidonu paylaşmıştı ben bilmiyorum ama günlerce isteyince oluyormuş dedim.
Birde annem böyle şeylerin niyetine girmek lazım der, annemin yurt dışında yaşayan hiç sevmediği bir eltisi var. Herkes onun gittiği yıllarda bir yıl sonra parasını ödemek üzere sipariş verirlermiş anneme de demiş sen birşey istemiyormusun paran yoksa hediyem olsun demiş. Annem çok üzülmüş olurmu tabikii istiyorum demiş üçlü nivea kutuları varya demiş hepsi büyük kutuda olanları kutusu ile istiyorum demiş. Tabi bir yıl sonra gelmişler herkesin siparişini vermiş parasını toplamış anneme de yenge senin kide bu demiş, annem almiş parasını ödemiş, yenge kutusunu ne yapıcaksın demiş annem hemen geriye dönmüş gülmüş Altın kutusu yapıcam demiş. İnanın o kutuyu gücü yettigince doldurmuştu. Hırs yapmıştı annemin niyeti iyiydi Allah da nasip etmişti o kutuyu bayagı doldurmuştu sen de yapabilirsin baby ben sende o potansiyeli görüyorum.
ablasiyla niye küs oAblası büyük eve gecti ya catlıyor kadın![]()
Kadına igda kilo veremezsin demis galibaablasiyla niye küs o
degisiklerKadına igda kilo veremezsin demis galiba
Bide cahil demis ablası icin![]()
Çok ama çok doğru tespitin var. Evet sizlerden biraz büyügüm, iki kızım var büyüdüler, artık genç kızlarım var çok şükür bin şükür egitim hayatlarıda çok iyi. Başka ne yazayım kendi hakkımda diye düşündüm, siz sorun ben yazayım. Biraz kilolu biriyim 74 kiloyum 1.67 boyunda akça pakça ama şimdi biraz bronzum. Saçlarımı sarıya boyuyorum yani şimdi ki gençlerin deyimi ile çakma sarışınım. Yazdıkların çok kıymetli benim için teşekkür ederim.ben sizi çok beğeniyorum ve merak ediyorum
yani yaşınız bizden büyük diye düşünüyorum
çünkü yazım şekliniz bir abla tadında
sevgiler
Kim bu kuzum merak ettimAy bu evi kücük olan kadın yine zenginiz biz havalarında
Biri demis X abla zenginsin niye kücük evde oturuyosun
O da demiski evi değistirirsem de kücük evegecerim
Zengin değiliz biz demiyor kadın
SOnra biri yazmıs.
Zengin olsa toki de mi oturur
Ona da demis;Kimse maddi durumunu bilemez kimsenin.
Tamam abla zenginsin tamam![]()
Kızlar kimki bu bende bakiyimkocasi aile lokantasinda calisiyo nesi zenginmis ya.
Kiz zamada gördüm bu evli adamları boşatıncaa biswy yaptik saniyolar birde foto atmis seyma gibiAblası büyük eve gecti ya catlıyor kadın![]()
Boyun benden uzun canim kilolar da yakın canim kilo aldim boy olmayınca direk göze vuruyor sen yaz valla hep aradi gözleriniz olmayınca seniÇok ama çok doğru tespitin var. Evet sizlerden biraz büyügüm, iki kızım var büyüdüler, artık genç kızlarım var çok şükür bin şükür egitim hayatlarıda çok iyi. Başka ne yazayım kendi hakkımda diye düşündüm, siz sorun ben yazayım. Biraz kilolu biriyim 74 kiloyum 1.67 boyunda akça pakça ama şimdi biraz bronzum. Saçlarımı sarıya boyuyorum yani şimdi ki gençlerin deyimi ile çakma sarışınım. Yazdıkların çok kıymetli benim için teşekkür ederim.
Az eşya her zaman iyi canım valla birde koyu renk almazdim şimdiki aklım olsa uygun aldik akıl evrende olmayincaDün esim aradi diyoki arkadas gelip tv bakacak 10dk gelir dedi nöy dedim.
Salon cingene cadiri ama.
yerde kizin oyun yatagi serili.
Yastiklar, oyuncaklar, kizin ustu basi dandini.
Daha telf. kapadi adam kapidaymis beni bekliyo dedi kapa kapa telf. allasen dedim.
Ortuler vs kanepe altina, oyuncaklar organizere, yastiklar odaya pıt pıt toplandi.
Sıkıs tepis bir salon olsaydi hani ivir ziviri bol toplanmaz ve daginik dururdu.
Ortalik bombos oldu hemen.
Bu sebeple salona masada almakdan vazgectim.
Almicam.
6 sandalye masa tozunu al al dur.
Sanki surekli yemekli birilerinimi agirliyorum.
Balkona cam yaptircam tasininca orayada masa atiyorum kalabalik olunsa bile birazi mutfakda birazi balkonda olur.
bir oturma grubu kucuk bi tv sehpasi zigon tamamdir.
Burdaki unite gozumu yoruyor onuda degisicem kucuk bisi alicam.
Biride gelse evin sade derli toplu diyorlar
Iste az esya oldugundan ev hep toplu duruyor ortalikda bisi olmayinca.
Maşallah canım daha neler gorcen annesiGünaydınlarr
Sabah bi hayalim gercek oldu
Alya yeni dogdugunda,su odaya pıtı pıtı yürüyüp geldiğini görcem mi acaba,sabah uyanıp derdim.
O sabah bu sabahmıs
Annemle oturuyordk kahve iciyorduk,bizim yatakta yatıyor ama iniyor artk,yastıkları falan asıyor.
Annem geliyo seninki dedi
Yok artk dedim
Pat inmis geldi salona
Ay sok oldum
Bebem büyüyor
Gözyasım pıt pıt![]()
Ayy geçmiş olsun. Biz de son zamanlarda öyleyiz. Buzdolabı iki defa bozuldu kartı değişti Allahtan alırken garantisini 200 tl verip uzatmıştım. Çamaşır mak. Biliyorsunuz zaten 300 verdim. Laptopun da kartı yanmış onu hala yaptırmadık. Eşim araştıracaktı bakalım. Yapılmazsa o da çöp. Birkaç yıl oldu alalı. Sanırım elektrik akımının hızlı gelmesinden kart yanıyormuş. Bunu engellemek için prize takılan bir aparat var.Bakalım olmazsa alacağz ondan. Üstüste gelince öyle karar verdik.
[/QUOTE
Elektronik eşyalar bozulmasın ya çok pahalı tutuyo benimde laptop kötü öyle böyle kullanıyoruz şarj kablosu takılı olmadan calismiyo
Zaman çok çabuk geçiyor. Siz anlatınca birden geriye döndüm. Gözlerim doldu kız
İlk gün getirip beşiğine koyup canım kızım bundan sonra burası senin evin bu oda senin bu senin yatağın deyip yanağına bir öpücük kondurup uyutmuştum. Şimdi de kızıma aynı şekilde anlatıyorum. Direk duvardaki ilk gün resmimize bakıyor :)
Kimbilir gün gelecek burada okula gittiklerini paylaşacağız. Duygularımızı yazacağız.Allah'ım ayırmasın sizi çok ozverilisin çok şanslı ela
Ben diyecektim pandemi fln bu sene kışın çetin olcak gibi olabildigince elime geçeni atiyorumÖnemli degil ben sizi uzun zamandır tanıyorum, okudugunuz kitapları yazıyordunuz, oğlunuzu da yazıyordunuz. Ben kadınlar kulübüne kaydımı yaptıralı fazla olmadı ama sizin gibi bir kaç kişi var ki unutmuyorum. Eger birikim derseniz bizde de öyle devasa birikim yok yapabilirsem arada bir çeyrek veya gram alabiliyorum. Bazen internetten 22 ayar gram alabiliyorum. Ama burasını seviyorum, bana iyi geliyor. Birde kışlık hazırlıgı yapıyoruz oda birikim bence.
Yaz canim bol bol bende rahatliuorum burda yazdikçaÇok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Yazacak kelime bulamadım, sizleri hepinizi çok ama çok seviyorum. Her biriniz benim kıymetlimsiniz aileden yani. Bazen diyorum kes yazmayı bak yine çok yazdın diye kendimi uyarıyorum. İnanın çok fazla konuşkan biri degilimdir. Size gelince bana birşeyler oluyor kendimi durduramıyorum. Hakkınızı helal edin.
D dimple81
Akıllı hatunsun parayı nasıl yönetecegini iyi biliyorsun. Bizde siz yazdıkça birşeyler ögreniriz.
Ailem mutfagımKim bu kuzum merak ettim
He vallaKiz zamada gördüm bu evli adamları boşatıncaa biswy yaptik saniyolar birde foto atmis seyma gibi![]()
yaşınız kaç acaba :):)Çok ama çok doğru tespitin var. Evet sizlerden biraz büyügüm, iki kızım var büyüdüler, artık genç kızlarım var çok şükür bin şükür egitim hayatlarıda çok iyi. Başka ne yazayım kendi hakkımda diye düşündüm, siz sorun ben yazayım. Biraz kilolu biriyim 74 kiloyum 1.67 boyunda akça pakça ama şimdi biraz bronzum. Saçlarımı sarıya boyuyorum yani şimdi ki gençlerin deyimi ile çakma sarışınım. Yazdıkların çok kıymetli benim için teşekkür ederim.
Teşekkür ederim yazarım tabi. Allah razı olsun. Biraz versem iyi olacak göbegim bayagı var yürürken rahatsız ediyor.Boyun benden uzun canim kilolar da yakın canim kilo aldim boy olmayınca direk göze vuruyor sen yaz valla hep aradi gözleriniz olmayınca seni
44 dimplecim. Evet üniversite mezunuyum uzun yıllar devlet memurlugu yaptım ve hep üst düzeyde insanlarla görüşmeler yaptım, belki yazmam o yüzden de dikkatini çekti. Hep cümlelerimi cımbızla çekiyordum tabii yılların alışkanlığı var. Beni merak etmen çok hoşuma gitti telefondan girebilsem sana özelden foto mu atardım. Bende seni anlattıgın kadarıyla saçlarının sarı oldugunu gözlerinin renkli ve iri oluşunu yazmıştın, gözümde bir afet canlanıyor. İnşallah çok isterim birgün bir yerde karşılaşmayı. Ben hakkımda fazla bilgi vermemin sebebi beni tanıyan herkes bu kulübte takıldıgımı biliyor. Asla istemem ifşa olmayı çünkü küçük bir ilçede yaşıyorum.yaşınız kaç acaba :):)
Bende istemem haklısınTeşekkür ederim yazarım tabi. Allah razı olsun. Biraz versem iyi olacak göbegim bayagı var yürürken rahatsız ediyor.
44 dimplecim. Evet üniversite mezunuyum uzun yıllar devlet memurlugu yaptım ve hep üst düzeyde insanlarla görüşmeler yaptım, belki yazmam o yüzden de dikkatini çekti. Hep cümlelerimi cımbızla çekiyordum tabii yılların alışkanlığı var. Beni merak etmen çok hoşuma gitti telefondan girebilsem sana özelden foto mu atardım. Bende seni anlattıgın kadarıyla saçlarının sarı oldugunu gözlerinin renkli ve iri oluşunu yazmıştın, gözümde bir afet canlanıyor. İnşallah çok isterim birgün bir yerde karşılaşmayı. Ben hakkımda fazla bilgi vermemin sebebi beni tanıyan herkes bu kulübte takıldıgımı biliyor. Asla istemem ifşa olmayı çünkü küçük bir ilçede yaşıyorum.