20 mi neydi ne oldu deseydin kapıdan çıkarken bitiyor şu çay simit bittiKIz gecen paran var mı dedi yok valla dedimm
Cıkardı 20 tl veriyo
AL dedim cay icersin benden
20 ne ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 mi neydi ne oldu deseydin kapıdan çıkarken bitiyor şu çay simit bittiKIz gecen paran var mı dedi yok valla dedimm
Cıkardı 20 tl veriyo
AL dedim cay icersin benden
20 ne ya![]()
Havluluk kısmı bence gerekli değil. Sanki hatırlıyorum el havlusu koymuşlardı. Wcnin oradaki dolapta el havlusunun ne işi var anlamadım :) işini gördüyse sorun yokWc rafını kurduk güzel oldu topladı herseyi
Ama sunu anladım.netteki fotoyla alakası yok,yabancı sitelerden fotoları alıp,benzerini yapıyor adamlar.
Yanlarında havlulık vardı fotoda ,gelmedi zaten takma yerini de yapmamıslar
Raflar genis genis duruyordu,yüz havlularını rulo yapıp kpyunca dısarı tasıyor.
Genel olarak sevdim .
Biz eskisi gibi birikim yapamıyoruz. Yaparsak da 3-5 genelimiz altına yatırım yapıyor.Selamlarr.. bugunlerde yatirimlarinizi nasil yapiyorsunuz? Altin ve dolar malum yukselip duruyor. Almak pek mantikli degil gibi. Zaten yukselme baslayana kadar altin yatirimi yapiyordum ama suan yapmiyorum.Tl olarak durduģunda da tl nin degeri malum yerinde sayiyor. Siz nasil birikim yapiyosunuz?
Hayırlısı olsun canım. Neydi senin iş mesleğinSelamlar kizlar
Çay içip mugeyi kaçamak izlemeye çalışıyorum bu gün heyecanlı diye ama olmuyor tabiki
Dünden mercimek çorbası ve dolma var yanına köfte patates dizme yapicam.
Yeni kasap açılmış fiyatları iyiydi bugün toplu alışveriş yapıyım diyorum
Ama önce oğlumla boyama yapıyoruz☺
Doğumdan sonra istifa etmiştim çalışma saatleri çok uzun diye, maaş yarıdan fazla düşmesine rağmen çok şükür ki zorlanmadik ciddi manada, artık yavaştan iş bakıyorum hayırlısı olsun![]()
Ben çok fazla alamıyorum ama elime geçenle de yettiği kadar gram yada çeyrek alıyorum. Her ay bankadan bir gram alabiliyoruz ekstra bir harcamamız olmazsa.Bol birikimin olsun.Selamlarr.. bugunlerde yatirimlarinizi nasil yapiyorsunuz? Altin ve dolar malum yukselip duruyor. Almak pek mantikli degil gibi. Zaten yukselme baslayana kadar altin yatirimi yapiyordum ama suan yapmiyorum.Tl olarak durduģunda da tl nin degeri malum yerinde sayiyor. Siz nasil birikim yapiyosunuz?
Ben en son omo almıştım 9 kg 7-8 ayda bitirmiş olacağım sanırımEltim renkli sini kullanmıştı memnundu ama beyazı leke çıkarmıyor diye duydum bende dönüşümlü alıyorum o an hangisi avantajliyda marka takıntım yok bingo rinso persil alo hangisi uygunsa
Ben de taze fazılye yapcmAkşama yemek yok pazardan aldigim taze fasulye var onu yaparim pilav cacik yaparim yeter
Aynen cok üstünde durmadımHavluluk kısmı bence gerekli değil. Sanki hatırlıyorum el havlusu koymuşlardı. Wcnin oradaki dolapta el havlusunun ne işi var anlamadım :) işini gördüyse sorun yok
Ben de genelde kızın kıyafetler lekeli olduğu için kosla döküyorum. Bakalım olmazsa alırım memnun kalmazsam koyu renklere kullanırım. Sağol canımBen çok fazla alamıyorum ama elime geçenle de yettiği kadar gram yada çeyrek alıyorum. Her ay bankadan bir gram alabiliyoruz ekstra bir harcamamız olmazsa.Bol birikimin olsun.
Yedirenkcim ben kullanıyorum, komşum söylemişti yerli üretim diye aman aman degil ama fena degil, beyazlar ve açık renklileri yıkarken ben içine herzaman aspirin ve çamaşır sodası atıyorum ben birde hiç kısa program kullanmıyorum sanki yeterince yıkamıyormuş gibi geliyor uzun program ve ön yıkamalı yapıyorum onun için içime siniyor. Tabi ki son karar senin ben memnunum.
yaa fedakar vefakar esMerhaba kızlar Cumamız mübarek olsun. Biz bugün yine yazlıga gidecegiz. Sabah eşime tost yaptım o kapıdan çıktı ben hemen temizliğe başladım. Evi süpürdüm, toz aldım, mutfakla ayrı bir serenomi yaşıyorum bulaşıkları yıkadım konservelerimi yerleştirdim. Orası benim özelim sanki, stoklarımı kontrol ettim ama almak için acele etmiycegim çünkü yazlıkta da var kuru baklagil onlarıda getirince tekrar bakarım duruma göre ilave olucakları alırım. Lavabolarıda temizledim. Sonra giyindim biraz yürüyüş yaptım iyi geldi hava sıcak ama olsun ılık suyla bir duş aldım, çok acıkmışım yemegimi yedim kargolar geliyor kızların onları alıyorum. Birazdan eşim gelince kuyumcuya gidicez alyanlarımızı biz üç yıl önce biraz sıkışınca bozmuştuk şimdi alalım diyor eşim ben evde pek takamıyorum. Dışarıya çıkınca takarım artık.
Sağol canım inşaat mühendisiyim artık kismetHayırlısı olsun canım. Neydi senin iş mesleğin
Canım glutensiz besleneceksen bulgur uygun değil pirinç uygun diye biliyorum ben bı araştır istersenAnneme geldim sorun ki bi rahat ettin mi yooo
Kiz burda hic durmuyosapitiyo
Eve donuyodum az once az kalsin susmak bilmedi neyseki zorla uyuttum (uykusu vardi zaten)
Gelirken parkda durdum yarim saat cocuklari izledi.
Uzakdan uzaga sohbet ettik ablayla bi tane.
Laf atti dediki sosyal mesafe iyi dimi bebek var sende uzaklasim mi dedi (C kisminda bi oturma yerinin ucundaydim o da diger ucuna gitti) sagolun kâfi dedim.
Ablasiyla evde rahat konusamiyomus kocasi karisiyomus ablasiyla konusmaya parka gelmis
Konus abla dedim konus allasen raat raat yap dedikodunu.
Cocikleri izledik sonra a101 e girdik (kizla marketleride gezmeye basladim(bu arada yagmurugunu kapiyorum hala sadece hava alacak sekilde aciyorum yandan parkda actim ama agaclar falan temiz hava alsin dedim) kendime wasa tarzi lavaslardan, tambugdaylicavdar ekmegi, kuru incir(bunu z.yagina yatirip sabahlari yicem) kiza bez bebek aldim 50tl baydim.
Saglikli beslenmeye bas koyduysam demek.
Her sabah kestane bali da yiyorum 1 kasik ayy bi lokma bali 150tl almistik ilac derler bizim orda bu bala.
Karacigeri falan temizler sabah ac karnina alinca.
Sirkeli suyumuda ictim.
Bu arara kiloda veriyorum ayni zamanda.
Sabah su ve meyve yedim.
Anneme gelince wasa, zeytin,peynir yedim.
aksam evde bulgur pilavim var yogurtla yerim.
Kiz uyaninca gitmeyi dusunuyorum esimin gelmesi 19.30 oluyo yukarida cikarsa 12den once cikamayiz uyansin gidicim.
Yarin esim evde buzdolabini temizleyip, kek ve hashasli borek yapmayi dusunuyorum benimkilere.
araniyolar napim ya en kucuk borcamla yapiyorum 2gun yerler hevesleri gecer.
sekersiz iyi gidiyorum sadece dun dondurma yedim 1 top olsun okadarcikda.
sekersiz diyette diilim ama en aza indirmeye cabaliyorum.
bal ağır gelmiş olmasınAnneme geldim sorun ki bi rahat ettin mi yooo
Kiz burda hic durmuyosapitiyo
Eve donuyodum az once az kalsin susmak bilmedi neyseki zorla uyuttum (uykusu vardi zaten)
Gelirken parkda durdum yarim saat cocuklari izledi.
Uzakdan uzaga sohbet ettik ablayla bi tane.
Laf atti dediki sosyal mesafe iyi dimi bebek var sende uzaklasim mi dedi (C kisminda bi oturma yerinin ucundaydim o da diger ucuna gitti) sagolun kâfi dedim.
Ablasiyla evde rahat konusamiyomus kocasi karisiyomus ablasiyla konusmaya parka gelmis
Konus abla dedim konus allasen raat raat yap dedikodunu.
Cocikleri izledik sonra a101 e girdik (kizla marketleride gezmeye basladim(bu arada yagmurugunu kapiyorum hala sadece hava alacak sekilde aciyorum yandan parkda actim ama agaclar falan temiz hava alsin dedim) kendime wasa tarzi lavaslardan, tambugdaylicavdar ekmegi, kuru incir(bunu z.yagina yatirip sabahlari yicem) kiza bez bebek aldim 50tl baydim.
Saglikli beslenmeye bas koyduysam demek.
Her sabah kestane bali da yiyorum 1 kasik ayy bi lokma bali 150tl almistik ilac derler bizim orda bu bala.
Karacigeri falan temizler sabah ac karnina alinca.
Sirkeli suyumuda ictim.
Bu arara kiloda veriyorum ayni zamanda.
Sabah su ve meyve yedim.
Anneme gelince wasa, zeytin,peynir yedim.
aksam evde bulgur pilavim var yogurtla yerim.
Kiz uyaninca gitmeyi dusunuyorum esimin gelmesi 19.30 oluyo yukarida cikarsa 12den once cikamayiz uyansin gidicim.
Yarin esim evde buzdolabini temizleyip, kek ve hashasli borek yapmayi dusunuyorum benimkilere.
araniyolar napim ya en kucuk borcamla yapiyorum 2gun yerler hevesleri gecer.
sekersiz iyi gidiyorum sadece dun dondurma yedim 1 top olsun okadarcikda.
sekersiz diyette diilim ama en aza indirmeye cabaliyorum.