Küçük Düşün Büyük Olsun!

0EA92FC6-FC1F-4141-8001-A5311BBAEDD3.webp

yeni basladim bacim 2 gundur yiyorum cildime o dokunmamistir.
kurdesen mi dokuyorum bak o da kafama takildi
ben bur kac yil kurdesendim canim. Kurdesende cildin kabariyor ve kasinti oluyor. 24 saat sonra geciyor ve vücudunun baska yerinde ortaya cikiyor.
Umarim kurdesen degilsindir. 7 yil cektim. Insallah daha basit ve hemen gececek birseydir

Selam kızlar
İki gündür görüşmelerim var, olmasını istediğim yer online değerlendirme testi yolladi.
Ev internetinde sıkıntı vardı akşam anneme geçtim. Sabah orada değerlendirmeye girip geri bu yakaya dönüp başka bir firma ile daha görüştüm. Yarında bir yere gideceğim.
Değerlendirme yapan yerden akşam haber geldi, sonuç güzel çıkmış yönetim kurulu başkanı da tanışmak istemiş.
Dua edin ne olur hakkımda hayırlısı hangisi ise onlardan teklif gelsin.
Hakkında hayırlı olsun canim

Kızlar ben bim den destan diye vanilya aldım hiç kullandınız mı
Bimden pek birşey almszdım. Kardeşim alıştırdı. Çok şeyini keşfettim. Zeytini var çok güzel açık zeytin peynir alırdık biminkileri beğendim. Mavi kapaklı kavanozdaki İnci marka zeytinler harika açık zeytinden daha güzel.
ama vanilya falan denemedim. Kardeşim orada çalışıyor herşeyini oradan alıyor.

Geldim kasaptan Tavuk pirzola aldım
Güzel soslattım attım zeytinyağı ile kızarttım
Roka salata yaptım
Ayranla yedik eşimde hacıbabadan padişah almış
Çayla onu da yedik
Yemek yoktu aklıma o geldi pratik
Eşim yoldayken dışarı gidelim pöç yiyelim dedi tmm dedim
Sonra virüs var boşverelim dedi 🙈
Tamam dedim
Boşa parada harcamamış olduk
Kasap da 23 tl harcadım
Öğlende 17 tl A101 de ve 27 tl yerel bir markette harcadım
A101 den maya, cips,süt aldım
Marketten roka , maydanoz,muz,incir
Pöç Ankaranın mı yemeği canım. İlk kez duyuyorum. Hergün masterchef izleyen kocam var bir sorimm ona nasıl birşeymiş 😂😂😂

Selam kızlar
İki gündür görüşmelerim var, olmasını istediğim yer online değerlendirme testi yolladi.
Ev internetinde sıkıntı vardı akşam anneme geçtim. Sabah orada değerlendirmeye girip geri bu yakaya dönüp başka bir firma ile daha görüştüm. Yarında bir yere gideceğim.
Değerlendirme yapan yerden akşam haber geldi, sonuç güzel çıkmış yönetim kurulu başkanı da tanışmak istemiş.
Dua edin ne olur hakkımda hayırlısı hangisi ise onlardan teklif gelsin.
Dualarımız seninle canım. Sen hangi yakada oturuyorsun. Farklı yerler uzak olmayacakmı

Pazar günü turşu kurmayı düşünüyorum
Pazar’a gideceğim vakit kalırsa etimek tatlı düşünüyorum
Evdekiler alıştı istiyorlar
Ahh bir pazara gidebilsem. Turşu yapacağım da. Benim koci göndermiyorki. Ne lazımsa söylr alayım diyor. Bakalım yarın ikna edersem giderim turşuluk malzeme için

ben bur kac yil kurdesendim canim. Kurdesende cildin kabariyor ve kasinti oluyor. 24 saat sonra geciyor ve vücudunun baska yerinde ortaya cikiyor.
Umarim kurdesen degilsindir. 7 yil cektim. Insallah daha basit ve hemen gececek birseydir
gecmiyo bu cozemedim ki ne oldum cars. diger dr. gidicem asistani cars. arada alirim dedi bi gorsun bakim

Back
X