aynen cnm hayat mücadelesi..
Bu arada demir depolarım da bir düşmüşki

2 hafta önce abime gittim..Dahiliy dru.Covidde geçirdiğim in dedim bir kab vereyim akciğer film çekileyim vs..2 hafta önce çok kötüydüm gerçekten ..Halsizlik yorgunluk üşüme sürekli bir uyku hali vardı..Birde kulaklarımda çınlama başladı acayip

.Birazsa depresyona girmiş gibiydim

.zaten covid öncesi de demirim biraz düşüktü..İlacım bitti almamıştım..Çayda çok severim..Neyse baktırdım ferritinim 1,04 çıktı

ayakda nasıl geziyosun sen dedi abim

Geziyomda nasıl geziyom bende bilmiyorum dedim

İşe bile yürüyerek gidip gelen ben yürüyemez olmuştum

neyse hemen demire başladık günde 2 sefer..Aslında bir ilaç var serumla takılıyor..Demir için..Çok etkili imiş ama maalesef oda piyasada şansıma yokmuş 2 aydır

Onu kullansan bir ayda toparlardın dedi abim..Ama şans işte..
Tanıdık ecZacımıza sorduk gelince haber vercek..Abim rapor çıkarrırz sana dedi..İnşallah piyasaya gelirse ondan yaptırıcam..Gerçekten sağlık gibisi yok..2 haftadır başladım günde 2 kez kullanıyorum demir hapını..İnanın o bile farkettirdi halimi..Biraz olsun kendime geldim..Kahveyi kestim..Çayıda azalttım ..İnşallah bir an önce normale dönerim..
Benim reglim uzun ve yoğun olmaya başladı..Sanırım demirimde ondan böyle çok düşüyor..Zaten kendimi bildim bileli hep düşe r benim demir..bunsefer baya düşmüş..Abim menopoza kadar kullan ilaç dedi..Başka çaresi yok maalesef:/demem o ki sağlık sağlık herşeyin başı..