- 21 Ağustos 2015
- 32.225
- 97.847
- 798
- 38
Ay dün aksm bizde de kıyafet muhabbeti vardı fgklflkdİyi geceler,
Bugün bir halsizlik huzursuzluk üzerimdeydi.
Bir de haberi okudum sağlık görevlisinin emzirdiği bebek vefat etmiş. Ne tuhaf değilmi. Çok da tatlı bebekti. Hayat her yönüyle olumsuzluğunu sunmuş ona.çok üzüldüm içim acıdı.
Kimi insanlar bebek çocuk diye canını canına katıyor kimisi de işte doğurup ortalığa atıyor.
Neyse hüzünlü bir gündü. Yemek yaptım. Elayla oynadık. Sütlaç yapmıştım. Nedense ikidir tutturamıyorum. Tuhaf tarif aynı tarif.
Bugün okyanus kolejine fiyat sordum. Dudağım uçukladı. Yemek hariç fiyatı bile içler acısı. Değermi o kadar vermeye bilmiyorum. Gelin konuşalım dedi. Yeğenlerimin Bursadaki okyanusta okula devam ettiklerini söyledim. Kardeş indirimi var. Gelin görüşelim yüzyüze dedi.
Başka yer içinde arkadaştan bilgi aldım. Yarım gün ama o da pahalı. Öğrendimki okyanus yarım gün eğitim vermiyormuş. Ben yarım gün istiyorum. Çalışmıyorum.sabah erkenden uykusundan etmemin anlamı yok.
Neyse biraz içim daraldı ya. Ekonomi vs.
Eşim de yine saçma bir konuşma yaptı.
Takmış çocuğa beyaz giyindirme yakışmıyor. Yahu beyaz çoğu renkle uyuyor ne yapim dedim. Tabiki yakışan renkler var. Ama o dediği renklere kıyafet uydurmak da hakikaten zor. Bir de bana diyor kızı yamalı pantolonla benim işyerine getirdin geçen. Ben de dedim o yama değil kıyafet arması. Adamda bir kompleks var işyerindekilere karşı. Birşey ispatlama derdinde sanki. Ama birdaha gittiğğimde uğramayacağım oraya. Teyzeye geçerim olur biter. Ne salakça muhabbetini dinleyeceğim. Sanki oradaki insanlar da padişah torunusanki kendi de milyarder. Gün oluyor cebimde para kalmıyor. Habire kredi kartını kullanıyorum. Neyine büyükleniyor anlamıyorum.
Bugün yumurta aldırdım ona getirden. Yumurta fiyatı 30 tl dir diyır. Günaydın market fiyatlarından haberin yok galiba dedim.kaç aydır 30 lu yumurta 45 tl den aşağı inmedi dedim.
Tabi kıyafet de al diyor. Geçen eşofman altı aldım. Güzelmiş başka renklerde al diyır.
Kardeşşmle de konuştuk onun eşi de kıyafetle ilgili birşey demiş.bu ara dikkat ediyordum dedi. Ama baktım laf ediyor gittim aldım yığdım dediama bunlar hakikaten hak ediyor. Alacaksın ödesin ya neyi düşünüyorsun. Gece gece kocişi gömdüm biraz rahstladım
![]()
Bi pijamam var dallı güllü
Gercekten göz kanatan bisey ama gelmis bana su babanne isi seyi at artık diyo
Seviyorum ben onu atamam dedim.
Ama kendide kabul ediyor,sende almadın bende almadım üste basa biisey diyo 2 senedir.
ALsın getirsin giyelim yani.