Selam kızlar,
Kısa bir uğrayayım dedim işlere girişeceğim. Yemek vs kız kurabiye istiyordu. Onu yaparım. Bugün iftara kahvaltıya karar verdik. Zaten koci bayılır.
Melemen ve kavurmalı yumurta ve kuymak da aklımdan geçiyor. Bakimm hangisini yiyeceksek.

Sabah arkadaş aradı. Kızı demiş illa gidelim onlara. Bugün planımda market alışverişi için çıkmak Elayı da biraz parka götürürüm diyordum. Neyse gelin dedim. Ama önce hava güzelken parka gidelim yağmur gösteriyır. Dönüşte bize gideriz dedim. Kahvaltı yaptıtdım çıktık. Parktan sonra eve geldik. Arkadaşın kızı birşey izleyelim dedi. Ela da istedi öyle olunca. Ben de dedim biraraya gelmek istiyorsunuz sonra birşey izleyelim eve girdik saniyesinde. Biraz oyun kurun oynayın değilmi. O zaman niye bize gelmek istedi anlamadım sonuçta evde de izleyebilir. Ben hep sınırlı izletiyordum arkadaş, ne gerek var birşey olmaz diyordu.şimdi küçük kızı 2 yaşında bir kelime konuşamıyor. Doktora gittiler doktor demiş izleme olayını kesin. Gelişim gerilği yaratıyor demiş.Şimdi bin pişmamım diyor.
Neyse gideceklerdi arkadaşın kızı tutturdu Ela bize gelsin, Ela da gitmek istedi. Benim de market işim vardı bir de bankaya para yatıracaktım. Gitttiler Ela da gitti onlarla. Çıktım markete. Bime uğradım hellim peynir çikolata sakız 43 tl
Başka marketten kaliforniya biberİ sarı ve kırmızı aldım, Sarısını ela yiyor. Sünger aldım. 26 tl Süt 10 tl
Yine başka marketten; marul domates biber havuç ve çeri domates 40 tl
Dönüşte Elayı aldım. Arkadaş uyumuş

üç çocuk var dedim. Sonra konuştum kızı uyuturken uyuyakalmış. Ama dedim kızı uyar kapıyı pat diye açtı tehlikeli dedim.
Eve geldim bir de trendyoldan yaptım alışveriş. Fİskobirlik fındık kreması, kakao, mantar kaşar peyniri 105 tl.
Harcamalı bir gündü.