- 27 Şubat 2013
- 14.788
- 42.256
- 798
İyi geceler
Bugün sabah yeğenim erken uyanmış. Zaten erken uyanan bir çocuk.Annem dedi erken uyanırsan Elayı uyandırma :) tabi Ela buna demiş uyanınca beni uyandır.
Gece sahur yaptık annemlerle tabi uykusuz kaldık.sabah 8:45 kızların sesine uyandım. Sonra da yanıma geldiler.,
Gece yeğenim uyku öncesi bir durgunluk çöktü sorduk sonra ağlamaya başladı annemi babamı özledim diye, çünkü görüntülü konuştular. Hiç yaptığı şey de değil şaşırdım.
Sabah kardeşimle ani bir kararla eminönüne attık kendimizi,
çocuklar annemle durdu evde. Zaten annem diyordu gider gezersiniz kızlar durur benimle. Fırsat bu fırsat dedik. Annemle de yıllardır gideceğiz de kısmet olmadı çocuk falan derken kaldı. İnşallah başka bahara.
Gezdik de gezdik bittimi tabiki bitmedi :) şarkhanda kaç saat gezmişiz. Kardeşim oturma odasına dekor ürünleri aldı hatta daha da alacaktı da dur diyeyim dedi. Masa mumluklarıı ben hediye aldım 190 tl. Üçlü mum 35 tl. İnternette bakmış 350 den fazlaymış aynı mumluklar. Diğer aldığı dekor ürünü de yine o kadar farklıymış. El feneri mumluk internette 160 tl orada sorduk 75 yaparım dedi. Bu kadar şaşırtıcı fiyatlar.
English homedan ikimize çırpıcı aldım 40 tl.
Fincan altlığı aldım 6 lı 21 tl. Çaydanlık aldım. Bizim burada çok bakmıştım istediğim boy 350 den aşağı yoktu. 200 tl ye aldım. Kalite ve modeli çok hoşuma gitti.
Çubuk tarçın ve tomurcuk gül kurusu aldım 30 tl. Kızlara 4 lü ozmo kornet aldım 13 tl.
Böyle gezerken tabi baktık esnaf toparlanıyor saat 6 oldu malum
dönüşe geçtik. Gezerken kendimizi kaybettik tabiki :)
Marmaraya geldik kardeşim ablaaaa bu neee dedi
tabi ramazan iftar iş çıkışı kalabalığı. Neyse bindik. İnip sonra metrobüs. Eşim işten çıkmıştı biz yetişemeyiz siz iftar yapın annemle dedim.
Annem ne yemek yapayım demişti ben de Yemek var dünden dedim. Zaten annemin çok öyle yemek konusunda geniş kültürü yok
lazanya yapmaya niyetim vardı. Kadın nerden bilsin lazanyayı
Eşim de gitmiş çiğ köfte almış. Kardeşim kırmızı et yemiyor diye de gitmiş kızarmış tavuk almış sağolsun. Bu konularda çok düşüncelidir.
Annem kızlara tarhana çorbası ve makarna yapmış.
İftara yetiştik, Eşim bizi metrobüsün oradan aldı. Geldik iftar yaptık.,
Kardeşim de çok mutlu oldu.Ben de sevindim.
Akşam teyze aradı, c tesi annemleri iftara çağırdı.
Bugün sabah yeğenim erken uyanmış. Zaten erken uyanan bir çocuk.Annem dedi erken uyanırsan Elayı uyandırma :) tabi Ela buna demiş uyanınca beni uyandır.

Gece sahur yaptık annemlerle tabi uykusuz kaldık.sabah 8:45 kızların sesine uyandım. Sonra da yanıma geldiler.,
Gece yeğenim uyku öncesi bir durgunluk çöktü sorduk sonra ağlamaya başladı annemi babamı özledim diye, çünkü görüntülü konuştular. Hiç yaptığı şey de değil şaşırdım.
Sabah kardeşimle ani bir kararla eminönüne attık kendimizi,

Gezdik de gezdik bittimi tabiki bitmedi :) şarkhanda kaç saat gezmişiz. Kardeşim oturma odasına dekor ürünleri aldı hatta daha da alacaktı da dur diyeyim dedi. Masa mumluklarıı ben hediye aldım 190 tl. Üçlü mum 35 tl. İnternette bakmış 350 den fazlaymış aynı mumluklar. Diğer aldığı dekor ürünü de yine o kadar farklıymış. El feneri mumluk internette 160 tl orada sorduk 75 yaparım dedi. Bu kadar şaşırtıcı fiyatlar.
English homedan ikimize çırpıcı aldım 40 tl.
Fincan altlığı aldım 6 lı 21 tl. Çaydanlık aldım. Bizim burada çok bakmıştım istediğim boy 350 den aşağı yoktu. 200 tl ye aldım. Kalite ve modeli çok hoşuma gitti.
Çubuk tarçın ve tomurcuk gül kurusu aldım 30 tl. Kızlara 4 lü ozmo kornet aldım 13 tl.
Böyle gezerken tabi baktık esnaf toparlanıyor saat 6 oldu malum

Marmaraya geldik kardeşim ablaaaa bu neee dedi

Annem ne yemek yapayım demişti ben de Yemek var dünden dedim. Zaten annemin çok öyle yemek konusunda geniş kültürü yok

Annem kızlara tarhana çorbası ve makarna yapmış.
İftara yetiştik, Eşim bizi metrobüsün oradan aldı. Geldik iftar yaptık.,
Kardeşim de çok mutlu oldu.Ben de sevindim.
Akşam teyze aradı, c tesi annemleri iftara çağırdı.