Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızın iştahı yok 2 gündür extra yok.
Ne yapacagimi sasirdim.
Ne yese yedirsem die.
Meyveli yogurt kuruvasan bile aldım zorla onlardan yedi kuruvasani seviyor.
Akşam uzeride binbir takla attık muz pekmez falan ıhlamurlar bebe bisk. Yapip yedirdim.
Deminde süt icirdim bugün çok uyudu direniyor.
Sabah krep yapım bari onu seviyordu

Dişi patlamış ondan galiba nacizligi iştahsızlık.
Bugün dışini tutmuş bana gösteriyor bende anlayamadım hiç arkadaki disi patlamış
Parol vardi ondan verdim sakinledi ağrısı dindi sanırım.
Kuzum ya derdinide tam anlatamiyor konusamadigindan ama görsel falan anlatıyor artık
Su bile demiyor anlamakta zorlaniyorum bazen
Gidip gösteriyor.
Kaka diyor yapınca yazın Bi denicem bakalım bana erken gibi geliyor ama temmuz gibi lazimlik alıp bi deneriz.

Dışarısı iyi geldi 2 gün çıkınca çok güzel uyudu gündüz.
Cumarteside eşim ablama gidelim diyo iftara cagircakmis galiba bilmiyorum ne konustularsa

Eltimde eşime iftara gelin demis eşimde lelliyle konuşursun ben anlamam demis.
O da sana söyledim işte daha ne gibi bisi demis.
Yani sana söyledim onudami aricam Bi de der gibi galiba.
Tabiki beni aricaksin pardonda.
Bu adam dul mu?
Gerçi onlara eşim gitse yeter yoluncak kaz malum.
Gitmiyorum ben sen gitmek istiyosan git dedim.
O da bensiz gitmez.
Aman cagirmasinlar bayramdada soguk davranicam hadlerini bilsinler

Ne yapacagimi sasirdim.
Ne yese yedirsem die.
Akşam uzeride binbir takla attık muz pekmez falan ıhlamurlar bebe bisk. Yapip yedirdim.

Bugün dışini tutmuş bana gösteriyor bende anlayamadım hiç arkadaki disi patlamış
Kuzum ya derdinide tam anlatamiyor konusamadigindan ama görsel falan anlatıyor artık
Gidip gösteriyor.
Kaka diyor yapınca yazın Bi denicem bakalım bana erken gibi geliyor ama temmuz gibi lazimlik alıp bi deneriz.

Cumarteside eşim ablama gidelim diyo iftara cagircakmis galiba bilmiyorum ne konustularsa

Bu adam dul mu?
O da bensiz gitmez.
Ne ayıp bizde cagirirz esim arar abisini söyler bizim elti grubumuz var ordan yazarız sana ddim ya o gelmesede gel diyolar yani😒😒

İyi geceler,
Yine normal modumuza döndük. ☺️ Akşam kızı uyuturken ben de uyuya kalmışım. Koci de koltukta uyuyakalmış :)
Bugün kızın odasında yatarım. Sabahın köründe uyanmaya niyetim yok.hem kitap okuyorum rahat oluyor.
Bugün arkadaş geldi kızlar oynadı. Ayrılmak da istemedi arkadaşın kızı. Ben de Elanın biraz canı sıkıldı diye çağırdım. Kaç gündür ev doluydu tabi, bugün keyfi yoktu özledim onları deyip durdu.
Arkadaş gitti yemek hazırladım. Eşim kahvaltı dedi yine ama evde bir kısım yemek vardı zaten. Ek yaptım.bugün kahvaltı hazırlarım.öyle geçti bu günümüzde.
Bir süre nakit harcama yapmayı düşünmüyorum.çünkü bayağı para harcadım kaç gündür. Kızın parasıyla da hisse senedi aldım.şimdilik artış güzel gidiyor.altın doları vardı onu da mı yatıraydım :) ₺₺

Ne yapacagimi sasirdim.
Ne yese yedirsem die.

Gidip gösteriyor.

Bu adam dul mu?
O da bensiz gitmez.
Bir zahmet edip arasa bir yerimi eksilirmiş. Çok değişik insanlar.

Kız 22.00 da uyudu🤦🏻‍♀️
Gercekten zorladı beni bugun .Yemek bile yiyemiyorm tutuyo elimden oynucaz anne diyo😓
Sardı bu ara bana🙈
Hoşgeldin baby
Ahh o anne oyun oynayalımlar ahh.
Şimdiki çocuklar niye kendi başlarına oyun kuramıyor. Geçen yeğenimle Ela da oyun oynuyor illa beni de dahil edecekler oyuna😅 kardeşime gidince de kardeşimi de dahil ediyorlar.
Biz çocukken kendi başımıza oynardık evde sokakta. Bazen oyun oynamaktan eve girmezdik.

Hosbuldum kuzu
Ayy kafam dagılıyo ne bilim orda😄
Ben de hiç anlamam bdv, baştan algılayamamıştım😂😁 tek takıldığım yer bu topik. Eskiden de işte hamile kalma yumurtlama, evlat edinme falandı🙄 ara ara da diyet topikleri oldu. öyle idare ediyoruz işte.

Ayy resmen gelemiyoruz 🤭
Oruç vurdu bizi dicemde ben gezmekden gelemiyorum.

Dışarı çıktım iademi verdim.
Benim klasik pek bisim yok ya senede 1-2 düğün bisi olunca ancak lazım oluyo özellikle bluz/gömlek ihtiyacım var.
Bugün 1 gomlek buldum aldım.
1 tanede trendyolda beğendim kalem eteklede kumaş pant. gider
100tl ona baydim
Çarş. Akşamı gomlek kumaş pant. Giymek istiyorum eşim hep tkm elbise giyiyor malum spor olmak istemedim.
Bundan sonra bulursam içime sinen alicam.
En azından 2-3 tane olsun
Gomlek 36 beden ve oldu ayy tartilmadimda epeydir kilomu verdim kalbimi genişti çok seedemedim.
Ama bir kaç gündür güzel yürüyorum avmydi, iadeyi yok kızın parkı falan.
Sahalara dönüyorum ayol😂
Benim kilo alınca moralle sıfır sıfır ben kilolu beni hiç sevmiyorum.
Sana yakıştı verme falan diyen oldu ama yok yani kendimi sevmiyorum böyle
Giyinmek bile istemiyorum
Benim ideal kilom 56 falan.
Ozaman kendimi iyi hissediyorum.

Dünden çorba pilav var.
Oğlana mantı eşime sote yapicam.
Bana bamya var
Kiz uyuyo
Canım aşırı magnolya istiyor dünden beni 2 cup yapicam napim.
Malz aldım.
Ama yapacak enerciiim yok.

Bi de geçen lotus bisk aldım kıydım paraya😂 onunla yapicam
Bana tadı aşırı tatlı geldi sevmedim
Böyle tatlilarla kaktırcam artık.

Sabah evi süpürdüm, 2 mak Çamaşır astım
Aynaları sildim.
Dolap içleri yine karışmış
Oglanla eşim dolapdan bisi almasın valla anında karisiyor
Ben herseyi geri asarım
Katları bozmam ama bunlar baktılar beğenmedikleri geri firlatiyorlar dolaba
Akşam kanepeden kalkabilirsem bari oglaninkini duzeltim bari.
Oruç ve yürüyüş hareket kilo verdirmiştir bence. Ben de kilolu halimi sevmiyorum. Fotoğraflarda bile pek yoktum o dönemlerde😅 tek tük var. Geçen gördüm kendimi.güzel kahvaltı yerinde şişko ben dedim. Neymişim yahu 😁
Bugünlerde oruç yok ya, kaçırmayayım diye şartlandırdım kendimi. Yarın diyete uygun besleneyim dedim. Her akşam tatlı yiyoruz gidişat iyi değil.
Geçen kardeşim süt helvası yapacaktı yapma yapma ev tatlı dolu dedim.
Baklava tulumba doğum günü pastası vardı. Bir de bugün arkadaş sütlü nuriye getirmiş. Oo hiç iyi değil.

İşte tam idrak edemiyor şuan
Zamanla
Bende küçük teyzemi çok severdim kimseyle paylasamazdim mesela.
Bi cocuk sevse çok kıskanırdım niye seviyo o çocuğu diye.
Çok vakit gecirdim onunla o bakardı tabi ozaman anneannemlerde kalirdim hep teyzemde rol modelim önümde ona özendirdim mesela.
O da hep kendine ne alırsa banada alirdi.
Misal toka, kıyafet falan.

BiZ büyüklere hoş gelmiyor ama belki Ela yeğenini kıskanmış olabilir
Yeğenim yokken de öyle canım. çünkü mesela biz teyze varken Elaya hayır şunu yapma desek teyze hemen çocuktur o yapsın ne olacak diye savunmaya geçiyor. Tabi Ela da biliyor yüzveren biri var😅 Onun için onun yanındayken kendini kaybediyor. sözümü asla dinlemiyor.
İnşallah zamanla geçer bu halleri.

Yazamadım ama sizleri okudum, yedirenk79 yedirenk79 geçmiş olsun kızına Allah kavuştursun anneciğini yolcu etmişsin. tr_lelli tr_lelli kızına aldıklarını güle güle kullansın minik kokoş.
Cuma akşamından yazlığa gittik, Perşembe günü ustalar çalıştı banyodaki duşakabini değişitirdik, lavaboların muslukları değişti birkaç tamirat daha vardı ustaya ne söyledik ise hepsini yapmış sağolsun birde eşime foto atmış. Cumartesi günü de fayans ustası geldi kırılan fayansları yaptı, pazar tekrar geldi derz dolgu yaptı yaptığımız masraf arşa dayandı. Bunlar de yetmezmiş gibi su arıtıcısı arıza yaptı su kaçırıyor lavabonun altını boşalttım tamirci götürünceye kadar öyle kalıcak. Eşim bahçeyi belledi ben camları komple sildim, mutfak dolabları, kiler dolabı, buzdolabı, avizeler silindi bütün halıları süpürüp topladık bu hafta gidişimizde inşallah yıkarız eve paspas çektim. Birde komşulardan gelenler ugradılar, eltimde geldi kaynımla birlikte evi bıraktım o halde ben de onlarla oturdum konuştum bu arada dinlenmişim iyi geldi. Bu hafta da marangoz gelicek inşallah zamanında gelir de biter sonra da su arıtıcısını tamir ettireceğiz ama su gibi para gidiyor. Eşim dışarıda ki yerimiz için bir kamyon toprak söyledi ne kadara getirecekler bilmiyorum. İnternetten ceviz ağacı siparişi verdim gelmişler onları iç bahçeye ekicez, dışarıya da zeytin agacı alıcak eşim 10 adet habire alıyoruz inşallah Rabbim ödeme kolaylığı verir. Bahçede ki ağaçlarımız o kadar güzel çicek açmış bahar geldi diyorum sonra da bugünün soğugu vuruyor yüzüme hava soğuk kızlar. Orda yaptığım temizlik yetmezmiş gibi birde bu gün burda ki evi temizledim pertim kızlar eltimin küçük gelini bu akşam iftara davet etti eşimle gidicez bir tatlı alır gideriz.
Sağolasın canım. İnşallah ekip biçtikleriniz verimli olur.hava şartları öyle bir etkiliyorki. Çiçek açıyor bir rüzgar fırtına kötü hava hooop hepsi gidiyor.mevsimler bozuldu

İyi geceler,
Yine normal modumuza döndük. ☺️ Akşam kızı uyuturken ben de uyuya kalmışım. Koci de koltukta uyuyakalmış :)
Bugün kızın odasında yatarım. Sabahın köründe uyanmaya niyetim yok.hem kitap okuyorum rahat oluyor.
Bugün arkadaş geldi kızlar oynadı. Ayrılmak da istemedi arkadaşın kızı. Ben de Elanın biraz canı sıkıldı diye çağırdım. Kaç gündür ev doluydu tabi, bugün keyfi yoktu özledim onları deyip durdu.
Arkadaş gitti yemek hazırladım. Eşim kahvaltı dedi yine ama evde bir kısım yemek vardı zaten. Ek yaptım.bugün kahvaltı hazırlarım.öyle geçti bu günümüzde.
Bir süre nakit harcama yapmayı düşünmüyorum.çünkü bayağı para harcadım kaç gündür. Kızın parasıyla da hisse senedi aldım.şimdilik artış güzel gidiyor.altın doları vardı onu da mı yatıraydım :) ₺₺
Bereketli olsunnn bacım:dua:

Günaydınlar
Kız bugun okulu kırdı,uyuyodu tabi aksm uyumamakta direnince uyuyor fosur fosur.
Koci gitmesin bugun dedi o bakcak,yürek yediyse demek gklşglkgf
Artık evi ne halde bulurum kim bilir.
Bugun yemek yapmamız lazım.
Az nakitim var onla da 10-20 eur almak istiyorm o yüzden hic markete gidesim yok.
Bayramda cocuklara harclık verilcek alıp kenara atmam lazım.
Süt falan almam lazım.
Alya devam sütünü de bıraktı emziği bırakınca.
İcmiyoır artık geceleri.
Annem pazar ballı süt vermis.
Orda biberonları var,bana bardaga koy anneanne demis kuzum ya.
2 yas sonrası tünelin ucu aydınlık gibi hgklhgkhkg
Farklı dertleri oluyor tabi ama artık konustugu icin rhaatlıyorsun.
İsteklerini söylüyor falan.İletisim kurabiliyorsun bi nebze.
4 yas diyor arkadaslar,4 yasdan sonra rahatlama geliyormus ins.

Günaydınlar
Kız bugun okulu kırdı,uyuyodu tabi aksm uyumamakta direnince uyuyor fosur fosur.
Koci gitmesin bugun dedi o bakcak,yürek yediyse demek gklşglkgf
Artık evi ne halde bulurum kim bilir.
Bugun yemek yapmamız lazım.
Az nakitim var onla da 10-20 eur almak istiyorm o yüzden hic markete gidesim yok.
Bayramda cocuklara harclık verilcek alıp kenara atmam lazım.
Süt falan almam lazım.
Alya devam sütünü de bıraktı emziği bırakınca.
İcmiyoır artık geceleri.
Annem pazar ballı süt vermis.
Orda biberonları var,bana bardaga koy anneanne demis kuzum ya.
2 yas sonrası tünelin ucu aydınlık gibi hgklhgkhkg
Farklı dertleri oluyor tabi ama artık konustugu icin rhaatlıyorsun.
İsteklerini söylüyor falan.İletisim kurabiliyorsun bi nebze.
4 yas diyor arkadaslar,4 yasdan sonra rahatlama geliyormus ins.
Ben en çok 3 yaşında zorlandım. 2 yaş sendromunu 3 yaşında yaşadık. 2 yaşında bir sıkıntı yoktu. 3 yaşında İlla olacak diye direnip ağlamalar vardı. 4 yaş kesinlikle çok iyi oturup anlatsam anlıyor, anlatıyor. Tamam annecim diyor. Yapıyor. İnatlaşmıyor. Büyüdüğünü daha da bir anlıyorsun.

Ben en çok 3 yaşında zorlandım. 2 yaş sendromunu 3 yaşında yaşadık. 2 yaşında bir sıkıntı yoktu. 3 yaşında İlla olacak diye direnip ağlamalar vardı. 4 yaş kesinlikle çok iyi oturup anlatsam anlıyor, anlatıyor. Tamam annecim diyor. Yapıyor. İnatlaşmıyor. Büyüdüğünü daha da bir anlıyorsun.
Ben takıntılarından yoruluyorum encok.
Giyinmek istemiyor,yıkanmak istemiyor.
Sevmediği biseyi asla yemek istemiyor.Hergün et köfte ver yer ama salcalı yemekleri ,corbayı sevmiyor.Ona özel yemek yapmıyorm genelde.Drla konustum bu konuyu cünkü napim diye.
Okula gidiyorsa 3 ögünü alıyor orda,aksm yemiyorsa sunmayın bisey uyusun öyle madem dedi.
Bunu uyguluyorum yemiyorsan kaldırıyorm diye ama insanın ici parcalanıyor.
Onun dısında saglık olsun gerisi hallolur diye kendimi teselli ediyorum.

Back
X