Küçük Düşün Büyük Olsun!

Birsürü sey alıncak bu ay
Günes kremleri,Alyayla bana günes gözlüğü.
Mayosu flaaln cok Alyanın bana 1-2 mayo,elbise lazım.
Alyaya bayram paralarını harcamak yok oyuncaga ALya dedim glkglkgfk(sanki anlıyor bebe :KK70:)
Çok güzel tatili kapmışsın 😂
Güneş kremi önerin var mı sen bilirsin baby temiz içerik
1 yaş 3 yaş için

cikolatasoslukek cikolatasoslukek aldıkların bereketli olsun birikimlerin de bereketli olsun, valla müjdelerle gelmişsin ne mutlu sana.
T thesekreter aldığınız bayramlıkları bayram tadında kutlayacagınız hergün için kullanmanızı dilerim.
babyloading87 babyloading87 iyi tatiller babym.
Kızlar eşim yazlığın bahçesi için tüplü fidan almış 210 tane, bu gün bahçe işleri ile uğraşacağımız için niyet yok. Sabah güzelce gözlemeli kahvaltımızı yaptık. Sonra bir gittik bir başladık işlenmeye kızlarda yardım ettiler. Eşim ön bahçeye 6 paket dolgulu tüplü çeşitli çiçek almış onlarıda tamamen ön bahçeye diktik sadece nescafe içtik kızımla küçük bir parça gözleme ve az çekirdek yedik işlenmekten temek bile yiyemedik bahçeyi sulayınca hemen yola çıktık pazara da ugradık ne aldıysak eşim ödedi kızlar karpuz, çilek, brokoli istediler önce onların istediklerini aldık. Biber, patlıcan, kabak, domates, salatalık, maydanoz, birşeyler daha aldık ama hatırlayamadım pazar pahalıydı kızlar ama herkes bayram alış verişi yapıyordu. Bu gün eşim bayagı bir paradan çıktı ama hiç sormak istemiyorum her şey çok pahalı.

Çok güzel tatili kapmışsın 😂
Güneş kremi önerin var mı sen bilirsin baby temiz içerik
1 yaş 3 yaş için
Ben incıa aldım gecen sene temiz icerik ama sürülümünden nefret ettim😣O kadar kalın bi yapısı varki.
İmkan varsa badger alırdm
Daha uygun temiz icerikli minoris almayı düsünüyorm
☺️

Slm bacımlar
Panik kvdem bugun kosturdu beni bisey bakamadım😣
Öglen aradı Alyanın atesi cıkıyo sanki dedi
Kac dedim37.2 dedi
Dedim 37 ates degil ama yok yok yükselck gibi dedi🤦🏻‍♀️
Arkadan görümcem 37.5 oldu 37.6 oldu derken kendimi takside buldum kostm gittim.
Ev yanıyor cam kapı acmazlar asla
Alyada uzun kollu kosturdu herhlde
Sıcaklamıs
Bana baban bıraksın sizi hemen dra diyo
Bizi dedim dr kapıdan kovar😄
24 ssaat takip edip gidiyorz biz 37 atesle neden gideyim yani
Neyse öyle böyle koci geldi
Acın su kapı camı dedi😄
Ben pistim burda dedi
Cıktık kız uykusuz arabada uyukladı
8.30 da bayıldı.
Ben mah.dövizciden 10 ar eur cocuklara 445 tl ye 0.5 gr aldım.
Markete diye cıkkıp dövizciye girmeyen de ne bilim 😅
80 tl markette bıraktım;finish tablet,camasır deterjanı,buzdolabı poseti,oreo.
18 tl süthaneden 2 lt süt
Yemegi kociye kitledim🤣

Slm bacımlar
Panik kvdem bugun kosturdu beni bisey bakamadım😣
Öglen aradı Alyanın atesi cıkıyo sanki dedi
Kac dedim37.2 dedi
Dedim 37 ates degil ama yok yok yükselck gibi dedi🤦🏻‍♀️
Arkadan görümcem 37.5 oldu 37.6 oldu derken kendimi takside buldum kostm gittim.
Ev yanıyor cam kapı acmazlar asla
Alyada uzun kollu kosturdu herhlde
Sıcaklamıs
Bana baban bıraksın sizi hemen dra diyo
Bizi dedim dr kapıdan kovar😄
24 ssaat takip edip gidiyorz biz 37 atesle neden gideyim yani
Neyse öyle böyle koci geldi
Acın su kapı camı dedi😄
Ben pistim burda dedi
Cıktık kız uykusuz arabada uyukladı
8.30 da bayıldı.
Ben mah.dövizciden 10 ar eur cocuklara 445 tl ye 0.5 gr aldım.
Markete diye cıkkıp dövizciye girmeyen de ne bilim 😅
80 tl markette bıraktım;finish tablet,camasır deterjanı,buzdolabı poseti,oreo.
18 tl süthaneden 2 lt süt
Yemegi kociye kitledim🤣
Bereketli olsun canım kız kayınvalide çocukta büyütmüş ama torunda olsa emanet korkuyor demek

Birikim olarak Nisan ayı itibariyle 4 gr yapmış bulunuyorum. Parça parça hesaptan 100 tl lik, 200 tl lik ala ala 4 gr yaptım bu sene.
Ayrıca kumbarada kurban için ve yazın geze geze memlekete gitme planımız için 2 ayrı kumbara biriktirmeye devam.
Bereketli olsun canım bende iki üç kuruş koydum bayram sonrası Alican altın döviz

Geldım kızlar bebeleri uyutup
İftara abimlere gittik anca geldip uyuttum küçüğü. Orada yeğenlerşe oynamak iyi geldi eve gelmek istemedi hiç. Giderken pasta aldık çocuklar çok sevindi.
Bugün biraz da çarşı pazar işlerini hallettik. Oğlana scooter ve bir araba aldık 250 tl,
Pazara uğradık 300 tl den fazla harcadım.

Eşim dün ödeme aldı biraz. 1000 tl senin istediğin gibi harca dedi. Normalde zaten harcıyorum istediğim şeyi alıyorum ama eşim al bu senin demesi düşünmesi ayrıcq hoşuma gidiyor.
Ayakkabı istiyordum tüm topuklu ayakkabılarım 2 senedir evde olduğum için kullanamadan içleri kötü olmuş. 3 tanesini attım zaten.
2 tane krem, bej rengi sipariş ettim topuklu. Biri stiletto taşlı tuşlu düğünlük, diğeri yüksek ama kalın topuk daha gündelik. 2 ayakkabıya 400 tl verdim. Bugün biri kargoya verilmiş bayrama yetişecek gibi gündelik olan verilmiş hemde. Diğeri bayram dönüşü olsa bile düğüne yetişir inşallah 🥰

İyi gecelerr,
Kaç gündür bakamadım. Hazırlık yap evi temizle toparla. Arkadaşa gittim kirpiklerimi hallertirdim. Kardeşim dedi gençleştirmiş seni bu kirpik.
Bugün sabah yola çıktık.
Ela çok heyecanlıyım diye diye uyudu dün.bir de sandalyeden düştü mutfakta. Tabi ben kızacağım diye bir bakışı vardı. Tabiki kızmadım. Ama sürekli söylüyorum tehlikeli şeyler yapmamasını. Ağladı tabi düşünce. Sonra sarıldım falan. Odasına yatmak istedi. Sonra o ara sen kalk resim panosundaki annemle benim resmimi al sarıl. 😅 yatakta baktım resim. Niye aldın dedim. Ağladım üzüldüm ondan dedi. Ağlarken o resmi çok alıp sarılıyor :)
Bugün bizi kardeşim iftara çağırmıştı. Annem köy ekmeği ve cevizli ekmek yapmış.kardeşimle birlikte baklava yapmışlar.
Kardeşime iftara gittik. Çocuklar bahçede evde oynadı. Şansımıza hava soğudu. Gidene kadar yağmur gösteriyor.
Yeğenim tutturdu bizde kalın bugün. Diğer yeğenimde bize gelin bugün. Eşime de sordum ne yapalım. Son sahur annede yapalım dedi. Annemde kalmaya karar verdik. Hergün birinde kalırız. Gün az zaten.
Bizde durum böyle. Uykusuzum.biraz uyur dinlenirim sahura kadar

Geldım kızlar bebeleri uyutup
İftara abimlere gittik anca geldip uyuttum küçüğü. Orada yeğenlerşe oynamak iyi geldi eve gelmek istemedi hiç. Giderken pasta aldık çocuklar çok sevindi.
Bugün biraz da çarşı pazar işlerini hallettik. Oğlana scooter ve bir araba aldık 250 tl,
Pazara uğradık 300 tl den fazla harcadım.

Eşim dün ödeme aldı biraz. 1000 tl senin istediğin gibi harca dedi. Normalde zaten harcıyorum istediğim şeyi alıyorum ama eşim al bu senin demesi düşünmesi ayrıcq hoşuma gidiyor.
Ayakkabı istiyordum tüm topuklu ayakkabılarım 2 senedir evde olduğum için kullanamadan içleri kötü olmuş. 3 tanesini attım zaten.
2 tane krem, bej rengi sipariş ettim topuklu. Biri stiletto taşlı tuşlu düğünlük, diğeri yüksek ama kalın topuk daha gündelik. 2 ayakkabıya 400 tl verdim. Bugün biri kargoya verilmiş bayrama yetişecek gibi gündelik olan verilmiş hemde. Diğeri bayram dönüşü olsa bile düğüne yetişir inşallah 🥰
Güle güle kullan canım. Ayağında paralanmasın :)

İyi pazarlar bacımlar
1 mayıs isci bayramınız ve arefeniz kutlu olsun🌹
Sabahtan avm yaptım kızı kociye kitleyip
Adaxtan 140 tl ye elbise aldım kendime
Rosmann 65 tl;mor sampuan,narlı maske,aseton
Migros 50 tl;dus jeli,pamuk,dondurulmus sogan.
Bu saat oldu yemek yok😣
Brokoli buharda pisirdim bi o var
Temizlik yaptık kızla
Daha kız yıkanacak
Biz evcilik oynuyorz😣

Birikimlikler bereketli olsun kızlar.

Sofrayı bile toplamadan devrildim
Aşırı yorgun ve halsizim.
Dün halam iftara bizdeydi.
Akşamda şampiyonluk kutlicaz diye coştu benimki
Kurusıkı vardi kardeşimde mermiden almışlar sıktılar kafam zonk oldu
Haydii sahile inelim dediler kutlamalara
Bana gezmek olsun ztn
Eve gelmemiz 1 oldu

Bugünde pazar yaptım patlican, biber, domates, limon, 2 bag karalahana, peynir tursu aldım.
20tl terziye verdim paça yaptirdim.
Önde yalancı fermuar yeri yapmislar pant. Abi bunuda dik dedim pot duruyor
Abi sökmüş ice dikmiş asdfgg
Geri gittim abi naptin bunu dedim icine diktim diyo
Dedim boş olmuş böylede tayt gibi
Otur dikim dedi az onla sohbet ettik eski yerinden taşındı kiraya çok zam fln yapmışlar isi de çoktu
Eve geldim kızı giydirdim onu disari çıkardık b12 iğnesini vurdurduk
Eve gelmemiz oldu 19.00
Üşüdüm ya kot ceketle çıkmıştım
İlaç icicem kalkıp eriniyorum üşüyorum.
Şifayı kaptık iyimi

Ayy Allah affetsin hiç bayramda fln gözüm yok kaynanami görmek istemiyorum.
Bi de eltimde duble ıgk yani
Bütün bayram msjlarini orda atim bari tlf alırım elime kimseyle konuşmak istemiyorum.
Eşimde annem orda olmasa bende gidecek değilim abimi disarda görürüm dedi..
Ya sabır cekicem artık.
2. Gün eşimin patronuna gidicez
3.gun bir yere gidelim diyorum havaya bakımda

Selam kızlar arefeniz mübarek olsun
Kayinvalideme geldik öğleden sonra lcw gittik oglusla zor çıktık o kadar kalabaliktiki eşya topla çanta yap 5 ti gelfik Çorlu'ya iftar hazırlığı saolsun bir sürü şey yapmış kayinvalidem eltimle☺️kurbtopla çay içtik sohbet bu saat oldu oglus uyudu eşimle bende buraya geldim abisi gelcek kagvaltiya onlarlada bayramlasir çıkarız ikinci günü mezarlik ziyareti anneme gideriz oyun parkı sözümüz var findigima☺️

İyi geceler, iyi bayramlar 🍭🍬 şeker tadında bir bayram olsun..
Bugün sabah 11 gibiydi uyandık. Ela tutturdu dedemi anneannemi uyandıracağım. Neyse dedik tamam. Çıktı annemlerin yanına peşinden gittim. Girmiş yatağa aralarına yatmış. İndik çok geçmeden yeğenim geldi. Onlara kahvaltı hazırladım. Yediler. Ohh ne rahat yemek konusunda hiç sıkıntı yaşamıyorum. Birbirlerini görünce nasıl da yiyorlar. Evde yeee kızımmm ye diye diye çenem yoruluyordu.
Eşimle kardeşimin eşi, kardeşimin evinde ney çalışacaklardı. Kızlar da gitmek istiyordu. Gittiler dördü. Kardeşim işteydi zaten.
Annenle ben üst katı temizledik. Diğer kardeşim uyuyordu. Uyanınca birlikte çarşıya gidelimmi, gelince yaparız işleri dedi. Gittik göğüs dekolte kapatıcı aldım 35 tl
Kızlara ve anneme çorap aldım 50 tl kıyma aldım 45 tl kardeşim kızlara toka aldı. Annem birşeyler istemişti onları aldı. Kendine ceket içine askılı aldı. Yine paraları bitirdik geldik :)
Kızları aldım anneme geçtik. Kardeşim evin tozunu aldı ben yemek hazırladım. İftardan sonra, kardeşimim kv ye gittik bir kahve içimlik. Tatlı götürdük. Gündüz de nişanlısı getirmişti tatlı adetmiş. Hiç anlamam bu işlerden. Eve geldik, kızları uyuttuk. sarma sarmaya giriştik. Duş aldım. Bu saati buldu tabi.bu gece kardeşimde kaldık. Kızlar ayrılamadı. Hep böyle olsunlar inşallah.

Herkese selamlar..Uzun bir aradan sonra gelip sizlerin bayramını kutlamak istedim..
Herkesin bayramı mübarek olsun..Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı,kıldığımız namazlarımızı ve yaptığımız hayır hasenatlarımızı ve tüm dualarımızı kabul eylesin..Daha nice ramazanlara ve bayramlara erişmeyi nasip eylesin..
💐🌺

Hayırlı bayramlar kızlar kayinvalidem den geldim çanta boşalt ev topla kuşlar her yeri tüy yapmış 🤦süpürge tutcam esim erken uyandı yattı bulaşık açmıştım çıkmadan onlar toplandı beyazları aşmıştım onlarida topladım namaz kıldım az oturdum kahve içiyorum 6.5 ta uyandım 2 ye geliyordu yattım😬😬 uykusuzumn

Selam hayırlı bayramlar
Allah affetsinde şu esiminailesi yüzünden bayramlardan nefret ettim.
Zoraki gorusmeler midemi bulandırıyor
K.v eltimde malum oraya gitmek durumunda kaldım eşimin yüzünden
Al çocukları git dedim yollarda beni beklemiyorlar
Olmaz diyo hemen.
Bi de gittim elti kızına denk geldim kapıda hiç konuşmadım kocasıyla bayramlastik
Bi de öbür eltimde orda sevmiyorum onu
Hiç bayramlasmadik konusmadik
Ben mutfakda oturdum bayram trlefonlari, mesajları fln hallettim.
Eşime msj attım ben iniyorum diye.
Çıktım geldiler peşime onlarda
Hiç gitmedim içeri umurumda diil iyide davransan kötüsün ne de olsa onların nezdinde

Ordan gorumceme orayada zoraki
Aiyy kadin gözüyle yiyo fesat ya
Para yok diyo ikide bir eşimde otur sukret yok diye diye yok olacak dedi.
Çocuklarına ev aldi kendi evi var arabaları var hala yok diye agliyo.
Eşime sende vardır diyo
Eşimde çok şükür kimseye muhtaç değilim dedi.
Aiy nefret geldi artık biz para basıyoruz zaten darphaneyiz malum.
Bi de arabayı alınca nolcaklar bakalım
Çok korkuyorum kem gözlerinden hepsinin Allah fırsat vermesin

Dedim esime, dayıma teyzeme gidelim
Dayım eşinden ayrı yıllardır kizida hiç aramıyor üzülüyorum dedim adam yalnız kaldı iyice
Annemi falanda aldık oraya gittik
Teyzemde sagolsun bisiler hazirlamis
Yedik içtik 10 gibi çıktık ordan

Eve geldik yemekde yoktu
Benimkiler açız dedi
Oğlana hemen mantı hasladım zaten bayılır en sevdiği
Eşim yemeZ mantı ona cay kahvaltilik
Kızı banyo yaptırdık
Kiz hala yemiyor cidden çok bunaldım artık
Arabada bile yedirmeye çalıştım yok.
Napicami artık bilmiyorum

Annem oğlana 20dolar vermiş
Babam 200tl, 200tl babasından kaptı
Dayım vermiş 200
Kardeşimde 200 vermiş
Halası 100tl verdi
Çocuğun 1000tl fazla parası oldu günün mutlusu
Alyosumunda 600tl parası oldu ona 100, 100 verdiler ☺
Eşimde bana 200 verdi
Ben teyzemin cociklere 100er TL verdim.

Aldık verdik bisiler oldu😂

Oglan en karlı cikani

Yorulmuşum yaw.
Ordan oraya ordan oraya
Gorumcem aynı gorumcem ulan 4 tabak tatli servis edecek altı üstü bana diyor ki lelli sen servis yapsana
Çıkan bulasigida dizdim mak. Öyle çıktık
Kadın iş yaptırmaya bayılıyor yeterki hizmet etmesin.
Verceeen 2 tatli verme allasen dicektim.

Yine bizim tarafımız yine bizim tarafımız
Teyzeme 1.5 saat önce söyledim kadin havuc taratordan, karışık kizartmaya, kofte patatese kadar yapmis.
Baklavada vardi
Yok anam ya eşimin tarafında hep aç kaliyorsun hep aynılar

Back
X