Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar bugün d günüm ama hiç prenses olamadım 🤣 temizlik yaptım anca baza altları çekip sil süpür yaptım yemek yap oglus gece işemis iyiki alez var herşey yıkandı hava iyidi kurudular nevresim fln değiştim bir makine renkli attım bezelye yemeği tavuklu pilav ayran yedik içtik pasta aldik çekirdek aile kutladık kardeşimlerimle h sonu kutlarız çalışıyorlar h içi zor oluyor onlarada mesai olan oluyor h sonu yaparız dediler onlarlada kutlarım ☺️90 pastaya verdi esim ne pahalı olmus aynı pasta geçen sene 50 idi en fazla🤦
Iyiki doğdun canım, huzurlu sağlıklı musmutlu yıllar dilerim.

Günaydınlar
Dün kız köfte istedi yemicekmis bezelye.
Yemek köfte oldu ızgarada.
Bezelye ins bugun yapcam
Cmrtsi sabahı 7 de dikildi basıma.
Artık kalkıp geliyor ama her gelisinde aglamaklı:)
Bizi uyurken görünce babasını kıskanıyor.
Ortamıza girip direk babasına sarılıyor flaaln gplgllgf
Dogur büyüt seni istemesin.
Tek konumuz var evde tatil,havuz asagı,kaydırak yukarı baska cümle kurulmuyor evde.
Dün cekcekli okul cantasına mayolarını doldurmus.Benim cantam hazır anne diyo:D
Bukızın bukadar dillenmis olmasına hala inanamıyorum lkflkdflldkf
Bizde bavulumuzu yapalım bari dedim kociye 10 günde anca toplanırız:D
Kardesimler bugun dönüyor tatilden,kızın dogumgünü bugun bide.
Yegenime hediye bakcaz Alyayla.
Sabah erken kalkınca kız cmrtsi kahvaltısı ettik ailecek.
Omlet sucuk falan istediler.
Güzel yedi.
Masayı topladım cıktım
Kargom vardı onu verdim.
Bide su evde bulunamayıp iade dönen kargolardan fenalık geldi.
Kadın subeden almamıs gidip ,carladım valla .
Ben vakit harcıyorm sizin geri yolladıgınız kargoya.Sirket değiliz biz evden satıs yapıyorz lütfen sizde ona göre iade yollayın dedim.

Kızlar bişey sorcam
Şimdi benim kettle göz kırpıyo bana canı isterse çalışıyo istemezse çalışmıyor ben de eşime demedim anneler günü de geliyo ya hediye diye yapıştırır bi tane kettle bi taşla iki kuş vurur kendince😃 dedim zaten hediye filan alma diye durumlar belli zaten.
Kettle çok elektrik yakıyo diyolar ya 2 gündür filan ben de ocakta kaynatıyorum suyu 1 ay deneyim bakim elektrik faturasında fark olcak mı diye düşündüm ama ocakta da geç kaynıyo bu sefer elektrikten alıp doğalgaza eklemesin aynı hesap olur ben su kaynasın diye beklediğimle kalırım fark eder mi sizce kettle kullanmamak

Biz çaycıyı çok kullanıyoruz evde. Genelde 3 4 saat çalışır durumda olursu. Ocak ayı itibariyle kestik onu faturada 50 60 tl fark etti.
Şimdi misafirden falan tek çaydanlık yetmeyince kullanıyorum. Gözünü seveyim çaydanlığın.
Eğer az ısıtacaksam suyu cezve daha çabuk ısıtıyor çaydanlık tabanı jalın oluyor, onun ısınması daha geç olabilir ama cezve de taban ol adığı için çok çabuk iş görüyor. Ayda 50 tl bile gelmiyor doğalgaz. Benim sadece dığalgazı ocakta kullanıyorum. Isınma merkezi bizde

Mutlu yılların olsun T thesekreter 🥰
Bayram, doğum günü, kına, düğün, telaşları bitti. Şimdi tatil hazırlığı. Evde kaç gündür doğru düzgün ne iş yapabildim ne de yemek.
Şimdi yıkanan kuruyan 5 makine çamaşır katlayıp valizler hazırlanacak.
Ütüler yapılacak. Evi de temizleyip çıkarız geldiğimizde temiz olsun.
Bu hafta sadece nakit yaklaşık 3 bin harcadık. Kredi kartıyla alınanları saymıyorum. Sadece dün kartla aldıklarımı arabaya benzin 1000 tl, eşime ayakkabı kemer 550 tl. Marketi falan hatırlamıyorum bile.

İyigeceler bacımlar
Kız beni bugun bitirdi
1 saat agladı vara yoga,bögürerek aglıyor ne istiyorsn simdi aglamadan söyle diyorm yok,daha cok bögürüyor😣
Kardesimin kıza 160 tl lcwden takım aldım
Benimki durur mu tutturdu spiderman tshirt sort alcm diye yırttı kendini 129 tl de ona baydım
Kızım baska sey sec diyorm yok
Kasa da bırakmaya yeltendim cakal hemen anladı🤣
Aldık artk
250 g.dolaps bakiyem gelcekti üstüne katıp 0.5 gr alcktom ben o paraya🙈
55 tl migrosta bıraktık;avokodo,3 tane patlıcan,domates,züber,kefir.
Eve gelince gündüz uyumadıgından iste 1 saat o aglama krizini gecirdi☹️
Ekmek kızartıp patlıcan parpullayabildim,erse yaptm yedim aksm yemekte.
Alya yemek de yemedi🤦🏻‍♀️
1 avokado yedi gelince,yatarken süt icti.
Hic üstelemedim zira halim kalmdı.

selam kizlar epeydir yazamadim tasindim .yeni ise basladim ama benden onceki sorumlu kisi ayrilmis ben gelmeden .biraz zor oldu esim gelemedi onu beklerken cocuklar hastanelik oldu . yogun ve yorucu bir aydi duzene girmisizdir insallah diyorum .
herkesi okudum T thesekreter mutlu yillarin olsun tatlim huzurla mutlulukla

İyi geceler herkese,
Bugün kızımla başbaşa güzel bir kahvaltı sonrası, onun odasının tozunu aldım. Evi süpürttüm robota. Mutfağı topla çamaşır katla.bilmece kartlarıyla oynadık. Biraz resim boyadı.
Eşim geldi pazara gidecektim. Arkadaşın eşiyle ney çalışacaklarmış. Kızlar oynar sen gidersin pazara dedi.
Çıktım o mağaza senin bu mağaza benim gezdim. Tabiki birşey almadım :) beğendiğim şeyler oldu.
Sonra bir okul vardı nerede diye ona baktım. Oraya yakın bir site vardı. Geçerken beğenmiştik evleri. Girişteki görevliye sordum. Satılık ev varmı diye. Yeni satıldı bir ev başka yok dedi. Yorumlara baktım. Gelen misafirlere otopark sıkıntısı varmış. Bizim bloğun önü otopark bir de iki katlı kapalı otopark biri boş zaten. Bazı blokların önünde otopark yok. Aslında sitenin en iyi bloklarından birindeyiz. Alt kat onur market karşısı carrefour. Bloğun önünde çimler. Havuzlara yakın site giriş kapısına yakın. İki cafe var onlara yakın. Ayy pek övdüm birden evimi😂 eşim dedi kiralık sorsaydın.
Biz konuşuyoruz baktığım sitede havuz yok tabi. Ela da ordan havuz yoksa istemem diyor🙄
Neyse hayırlısı diyelim.
Oradan pazara geçtim. Salatalık 5 tlydi 😊 söylemeden edemeyeceğim. Evde salatalık vardı yine aldım. Yesin kızım bol bol seviyor. Valla 5 tl salatalık bulunca şükreder olduk. Ne acı.
Kabak ucuzdu 7.95 aldım bayağı. Patlıcan marul maydonoz soğan roka çeri domates çilek karpuzu dün eşim almıştı kıza. Çilek bozulur diye almadım.
Karpuzu görünce nasıl mutlu oldu anlatamam. Bir önceki gün benden istemişti almamıştım. Ama içimde kalmıştı.
Geldim eve lahmacun yaptım. Yedik.kızla markete indik. Çekirdek ve taze fasulye aldım. 20 tl. Çekirdeğin kilosu nerdeyse 40 tl. Fıstığın fiyatını geçmiş.
Yine harcamalı birgündü.

selam kizlar epeydir yazamadim tasindim .yeni ise basladim ama benden onceki sorumlu kisi ayrilmis ben gelmeden .biraz zor oldu esim gelemedi onu beklerken cocuklar hastanelik oldu . yogun ve yorucu bir aydi duzene girmisizdir insallah diyorum .
herkesi okudum T thesekreter mutlu yillarin olsun tatlim huzurla mutlulukla
Hayırlı olsun canım. Yeni işin yeni evin. Güzel bir şehir sanki orası.

Mutlu yılların olsun T thesekreter 🥰
Bayram, doğum günü, kına, düğün, telaşları bitti. Şimdi tatil hazırlığı. Evde kaç gündür doğru düzgün ne iş yapabildim ne de yemek.
Şimdi yıkanan kuruyan 5 makine çamaşır katlayıp valizler hazırlanacak.
Ütüler yapılacak. Evi de temizleyip çıkarız geldiğimizde temiz olsun.
Bu hafta sadece nakit yaklaşık 3 bin harcadık. Kredi kartıyla alınanları saymıyorum. Sadece dün kartla aldıklarımı arabaya benzin 1000 tl, eşime ayakkabı kemer 550 tl. Marketi falan hatırlamıyorum bile.
İyi tatiller canım. Mekan aynı mekanmı 😊

Biz çaycıyı çok kullanıyoruz evde. Genelde 3 4 saat çalışır durumda olursu. Ocak ayı itibariyle kestik onu faturada 50 60 tl fark etti.
Şimdi misafirden falan tek çaydanlık yetmeyince kullanıyorum. Gözünü seveyim çaydanlığın.
Eğer az ısıtacaksam suyu cezve daha çabuk ısıtıyor çaydanlık tabanı jalın oluyor, onun ısınması daha geç olabilir ama cezve de taban ol adığı için çok çabuk iş görüyor. Ayda 50 tl bile gelmiyor doğalgaz. Benim sadece dığalgazı ocakta kullanıyorum. Isınma merkezi bizde
Çay makinası ben de önceki evimizde kullanıyordum. Buraya gelince ocağımız bayağı kuvvetli yandığını farkettim. Diğeri set üstüydü buradaki ankastre farkı ne anlayamadım. Çay makinasına ihtiyacım kalmadı., ve fark etti rakam. Çok elektrik yakıyormuş

Ben yemek hazırlarken odanın kapısını kapattılar. Sonra Ela yanıma geldi, sana ne hediye alacağımıza baktık anne neye karar verdik biliyormusun dedi😂😂😂 Dur söyleme sürpriz olsun bunu bile söylememen lazımdı dedim 😅 söylemedimki zaten anne ne alacağımızı bilmiyorsun dedi :)
Çocuktan al haberi dedikleri bu olsa gerek

Kızlar bişey sorcam
Şimdi benim kettle göz kırpıyo bana canı isterse çalışıyo istemezse çalışmıyor ben de eşime demedim anneler günü de geliyo ya hediye diye yapıştırır bi tane kettle bi taşla iki kuş vurur kendince😃 dedim zaten hediye filan alma diye durumlar belli zaten.
Kettle çok elektrik yakıyo diyolar ya 2 gündür filan ben de ocakta kaynatıyorum suyu 1 ay deneyim bakim elektrik faturasında fark olcak mı diye düşündüm ama ocakta da geç kaynıyo bu sefer elektrikten alıp doğalgaza eklemesin aynı hesap olur ben su kaynasın diye beklediğimle kalırım fark eder mi sizce kettle kullanmamak
Az önce de yazmıştım. Çok fark oldu benim.

Ben de hayatım boyunca hiç evde durmadım okurken bile yaz tatillerinde ya staj yaptım ya babamın dükkanda çalıştım.
Okul bitti işe girdim çocuk olana kadar evde durmadım hani iş değişikliği olursa 1 2 ay belki o da iş arama telaşı zaten bişey anlamıyorsun.
Bi anda bebeyle kaldım evde bir yandan hiç istemiyorum onu bırakmak çünkü emanet edemem asla ama bir yandan da evde olmak garip geliyor bana misal eşim işten geliyor mesela ilk zamanlar onu karşılarken bile garip hissetmiştim hoşgeldin filan diyorum ama gülesim geliyodu Yeşilçam filmlerinde filan hissediyodum kendimi ne alakaysa bünye alışmış sabahın karanlığından gecenin körüne kadar çalışmaya evde adam beklemişliğim mi vardı😃😃😃😃
Ben de kendimi bildim bileli çalışıyorum 😊 sigortamın erken başlangıcı olması da lisede yaz tatilinde çalışmamla alakalı :)
Çocuk olmasa mümkün değil çalışmadan duramazdım. Hiç bana göre değil. Çocuksuz ev hanımı🙄
Çocuk olunca tabi şartlar değişiyor. Kızı okula bile başlatmamışlığım var 😊
Ben mutluyum evde birlikte olmaktan. Büyüdükçe birlikte daha da güzel geçiyor günler.
Bu ara sadece biraz ev temizliğine ağırlık verir oldum. Bazen yetemediğimi düşünüyorum. Eskiden daha çok ona etkinlik vs yaptırıp oyun oynuyordum şimdi azalttım. Seneye okula başlatacağımın rahatlığımı bilmiyorum.
Bir de alerjisi var ya evi daha çok temizlemem yine onun için. Toz az olmalı.
Öyle teselli ediyorum kendimi.

Alerji deyince bu ara inanılmaz çoğaldı öksürüğü. Sabah kalkıyor başlıyor.
Alerji ilaçları günde bir defa. Malesef birşey yapamıyorum. Tam mevsimi. Burnu sürekli dolu. Günde kaç defa yıkıyoruz. Bugün de patlamış mısır istedi. Yaptım. Yedi başladı öhhoo ööhho mısırın alerji yaptığını da öğrendim. Gerisini yedirmedim. Çok da seviyor😒
Çocuk immünoloji ve alerji doktoruna tam teşekküllü bir muayene şart. Araştırıyorum şuan.
Ailemde oldukça çok solunum yolu alerjisi olan var. Bize çekmiş. 😒

Back
X