Küçük Düşün Büyük Olsun!

İyipazarlar bacımlar
Allahını seven gelsin 2 saat su kızı tutsun😂
Eline masa ve koca ayı acıp bile verdim youtube kidsten
Tahmin edin kac dk izledi?
4 dk.
Annaaee bizde mantı yapalım dedi bıraktı🤦🏻‍♀️
Bize telefon bile care degilmis demek
7 de uyandı
Koci mesaideydi sbah 9 da geldi isten
Kahvaltı etti uyudu adam tabi
12 de 2 saate yakın uyutmak icin cabaladım
Babamla uyucam dedi tabiki kudurdu orda uyumadı
Artık uyutmucam direncem
19.00 gibi bayılır cünkü cidden bide gece mesaisi cekecek dermanım kalmadı
Kociyi kaldırcm birazdan salcam üzerine kızı😅
Yeter yani o da uyansın artk😒
Benim bazen tek kurtarıcım oluyor film izletmek. Onu da süreli izletiyorum.kapat demesem kapatmıyor.,
Diğer zamanlar, İş yaparken yemek yaparken çamaşır asarken hep eşlik ediyor bana.cuma günü ütü yaptım. O ara sinema açtım izledik birlikte.Hem bana izlerken ütü kolay oluyor. Hem de anne gel oynayalım şunu bunu yapalum olmuyor.
Ütü bitti çamaşır asıyorum. Anne keşke kıyafetler olmasa çıplak gezsek sen de o zaman ütü yapmaz çamaşır asmazsın diyor🤣🤣 çocuk bıkmış artık😅

Bizimki de öyle oyun istiyor,ama bende oynucam illa.Tmm anlıyorm daha kücük tek basına oyun kuramıyor ama bari 10 dk izin verse 🙆🏻‍♀️
Daha yüzümü yıkamamısım anne sen ögretmen ol diyo🤦🏻‍♀️
Aksm olduk ya cocuuum diyprm😂
Benim oğlum 7 yasa geliyor anca LEGO araba fln kendi oynadığı ya resim cizdirutirun hikaye oku diyorum yada doktorculuk oynuyoruz ben hasta olup yatıyorum artık🤣🤣

Benim oğlum 7 yasa geliyor anca LEGO araba fln kendi oynadığı ya resim cizdirutirun hikaye oku diyorum yada doktorculuk oynuyoruz ben hasta olup yatıyorum artık🤣🤣
Ay bizde de var,oyuncak dr setiyle o steteskopla kulagımı patlatcak bigün ben takcam diye
Bide igne gibi seyi karsıdan saplıyor🙆🏻‍♀️😂
Drculuk oynarken hastanelik olcam bigün🤦🏻‍♀️

Düğüncüler geldi😅
Valla Allah razı olsun görümcwmlerde kvdem de kızın pesinden kosmus
Ben gelin gibi gelin evde dizi izledim🤣
Alyayı wcye götürmüs kvdemle görümcem
Koci gitti gelmez bunlar,merak ettim aradım nerde kaldınız diye dedi😅
Alya karnın acktı demis🤦🏻‍♀️
İnmisler asagıda özdilekte etli pilav yemisler😂
Ölcem🤣
Ben diyo bunları bekliyorm,onlar gitmisler yeemek yiyolar diyo koci😂
Alya bu dedim ac kalmaz hayattta dkkdndns
Tam genlerini almıs dedim dkkdndnd
Yabancılamıs tabi kalabalıkta,anneme gitcem ben demis☺️
İyi bari dedim hatırlamıs anasını cocuum🤣

Aşağıda kolide pasta tabakları var kullanmıyorum atmayada kıyamadım lazım olur dedim (bknz yine bir yazlık hayali için )
Onları cikarim bari yani kirilsada önemli diil zamanında 1tl almıştım a101den
Böyle piknik falan götürürüm
Tek kalan cay bardaklarimi götürüyorum tkm bozulmasın simdi🤭
Onları kiler dolabinda piknik seysileri olarak ayirim bir rafı.

Misal karton bardaklarim çok az kalmış.
Su içiyoruz, cekirdek çöpü atıyoruz içine alınması lazım, biraz gazete kagidi lazim ben herseyin altına gazete kağıdı koyuyorum çantaların, oturma yerlerinin falan.
Kapaklı saklama kutusu alim alyosa meyve falan koyarım elinde yiyor açık hava.
Karpuz, kavun bile doğrayıp goturuyorum yazın aksamlari zaten eve 10dk mesafede gittiğimiz yer.
Bu sene mekan yine orası

2 pkt mini 6lı magnum aldım yine 30ar TL den.
Oglanda bize kalmıyor yesin bakalım.
Bizim yazın dondurma faslı bitmez 3 ay artık
Buzlukta hep olacak demirbaş.
Bende bölmeli beslenme kabı gibi olan var.iki taraflı. Elaya birşeyler koyuyorum iyi oluyor. Plastik tabak bardak çatal kaşık kapaklı olandan piknik seti var. Termos var. Ama bir tane daha almadığımıza pişman olduk. Hem sıcak hem soğuk içecek koymak için iyi olurdu.
Mutfağa neyi sığdıracağımı şaşırdım. Oysa o kadar büyük de dolaplarım var🙈 hala da almaya devam :)

Almam 😂 ben çay bardagimi tabagimi taşıyorum karton bardakdan cay iciyo dedirtmem😂
Cay tabagi içine bardak alttigi kagidimida götürdüm eşim iptal🤣
Ben seviyorum yaa recel kavanozlarimi bilem götürdüm dökülür dedim gidene kadar minik kavanoz almam lazım.
İşte benim gibileri hayat üzüyo🤭
Ben eski bardakları ayırdım onları götürüyorum da çay tabağına da ne demek lazım😂

Bugün sıfır harcama
Eşim simit alalım dedi dedim bosver okadar şey var.
Kahvaltiliklarin hepsi bitti saralleler hariç yani koca kavanoz onlarda.
Evde olsak yiyemezdik açık hava ne güzel yeniyor kuş sesleriyle.
1 termos cayida içtik ki çayla aram yoktur gitti valla.
Bendeki termos 3 saat net sıcak tutuyor.
4.5.saatde yakmıyor daha
Daha uzun süre yakar sicaklikda tutuan var mı?
Bendeki cooker marka 80tl falan almıştım(şimdi 200tl falan olmus) indirimden öneri varsa alırım genşler
Daha uzun süre ısı muhafazalı alıcam.
Benimki emsa 12 saat sıcak, 24 saat soğuk yazıyor. Ben memnunum gerçekten de sıcak tutuyor. Keşke bir tane daha alaydık iyiydi.

Selammm
Kizcaggzim okadar eglendiki onun şu halleri için her hafta giderim valla.
Dönüşü eziyetli olasada (hala kirli tabak canak poşete duruyor) olsundu Alyos mutlu biz mutlu😚

Sabah bomboş koca koru yer beğenemedik resmen
Park kenarına sotelendik
Geldi bi yedi Bi oynadi Bi yedi Bi oynadi
Bir ara topraklarda yuvarlandı
Arabaya bindik başladı ee eee demeye eve zor zaptetdik örtüsü emzigi yoktu el yüz yıka soyun derken uyudu kaldı koltukda

Fide ve saksı siparisi vermiştim
Fideler saksıda önce geldi iyimi😒
Saksılar hala kargoda🥶
Napcami şaşırdım nekadar saksı, saklama kabı varsa posetledim toprağım vardi diktim artık
Pazartesi saksilar gelince öylece dikicem
Eve geldiğimizden beri onunla ugrasiyorum.
Sorun evde yemek var mı damla yemek yok.
Çamaşırlar dağ
Mutfak almış başını gidiyor ben domates dikiyorum hey yavrum hey
Ulan bee bahçeli bir evim olaydı var ulen Bi hayalimiz❤
Dikicem o fideleri bir gün bahçeme sizede resim aticam
Nasıl su ev imara açılsa diye topik başlarında bolca yazdiysam ve olduysa bu da olacak 🙏
İnanıyorum olacak.
Gerisi sağlık afiyet..
Allah gönlüne göre versin canım, Allah dualarını kabul etsin. İnanıyorum olacak

Kargoya giderken dikildi arabanın içinde incem diye uzerime atladı ödüm koptu.
Indirdim hadi alıp başını gidiyor bir elimle arabayı itele diğer elimde kızı zaptet ter su içinde kaldım stresden. Bi de caddeydi heryerden araba geliyor
Artık davulcu geliyo dedim bindi arabasına.
Ondan korktu ramazanda kapıya gelmisti pala bıyık şişko elinde davulu fesli falan.
Napim hoş bisi diil ama inşallah travma yaratmamisimdir.

Bir de çok yüksek sesten korkuyor
Misal motor sesi, araba alarmı falan
Sokakta onları duyarsa hemen yanıma geliyor
Başka alıp başını gidiyor.
Arabasızda uzun mesafeye gidemiyorum hem yoruluyor hem de uyuyor öglen
Ses korkusu bir dönem oluyor.,bizim saç kurutma makinası sesinden korkup ağladığı günleri bilirim. Birara da süpürge sesinden. Rondo sesi ooo.
Şimdi matkap çalıştır banamısın demez :)

İyi geceler kızlar,
Ancak okuyabildim. Sabah kız uyandı annee gel. Sen gel diyoruz hayır yatağımda yatacağım sen gel diye sesleniyor odadan. Geçtim yattım. Uyuduk tekrar. 10:30 gibi uyandık. Eşim kahvaltıyamı gitsek dedi. Ben evde seviyorum kahvaltı hazırlamayı. Yemeğe gidelimmi desin koşarım😁
Kahvaltıda zaten çeşit yapıyorım. Bir de fiyatlar almış başını gidiyor. En ucuz gördüğüm 220 tl. İki kişi. İşte cafeyemi insek kahvaltıya dedi. Çay suyu koymuştum. Markete gider bakarız meyve suyu falan alacaktık anpadan. Çıktık. O zaman şöyle yapalım, meyve suyu alıp simit Poğaça vadi ye gidelim dedim. Simit poğaça börek aldım. 47 tl oradan migrosa uğradık meyve suyu su 29 tl.
Dedim keşke baştan plan yapsaydık çay yapardım birşeyler hazırlardım. Gittik. Kız parka geçti biz yakınında oturduk.Poşeti bir açtım bir simit ve börek eksik. Dönüşte uğradık aldık paramızı. O arada pastanede bir bayan müşteri ayakkabımı nereden aldığımı sordu o telaşla eşimin işyerinin instagram adresini de verdim. Eşime de dedim reklamınızı da yaptım. Hadi iyisin😅
Bir de pembesini yaptıracaktı bana.Getirir yakında.
Piknik kahvaltı keyfimiz bitince anpaya gittik. Alışveriş yaptık.koci akşama ne yesek derken, Ela köfteci yusufu istedi.bebeklikten bu yana en rahatça oturup yediği yer. Çekici gelen ne anlamadım. 😅
Zaten oraya yakındı geçtik yemek yedik. Dondurma aldık. Eve geçtik. Filmdi puzzle dı boyama baskı çalışması ve klasik iş toparla vs. Mutfağı toplarken kahve içsekmi diyor, dur bir mutfağı toparlayayım dedim :) Ağzı boş kalmayacak 🙄

Eşime bir müşterisi iş teklif etmiş.İhracat işleri. Kendi işi haricinde o işi yapacak Allahın izniyle, bir engel çıkmazsa. Şimdilik konuşmuşlar. 1000 usd maaş konuşulmuş.
Patronu da biliyor bu konuyu.maaşına az da olsa zam yapmış.sanırım biraz korktu elemanını kaçırmaktan. Geçen gün de eşim kuşu götürürken arabayla gitti işe. Patronunda kalmış araba, benzin atmış.
İnşallah olur iş kızlar dua istiyorum sizden.
Geçen şükür esmasını çektim. Ardından bu haberi aldım. Gerçekten hayırlı olan tüm dualarım kabul oldu.
Rabbim hepimizin duasını kabul etsin. 🤲

Eşime bir müşterisi iş teklif etmiş.İhracat işleri. Kendi işi haricinde o işi yapacak Allahın izniyle, bir engel çıkmazsa. Şimdilik konuşmuşlar. 1000 usd maaş konuşulmuş.
Patronu da biliyor bu konuyu.maaşına az da olsa zam yapmış.sanırım biraz korktu elemanını kaçırmaktan. Geçen gün de eşim kuşu götürürken arabayla gitti işe. Patronunda kalmış araba, benzin atmış.
Geçen şükür esmasını çektim. Ardından bu haberi aldım. Gerçekten hayırlı olan tüm dualarım kabul oldu.
İns olur bereketli olsunn:dua:

Günaydınlar
Sabah 2 kargom vardı onu verdim
Cumaya kadar satıslar olursa iyi olur,tatilde ordan harcarım:)
1 poset ofiste yan komsu ablanın kızına esya getirmistim,sabah onu verdim.
Kızı 7 yasında.
Yazlıkları sectim özellikle bu sene giyer diye.O konuda halloldu icim rahatladı.
Avmye gitcem bugun.
GÜnes kremimi falan alcam.
Yemek dhaa kararlastrmadım.
En kötü eve köfte söyleriz,ızgarda pisiririm en kötü.
Pazara cıksak 1 hafta evde yokuz bitiremeyiz ziyan olur.
Bu haftayı atlatcaz böyle mecbur.

Ay bizde de var,oyuncak dr setiyle o steteskopla kulagımı patlatcak bigün ben takcam diye
Bide igne gibi seyi karsıdan saplıyor🙆🏻‍♀️😂
Drculuk oynarken hastanelik olcam bigün🤦🏻‍♀️
Bak masajcilik oynuyor kuaforculuk oda güzel saçımı çekerek tarıyor bazen🤣

Kızım anasının yolunda emin adımlarla geliyor tipii benzedi huydami benzer yani😁
Kumbarasini almış akşam dilenci gibi geziyo
Babası 20tl verdi abisi 10tl verdi
Dünde babam 20tl Bi de bozuklar verdi
Herkese kumbarasini uzatıyor
İçine atmak hoşuna gidiyor acilmayandan almış eşim.
Bakalım ne birikecek

Bugün çok şükür sürelerimi okudum
Bi de sela ve namaz vakti arası okim dedim bir hacet için bu aralıkta okunması tesbih edilmesi falan duymuştum.
Tam bitti öğlen ezan okundu❤ saatin farkında diildim oysa tevafuk oldu.
Rabbım gönlümden geçene ol de olsun amin.
Tesbihlerimide cektim.

Bi astrolog Marmara 5 üzerinde yıkıcı deprem olacak dedi.
48 saat içinde olacakmış.
Daha önceki bir çok depremi bilmi güya.
Allah bilir sakınsın herkesi hepimizi.
Ama deprem gerçeğini tekrar hatırlamadım değil.
Küçük çocuklarımız var Rabbım korusun
Maşallah ona birikimci kız☺️
Kız bende papyon vardı lacivert,ayakkabı nasıl isityoırlar ?Ben yollarım sana kac no giyiyor*29 no spor ayakkabı var elimde siyah beyaz
Yeni cuval geldi kardesimdn biliyorsunuz:),
Saol kuzum hallettim pantolonu giyer bayramda düğüne vs giderkende diye aldık
Hayırlısı olsun canimm

Selam kızlar yazamıyorum iki gündür düzgün gezmelerdeyim c tesi kardesimlerle dün kayınvalidem geldi kayinpederin rahatsız onun için hastane işleri var oraya gittik akşam döndük sabah oglus börek istedi gidip aldım kıymalı poğaça bide 23 verdim pogacayi esim yedi ev toplancak çay içiyorum az kuşun kafesi temizledim süpürge açıp paspas toz alcam klozeti temizlerim birde biter yarın camları silebilirim

Günaydın,
Saat 10 gibi uyandık. Daha pijamalarıyla sulu boya ile sünger baskı yapmaya başladı. Eskiyen bulaşık süngeri bu işlere yarıyor😂 Evde sürekli etkinlik yapmak için materyal topluyorum ya çocuk da alışmış bir çöp görse bunu da ayıralım anne birşeyler yaparız diyor🤣
Üzerini giydirdim. Sabah 8 de uyanıp çamaşır makina çalıştırıp geri uyumuştum. Onları asmaya geçtim. O arada banyoda suyla oynadı süngerle deney yapıyor beni çağırıyor sürekli gösterecek ya.
Kahvaltı hazırladım. Krep istemişti.onu yaptım. Kahvaltı yaptık.
Şimdi az çay keyfi işlere girişeceğim. Bugün çiçekleri balkona çıkartırım. Koltuk altları çeker süpürgeyle süpürürüm. Kızın odasını da kaldırırım. Perdeleri de yıkamam lazım.
Benim boyum yetişmiyor takmaya yokmu bunun kolay yolu. Koci de ayy yinemi perde takılacak diyor😂 duyanda sık yıkıyorum zannedecek.
Akşama yemeğe karışık kızartma yapmaya niyetim var. Yanına köfte yapmam sanırım dün yedik. Yanına ne yapsam bilemedim🤔

Ben eski bardakları ayırdım onları götürüyorum da çay tabağına da ne demek lazım😂
Keyfime düşkünüm bacim ☺
Kendim için taşırım yaparım eşim içinde
Ama gerisi kendi getirsin o sebeple kimseyle bir yere gitmek istemiyorum
ugrasamam

Back
X