- 1 Mart 2010
- 45.251
- 115.493
- 1.123
Ahh insallagyedirenk79 geçmiş olsun Elacığıma. İnşallah Elanın ve senin istediğin gibi bahçeli güzel müstakil bir eviniz olur.
tr_lelli biliyormusun lelli ben de yazlığımın hep kızlarım küçükken olmasını çok istedim ama kısmet olmadı, o bahçede koşmalarını birbirlerini ıslatmalarını çok isterdim benim kızlarım arasında da yaş farkı var küçük kızım yine küçüktü ama o zaman da büyük kızım oyun çocugu değildi. Allah kalbine göre verir bak apartmanı da ne kadar çok istemiştin oldu.
Bu günümü mutfaga ayırdım, annemi babamı ziyarete geçtiğimiz hafta gittiğimizde bayram tatlıları bitmediğini söylemişti ben de hamur işlerini bu haftaya yaparım demiştim. Yarın arkadaşım gelicek sabah çayına hem bizim için de hazırlık yapmak adına, poğaça, elmalı turta, fıstık ezmeli kurabiye ve dondurucumda bayram için yaptığım ama ihtiyaç olmadışı için pişirmediğim ıspanaklı-pırasalı böregimide pişirdim sogusunlar diye bekletiyorum sonra amcama ve annemlere diye hazırlarım biraz da eve bırakırım. Hazır fırın yanarken eşim benden sabah büryan istedi onuda pişirdim yanına tavuk suyuna mercimek çorbası yaptım özetle yaptım da yaptım bu gün ama zor gelmedi fakat yorulmuşum. Balkon yıkadım mutfagın tabanlarını koridoru elimle sildim. Teldeki çamaşırları topla-katla ancak yemek yiyip çay içiyorum bulaşıkların bir kısmı makinaya bir kısmı da bana nasip oldu yıkadım. Kızların nevresimlerini değiştirdim yeni taktım. Hava öyle sıcak ki bu yaz ne yaparız bilmiyorum.

Şuan tek temennim bu.
Hatta eşime bırak araba fln allasen diyorum bu arada araba 900bin olmus

Valla öyle canımBayıldım hayaline yaşadım sanki. Ahh istanbulda öyle ev villa değerinde
Bahçeli ev lükse kaçıyor.
Oysa eskiden herkesin sahip olduğu birşeydi.
İnşallah olur hayallerimizde![]()
Anneannemin evi boş şuan dayım köyde gelmicek kurbana kadar.
Haziranda biz gidip kalıcaz 2-3 gün annem cocuklar falan
Arada gidelim bari diyorum anneme kiz az bahcede oynasin