Küçük Düşün Büyük Olsun!

Slm bacimlar
Sabah kahvalti ettik kociyi merkeze yolladik
Telefon aldi geldi.
Nur topu gibi yeni taksitlerimiz var artk,😄
Kocam tatilldi telefondu derken 5 sene dokunmayin bana diyo🤣
Saglik olsun
Bugun kaydiraktan kayiyordu havuzda bi cikti kafa kaniyo kocinin😑
Kafayi vurmys kayarken gittik revire pansuman falan ciddi bisey yok sukur.
Turk bi aileyle konusuyorz onlarda bu nasil tatil anlamdik hergun basimiza bisey geliyo diyo🤦
Kizlari ayagni catlatmis dun acida cocuk😑
Mekandami var bsiy nedir dedik🤦
Sag salim tamamlariz ins
Onun disinda hersey guzel yemekler falan.

Ozledim sizi😍
Geçmiş olsun baby enişteye, telefonunda hayırlı olsun.

Günaydın kızlar. Sabah sabah temizlik perilerim tuttu evin tüm cam ve kapıları silindi toz alındı. Havlular değişti, ev her daim toplanıyor. Bu gün yemegim var yapmıcam ama yarın için malzeme hazırlıyorum eksik olursa eşime söylerim gelirken alsın. Face de bir grub var takip ediyorum, dondurucuya o konur mu bu konur mu diye yazıyorlar kadının biride yazmış ne bulursanız koyun zira kışın bulmuş gibi oluyorsunuz demiş çok hoşuma gitti her şey çok pahalı bende ne bulursam koyucam dedim. Şimdi biraz mola verdim kendime yeşil çay ısmarladım, canım istedi hiç sevmem bazen zorla içiyorum şimdi bir tane daha hazırlıcam kendime sıcaklar fena bastırdı. Dışarıda yürümek istiyorum ama eve gelince çok yorgun oluyorum. Bugünde böyle geçer.

Günaydın kızlar. Sabah sabah temizlik perilerim tuttu evin tüm cam ve kapıları silindi toz alındı. Havlular değişti, ev her daim toplanıyor. Bu gün yemegim var yapmıcam ama yarın için malzeme hazırlıyorum eksik olursa eşime söylerim gelirken alsın. Face de bir grub var takip ediyorum, dondurucuya o konur mu bu konur mu diye yazıyorlar kadının biride yazmış ne bulursanız koyun zira kışın bulmuş gibi oluyorsunuz demiş çok hoşuma gitti her şey çok pahalı bende ne bulursam koyucam dedim. Şimdi biraz mola verdim kendime yeşil çay ısmarladım, canım istedi hiç sevmem bazen zorla içiyorum şimdi bir tane daha hazırlıcam kendime sıcaklar fena bastırdı. Dışarıda yürümek istiyorum ama eve gelince çok yorgun oluyorum. Bugünde böyle geçer.
Sizin oralar daha sıcaktır tabi ama burasıda baya sıcak dün bugun
Öğlen zaten çıkmayı hiç sevmem ya sabah ya akşam üzeri artık yazın öyle
Yesilcay ben seviyorum ama sallmalar acı oluyor.
Caykurun tomurcuklu yesilcayi var teneke kutu onu sevdim 3. Tenekeyi aldım

lellim o demlemeyi sevdim frenchpresste demliyorum, çaykurun sallamasından içtim şimdi yeşilçay sevmiyorum ama diğer çaydan uzak durmak istiyorum çok tüketiyorum onun için içmek istiyorum. Sıcaklığı hiç sorma evin tüm camları açık ama yaprak kıpırdamıyor. Okullar kapanınca ancak yazlığa gidiyoruz, orda rahatım az kaldı diyerek kendimi avutuyorum.

Slm bacimlar
Telefon aldi geldi.
Saglik olsun
Turk bi aileyle konusuyorz onlarda bu nasil tatil anlamdik hergun basimiza bisey geliyo diyo🤦
Sag salim tamamlariz ins

Ozledim sizi😍
Güle güle kullan bacım💞
Gecmiş olsun enişte sağ sağlimdekiler gibi
Ya ben böyle şeyleri çok öteleme ama esimin araba sevdası yüzünden her istediğimi alamıyorum bu ara.
Onumuzu göremiyoruz resmen.
Ben taşınmadan önce tencereler, Çatal kasiklarimi, çaydanlık falan değişmiştir hep.
Ee taşınınca hali ,tül, eşya falanda değiştim malum.
Ufak tefek var tabi alınacak.
Suanlik termos, yemek tabağı ve sahan alınması lazım
Yemek tabakları çitladı
Yumurta Sahanlarimda pert oldu (döküm alicam)
Termos zaten en baş ihtiyaç şuan bana
Disarida kahvalti 130-140 olmuş kişi başı
Termosu kapar kapar gideriz biz.
Ya gezecek sin yada ev işi kalcak bu sıralar hep üstünden yapıp geciyo Rum ya
Boya aldık boya yapılcak çok iş var yani

Slm bacimlar
Telefon aldi geldi.
Saglik olsun
Sag salim tamamlariz ins

Ozledim sizi😍
Geçmis olsun kuzu eşine telefonun hayırlı olsun 🤭

Selamss
Bugün arkadaşla pazara gidecektik, değişim yapacaktım. Gel kahvaltı yapalım çıkarız dedim. Geldi kahvaltı yaptık çıktık.
Bir tişört daha aldım Ela ya. 35 tl tak çıkar tenkli saç aldım 10 tl. Küçük hanım istiyormuş😅 simit istedi aldım. Akşama da kahvaltı istiyormuş. Yemek derdinden kurtardı beni sevgili kızım.
Çıktık çay tabağı almıştım değişim yapacaktım. Arkadaş eve gitti ben çay tabağını aldığım yere. Değiştirdim. Birkaç yer gezdim. Kırmızı renk çay tabağı arıyordum :) kırmızı olmadan olmaz.
Bime uğradım. Ekicinin hellim peynirini aldım iki dondurma kahve dünyası gofrik 4 lü kampanyalıydı onu aldım 40 tl civarı ödedim. Çıktık Okula uğradım fiyat aldım. 22 bin Tl fiyat 😬 ama yarım gün göndermek istediğimi belirttim. Tam gün hiç istemiyorum. Anasınıfına gitse neyse de. Sabah 7:30 da kalkacak. Çalışmıyorum evdeyim ne gerek varki diyorum. Fiyatta fark yok ama 8:00 8:30 civarı başlıyor 17:30 da bitiyormuş. Biraz sınıfa girdi. Hemen çıkmış öyle dediler. Sonuçta okulda kurallar var. Onunla isteyip istemediğini yorumlamak doğru değil. Okula gitmeyi istiyor ama kafasında canlandırdığı okulla gerçek okul arasında fark görüp hayal kırıklığı olup okulu da istemeyebilir şimdilik bilmiyorum. Yaşayıp göreceğiz. Başka okulla ilgili konuşuyorduk, tam gün olduğu için göndermek istemediğimi belirttim. İlk başlangıç olarak kolej ağır gelir göndermeyin tavsiyemiz bu dediler.
Bir aklım da diyor, devletin anaokulları var bize çok yakın. Yürüme mesafesi. Siteden çok kişi gönderiyor. Oraya mı göndersem diyorum. Ablam ben ödeyeceğim özele gönder dedi ama, o da sıfırdan ev diziyor ev ödüyor. Ve sandalyelerimi yaptırıyor az para değil 3 sandalye 5 bin. Daha da ekstra şeyler yapıyor hep. Yük olmak da istemiyorum. İyice kararsız kaldım. Erken kayıtlarda bitiyormuş galiba.
Neyse çıktık okuldan parka gittik. Oradan da eve döndük. Biraz oturdum. Kalkıp işlere girişeceğim.

Sizin oralar daha sıcaktır tabi ama burasıda baya sıcak dün bugun
Öğlen zaten çıkmayı hiç sevmem ya sabah ya akşam üzeri artık yazın öyle
Yesilcay ben seviyorum ama sallmalar acı oluyor.
Caykurun tomurcuklu yesilcayi var teneke kutu onu sevdim 3. Tenekeyi aldım
Kaç gündür evden çıkmıyordum, bugün farkettim sıcağı😅
Yeşilçay doğadanın açai ananaslısı karışıK var çok güzel. Hoş kokusu var. Tavsiye ederim

Buzluğa portakal ve domatesi bütün bütün koymuşluğum var 😁 bugün ela almış domatesi soruyordu bu ne anne diye.

Hizlidan sipariş girdim
Nesfitim bitmişti malum oglanda yiyor kızda cips niyetine yiyor
Nesfit, yogurt, sandvic ekmegi, marul aldım.
Sandvic ekmeğinin skt yarin son
Yazdım asistana yani dedim görerek almıyoruz diye değişin dedim.
İade yaptılar parayi gelip almadilar.
Alın dedim oysa
8li nasıl bitirelim 2 günde Allah askina.
Onlinede de bu olaylari sevmiyorum işte.
Arada oluyor malesef.
Oglanla kendime tonbalikli sandvic yaptım.
Yedik.
Kiz uyuyo dün cok uyumadı direndi bugun uykuya düştü

Üzerini değiştim hemen addaa diyo
Baban gelince dedim.
Eşim gelince az çıkaralım bari laf dedik simdi☺
Aklını sevdiğim dün gitmis odada tabağa oyuncak pasta koymus öyle kendi kendine bide oyuncak bıçağını almış gelmiş babasının onune uflesin diye
Çok sasirdikhic pasta falan bisi demedik nerden akıl etti ya
Üfledik artık
Yarin abisinin d.gunu
Ona pasta alalimda bari alyosda uflesin🤭

Günaydın, Cumamız mübaarek olsun. Bu gün ev işim yok dünden temizliğimi yaptım ufak çaplı düzenlemeler yaparım tamamdır. Bu gün yazlığa gidilecek, yemek havuçlu-pırasa yaptım pişiyor bir gece de mangal yapıcaz, ek olarak közlenmiş biberleri sarmısaklı-limonlu yaptım bir saklama kabına birde yemek-com sitesinden mercimekli soğuk salata yaptım hazırladım öğleden sonra hazırlanırım. Çok yorucu oluyor ama şimdi daha iyi çalıştığım dönemlerde işten çık eve gel hazırlıkları yap ve her gittiğimizde unuttuğumuz birşeyler çıkıyordu eşim de faturayı hep bana keserdi. Nasıl canımı sıkardı şimdi en azından unutsam bile kimin ihtiyacı var ise alsın diyorum sorumluluk almıyorum. Dün eşimle kargo iademiz vardı gittik verdik ordan markete gittik eşim balık alalım dedi tamam dedim yemek var ama olsun yaparım dedim bir de un vardı indirimliydi aldık kasadafarklı okudu unu eşimin hesapladığından fazla para aldılar eşim de haklı olarak itiraz etti bıraktık kredi kartıyla ödeme yaptık onlar bize nakit verdi neyse ordan çıktık carrefoura girdik tavuk aldık fiyatı iyi geldi 3 paket aldık kasaya gittik bu sefer kredi kartını vermeden sorduk hesapladığımızın bayagı üstünde fiyat söyledi üzerinde yazıyor bak dedim neden fazla okuyor dedim abla bilmiyorum dedi kasiyer neyse almadan çıktık eşim nasıl sinirlendi bunları kimse şikayet etmiyor diye bir başladı eve kadar söylendi bir daha yalnız çıkarım markete dedim.

Selammm hayırlı cumalar
Balkonu temizleyerek başladım güne
Yıkadım misledim sonrada kahve yapıp içtim üstüne ☺
Ev duruyor
Ancak yatakları toparladım
Süpürge açıp yemek yapicam.
Ne pisircem meçhul..

Akşam 19.30gibi kızı aldık çıktık
Gidecegimiz yerin yoluzerinde Bi sosyal tesis gördük ormanın içinde güya
Dedik hadi bakalım.
Ormanın azcık ucuna Bi tesis yapmışlar işte yürürken yeri yok.
Allahim nasıl kalabalık boz masa zaten yok
Eşime dedim bu ne allasen
Ucuz olunca tabi diyo evde yemek yapsan daha pahalı
Cidden sosyal tesisler baya uygun
Hamburger menü 27tl
Pizza 20tl falan.
Oturmadı masalar çok dipdibeydi oturmam dedim az kiz parkda oynadi geldik.
Gelirlerden ozkuruslara uğradık kıza bez, karpuz, cekirdek Bi de kiz külah cikolatalardan kaptı
Bu market maceramız da 1 tane aldi sadece.
Öğrendi galiba iyiden iyiye
1 tane aliyo almıyor başka
Ama herseye bu ne diyo😁
Hepsini tanıyoruz artık napcan.

Evi toparlayıp yemek yaparsam peynir almaya cikicam.
Yarin kahvaltıya çıkarız yine kızcagzım oynasın

Slm bacimlar
Gun gecmlyorki basima is acmayayim🤕
Dun telefonum havuza dustu pert oldu😪
Alyayla cocuk havuzndaydik,45 cm zaten.
Ben icindeydim.Alya kenarinda bi an dengeyl kaybettl pat suya😔
Ben o can havliyle elimde tel cektim cikardim tabl telefon gitti.
Telefoncu 1000 tl masraf cikardu ama verim beklemeyin demis
Bakalim alcaz bl tel bugun
Dedik cocuktan onemli degll saglik olsn.
Geçmiş olsun canım olan telefona olsun yapcak bişey yok Allah beterinden korusun

Selam kızlar hayırlı cumalar🌸
Sabah kocam kişisi kahvaltıya götürdü ama pastaneye börek çörek yedik işte diğer türlü yerler çok pahalı malum
Eve geldik bende bir halsizlik sabaha karşı kız ezan sesine uyandı cam pencere açık tabi duymaya başladı🤦
Eve geldik biraz uzandım eşim ev süpürdü viled yaptırdı kıza avokado yedirmiş uyutmuş ben kalktım mutfağa geçtim
Kabak dolması yaptım evi tuttu her zamanki gibi hep unutuyorum 😃
Kabak içnden milföy börek yaptım fırında bakalım nasıl olcak ilk defa denedim güzel olursa eşim işe götürür gece

Selammm hayırlı cumalar
Balkonu temizleyerek başladım güne
Yıkadım misledim sonrada kahve yapıp içtim üstüne ☺
Ev duruyor
Ancak yatakları toparladım
Süpürge açıp yemek yapicam.
Ne pisircem meçhul..

Akşam 19.30gibi kızı aldık çıktık
Gidecegimiz yerin yoluzerinde Bi sosyal tesis gördük ormanın içinde güya
Dedik hadi bakalım.
Ormanın azcık ucuna Bi tesis yapmışlar işte yürürken yeri yok.
Allahim nasıl kalabalık boz masa zaten yok
Eşime dedim bu ne allasen
Ucuz olunca tabi diyo evde yemek yapsan daha pahalı
Cidden sosyal tesisler baya uygun
Hamburger menü 27tl
Pizza 20tl falan.
Oturmadı masalar çok dipdibeydi oturmam dedim az kiz parkda oynadi geldik.
Gelirlerden ozkuruslara uğradık kıza bez, karpuz, cekirdek Bi de kiz külah cikolatalardan kaptı
Bu market maceramız da 1 tane aldi sadece.
Öğrendi galiba iyiden iyiye
1 tane aliyo almıyor başka
Ama herseye bu ne diyo😁
Hepsini tanıyoruz artık napcan.

Evi toparlayıp yemek yaparsam peynir almaya cikicam.
Yarin kahvaltıya çıkarız yine kızcagzım oynasın
Ay başı bizde kardeşlerle floryaya gittik tesise ürünler güzeldi hemde cidden uygundu başka yerlere göre ☺️bizde pazar günü gitsek piknihe fln diyoriz bakalim

Selam kızlar yazamadım bugun yoğun geçti sabah sil süpür toz al yaptım biraz lavabo wc temizledim oglusu biraktim okula bugün kermesi vardı birde kermesten para koyduk biseler alcaklardi benimkine dün ayran almıştım içmişti çıktım tabi öğlenci cuma saati açık yer
Yok yakında gitti iceceksiz öğretmen saatte vermedi ne vakit yiyecek alcaklar diye saolsun sınıfta bı anne geldim eve duş alıp namaza durdum aramış çocuklar çıktı diye alıp ayranı gittim kuzuyla seçtik aldık yiyecek yedi sonra bahçede durduk biraz kermesi gezdim yiyecekler bitmiş hep tabi🤦mantı aldım biraz bir adet gözleme aldım saat 4 oldu öğretmen isteyen alabilir çocuğu ddi benimki sürümü gidelim anne ddi aldım geldim 3 veli daha aldı dönerken

Döndük az dinlendim çok sıcaktı birde ayakta durduk hep geldin aldiklarimizdan atistirdik esim ödeme almisti taksitim vardı ödedim bime girdim 2 lik sıvı yağ tereyağ kek fln tek içimlik kahve 120 verdim kaşar peynirleri fln uçmuş ya🤦 onu almadım BİM'in eskiden güzeldi şimdi margarin gibi bir tat geliyor trendyoldan alırım ddim baktım kupon var 20 tl hizlida yarın diğer gün bakarım Onur'a girdim ordanda patlıcan kabak az domates çeri sivri bıber 20 ödedim yoruldumda esim dışardan işte ddi pizza lazzadan istedim direk puanım vardı 35 TL'ye oglusla ikimize orta boy istedim aksam ciktiklar fıstık badem almış ıvır zıvır maltana içecek 150 baymis markete içinde cips fln var yiyecek fıstıkla badem var bı düzgün

Back
X