Küçük Düşün Büyük Olsun!

hanımlar merhaba.

40 bine yakın bir miktar birikmiş var, harcanacak bir yeri yok. TL mevduat hesabına koyalım dedik, araştırdım, 60 gün boyunca hoşgeldin faizi brüt %19 veriyor ve 30 günde 500-600 civarı net faiz getiriyor. 60 günden sonra hoşgeldin dönemi bittiği için vereceği faiz direkt %7.5'lara falan düşüyor. 60 gün sonunda başka bir bankanın başka tl vadeli mevduatına yatıralım diyoruz, onda da genelde %15 falan veriyorlar. yani bu faiz oranları enflasyonu göz önüne alınca aşırı düşük. paranın aylık değer kaybı %60 falan, banka %20 bile vermiyor mevduata.

altın veya dolar alalım desek epey yükseldi, uzun vadeli olarak mantıklı zaten birikimin bir kısmı altında senelerdir ama o da değeri korumuş oluyor aslında. aman aman bişey katmıyor.

borsa, coin gibi şeylere giremeyiz annemin zira bu para, o tarz şeyleri fazla riskli buluyor. anne kafasını bilirsiniz, durduğu yerde biraz değerlensin istiyor.

ülkeye bak para biriktirmek bile ayrı problem, harcamak bile daha mantıklı geliyor ama eldeki toplam para öyle ev araba almaya yetmeyince mecbur başka yatırım araçlarına yöneliyoruz.

tavsiye verin bakalım, siz olsanız ne yapardınız?
O konuda D dimple81 bilgi verir gorunce🥂

Arkadaşım aradı dışarıda yemek yiyelim diye, hemen kabul ettim pandemiden beri görüşmemiştik. Yemeğimizi yedik başka bir cafe de çayımızı içtik hava sıcak diye diye işlendim ama arkadaş çağırınca sıcak bile dinlemeden gittim çok iyi geldi dışarıda birkaç saat vakit geçirmek. Arkadaşım bekar evlenmedi artık düşünmüyor da ama hayata başka bakıyor annesiyle yaşıyor kazandığının bir kuruşunu bile biriktirmez bundan 10 yıl önce söyledim biraz kenara at arkadaşım diye boşver dedi çocuk yok eş yok bir ben varım dedi ben de bir daha birşey söylemedim. Ama benim kızlarımı sağolsun çok sever yeğenlerine harcıyor parayı yani bir yiyen bulunuyor. Ama evlenmesini çok isterdim çok iyi bir eş ve anne olurdu. Şimdi eşimi bekliyor iş çıkışı pazara gideriz bu gün de böyle geçer.
Akilli kadinmis😄
Napcak evlenip abla🤣

Selamlar
Sabahtır totom yer görmedi🤦
Kahvaltı yap mutfağı topla yemek yap mutfağı topla evi süpür çamaşır yıka ser markete git gel dolapları düzenle derken sıcaktan mı bilmiyorum pilim bitti
Pazardan geldik şimdi koca kişisiyle atıştım
Daha geçen gittiğimde söyledim ona güzelce ne alcaksak hep o seçiyo o beğeniyo o karar veriyor ya dedim evin hanımı benim ben seçmek almak istiyorum sen poşetleri taşı ödemeyi yap karışma diye tamam dedi bugün salatalık alcam onu alma onu alma dedi durdu başımda bıraktım salatalıkları tezgaha arabaya gittim direkt bi de noluyo diyo
Güzellikle söylesem de aynı kavga dövüş yapsam da aynı bu adam başka zaman laf eder ama hemen kavga çıkarıyorsun güzellikle söylemiyorsun diye güzellikle de söylesek aynı tekrar test ettim onayladım
Ver eline listeyi alıp gelsin canım en iyisi yada çocuğu bırak ona sen çık benim eşim befret eder pazar gezmekten ben bakım çocuğa sen git der secemezde zaten pek
120 tl molada Manisa da lokum aldim 3 kutu anneme kardesime kvdme
Ablalarina alamadim valla alsaymus kendi
Merkeze cok uzakti otel o yuzden cikamadik 96 km merkez git gel bi dunya benzin.
Bi dahakine gezeriz dedik
Seneye Kibris istiyor bizimki hedef buyuk yol uzun 🤣
Sen al biletleri biz geliriz dedm😄
Babam d.gunum icin 200 tl verdi saolsn
Kardeslmde hediye almus birakmayi unuttm abla dedi
35 yasinda koca kadina ne hediyesi kizim dedim🤣
Kocaman bi arajmn yolalmisti zaten gecen hafta.
Saolsn
Kocide telefonu aldu ona ayri saskinim fhhdhdd
Doğum günün kutlu olsun canimm🥰🥰
Doğum günün kutlu olsun baby.
İyi akşamlar kızlar, cuma günü yazlığa bir gittik bütün kayısılar yerde komşum söyledi aşırı rüzgar olmuş. İçeri girdim hemen annemi aradım yarın bize geliyorsunuz annem dedim annemin canına minnette babam biraz nazlıdır telefonu babama verdi annem bende söyledim bütün kayısılar yerde babacım gelin alın bozulmadan reçelinizi yapın dedim. Eşimle ikimiz bir koli ve hamur yogurduğum kaplara koyduk kalanlarıda eşim topladı komşulara dagıttım. Az da eve getirdim az önce de reçel kaynattım. Bugün eşimin bir arkadaşı var oğlunu nişanlıyormuş cuma akşamı söylemiş kız evi Balıkesirde oturuyor oraya gittik. Bana iyi geldi çoktandır böyle bir organizasyona gitmemiştim. Tam pasta merasiminde eltim arıyor ben masadan ayrılıncaya kadar telefonu kapattı ben de ona mesaj yazdım şehir dışında nişandayız dedim. Dün bize gelmişler bizi evde bulamamışlar haberiniz olsun diyor. Bende yazdım hafta sonu yazlıktayız hafta içi evdeyiz dedim müsait olduğunuzda yine beklerim dedim. Canımı öyle sıkıyor ki anlatamam saat öğleden sonra 4 gibi gelmişler gelmeden önce aramak yok, sizde evde yoktunuz diyor biz evdeydik dedik eşimde telefonla aradı baktı adam mesajla bir yere varamıyoruz. Bilerek öyle geç geliyorlar akşam yemeğini bizde yiyoruz ben genelde kalın birlikte yiyelim diyorum sonra da onun çocuklarından biri arıyor bu saatte motorla eve dönmeyin gece motor tehlikeli diyorlar tabi bizde kalın diyoruz bizde kalıyorlar tabiki yılda birkez gelince agırlamak güzel ama böyle ayda bir yapınca canım sıkılıyor. Eşimde diyor oraya kadar gelip neden telefon etmezsiniz diyor onlarda naza çekerek kapılar kilitliydi onun için dış kapıları kilitliyoruz çünkü bahçede oluyoruz evin içinde takılıyoruz yan komşumuz bazen seslenmeden evin içine kadar gelebiliyor. Kusura bakmayın kızlar ama canım nasıl sıkıldı anlatamam eltim iyidir hoştur ama hiç evine davet etmez hep onlar gelmek isterler ve gelirler. Kaynım niye geliyor biliyorum alkol almak için bizde varya bir de bedava olunca böyle ziyaretleri de kaçınılmaz oluyor. Eşim telefonla konuşuyor nerdeyse özür dileyecek, o gün annemle-babamı ağırladık dedim anlasınlar diye ama nerde onlarda o anlayış. Eşim telefonu kapattıktan sonra isabet olmuş dedim zaten yorgundum beyimizden tık çıkmıyor çünkü evin hizmetini gören benim ona da keyif kalıyor. İyi davranmak hep tekrarını getirtiyor bana.
Ay öyle cagrilmadan çay kapı hiç sevmem gitmemde kimseye iyi yapmışsın🙄
Yaşına göre kaç jant olduğuna bak canım. Ben elaya 16 jant aldım. Gayet rahat kullanıyor.
16 lik gördüm canım çocuğa bir göstermem lazım hiç almadık biz sürebileceği pek yerde yok burda abisi süre içinde müstakil villada orada sürer ddi abisi en kotu geldikce alışana kadar

Selamlar anca yaziyorum valla oglus bugün evdeydi esim AVM godelim ddi sandalet lazımdı oglusun küçüldü ayağındaki iki sene giydi ama büyük almıştım aldık lcw floda no bulamadik Spiderman li istedi illa birde suluk kötü olmuştu ondan bakicaktim onuda gördü Spiderman li lcw de onuda aldık iki parça 260 verdik🤦eczaneye girdik kaşınmış gece isilik gibi dökmüş kollar ense fln çok sıcaktı gece birde ateş yaptı tabi alerji şurubu ve atopik olmuş cilt ddi bebimde malesef öyle cilt seylerine yatkın kuru cildim zaten egazmada var ellerde kollara gekiyir bazen losyon şurup 350 TL🤦🤦losyon iyi bir markanın muadil birşey yok ddi eşimde geçsin iyi geldi de ddi kadın bunları SGK karsilamiyor malesef ddi buyuk şişe ve de sürerim yarım saatte 600 yedik onlar eve geçti ben yem aldım kuşlara bir export mağaza var alt üst şortlu takım aldım 40 verdim penye günlük giyer uygun geldi yıkadım astım 35 Bime verdim peynir ekmek çok sıcaktı yorulmusum dışarda koştur kostur

Ver eline listeyi alıp gelsin canım en iyisi yada çocuğu bırak ona sen çık benim eşim befret eder pazar gezmekten ben bakım çocuğa sen git der secemezde zaten pek

Doğum günün kutlu olsun canimm🥰🥰

Ay öyle cagrilmadan çay kapı hiç sevmem gitmemde kimseye iyi yapmışsın🙄

16 lik gördüm canım çocuğa bir göstermem lazım hiç almadık biz sürebileceği pek yerde yok burda abisi süre içinde müstakil villada orada sürer ddi abisi en kotu geldikce alışana kadar
Ben 16 jant aldım. Sanki size küçükmü gelir. 20 jant olabilirmi boyana orantılı. Tabi dener alırsınız

Selamlar anca yaziyorum valla oglus bugün evdeydi esim AVM godelim ddi sandalet lazımdı oglusun küçüldü ayağındaki iki sene giydi ama büyük almıştım aldık lcw floda no bulamadik Spiderman li istedi illa birde suluk kötü olmuştu ondan bakicaktim onuda gördü Spiderman li lcw de onuda aldık iki parça 260 verdik🤦eczaneye girdik kaşınmış gece isilik gibi dökmüş kollar ense fln çok sıcaktı gece birde ateş yaptı tabi alerji şurubu ve atopik olmuş cilt ddi bebimde malesef öyle cilt seylerine yatkın kuru cildim zaten egazmada var ellerde kollara gekiyir bazen losyon şurup 350 TL🤦🤦losyon iyi bir markanın muadil birşey yok ddi eşimde geçsin iyi geldi de ddi kadın bunları SGK karsilamiyor malesef ddi buyuk şişe ve de sürerim yarım saatte 600 yedik onlar eve geçti ben yem aldım kuşlara bir export mağaza var alt üst şortlu takım aldım 40 verdim penye günlük giyer uygun geldi yıkadım astım 35 Bime verdim peynir ekmek çok sıcaktı yorulmusum dışarda koştur kostur
Geçmiş olsun canım. İnşallah çabuk geçer. Alerji öyle zor bir hastalık. Kendimden biliyorum.,Neyse Allah daha beterini vermesin..

İyi geceler,
Kızcağızım anne sabaha kadar şapkamı bitirirmisin deyip durdu. Evladım nasıl bitireyim :)
Neyse 22:30 gibi sızdı koltukta.
Sabah arkadaş geldi kahvaltı sonrası kahveye. Oturduk biraz. Okulla ilgili konuştuk. Bu ara genel konum bu :)
Okuldan memnun olduğunu o da söyledi. Bir de geçen gittiğim özel okulum bahçesi bile yokmuş😖 22 bin tl cikkk ama bir bahçe bile yok. Devlet anaokulu var diye bahsetmiştim ya yakın oranın bahçesi kocaman. Bu arkadaş da iyi dedi. Bir de bir öğretmeni önerdi seneye 4 yaş grubunun öğretmeni olacakmış. Bizim sitede oturuyormuş. O da iyi. Çok iyi falan dedi.
Bir de tabi topiğimizin araştırmacısı T Tutunamayanlar777 arkadaşımızın verdiği öneriyle sanırım bu okula göndereceğim.
Sadece 4 yaş grubuna alırlarmı birara gider onu sorarım.
Gündüz klasik işler. Sonra geridönüşümlere takıldım. Çoook çok eski bir tişörtüm vardı. Yepyeni duruyor. Atmaya kıyamadım. Ama o kadar da zayıflayamadım. Kötü duruyor. Onu crop tişörte çevirdim. Yine de kısa yani. Göbek çok açık değil. Şortla giyerim burada. Sonra bikini fiyatlarını görünce kardeşimin verdiği bikininin solan fırfırını çıkarttım yepyeni oldu. Giydiririm Elaya.
Faydalı işler yaptım galiba😅
Sonra Elayı aşağıya indirdim. Arkadaş da indi. Klasik Ela çıkarken kapıda benden futbol topu ve krampon istiyor. İnince çimlerde oynadılar arkadaşın oğluyla.
Eşim geldi aşağıdaydık. Kaç saat kalmışız.

Günaydın kızlar güzel bir hafta olsun hepimize.@mutlumayis geçmiş olsun kızınıza ve sana. Malesef göz doktoru bizim burada ki devlet hastanesinde tek kalmış sadece randevulu hasta kabul ediyor o da günlük 30 hasta bakıyor ameliyet etmiyor yeterli donanım yok diye ama beyin cerrahı tek doktor ameliyat yapıyor. Bizde özele gidiyoruz ki özel hastane bizim ilçede yok başka ilçeye gidiyoruz. Sizin yine varmış özel bazen insanın gözü parayı görmüyor konu sağlık olunca.
Ben de yakını az görme yani yazı okurken gözlük takmaya gerek duyma başladı gibi. Uzun zamandır böyle.yaş malum :) belki sende de başlamıştır.40 yaş sonrası oluşan bir hastalık ya😊
Geçen yıl doktora gittim birşey olmadığını söyledi.Bu ara tekrar gitmeyi düşünüyorum. Devlete mi gitsem diye düşündüm geçen. Sigorta hakkımı doldurmak istemiyorum, zaten alerjik astım için kullanıyorum sigortamı.
Ama geçen Elaya randevu alırken gördüm durumu.
Göğüs hastalıkları bölümünden ilaç yazdırmak için aldım randevu.O biraz daha kolay oldu. Deneyeceğim bakalım nasıl olacak.
Genel olarak randevu almak çok zor.

hanımlar merhaba.

40 bine yakın bir miktar birikmiş var, harcanacak bir yeri yok. TL mevduat hesabına koyalım dedik, araştırdım, 60 gün boyunca hoşgeldin faizi brüt %19 veriyor ve 30 günde 500-600 civarı net faiz getiriyor. 60 günden sonra hoşgeldin dönemi bittiği için vereceği faiz direkt %7.5'lara falan düşüyor. 60 gün sonunda başka bir bankanın başka tl vadeli mevduatına yatıralım diyoruz, onda da genelde %15 falan veriyorlar. yani bu faiz oranları enflasyonu göz önüne alınca aşırı düşük. paranın aylık değer kaybı %60 falan, banka %20 bile vermiyor mevduata.

altın veya dolar alalım desek epey yükseldi, uzun vadeli olarak mantıklı zaten birikimin bir kısmı altında senelerdir ama o da değeri korumuş oluyor aslında. aman aman bişey katmıyor.

borsa, coin gibi şeylere giremeyiz annemin zira bu para, o tarz şeyleri fazla riskli buluyor. anne kafasını bilirsiniz, durduğu yerde biraz değerlensin istiyor.

ülkeye bak para biriktirmek bile ayrı problem, harcamak bile daha mantıklı geliyor ama eldeki toplam para öyle ev araba almaya yetmeyince mecbur başka yatırım araçlarına yöneliyoruz.

Biz bu ara üç beş ne bulursak hisse senedi aldık. Uzun zamanlı olunca getirisi oluyor diye duyduk.

Arkadaşım aradı dışarıda yemek yiyelim diye, hemen kabul ettim pandemiden beri görüşmemiştik. Yemeğimizi yedik başka bir cafe de çayımızı içtik hava sıcak diye diye işlendim ama arkadaş çağırınca sıcak bile dinlemeden gittim çok iyi geldi dışarıda birkaç saat vakit geçirmek. Arkadaşım bekar evlenmedi artık düşünmüyor da ama hayata başka bakıyor annesiyle yaşıyor kazandığının bir kuruşunu bile biriktirmez bundan 10 yıl önce söyledim biraz kenara at arkadaşım diye boşver dedi çocuk yok eş yok bir ben varım dedi ben de bir daha birşey söylemedim. Ama benim kızlarımı sağolsun çok sever yeğenlerine harcıyor parayı yani bir yiyen bulunuyor. Ama evlenmesini çok isterdim çok iyi bir eş ve anne olurdu. Şimdi eşimi bekliyor iş çıkışı pazara gideriz bu gün de böyle geçer.
Yalnız başına da insan ileriyi düşünmeli bunun yaşlılığı var hastalığı var, hatta eş yok çocuk yok kim bakacak bunu bile düşünür kenara para koyardım. En büyük örnek işte şimdi ülkenin ekonomik hali. İnsan herşeyle karşılaşabilir.,benim eşim de ev almaya ne gerek var diyordu, şimdi iyiki almışız şuan hiç alamazdık diyor.
Hee babyloading87 babyloading87 dediğine %100 katılıyorum o ayrı😂
Ablam da evli değil. Çocuk da istemiyor. Amaaan boşver evlenme bu yaştan sonra ne gerek var diyorum.😈

Gece gece koci uyandırdı, kız uyurken parmağını emiyormuş. onun sesine uyanmış, Diğer odadan nasıl duyuyor uyanıyor anlamıyorum. 🙄 Akşam odada koltukta sızar, ses duymaz, yatak odasında tık sese uyanır. Uykumu kaçırdı tekrar dalamadım.
Biraz sizinle muhabbet edeeem dedim 😅
Dün Ela babasına soruyor, anneanneme ne zaman gideceğiz x teyzeme ( ablamı söylüyor) ne zaman gideceğiz.Ben de anlattım eşime. Ablam evi taşıyacak, sordum yardıma ihtiyacın olursa söyle diye. O da taşırken olmaz da belki yerleştirirken olur, kadın var temizlik için çağırdığı, onun işi olursa ihtiyacım olabilir. Uçak biletinizi alırım Elayla gelirsiniz hem uçağa binmek istiyor binmiş olur dedi. Giderken de tekrar söyledi Elaya..Ela da duydu o zamandan bu yana söylüyor.
Eşime bunu anlattım. Hemen ağız kıvırıyor. Gitmeyin bence, iş yapmaya üşenmiştir ondan çağırmıştır diyor.Haaay Allahım dedim. Kadın var zaten temizlik için.
Bir de kız o kadar şey yaptı hala da yapıyor, ne yani yaparken çıt yok yardım isteyince mi ses çıkıyor.
Bazen böyle saçmalıyor beni deli ediyor.
Tamam ablam iş yapmayı çok sevmez.
Ama çağırdığı kadının işi olsa da başka kadın çağırır uçak biletine vereceği parayı kadına verir. İki kişi git gel az para değil.
Bir şey deyince de ailemi savunuyor oluyorum. 🤯

Doğum günün kutlu olsun baby.
İyi akşamlar kızlar, cuma günü yazlığa bir gittik bütün kayısılar yerde komşum söyledi aşırı rüzgar olmuş. İçeri girdim hemen annemi aradım yarın bize geliyorsunuz annem dedim annemin canına minnette babam biraz nazlıdır telefonu babama verdi annem bende söyledim bütün kayısılar yerde babacım gelin alın bozulmadan reçelinizi yapın dedim. Eşimle ikimiz bir koli ve hamur yogurduğum kaplara koyduk kalanlarıda eşim topladı komşulara dagıttım. Az da eve getirdim az önce de reçel kaynattım. Bugün eşimin bir arkadaşı var oğlunu nişanlıyormuş cuma akşamı söylemiş kız evi Balıkesirde oturuyor oraya gittik. Bana iyi geldi çoktandır böyle bir organizasyona gitmemiştim. Tam pasta merasiminde eltim arıyor ben masadan ayrılıncaya kadar telefonu kapattı ben de ona mesaj yazdım şehir dışında nişandayız dedim. Dün bize gelmişler bizi evde bulamamışlar haberiniz olsun diyor. Bende yazdım hafta sonu yazlıktayız hafta içi evdeyiz dedim müsait olduğunuzda yine beklerim dedim. Canımı öyle sıkıyor ki anlatamam saat öğleden sonra 4 gibi gelmişler gelmeden önce aramak yok, sizde evde yoktunuz diyor biz evdeydik dedik eşimde telefonla aradı baktı adam mesajla bir yere varamıyoruz. Bilerek öyle geç geliyorlar akşam yemeğini bizde yiyoruz ben genelde kalın birlikte yiyelim diyorum sonra da onun çocuklarından biri arıyor bu saatte motorla eve dönmeyin gece motor tehlikeli diyorlar tabi bizde kalın diyoruz bizde kalıyorlar tabiki yılda birkez gelince agırlamak güzel ama böyle ayda bir yapınca canım sıkılıyor. Eşimde diyor oraya kadar gelip neden telefon etmezsiniz diyor onlarda naza çekerek kapılar kilitliydi onun için dış kapıları kilitliyoruz çünkü bahçede oluyoruz evin içinde takılıyoruz yan komşumuz bazen seslenmeden evin içine kadar gelebiliyor. Kusura bakmayın kızlar ama canım nasıl sıkıldı anlatamam eltim iyidir hoştur ama hiç evine davet etmez hep onlar gelmek isterler ve gelirler. Kaynım niye geliyor biliyorum alkol almak için bizde varya bir de bedava olunca böyle ziyaretleri de kaçınılmaz oluyor. Eşim telefonla konuşuyor nerdeyse özür dileyecek, o gün annemle-babamı ağırladık dedim anlasınlar diye ama nerde onlarda o anlayış. Eşim telefonu kapattıktan sonra isabet olmuş dedim zaten yorgundum beyimizden tık çıkmıyor çünkü evin hizmetini gören benim ona da keyif kalıyor. İyi davranmak hep tekrarını getirtiyor bana.
En sevmediğim insan tipi.
Ben insanlarin yaninda cat kapı sevmem gitmemde diye hep vurgularim
Ben elti kızından fln kurtuldum ya kafam öyle rahat ettiki.
Umarım böyle yapmaya devam etmezler

T thesekreter gecmis olsun kuzu

Günaydın kızlar
Sabah kalkamadım yataktan Allah'tan kız da uyanınca ağlamadı oturmuş kendi kendine beşikte
Kızın göz kontrolü vardı oraya geldik zor yetiştik randevuya kahvaltı yapmadan çıktık
Paranın gözünü seveyim veriyorsun 275 TL yi hemen muayene oluyorsun devlet hastanesinden sıra bile alamadık
Geçmiş olsun bende randevu bulamadim oğlan için özele goturucem.
hanımlar merhaba.

Uzun vadede altın zaten varmış.
Dövize bolebilirsiniz dolar ve euro olarak.

Selammm bitiremedim sayfaları devam edicem okumaya.
Dün mantıya bulaşık annemle.
Dedim çocuklar seviyo bana yardım et de 3-4 bezeden yapalim
5 pisirimlik cikti
Dondurup buzluğa koydum
Bir ara yine yapicam iyi oluyor.
Mantiyi daha bitirmemistik eşim kredi onayı için imza aticaz hazırlan dedi.
Allahim unların icinden çıkıp hemen Bi dus aldim.
Kiz uyuyordu oglaninda gelme saatiydi
Hazırlanıp indim arabaya
Hafta sonu teslim alicaz inşallah. 60bin daha gelmiş arabanın üzerine zam
Haziranda 1milyonu geçecekmis daha da alamazdik zaten kredi falan bulastik Allah yardımcımız olsun
Lcw outlet vardi yakinlarinda kıza 1 elbise 39.90a bayramda giyer
Oğlana Şort aldim disarida giymelik. 60tl o

Kıza askılı bady tayt Şort baktım ama beğenmedim.
Diğer outlete gidicem orası daha büyük
Onlarda halledim.
Oğlana randevu bulamiyoruz özele goturucez artik

Nerden baslicam bilmiyorum kıza kahvalti yaptirdim.
Akşam yine park diye ağladı aldık cikardik
Sabah kalkıyoruz park siteyi çok arıyorum böyle anlarda işte.

Bahcesi park harici ozlemiyorumda cocuk varsa kurtarıcı
Annemle fırına falan yolluyorum gündüz yürüsün bari diye
Cumartesiye denk gelirse araba eşim beraber gidip alalım diyo yalovadan alıyoruz ordan bulduk arabayi
Valla ne güzel olurdu bizde gezerdik bize gezmek olsun zaten😂

Gunaydınlar
Dun kızı ben aldım eve girmemiz 17.00:(
Anne senı cok özledim diyo dunden beri:(1 hafta alıstı tabı kuzum ya:(
72 makina camasır yıkadm gklgkgkgk
Allahım bitmiyordu.
Bezelye +pilav yaptm aksm icin bugun de yeriz.
Koci yok zaten bize yeter
dun satısım oldu onu kargoya verdim sabah.
200 tl elektrik ödedim ama bide sabah.
180 tl satıstan gelcek en azından.
Cumaya maas yatar.Sık dısını baby diyorm.

Selammm bitiremedim sayfaları devam edicem okumaya.
Dün mantıya bulaşık annemle.
Dedim çocuklar seviyo bana yardım et de 3-4 bezeden yapalim
5 pisirimlik cikti
Dondurup buzluğa koydum
Bir ara yine yapicam iyi oluyor.
Mantiyi daha bitirmemistik eşim kredi onayı için imza aticaz hazırlan dedi.
Allahim unların icinden çıkıp hemen Bi dus aldim.
Kiz uyuyordu oglaninda gelme saatiydi
Hazırlanıp indim arabaya
Hafta sonu teslim alicaz inşallah. 60bin daha gelmiş arabanın üzerine zam
Haziranda 1milyonu geçecekmis daha da alamazdik zaten kredi falan bulastik Allah yardımcımız olsun
Lcw outlet vardi yakinlarinda kıza 1 elbise 39.90a bayramda giyer
Oğlana Şort aldim disarida giymelik. 60tl o

Kıza askılı bady tayt Şort baktım ama beğenmedim.
Diğer outlete gidicem orası daha büyük
Onlarda halledim.
Oğlana randevu bulamiyoruz özele goturucez artik

Nerden baslicam bilmiyorum kıza kahvalti yaptirdim.
Akşam yine park diye ağladı aldık cikardik
Sabah kalkıyoruz park siteyi çok arıyorum böyle anlarda işte.

Bahcesi park harici ozlemiyorumda cocuk varsa kurtarıcı
Annemle fırına falan yolluyorum gündüz yürüsün bari diye
Cumartesiye denk gelirse araba eşim beraber gidip alalım diyo yalovadan alıyoruz ordan bulduk arabayi
Valla ne güzel olurdu bizde gezerdik bize gezmek olsun zaten😂
Güle güle kullanın kuzu:nazar:

Gelmeden gidiyo zaten:110:
zaten şu ekonomide biriktirmekten ziyade harcamak daha mantıklı :KK70: paramız var ama mevduata koysak saçma faizler, altına dolara girsek anca uzun vadede değerini koruyor. ben artık biriksin diye kendimi kasmıyorum, elimde varsa harcıyorum. senelerdir tutumlu ve para biriktiren birini bak neye çevirdiler :KK70: tuttukça değeri düşüyor ve her şeye zam geliyor. harca gitsin ayol :KK70:

ben diş tedavime harcadım mesela 12 bin lira. gayet de iyi yaptım.

Valla millet para yok diyo ama araba piyasada yok
Geldiği an satiliyormus zaten gelmeden siparis veriyorsun.
Dün kredi işlerinden kadına sorduk araba bu bayiden var mı diye kim kaybetmiş biz bulmuşuz isteyeni çok araba yok diyo.
Ordan bulamadık bizde ancak ağustosa demişlerdi.
Kro kro tiplerin altında bu arabadan görüyoruz koruda
Onlarda para var anacım

Dün gelirken markete girdik
Kayısı, çilek ,erik, fasulye, Dolmalık biber aldım.
Bu hafta dolap bereketlendi yine çok şükür bir sürü yemek çeşidi oldu.
Az az pisiririm

Tavuk sote yaptım sabahtan.
Biberi doldurup fırına vercem.
Yarında fasulyeyi pisiririm.

Bizim eve 1.200.000 alıcı çıkmış
Daha evi gördükleri yok te allam.
Eşim berberin söylemiş o da ben müşteri bulurum demis müşteri var diyormus
Kiracının bisiden haberi yok saçmalama dedim.
Acele etme.
Ederi daha fazla demek.
Adam çok kararlı Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin

Back
X