Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sağol kuzu napcez bakalım
Adama gaz verirken iyiydi borca girince bi kal geldi.
Ödenir ödenir:)
Bizimki de tatilde bi tekne buldu 145 binmis
Teknenın adı Alya diye alalım mıs.
Sanırsın Sabancılara gelin gittim glfglgf
Teknenın adı Alya diye sak alıyorz falan gfkgfklglkg

Ödenir ödenir:)
Bizimki de tatilde bi tekne buldu 145 binmis
Teknenın adı Alya diye alalım mıs.
Sanırsın Sabancılara gelin gittim glfglgf
Teknenın adı Alya diye sak alıyorz falan gfkgfklglkg
Yaaa niçin olmasın benim eniştem öyle 30bin 50bin derken tekne ala sata 100bin TL teknesi var şimdi.
Alıp bakım vs yapiyordu satıyordu

Ben 2 sene napcam bakalım.
Hiç fiyat falan sormayan adam dün etiketine bakiyo şortun
Şaşırdım hiç yapmaz öyle şeyler
O işin ucu bize dokunacaksa girmeseydin hic o toplara dedim.
Yok öyle baktım diyo anlarım ben dedim senin gözünden 🤔
Okadar pahalısini alsamaydi

Annemler dün öğrendi düşün onlar bile şaşırdı
Hani hem ev yapılacak hem araba değişiyoruz çocukların masrafı.
Malum ek gelir arabayı bilmiyo kimse onlar bile bu adamda çok para var kafasına girdiler bence.

Evi süpürdüm
Kızcağız uyuttum.
Dolmayı fırına vercem Bi de evi silmem lazım banyo mutfak sil beni diyo
Annem dün kalan hamurdan makarna kesmiş Alyosda baya yemiş
Seviyo hamur işini anneannesi kılıklı mantıydi pogacaydi
Ondan verdi uyanınca yer
Dolmadan yer yoğurtla
Çorba yapmicam bugün

Portakal kabuğu koymadığını aşırı pişmanım şuan.
Portakallı keki çok seviyorlar yapardım cupcake yenirdi.
Akşam hoşaf yaptım yine soğuk soğuk içilir.

Dün hepsi kargocu abiye kurabiye ve meşrubat ikram ettim soguk soguk dedim için.
Alyosda öğrendi kapi çalınca kaagooo diye bagiriyor😂
Her kapıya baba diye koşuyordu şimdi kaagoo diye bagiriyor

Evi süpürdüm
Kızcağız uyuttum.
Dolmayı fırına vercem Bi de evi silmem lazım banyo mutfak sil beni diyo
Annem dün kalan hamurdan makarna kesmiş Alyosda baya yemiş
Seviyo hamur işini anneannesi kılıklı mantıydi pogacaydi
Ondan verdi uyanınca yer
Dolmadan yer yoğurtla
Çorba yapmicam bugün

Portakal kabuğu koymadığını aşırı pişmanım şuan.
Portakallı keki çok seviyorlar yapardım cupcake yenirdi.
Akşam hoşaf yaptım yine soğuk soğuk içilir.

Dün hepsi kargocu abiye kurabiye ve meşrubat ikram ettim soguk soguk dedim için.
Alyosda öğrendi kapi çalınca kaagooo diye bagiriyor😂
Her kapıya baba diye koşuyordu şimdi kaagoo diye bagiriyor
Ay o kargo sevdası bızde de var gfkfgkgk
Eve de pek kargo gelmez aslında ofise geliyor benım kargolar.
Dun bısy ıstedı tam hatırlamıyorm sımdı
5 dk sonra geldi anne kargo geldi mi diyo fgjkfgkgfkg

:KK70: napsın adam
İlk sene zorlanırsınız sonra maas artısı flaan kredi kücülür.Merak etme.
Rahat harcamaya alışmıştık acikcasi o da bol keseden alismisti
Zaten borca girmesini istiyordumda hani 600binlik falan alsaydi arabayi ilk etapta 2 sene sonra daha iyi bisi alirdi.
Birden yüklendi.
Hatta 50binde patrona borçlandık
Arabaya bisiler ekleticekmis paşamm extra, dersin holdingi var hayır kredisini ödedinde extra özellikleri kaldı bi derdimiz.

Müteahhide peşin para verecektik güne girmişti onlarda arabaya gitti.
Euro dolar biriktirmişti + kredi hepsi arabaya gitti.
Bi altinlar kaldı anlican.

Ona kalsa bu da yatırım.
İyide ben bunalicam

Rahat harcamaya alışmıştık acikcasi o da bol keseden alismisti
Zaten borca girmesini istiyordumda hani 600binlik falan alsaydi arabayi ilk etapta 2 sene sonra daha iyi bisi alirdi.
Birden yüklendi.
Hatta 50binde patrona borçlandık
Arabaya bisiler ekleticekmis paşamm extra, dersin holdingi var hayır kredisini ödedinde extra özellikleri kaldı bi derdimiz.

Müteahhide peşin para verecektik güne girmişti onlarda arabaya gitti.
Euro dolar biriktirmişti + kredi hepsi arabaya gitti.
Bi altinlar kaldı anlican.

Ona kalsa bu da yatırım.
İyide ben bunalicam
Adamların araba dedin mı gözü dönuyor.
Yanı yatırım tabı de ekstralerı barı sonra eklet:)
Napcn iste o da olmsken olsun,sonra kalıyor demıstır.
Cocuk uni.baslamadan alsın hevesını sonra kuru ekmek bulursak sükret dersin glkgfklfglk

Baby iyiki doğdun bacım Bayadır gelemedim, 🥰🥰🥰💞💞💞iyiki varsın

Lelli adamları donuna kadar borca sokacaksın yoksa harcıyor
Valla bende boya yaptırcam
KAYNANAM kayınpeder arıyo ne badanaaıymıs ne karısıyolar dedim kendileri heray bişey alır habire halı alırlar sıkıntı yok ben alırsam var sıkıntı deli oluyorum ya

T thesekreter aldığınız ilaçlar şifa olsun bende de alerji var eşimde de çocuklarımda otomatikman alerjik bünyeli oldular fazladan-hariçten eczaneye ödediğim her tutara çok kızgınım bazen nakit ödemek istemiyorum kredi kartı geçiriyorum sanki başkası ödüyor ama içimden gelmiyor nakit vermek.
yedirenk79 yedirenk79 canım eşini anlamlandıramıyorum, sonuçta ablanın yardımına koşacak bir kocası yok o da en yakın seni görmüş ve senden yardım isterken bile çok ince düşüncelerle istiyor yani konforunuza kadar düşünüyor uçakla gelmenizi sağlıyor. Eşin hakkında biraz ağır olmamıştır, inşallah canım. Ablanda yeni evinde güle güle otursun inşalla.
tr_lelli tr_lelli mantılar eline sağlık canım, pazarda dün gördüm portakal vardı istersen al biraz gayet de güzellerdi. Arabanız tekrar hayırlı uğurlu olsun çok güzel yaptınız hemen kara geçti araba maşallahınız var eşinle birlikte birikim deyince aklıma geliyorsun hemen.
babyloading87 babyloading87 baby dün pazarda bezelye gördükçe aklıma sen geldin, hamur işi yaparkende tr_lelli tr_lelli geliyor. Tavukta da Kmsl Hnd Kmsl Hnd geliyor. Kulaklarınız çınlıyorsa bilin ki benden geliyordur.

Bugün günlerden mutfak, yarın arkadaşım gelecek sabahtan çaya bizim için alman pasta, dondurucuda daha önceden hazırladığım su böreği var, peynirli poğaça ve kuruüzümlü-cevizli kurabiye yaptım. Anneme-babama da götürüyorum bayagı fazla hazırlıyorum. Hepsini pişirdim eşim içinde büryan yaptım sipariş verdi. Çok seviyor hergün yapsam yer. Mutfağın camını sildim, balkon yıkadım, çöp atmaya gittim. Mutfagın, koridorun yerlerini elimle sildim. Şimdi oturdum çay içiyorum, dün pazara gittik 20-25 tl üzerinde meyveler, sebzelerde öyle taze fasulye 20-25 tl arasındaydı. Patlıcan, biber, domates, salatalık, maydanoz, kabak,peynir, lor, kiraz ve çilek aldık eşim hepsini ödedi ne kadar tuttu bilmiyorum. Pazar dönüşü eşime dedim yumurta az kaldı dedim markete gittik 2 koli yumurta, 2 paket çay, 1 tavuk aldık birkaç birşey daha aldık oraya da eşim kart geçirdi. Bu ay çok zorlanıyor farkındayım, alışverişleri birlikte yapmaya çalışıyorum o da görsün pahalılığı diye. Düğün-nişan olunca da hafta sonu ayrı bir masraf yaz bitinceye kadar devam eder bu masraf. Yarın söylücem biraz birikimden harcamak için altın bozmasını söyleyeceğim.

T thesekreter aldığınız ilaçlar şifa olsun bende de alerji var eşimde de çocuklarımda otomatikman alerjik bünyeli oldular fazladan-hariçten eczaneye ödediğim her tutara çok kızgınım bazen nakit ödemek istemiyorum kredi kartı geçiriyorum sanki başkası ödüyor ama içimden gelmiyor nakit vermek.
yedirenk79 yedirenk79 canım eşini anlamlandıramıyorum, sonuçta ablanın yardımına koşacak bir kocası yok o da en yakın seni görmüş ve senden yardım isterken bile çok ince düşüncelerle istiyor yani konforunuza kadar düşünüyor uçakla gelmenizi sağlıyor. Eşin hakkında biraz ağır olmamıştır, inşallah canım. Ablanda yeni evinde güle güle otursun inşalla.
tr_lelli tr_lelli mantılar eline sağlık canım, pazarda dün gördüm portakal vardı istersen al biraz gayet de güzellerdi. Arabanız tekrar hayırlı uğurlu olsun çok güzel yaptınız hemen kara geçti araba maşallahınız var eşinle birlikte birikim deyince aklıma geliyorsun hemen.
babyloading87 babyloading87 baby dün pazarda bezelye gördükçe aklıma sen geldin, hamur işi yaparkende tr_lelli tr_lelli geliyor. Tavukta da Kmsl Hnd Kmsl Hnd geliyor. Kulaklarınız çınlıyorsa bilin ki benden geliyordur.
Yaaaaa 💞💞
Yakında yumurtlayacağız neyse yumurta da çok pahalı zaten bir işe yarar🙈🙈

Niye ağır olsun cnm ben daha da ağırını düşünüyorum eşim hakkında.😅 Ara ara da sizs anlatıyorum yaşadığımız olayları. Şu konuşma tarzı gerçekten kalitesini düşürüyor. Bir bakıyorum gerçekten ailemi benden çok düşünüyor.sonra bir de bakıyorum ben ailemle ilgili olumlu birşey desem yapsam olumsuz yorumlamaları başlıyor, o an deliriyorum. Çünkü yorumları bana saçma geliyor. He bir de ailemin yüzüne melek gibi. Ailemle ilişkim konusunda rahatsız olduğu şeyler olduğunu düşünüyorum. Çünkü kendi kardeşiyle kopuk ailesi kopuk ondan olabilir diye düşünüyorum.
İşte bundan dolayı da onunla herşeyi konuşmam herşeyi anlatmak istemiyorum. Takıntılarından bıktım.

Kızlar selamm
Sabah 11 e doğru uyandık. Ela tutturdu bahçede kahvaltı yapalım ama anne söz vermiştin bugün için bana :) yok diyorum o zaman onu kahvaltıya çağıtalım , şunu çağır 😁 neyse hadi inelim dedim.arkadaşa da söyledim. O kahvaltı yapmış tabi doğal olarak. Çünkü saat 12 ye geliyordu 🙈 yatak keyfi yatakta kitap okuma vs. o saati buldu.
Arkadaş dedi biz saat 3 gibi bahçede masalarsa takılacağız çay börek kek vs. Sen de gel dedi. Ben de Elayı ikna edersem olur dedim. Sonra ikna oldu arkadaşları da o saatte çıkacak diye.
Kahvaltı yaptık. Markete indim. Yoğurt çeri domates aldım. Kiraz istedi. Kilosu 50 tlden kiraz aldım :KK23:bir de meyveli yoğurt. Markete indim zararlı çıktım. İnternetten sipariş edeydim iyiydi.
Eşime fiş resmi gönderdim. Olsun kızım yesin diyor. Neyse canı istedi yesin.
Çıktık eve. Makarna salatası hazırladım.
Köfteci yusuftan kıyma sipariş ettim. 20 tl indirimimin son günüydü.
Yumurta süt siparişi verdim almış başını gidiyor. Süt 70 tl 5 kilo. 30 lu gezen tavuk yumurtası 60 tl.
Valla ne günlere kaldık dedikleri bu olsa gerek. 😏

Adamların araba dedin mı gözü dönuyor.
Yanı yatırım tabı de ekstralerı barı sonra eklet:)
Napcn iste o da olmsken olsun,sonra kalıyor demıstır.
Cocuk uni.baslamadan alsın hevesını sonra kuru ekmek bulursak sükret dersin glkgfklfglk
Gercekden o mod da şuan
Alalimda kısarız, kuru ekmek yeriz modunda
Adama araba de otur izle resmen
Tek istikrarlı olarak birikim yapacağı şey araba
Gerekirse ek iş yapar uğruna emin oldum.
Bayide 1 tane vardı göstermelik bana her yerini anlatiyo dedim çok anladim sagol😂

Baby iyiki doğdun bacım Bayadır gelemedim, 🥰🥰🥰💞💞💞iyiki varsın

Lelli adamları donuna kadar borca sokacaksın yoksa harcıyor
Valla bende boya yaptırcam
KAYNANAM kayınpeder arıyo ne badanaaıymıs ne karısıyolar dedim kendileri heray bişey alır habire halı alırlar sıkıntı yok ben alırsam var sıkıntı deli oluyorum ya
Tek maaşa kaldık asko
Hatta maaşında 2bini patron kesecek 50bin ondan aldi.
Ne halt yicez bilmiyorum.
Kira desen kuş kadar zaten oğlanın kursunu öder ancak.
Ruhum fakirdi şimdi 2 sene fasfakirim😁

Yaaa 🤗 öperim
Allah razı olsun

Almasaydık bu modeli daha alamazdik 60bin daha gelmiş zam arabaya
Mayısta 2 defa zam gördü haziranda yine gelecekmiş noluyo böyle çok şaşkınım.
Arabayı satmamak için neler yaptılar haziran zammiyla satacaklar oyalayıp bizi piyasada yok diye
Eşim restlesti biz anlaştık kapora verdim
Krediden sıkıntım yok vs vs
Bi kulp bulamadılar mecbur verdiler
Paranlada alamıyorsun herkes üçkağıtçı olmuş

Portakal göremedim marketde pazarda bulursa 3-4 tane alacağım sagolasin

Kızlar selamm
Sabah 11 e doğru uyandık. Ela tutturdu bahçede kahvaltı yapalım ama anne söz vermiştin bugün için bana :) yok diyorum o zaman onu kahvaltıya çağıtalım , şunu çağır 😁 neyse hadi inelim dedim.arkadaşa da söyledim. O kahvaltı yapmış tabi doğal olarak. Çünkü saat 12 ye geliyordu 🙈 yatak keyfi yatakta kitap okuma vs. o saati buldu.
Arkadaş dedi biz saat 3 gibi bahçede masalarsa takılacağız çay börek kek vs. Sen de gel dedi. Ben de Elayı ikna edersem olur dedim. Sonra ikna oldu arkadaşları da o saatte çıkacak diye.
Kahvaltı yaptık. Markete indim. Yoğurt çeri domates aldım. Kiraz istedi. Kilosu 50 tlden kiraz aldım :KK23:bir de meyveli yoğurt. Markete indim zararlı çıktım. İnternetten sipariş edeydim iyiydi.
Eşime fiş resmi gönderdim. Olsun kızım yesin diyor. Neyse canı istedi yesin.
Çıktık eve. Makarna salatası hazırladım.
Köfteci yusuftan kıyma sipariş ettim. 20 tl indirimimin son günüydü.
Yumurta süt siparişi verdim almış başını gidiyor. Süt 70 tl 5 kilo. 30 lu gezen tavuk yumurtası 60 tl.
Valla ne günlere kaldık dedikleri bu olsa gerek. 😏
Dün akşam bizde 30tl aldik parkda dönerken esimin kiraz perileri geldi

Yumurtaya sasirdim 40tl almıştım 1koli gecen hafta
Yakın Bi köy var ordan alicam haftasonu bakım kac paraymis

Back
X