Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar canım sıkkın üvey teyzemin kızı vefat etmiş gece daha 44 yaşındaydı Allah rahmet eylesin çokta severdim sabah aldım haberini aklıma geldikçe ağladım 10 yaşlarında birde 18 yaşında bir evladı vardı annesi kötü olmuş yaşlarda var kardesimler geliyor oglusu birakcam babasına gitcem kalabalık olur girmesin hiç ddim biraz uzaktalarda bakalım geç olursa dönüşüm babası yatircak
Ahhh basiniz saolsun kuzum😑

Selam kızlar canım sıkkın üvey teyzemin kızı vefat etmiş gece daha 44 yaşındaydı Allah rahmet eylesin çokta severdim sabah aldım haberini aklıma geldikçe ağladım 10 yaşlarında birde 18 yaşında bir evladı vardı annesi kötü olmuş yaşlarda var kardesimler geliyor oglusu birakcam babasına gitcem kalabalık olur girmesin hiç ddim biraz uzaktalarda bakalım geç olursa dönüşüm babası yatircak
Başınız sagolsun canım

Selamm
Bu ara allak bullak takılıyorum bunalım perileri geldi banada.
Sürekli içimde bir sıkıntı var.
Bol tefekkurle geçsin istiyorum günlerim bu ara aşırı boslukda hissediyorum kendimi.
Namazlarımı düzene koymaya çabalıyorum günlerdir çok şükür.
Bayramdı oydu buydu sureleride hiç okuyamamistim her gün 1 sure okuyorum yine düzene bi geçim düzelecek hersey eminim.

Oğlanın kursu başladı ama eşimle denklesemedi saati
Dolmuşla gidip geliyor dolmuştan inip yürüyor yani direk dolmuş yok malum.
Bu sene idare edicen artık dedim en azından okul acilana kadar
Ozaman tekrar değişecek ders saatleri
Şimdi onu kaldırcam o gider 1 de bitiyor dersi eve gelmesi 13.30
Sabahtan yemeklerimi yapim kızda uyuyorken
Dualarımı okudum sakinken ev.
Aksam avm yaparız oglanin kiyafet işini halledim
Dün arkadasin annesi köye gitti pogaca yaparım demiştim sana ona pogaca yaptım eve kek yaptım.

Su içim ferahlasa vardır bundada bir hayır.
Rabbım hayra çıkarsın

Son düzenleme:
Öğleden sonra iyi hissedersem evede biraz pogaca açma yapicam.
Buzluğa koyarım.
Oğlan çayla seviyor kursa gitmeden 1 tane yer en azından midesini tutar.
Ye orda aç durma diyorum.
Kızın karadut özü bitti hunnap almistik eczaneden akşam eşime aldirim hergün 1 kaşık veriyordum
Temmuz çok mu çabuk geçiyor banamı öyle geliyor ben anlamadim.
Kızı parka cikaricam dün cikaramadım dışarı gelirkende markete alyos deyimiyle bakka☺ gireriz.
Çok seviniyo ne görse soruyor bu ne bu ne

Rozam pik yapiyo resmen bu ara çok zorluyor beni
Ağustosta kontrolüm var gitsemde sorsam bi yatistirici falan.
Kullandığım var ama sanki yeterli gelmiyor
Özellikle sıcak ve stres beni mahvediyor
Şifa diliyorum kendime Rabbımden

Aklımdayken kız bbaby bu kaynanalar da para avcısı oğlu çalışacak sen yiyecek sin ya
Gelin gecede çalışsın isterler
KKöle gibi
Benım kvde takıntılı.Mesela beslenme konusunda da,calısma konusunda da.Garıp takıntıları var,mesela yan komsunun gelını calısmıyor.Sureklı soyluyor onu calısmıyor öglene kadar uyuyuor dıye.Sanane yanı.Cocugu hep sokakta.Kapı onunde buyudu cocuk bakmıyuor dıyor.Bızı ılgılendırmez yanı .
Onun bı gelın kalıbı var,calısan olsun:)Onun dısına cıktın mı gelır gıder soyler.Bence unutuyo bıde soyledıgını,donuyo tekrar soyluyo.
Kocı de he de gec bosver dıyo artık napsın:)

Gunaydınlar
Kpder calısıyomus (usta kendısı)kızı almaya ben gıdecegım yıne mecbur.
Yanı o laf yenılecek arkadas kacıs yok gfhklşgfhlkl
Sevdiğim gorumcemle aksam konusuyolardı,kızı yolla yarın benı kollasın dedım gfkgf
Noldu dedı X anne calısmıcam dıye ezıklıyo benıu gllghflkghflk
(Gorumcene de anasını sikayet etmezsın be baby)
AMa hıc kayırmaz Allah var,annesı de olsa bak o zman der.Oyle dıyo baksın ozman sen de gıt ısıne dıyo:D
Yuru be dedım :)
Kızını yollasın valla sıkılıyorm otururken,en azından ALyayı oynatıyorz,o anlatıyo falan gecıyo 1 saat.

Benım kvde takıntılı.Mesela beslenme konusunda da,calısma konusunda da.Garıp takıntıları var,mesela yan komsunun gelını calısmıyor.Sureklı soyluyor onu calısmıyor öglene kadar uyuyuor dıye.Sanane yanı.Cocugu hep sokakta.Kapı onunde buyudu cocuk bakmıyuor dıyor.Bızı ılgılendırmez yanı .
Onun bı gelın kalıbı var,calısan olsun:)Onun dısına cıktın mı gelır gıder soyler.Bence unutuyo bıde soyledıgını,donuyo tekrar soyluyo.
Kendi çalışmış mi? Peki emekli mi?

Evi süpürdüm.
Yemek tamam
Biraz tesbih cektim 6 sayfa kitap okudum.
Kahvemi içtim.
Çok akıcı ama birazda akşam okumak istiyorum.
Kitap almam lazım bu bitecek gibi hemen
Hepsi indirimleri iyi oluyor kitapları ordan aldım.
Bittikçe alirim artık
Ayda 1 kitap dedim ama hızlı gidiyorum arada boyle daha fazla okuyabilirim.

Dua ferahlatiyor beni
Yine 1 sure daha okurum ikindiye insallah
Kızla yine iştah problemimiz devam ediyor
Yumurta pisirdim yemedi
Yarım pogaca yedi bıraktı
Sulukofte seviyor diye yaptım
Ayranla yesin diye onu denicem bakım.
Napcamı sasirdim bizi en zorlayan istahsizligi
O yemiyor benim içim rahat etmiyor hiç bi zaman aman yemezse yemesin diyen bir anne olmadım olamamda.
Oğlanın dönüşüne bile onun sevdigi şeylerden pişirip hazır etmeye çalışıyorum en kotu sipariş veriyorum sevdiği bisi yoksa.
Yemek konusu biraz hassas noktam bu anlamda.
İstediklerini yapmaya çabalıyorum hadi oğlan yiyor sevdiği olduğunda kız yediği şeylerdede zorluyor.
Ya sabır çekiyorum Allahım ona iştah bana sabır ver diyorum.
Annemde biliyor oraya gelincede o da bisiler yedirmeye cabaliyor ne yerse artık

Ben olsam burdan yürürdüm
Yani anne çalışmak elbette güzel ki sen çok seviyorsun çalışmayı anladığım kadarıyla, fakat neden çalışmayı düşünmedin derdim.
Benim böyle şeylerim vardır yani insanlara laf sokmam, ima etmem ama bi noktam var orası gecilince bende cirkinlesiyorum.
Keşke sende calissaydin simdi emekli olurdun mis gibi derdim.

Galiba kendi calismamis içinde kalmış

Kendi çalışmış mi? Peki emekli mi?
Bunların huyudur.Mesela bırı ev mı aldı?,
Ordan ev alınır mı?Surdan alsaymıs ya,hıc aklı yok gıtmıs ordan almıs.
Boyle uzar gıder konu.
Hacı sen naptın 70 yasındasın,1 tane evın var(kocan ustelık usta)sen nıye bıkac kat o kotu dedıgın yerden ev yapmadın?diyemıyosn hıı tabı evt dıyıp gecıyorsn gklşgflkfgl
Babası da oyle.
Kocı de de var o huy.Hacı diyorm sen barı yapma benı delirtmeyın diyorm gfkgfgfl
Kendınız naptınız diyorm susuyor.

Ben olsam burdan yürürdüm
Yani anne çalışmak elbette güzel ki sen çok seviyorsun çalışmayı anladığım kadarıyla, fakat neden çalışmayı düşünmedin derdim.
Benim böyle şeylerim vardır yani insanlara laf sokmam, ima etmem ama bi noktam var orası gecilince bende cirkinlesiyorum.
Keşke sende calissaydin simdi emekli olurdun mis gibi derdim.

Galiba kendi calismamis içinde kalmış
Kız bıde eltısı,gormcesi emekli.Cocuklarına kım bakmıs?Kvdem.Onlar emeklı bızımkı hamallık yapmıs.
Insan uzuluyoda be.
Ben kvdeme cıdden uzuluyorm,hayatını cocuk bakarak gecirmis gık dememıs.
Cok cıddı canımı sıkmadıkca cvp vermıyorm .Aa oyle mı tmm dıyıp geciyorm.
Bazen laf arasında kızzz diye soylyorm lafımı sakayla karısık cok sıkılırsam.

Bunların huyudur.Mesela bırı ev mı aldı?,
Ordan ev alınır mı?Surdan alsaymıs ya,hıc aklı yok gıtmıs ordan almıs.
Boyle uzar gıder konu.
Hacı sen naptın 70 yasındasın,1 tane evın var(kocan ustelık usta)sen nıye bıkac kat o kotu dedıgın yerden ev yapmadın?diyemıyosn hıı tabı evt dıyıp gecıyorsn gklşgflkfgl
Babası da oyle.
Kocı de de var o huy.Hacı diyorm sen barı yapma benı delirtmeyın diyorm gfkgfgfl
Kendınız naptınız diyorm susuyor.
O da güzelmiş
Kedi uzanamadığı ciğere hesabı

Kız bıde eltısı,gormcesi emekli.Cocuklarına kım bakmıs?Kvdem.Onlar emeklı bızımkı hamallık yapmıs.
Insan uzuluyoda be.
Ben kvdeme cıdden uzuluyorm,hayatını cocuk bakarak gecirmis gık dememıs.
Cok cıddı canımı sıkmadıkca cvp vermıyorm .Aa oyle mı tmm dıyıp geciyorm.
Bazen laf arasında kızzz diye soylyorm lafımı sakayla karısık cok sıkılırsam.
Ciddimi niye bakmış ki?
Yani eltisinin gorumcesinin bakanı yokmuymus
O da fazla iyi niyetliymis bak şimdi bende üzüldüm kız

Ciddimi niye bakmış ki?
Yani eltisinin gorumcesinin bakanı yokmuymus
O da fazla iyi niyetliymis bak şimdi bende üzüldüm kız
Bence benım kpder fenaymıs genclgınde ses cıkaramamıs.Bı de yokluk var,aldıysa 3-5 bısey bakmıs yanı.
Uzuluyorm bende gun yuzu gormemıs kadın resmen.

Bence benım kpder fenaymıs genclgınde ses cıkaramamıs.Bı de yokluk var,aldıysa 3-5 bısey bakmıs yanı.
Uzuluyorm bende gun yuzu gormemıs kadın resmen.
Ezmişler ama onlarda kadını ses etmiyo diye
Sabırlı kadınmış vesselam

Slmlar
Bugun alim yaptm kvdeme cikarken.120 tl satisim oldu,ona guvendim😄
Kizi aldim pazardan taze fasulye,nektarin aldik.
Sok da da 50 tl biraktim.
Gratisde 32 tl.
Kizla cikinca harciyoruz paso.
Taze fasulye yaptm aksm icin.
Biraz da lavastan yaglama🤤

Eklentiler

• IMG20220719171717.webp
    IMG20220719171717.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 116
Benim kaynana seninki yle kesin kardeş
Oda öyle herşeeye lafı uzatır illa
Çalışacak oğluna yardım etcem ölüyo kadın ya billahi
Kocama yardım ediyorum sustu biara tabi yardım etcen diyo
Mecbur değilim dedim
Kendi bikaç saat fazla çalışır akşam gec gelir hafta sonu çalışır işçiye vermeyelim diye versek zaten biz darda oluruz ortak hemm karısı emekli hem kendi geliri çok adamın bizde o yok işte
Ondan dolayı yoksa çalışmam keyfime bakarım
Çalışşsakda çalışmakasakda ne kaynanalık ne başkasına bir bakıma kendimize he he deyip geciştirmek en iyisi bazende hak ediyorlar gerçi

Back
X