- 27 Şubat 2013
- 14.899
- 42.574
- 798
Koci de akşam gelmiş anlatıyor teyzeyi.
İşte iki gün kaldım. Gece camı açıyorum gelip teyze kapatıyor. Sıcak fena klimayı açmıyor. Banyo yapacağım dur bir banyodaki şeyleri çıkartayım diyor. İki günde bir yapsan diyormuş
Zaten evlerinde 4 odalı evde dayının özel odası yok
yıllardır diyoruz aynı, adam giriş kısmında kare oda gibi hol vardı orada uyuyordu. Yine kendi bildiği.
Ahh ahh diyor Allah kimseyi evinden etmesin.
Beğenmediği ailemin evini övüyor. Burada rahat kalıyor diye.
Teyzede yemek kültürü geniş. Ne istiyorsun sorar. Yapar. Benim ailemde de yemek konusunda benim gibiler. Öyle çeşit çeşit yapayım ayy şunumu yapsak bunumu yapsak falan yoktur. Herkes ne bulduysa yer. Niye bunu yaptın şunu yapsaydın falan olmaz.
Bir de teyzede dayı akşam 21:00 de işten gelse o beklenir yemek yemek için. Annemlerde sonra gelen sonra yer.
Herkes farklı işte
İşte iki gün kaldım. Gece camı açıyorum gelip teyze kapatıyor. Sıcak fena klimayı açmıyor. Banyo yapacağım dur bir banyodaki şeyleri çıkartayım diyor. İki günde bir yapsan diyormuş

Zaten evlerinde 4 odalı evde dayının özel odası yok

Ahh ahh diyor Allah kimseyi evinden etmesin.
Beğenmediği ailemin evini övüyor. Burada rahat kalıyor diye.
Teyzede yemek kültürü geniş. Ne istiyorsun sorar. Yapar. Benim ailemde de yemek konusunda benim gibiler. Öyle çeşit çeşit yapayım ayy şunumu yapsak bunumu yapsak falan yoktur. Herkes ne bulduysa yer. Niye bunu yaptın şunu yapsaydın falan olmaz.
Bir de teyzede dayı akşam 21:00 de işten gelse o beklenir yemek yemek için. Annemlerde sonra gelen sonra yer.
Herkes farklı işte