Günaydın,
Güzel bir gün olsun hepiniz için

Çok da sağolun güzel dilekleriniz için.
Dün sabah erken uyandım 7-8 arası. Tekrar da uyuyamadım.tam dalacağım baktım ilaç saatim yaklaşıyor. Saati kaçırmayayım diye dikkat ediyorum.sonra yeğenim uyandı sonra Ela uyandı.
Gündüz teyzem kardeşim ben annemin evi temizledik, ben toz aldım. avm ye gittik.küçük kardeşim bize gidelim dedi.soğuk kahve yaptı. İçtik.
Eve döndük. Uyuyup dinlenmedim. Akşam da kardeşimin bahçede çay içtik. Kızı uyuttum saat oldumu 23:00 .
Sonra biraz dua okudum.biraz internette takıldım.
Yattım uyuyamıyorum. Yine başladı çarpıntı. Sağa dön sola dön.sanki kan akışını hissediyorum el ve ayaktan. Annem üst katta uyuyor, teyze burada diye. O da gamsız ya. Onu anladım

Odasının kapıyı kapatıp yatıyor. Tuvalete kalktı. Dedim teyze benim çarpıntım var duşa girip çıkacağım.
Bir çıktım yine kapıyo kapatıp yatmış. Sonra kardeşim yazmıştı.onunla yazışırken teyzem geldi sordu. Nasıl oldun diye. Sonra girdi odaya yine kapattı kapıyı

Kardeşim geldi yanımda benim odada uzandı. Ses yapmadan gel annem uyanmasın kadın telaşlanmasın dedim.geldi kardeşim biraz konuştuk
Tam dalıyordum, kardeşim uyudunmu nasıl oldun diye sordu. Kalbim güm güm uyandım

neyse uyu sen de birşey olursa uyandırırım uykum kaçmasın yoksa mümkün değil dalamıyırum diye söyledim. Sonra uyumuşuz.
Nasıl birşey bu anlamadım ya. Bir de mide kıyılması.
Bugün doktorumu arayıp anlatacağım.
Bakalım ne çözüm önerecek. Büyük ihtimal dinlen uyu bol bol der