Iyı tatılerr
Ay dun bırıkımcı anne de gordum.Kızı var onunda 4 yasında.Garıp bı kadın zaten sınegın yagını hesaplıyor.
Esı ızne cıkıyomus,tatıl yapalım bıkac gun demıs.
Koca yureklı bırıkımcı masraf olmasın sen tek gıt demıs gfklkfgkl
Oha artık dedım ıcımden.
Kendımı gectım,kı kendım de tatıl dedın mı kapıya cıkan modelım ama ınsan cocugu gıtsın ıster once ya tatıle.
Cocuk zaten butun sene evden cıkmadı anası bırıkım yapck dıye.)
Once aılecek gıdersın,sonra cocuksız da gıdersın anlarım.Ama 1 tane tatıl hakkın varsa sen tek gıt bız evde oturalım demek nedır ya
Saol cnm yeni geldik bizde çok güzrldi
Çocuklar çok eğlendi zaten onlar çok istiyordu anne dua ettim gercekleşti diyor kzım
Valla tek hayatta yollamam tatile heleki

Ne gerek o insanda biz değilmiyiz
Eşimin işyerinde erkekler var eşleriyle beraber bir gidiyor bir tek ben hayır dedimberaber gideriz o neymiş dedim
Baby inan ben de senin gibi olan olmuş şimdi ne yapabiliriz derdinde oluyorum bık bık etrafı yemeside meşhurdur benimkininde en sinir olduğum hareketidir. Herkesin başına birşeyler geliyor diyorum herkes senin gibi isyan mı etsin diyorum. Bu sefer de bana dönüyor tabi ben haksızım ondan bunları söylüyorsun orta suç yok diyorum ama adam beni anlamak istediği noktadan anlıyor. Allah yardımcın olsun babym.
Lellim ellerine sağlık, bulgur köftesi tarifini yazarmısın hiç daha önce yapmadım zahmet olmazsa.
Ay çok sevindim Allah kucağınıza almayı da nasip etsin ne mutlu size.
citl
iyi tatiller iyi dinlenmeler.
babyloading87
birikimci annenin hesap görüntüsünü atabilirmisin merak ettim nasıl eşini tatile yalnız gönderiyor anlamlandıramadım ne biriktiyorsa artık merak ettim.
O kadın abartı yasıyor ya bazen bazı şeylerin tadını çıkarmak gerek herşey para değil bence gerektiğinde harcayacaksın
Sizde kocalarda var bizde bende
Kocam çok sabırlıdır
Çoğunlukla cevap bile vermeZ bana
Cağnımm kocam diye dövme yaptırım durun hele

Hep gömmim azcık da övim
Aynı bizimki biz aynıyız lelli
Bizim de teyze ısrarla düğün var gitmeniz lazım der durur. Defalarca haturlatır. Bu defa da bir akrabalarının düğünü vardı. Eşim gitneyi pek istemedi. En son c tesi aradı teyze eşimi. Eşim de açmadı telefonu. Kesin düğünü konuşacak dedi. Sonra babasını aradı babası her daim diyor boşverin kendi hayatınıza bakın kimsenin kafıyla hareket etmeyin vs. Sağolsun.
Babasıyla konuşunca öğrendi cumartesiymiş düğün. Nikahmış bir de :)
Teyze gitmiş tek başına. Dayı zaten gitmez hiç. Eşimin kardeşi de hiç kimseye düğüne gitmedi bu güne kadar. Öyle atlattık bu düğünü de bakalım.

bir akrabalarının kızı iki defa evlendi iki düğününe de gitmek zorunda kaldık. Düğün bu tarafta diye teyze gitmek istiyor diye mecbur götürdük.
Zorlamaya ne gerek var anlamoyırum
Suan anlatyugın seyler aynı kaynanam yüz kere arar gelin diye
Gecen 3 kere her Haafta oraya gittik
Birşeyler çıktı düğün vardı git gel 300 artı masraf
Dedim yeter artık ben gitmiycem kaynanam daraldı gelin arıyo kocamı
Ben gitmiycem gidiyorsan güle güle parayı her hafta yolda bulmadım dedim
Gitmedik
Şans mı biz mi çok alıştırdık bilemedim
Benim esimde yapmaz
1 karpuz dogruyor yazdan yaza onuda iste nolur basinin gozunun selametine ben dograrim etma diyorum
Masa sandalyeler yerler hep karpuz.
Bir yere gideceksen (mesela anneanneme giderken) tavada sote, pilav falan bırakırım
Onuda kucuk tavalarla bırakırım
Altını öyle açıp isitiyorki yakiyor tencereleri
Yerler karpuz oluyor doğramasa daha iyi.
Su başkasının dolabını acabı çocugu da sevmem hos değil tembihledim biyere gidince kalkmayın benden isteyin
Çok sükür değiller öyle yetiştirmekten kaynaklarınıyor
Baby bizde aparta gittik yeme içme bizden diğerleri çok pahalıydı
Kendim yaptım kolay şeyler yapıp götürdüm rahattı
Eşim 9 senedir hiç izin kullanmadı
Bir iş gelmişti eğer yaparsam sende yardım edersen gideriz demişti öylelikle gittik çok pahalı oteller 1.500 euro oteller düşünün o kadarı bizi aşardı
Çocukların çok mutlu oldular en çok onları izlemek muazzamdı