- 21 Ağustos 2015
- 32.199
- 97.777
- 798
- 38
Off cok zor.Benim babam boyle.Günaydın, güne başladık güzel geçsin. Herkes evden çıkınca başlıyorum evi topladım. Bulaşık makinesini boşalttım, kahvaltı masasını topladım toz aldım. bir makinada çamaşır makinasını hazırladım, balkon yıkadım. Çay içtim birşeyler atıştırdım. İçim kıyılıyor birazdan yemek yerim. Akşam eşime o kadar kızdım ki anlatamam kardeşi ve eşi sürekli bizim tarlada olma telaşındalar çünkü eşim yevmiye veriyor ikisinede yok sulayalım yok otunu biçelim, Akşam onları istemiyorum tarlamda dedim, çünkü kesin eşim söylemiştir zeytininizi de toplayın diye. Neymiş cep harçlıkları yokmuş ikiside emekli ev kira tamı tamına 35 yıllık evliler. Maksatları para koparmak ne diyeyim hayır tarlaya giremezmisiniz diyeyim diyor iyi de onlar da zorla giriyor bak benden bile gizliyorsunuz dedim üstüne de 500 tl para veriyor neymiş kendi imkanları ile oraya gitmişler mecburlarmı dedim gitmesinler öyle olmuyor işte diyo benimkine vicdan yapanlar kazanıyor ama ben vicdan yapsam büyük kavga çıkıyor evde. Hepinizi Allaha havale ediyorum dedim, bana dönmüş diyor ki tarlanı yemediler, evet dedim yedikleri zeytinlerimiz. Yazında hafta da bir kez bazen de iki kez yazlığa geldiler yediler içtiler gittiler arada yattılar onlar tatil yaptı ben de hizmet ettim, canım çok sıkılıyor ama eşim anlamıyor bıktım dedim başka da bir şey söylemek istemiyorum dedim. İşte böyle kızlar canımı sıkınca burda yazıyorum kusura bakmayın ancak size anlatıyorum babama anlatsam babam fena haşlar.
Teyzesinin cocuklarina yediriyor boyle.
Sinir oluyoruz.Kendii parasini yedirmiyor ustelik.Kardesimin parasini.Kardesim yardim ediyir bu gidip bunlara veriyormus.
Benim alt katim kirada onlariin evi.
Bana gecen geldi dask keselim kiraci cikcak dedi.Ben kesemem onlara,ugrasamam dedim.
Onlar degil evi ben kiraya vercm dedi.Sen alaka dedim?Eve ankastre taktirmis babam.Kirayi bikac ay alcm dedi.
Evlerine ankastre taktiracak paralari yok babamdan aliyorlar.Babam kimden aliyor?Kardesimden

Veerme dedim kardesime.
Bide yeni huy edinmis kiza trendyol linki atiyormis babam

Gecen 5 binlik krem linki atmis.Kardesim napcan sen bunu demis.Delirdi herhalde dedik.
Bizim de babamin bu huylari bizi deli ediyor