- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Aynen canım.. benim büyük kız evli zaten artık..Bize evi uzak.. yakın olsak zaten oda kalabilirdi bizde kardeşinin yanında.. Yada küçük kızım ablasında falan kalırdı.. Ama maalesef evler uzak.. O Anadolu yakasında biz avrupa yakasındayız. Damadın işide karşıda.. Kendim kalırım dedi aslında benim kızımda ama cesaret edemedim.. 6 gün çünkü.. Ne olur ne olmaz.. Gündüz kalabilir de gece korkabilir..En güzeli annemlerin başında olması.. Yemek derdi de olmaz onlar olunca. beraber yer içerler aklımda kalmaz..Çok teşekkür ederim Allah razı olsun güzel temennileriniz için tüm kalbimle diliyorum inşallah karşılaşırız diye hatta kızlarıma bile söyledim aynı anda aynı yerlerde olacagımızı onlarda inşallah annem karşılaşırsınız dediler. Benim büyük kızım idare eder sizin küçük kızınız yanlız kalamaz tabi ama benim küçük kızım sizin küçük kızınızdan daha büyük tabi annem-babamda yakın bize idare ederler. Çünkü kızlarım istediler gitmemezi biz önceki yıllarda hep birlikte gidiyorduk turlara ama artık bizimle takılmak istemiyorlar otobüstekilerin yaşlarını gördükçe kendilerine arkadaş olmayınca siz birlikte takılın diyorlar. Hak veriyorum onlara da arkadaşları olmayınca pek tadı tuzu olmuyor onlara. Evet sizin telaşınız çok evdekileri de düşünüyorsunuz ne güzel dediğiniz gibi tatlı telaşlar bunlar. Sağ salim gidip dönmek nasip olsun inşallah. Ben çok merak ediyorum memleketimizin o bölgesini içimde tarifi mümkün değil tatlı bir telaş ve heyecan var yıllardır istiyordum Allah nasip edicek inşallah.
Evet bizde çok merak ediyoruz güneydoğuyu.. O yüzden gidelim istedik.. sürekli hep gidelim gidelim deyip erteliyorduk.. Rabbim şükür nasip edecek.:)Seninde dediğin gibi turlara belli yaş grupları katılıyor:)
Küçük kızım gelmek istese bizde ona göre ayarlardık ama oda istemiyor .. sevmez o tarz gezmeyi.. Malum ergen:)Hayırlısı bakalım..