- 31 Ağustos 2017
- 2.468
- 11.240
- 208
- 35
Hepimize güzel bir hafta olsun.Başladım Pazartesi rutinine, rüzgar hala var ve balkonları pislik götürüyor. Yıkayamıyorum yıkayınca çamur oluyor. Neyse Allahtan gelen diyorum, çamaşırlar hala yıkanıyor, kurutulup, ütülenicekler ayrılıyor kalanı dolaplara yerleştiriyorum nevresim değiştirdim ama bu gün ve yarın asla sıra gelmez şimdi beyazlar yıkanıyor, sonra koyu renkliler yıkanıcak. Sabah yine banyolardan başladım, tuvaletler lavabolar, elektrikliye tuttum hemen altın ve dövize baktım saat 10 da yukarı çıkıyorlar hemen temizlige ara verdim elimi yüzümü yıkadım giyindim doğru sarrafa eşime dedim gezide kalan para benim olsun mu o da olsun dedi bütçeyi bonkör tutmuş bende bazı yerlerde kredi kartını geçirdim bana biraz fazla kalsın diye evde de vardı birikimim baktım tam altına yetmicek küçük kızımdan 1700 tl borç aldım 6700 tl tam altın aldım. Kiracı kirayı yatırmış bankadan da 200 euro aldım. Kasaba gittim 1 kilo kıyma 1 kilo kuşbaşı 1 bütün tavuk, 4 tane kalçalı but 432 tl tabi ki kredi kartından geçtim. Eve geldim pas pas çektim. Toz falan alamadım mutfaga geçiş yaptım, evde 2 tane nektar kalmış yemiyorlar küçük küçük doğradım 1 bardak toz şeker 1 bardak su koyup kaynattım bir kase reçel oldu. Akşam için nohut pişirdim yanına erişte, kabak tatlısı yaptım mutfagı sadece topladım bulaşıkların bir kısmı makineye bir kısmını elimde yıkadım aldığım etleri önce birer yemeklik ayırdım tavugu da parçaladım dondurucuya koydum yarın ciğer sote yapıcam ciğeri çıkardım buzdolabına şimdi nescafe suyu koydum çok yorulmuşum azıcık dinleneyim kahvemi içicem. Eşimde peynir almış 300 tl verdim dedi çok değilmi dedim 2.5 kilo almış paketleride vakumlatmış neyse bir süre almayız artık. Bu ay çok fazla ödememiz var, emlak vergilerinide bu ay öde dedim sendika aidatı alıyor bu ay önümüzde ki aya kalmasın dedim çünkü doğalgaz var. Yeşil pasaportumuz var ama yenilememiz lazım ona da ayrı masraf yapıcaz bi bitmedi ödemeler diyorum kendi kendime.