İyi geceleeer,
Yoğun bir tempo gidiyor bakalım
Ya ben alışamıyorum koştur koştura daha, ilkokula gidince daha yoğun tempo diyorlar, hadi bakalım kolay gelsin

Tabi biraz da alışverişe gömüldüm bu ara. Alacağım zaman fiyat yorum vs. Zaman geçiyor..
Bir gün arkadaşa uğradım okul dönüşü çağırmıştı. Bir kahve içimlik durdum. Ertesi gün de hastaneye gidecekmiş kızı bıraktı bana. Valla bu ara bir de okul başlayınca yemek derdi de başladı ondan da zaman yetmiyor aslında. Güya kız okulda yemek yiyor ama eşim de artık yemek yiyor akşamları. Yorucu.
Dün okuldan gelirken yapma şunu diyorum dinlemiyor.bu ara birisi varken hiç dinleme yok. Asansördeyiz asansör düğmeleriyle oynadı oynama bozulur diyorum yok. Kızınca başladı ağlamaya. Asansörden indik hep ağlıyor hem koşuyor hem de ağlayarak evim evim güzel evim diyor

her gün asansörden çıkımca evim evim güzel evim seni özlemişim beni ısıtırmısın diye bağırıp koşuyor..ağlayarak söyleyince koptum
Neyse konuştuk sonra.
Bugün de dedesi geldi. Yemek telaşım vardı tabi. Hiç boş kalamadım.
Kitabı babası okudu. Ama yine beni çağırıp uyudu.
Öğretmeni kitap istedi her çocuk istediği kitabı götürecek sınıfta hergün birisi anlatacak kitabı. Pazartesi Elayla başlayacakmış, kitap okumayı sevdiğimizi biliyor. Ben de öğretmene söyledim. Ben okuduğumda cümleyi yanlış söylesem düzeltiyor o derece dedim :)
Elif annesine yardım ediyor kitabını seçmek istedi. Pazartesi okuyacak.
Bir de velilerden araştırma istedi. Verdiği tarihlerde çocuklara anlatacağız. Her veliye ayrı ülke. Bana Rusya çıkmış

iyi isabetli gelmiş.pano oluşturup anlatacağım aralık sonunda. Bir de o ülkenin çocuk oyununu oynatacağım. Bir pastasını yapacağım. Yoğun tempo bitermi. Ama hoşuma gitti. Güzel şeyler bunlar.
Bilgisi olan yazabilir :)